|
Post by Azimuth (konstantinos) on Jun 23, 2018 22:21:24 GMT 2
Σκέψου όμως να έχεις ένα μοτέρ 30KW σε κάθε τροχό! Ούτε μπλοκε ούτε τίποτα δεν θα είχες ανάγκη ; -) Πέρα από την πλάκα όμως, αν η αυτονομία τους δεν ξεπεράσει τα 500 χλμ, η φόρτιση (έστω το 70%) δεν πέσει κάτω από το 3 λεπτο και η τιμή τους να είναι προσιτή για τα μεσαία εισοδήματα, τα βλέπω να αργούν πολύ ακόμα....
|
|
|
Post by marios on Jul 10, 2018 13:27:56 GMT 2
Ξεκάθαρος ανταγωνιστής του duster diesel 4x4 για μενα το vitara! Κάπου κερδιζει το καθένα κάπου χάνει!
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Jul 10, 2018 13:32:26 GMT 2
Μάριε, αν έβγαζε στο vitara μια έκδοση Sierra όπως κάνει με το νέο jimny που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει ανταγωνισμός. Αρκεί βέβαια να ήταν κάτω από τα 22κ..
|
|
|
Post by annouvis on Jul 10, 2018 13:52:11 GMT 2
Νομίζω πώς το τωρινό vitara δεν έχει καμμία σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Έχει σαφώς πιο ασφαλτινο προσανατολισμό και απευθύνεται πιο πολύ για αστικές μετακινήσεις και όχι τόσο πολύ για off road διαδρομές.
|
|
jimduster
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 dCi 110 Εuro 6
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Άσπρο
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 7/4/2017
Όνομα: ΔΗΜΗΤΡΗΣ
|
Post by jimduster on Jul 10, 2018 14:40:43 GMT 2
Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο annuvis διότι συμμετείχα με το duster μου, σε off road διαδρομές με vitara όπου τα νέα ούτε καν έλαβαν μέρος, ενώ σε σύγκριση με τα υπόλοιπα vitara το duster μου έβγαλε ασπροπρόσωπο
|
|
|
Post by marios on Jul 10, 2018 18:03:17 GMT 2
Το θέμα αναφέρεται σε ανταγωνιστές του duster γενικά, όχι ειδικα σε ανταγωνιστές σε σκληρό offroad! Προσωπικά πιστεύω κάποιος που θέλει diesel 4x4 για όχι σκληρό offroad (πχ για να πηγαινει σε χιονοδρομικό σε χαλαρές χωματινες διαδρομές σε χωριό, συν τα οφέλη στα κρατηματα) θα κοιτουσε μεταξυ duster (18920) και vitara το οποίο βγαίνει στα 20890. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης για σκληρό offroad μεταξυ των δυο προφανώς..
|
|
|
Post by annouvis on Jul 10, 2018 18:15:48 GMT 2
Το θέμα αναφέρεται σε ανταγωνιστές του duster γενικά, όχι ειδικα σε ανταγωνιστές σε σκληρό offroad! Προσωπικά πιστεύω κάποιος που θέλει diesel 4x4 για όχι σκληρό offroad (πχ για να πηγαινει σε χιονοδρομικό σε χαλαρές χωματινες διαδρομές σε χωριό, συν τα οφέλη στα κρατηματα) θα κοιτουσε μεταξυ duster (18920) και vitara το οποίο βγαίνει στα 20890. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης για σκληρό offroad μεταξυ των δυο προφανώς.. Φίλε Μάριε...δεν πήραμε DUSTER 4x4 για να πάμε στα χιονοδρομικά και στα χωριά μας. Άνετα ένα απλό ΙΧ με αλυσίδες (αν χρειαστεί), σε πάει σε τέτοιου είδους διαδρομές. Μιλάμε για διαδρομές σε βουνό, σε δασικούς χωματόδρομους, σε αχαρτογραφητους δρόμους, εκεί όπου αντιλαλουν οι πέρδικες...για τέτοιες διαδρομές..!!! Μην μπερδεύεις τα πράγματα....
|
|
|
Post by marios on Jul 10, 2018 19:04:26 GMT 2
Δεν μπερδευω κάτι απλως θεωρω πως η πλειοψηφία που αγοράζει το duster σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν το χρησιμοποιει σε σκληρό offroad. Γνώμη μου.
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Jul 10, 2018 19:52:45 GMT 2
Δεν μπερδευω κάτι απλως θεωρω πως η πλειοψηφία που αγοράζει το duster σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν το χρησιμοποιει σε σκληρό offroad. Γνώμη μου. Μάριε, ούτε καν σε δασικο πατημένο δρόμο δεν πάνε, μόνο αξεσουάρ σελοφαν περιπέτειας ψωνιζουν... Είναι μεγάλη κουβέντα ο λόγος που οι άνθρωποι αγοράζουν ένα προϊόν είτε αυτό λέγεται duster, Jeep wrangler, BMW gs adv ακόμα και ψαροντουφεκο με 500 ευρώ. Όπως μας έλεγε και ένας καθηγητής μάρκετινγκ, ο άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται πια για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος ή για την πραγματική του χρήση, αλλά για το πως ο ίδιος φαίνεται όταν το κατέχει.
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Jul 10, 2018 20:03:16 GMT 2
Δες τη διαφήμιση του βιταρα
Χρωματακια, λαμπάκια, καλοντυμενα μοντέλα που πάνε για κλαμπακια και ένας χαμός από gadget. Είτε το θέλουμε είτε όχι ο ρουμανος και το νέο jimny είναι οι μοναδικές προσιτές επιλογές.
|
|
|
Post by lksduster on Jul 25, 2018 15:16:26 GMT 2
Παιδιά εγώ σαν πρώην κάτοχος του παλιού Vitara (μόντ.96) θα σας πω ότι ο μόνος αντικαταστάτης που θα μου θύμιζε τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του είναι το Duster και γι αυτό το επέλεξα.Η οικογένεια μεγάλωσε,οπότε ήθελα ένα οικογενειακό αυτοκίνητο που να ...vitarίζει!Και αυτό ήταν το Duster!Το 3θυρο Vitara,πραγματικό σκυλί ,δεν μου είπε ποτέ όχι!Πολλές φορές με άφηνε με το στόμα ανοιχτό με τις δυνατότητές του!Πιστεύω ότι το Duster θα κάνει το ίδιο!Δυστυχώς το νέο Vitara μόνο το όνομα έχει κοινό με το παλιό...
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Jul 25, 2018 15:37:36 GMT 2
Μια από τα ίδια. Μοναδικός άξιος αντικαταστατης του εκπληκτικου Ιάπωνα μας ήταν ο ρουμανος επιβητορας. Βέβαια τα χρόνια πέρασαν και οι καγκουριες είναι παρελθόν, ιδιαίτερα όταν το αυτοκίνητο είναι το βασικό οικογενειακό μέσο μετακίνησης και κάθε σπασμενος προφυλακτηρας πάει σε νέο κέντρο κόστους..... Τώρα πια δεν είναι αυτοσκοπός το off road αλλά παραμένει αναπόσπαστο μέρος μιας εκδρομής και το dusteraki δεν μου έχει αρνηθεί ακόμα τίποτα :-) Φωτός από τον ποταμό Λήλα στη Δίρφη.  
|
|
|
Post by marios on Jul 28, 2018 21:01:46 GMT 2
Οι ανταγωνιστές του δικινητου ποιες είναι δηλαδή;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 11, 2018 21:48:59 GMT 2
Aν υποθεσουμε οτι το Duster παει εκτος δρομου οσο καλα λενε ολοι οτι παει, ουσιαστικοι του αντιπαλοι στο αμεσο μελλον θα ειναι ειτε το νεο Jimny, με παραχωρησεις στην καθημερινοτητα, ειτε το τετρακινητο renegade με +10κ
Εντος δρομου, θα ηταν το QQ, το Vitara, τα Skoda,
|
|
|
Post by annouvis on Aug 11, 2018 23:48:57 GMT 2
Aν υποθεσουμε οτι το Duster παει εκτος δρομου οσο καλα λενε ολοι οτι παει, ουσιαστικοι του αντιπαλοι στο αμεσο μελλον θα ειναι ειτε το νεο Jimny, με παραχωρησεις στην καθημερινοτητα, ειτε το τετρακινητο renegade με +10κ Εντος δρομου, θα ηταν το QQ, το Vitara, τα Skoda, Το νέο jimny δεν έχει καμμία σχέση με το Duster...άλλο αυτοκίνητο...άλλη φιλοσοφία....μέρα με την νύχτα..!!
|
|