|
Post by Dusterider on Jan 23, 2020 12:50:28 GMT 2
Γεια χαρά. Ξέρει κανείς κάποιον καλό μάστορα για τοποθέτηση μπάρας led στην οροφή; Κατά προτίμηση στα δυτικά προάστια της Αθήνας.
|
|
|
Post by annouvis on Jan 23, 2020 13:08:12 GMT 2
Γεια χαρά. Ξέρει κανείς κάποιον καλό μάστορα για τοποθέτηση μπάρας led στην οροφή; Κατά προτίμηση στα δυτικά προάστια της Αθήνας. Πρόσεχε, γιατί απαγορεύονται... Μην κάνεις κάτι μόνιμο... αλλά αποσπώμενο.
|
|
|
Post by Kostas X on Jan 23, 2020 13:30:25 GMT 2
Γεια χαρά. Ξέρει κανείς κάποιον καλό μάστορα για τοποθέτηση μπάρας led στην οροφή; Κατά προτίμηση στα δυτικά προάστια της Αθήνας. Κοντά σε εμένα εκεί που την έβαλα κ εγώ.  
|
|
|
Post by Dusterider on Jan 24, 2020 11:42:43 GMT 2
Γεια χαρά. Ξέρει κανείς κάποιον καλό μάστορα για τοποθέτηση μπάρας led στην οροφή; Κατά προτίμηση στα δυτικά προάστια της Αθήνας. Πρόσεχε, γιατί απαγορεύονται... Μην κάνεις κάτι μόνιμο... αλλά αποσπώμενο. Φίλε annouvis, ευχαριστώ για τη χρήσιμη πληροφορία. Να πω την αλήθεια σκεφτόμουν να βάλω κάτι μόνιμο. Θα το ξανασκεφτώ.
|
|
|
Post by Dusterider on Jan 24, 2020 11:46:00 GMT 2
Γεια χαρά. Ξέρει κανείς κάποιον καλό μάστορα για τοποθέτηση μπάρας led στην οροφή; Κατά προτίμηση στα δυτικά προάστια της Αθήνας. Κοντά σε εμένα εκεί που την έβαλα κ εγώ.   Γεια σου φίλε Κώστα. Με ποιον τρόπο τα καλώδια πηγαίνουν από το αμάξωμα στη μπάρα; Έχεις φωτογραφία;
|
|
|
Post by Kostas X on Jan 24, 2020 12:12:30 GMT 2
Κοντά σε εμένα εκεί που την έβαλα κ εγώ.   Γεια σου φίλε Κώστα. Με ποιον τρόπο τα καλώδια πηγαίνουν από το αμάξωμα στη μπάρα; Έχεις φωτογραφία; Αν βγάλεις το λάστιχο στην πόρτα θα δείς μια εγκοπή στο ύψος ( χουφτας μπάρας) απο εκεί έχει το δικό μου μοντέλο, εσύ δες.
|
|
|
Post by lele on Jan 25, 2020 13:47:00 GMT 2
Νομίζω πως με ένα κάλυμμα, σαν του παρακάτω video, υπάρχει λύση κατά κάποιον τρόπο στο θέμα νομιμότητα. Τώρα τελευταία έχει πέσει το μάτι μου και σε κάτι πλαστικά καλύμματα που κουμπώνουν πάνω στη μπάρα led.
|
|
|
Post by Kostas X on Jan 25, 2020 14:14:44 GMT 2
Νομίζω πως με ένα κάλυμμα, σαν του παρακάτω video, υπάρχει λύση κατά κάποιον τρόπο στο θέμα νομιμότητα. Τώρα τελευταία έχει πέσει το μάτι μου και σε κάτι πλαστικά καλύμματα που κουμπώνουν πάνω στη μπάρα led. Αυτο εχω βάλει ..κόστος 2 Χ1 1/2 12-13€ νεοπρεν αν θυμάμαι λέγετε το ύφασμα αυτό το εχω με σκρατς όσοι έρθετε στην εκδρομή θα το δείτε 😉
|
|
|
Post by Dusterider on Jan 25, 2020 14:34:40 GMT 2
Νομίζω πως με ένα κάλυμμα, σαν του παρακάτω video, υπάρχει λύση κατά κάποιον τρόπο στο θέμα νομιμότητα. Τώρα τελευταία έχει πέσει το μάτι μου και σε κάτι πλαστικά καλύμματα που κουμπώνουν πάνω στη μπάρα led. Αυτο εχω βάλει ..κόστος 2 Χ1 1/2 12-13€ νεοπρεν αν θυμάμαι λέγετε το ύφασμα αυτό το εχω με σκρατς όσοι έρθετε στην εκδρομή θα το δείτε 😉 Κωστή, που έχεις κάνει την τοποθέτηση;
|
|
|
Post by Kostas X on Jan 25, 2020 15:53:07 GMT 2
Αυτο εχω βάλει ..κόστος 2 Χ1 1/2 12-13€ νεοπρεν αν θυμάμαι λέγετε το ύφασμα αυτό το εχω με σκρατς όσοι έρθετε στην εκδρομή θα το δείτε 😉 Κωστή, που έχεις κάνει την τοποθέτηση; Αν πας πεστου απο εμένα! 😉(λευκό extreme duster) 
|
|
|
Post by Dusterider on Jan 25, 2020 17:14:02 GMT 2
Κωστή, που έχεις κάνει την τοποθέτηση; Αν πας πεστου απο εμένα! 😉(λευκό extreme duster)  Εντάξει φίλε, ευχαριστώ.
|
|
dusterhero
Junior Member

Μάρκα: dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: dci
Έκδοση: sportive
Χρώμα: μαυρο
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
|
Post by dusterhero on Jan 29, 2020 12:42:01 GMT 2
Σε ταξίδι κάνουν υπερβολικό θόρυβο?
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Jan 29, 2020 22:04:54 GMT 2
Σε ταξίδι κάνουν υπερβολικό θόρυβο? Κάνουν αρκετό μετά τα 90-100. Μειώνεται αν την βάλεις λιγο πιο πίσω αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο.
|
|
|
Post by ktgeo on Jan 30, 2020 6:30:59 GMT 2
Σε ταξίδι κάνουν υπερβολικό θόρυβο? Κάνουν αρκετό μετά τα 90-100. Μειώνεται αν την βάλεις λόγω πιο πίσω αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Και αυξάνουν και την κατανάλωση φαντάζομαι. Παρολαυτα στην εκδρομή που το είδα από κοντά, πολύ όμορφη υλοποίηση, όχι απλά του πάει αλλά αναβαθμίζει οπτικά όλο το αμαξι! Αφου έχει γούστο ο ιδιοκτητης!
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Jan 30, 2020 7:08:23 GMT 2
Κάνουν αρκετό μετά τα 90-100. Μειώνεται αν την βάλεις λόγω πιο πίσω αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Και αυξάνουν και την κατανάλωση φαντάζομαι. Παρολαυτα στην εκδρομή που το είδα από κοντά, πολύ όμορφη υλοποίηση, όχι απλά του πάει αλλά αναβαθμίζει οπτικά όλο το αμαξι! Αφου έχει γούστο ο ιδιοκτητης! Την έδωσα πίσω αυτή τη λεντομπαρα. Χωρίς καν να τη συνδέσω είχε πάρει νερά και δε ρισκάρω για μια αστοχία υλικού να γίνω μπάρμπεκιου....
|
|