|
Post by Kostas X on Jan 30, 2020 7:16:29 GMT 2
Σε ταξίδι κάνουν υπερβολικό θόρυβο? Κάνουν αρκετό μετά τα 90-100. Μειώνεται αν την βάλεις λόγω πιο πίσω αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Η δικιά μου ακούγεται στίς χαμηλές ταχύτητες 40-70 χλμ κ όχι παραπάνω όσο σας φανεί περίεργο, μετα τα 100 κ μαμά να είσαι η αεροδυναμική του duster "ακούγεται".Κατανάλωση τι να ανεβάσει βρε παιδιά σιγά την επιφάνεια 100 ml/100 χλμ παραπάνω... Λέμε τώρα 😂😉
|
|
|
Post by Duster4X4 on Jan 30, 2020 9:55:09 GMT 2
|
|
|
Post by Kostas X on Jan 30, 2020 14:44:37 GMT 2
Αν σε "ακουμπήσει " κάποιος εκεί θα έχεις θέμα ακόμα κ σπάσιμο στα πλαστικά σημεία.
|
|
|
Post by Duster4X4 on Jan 30, 2020 15:36:57 GMT 2
Λύκε δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Μην νομισες ότι θα βάλω την μπάρα επάνω στο πλαστικό; Όχι δεν θα μπει έτσι. Θα κοπεί το κυψελωτο πλαστικό και θα μπει περασια όπως λέμε. Δεν θα εξέχει τίποτα.
|
|
|
Post by Kostas X on Jan 31, 2020 6:46:59 GMT 2
Λύκε δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Μην νομισες ότι θα βάλω την μπάρα επάνω στο πλαστικό; Όχι δεν θα μπει έτσι. Θα κοπεί το κυψελωτο πλαστικό και θα μπει περασια όπως λέμε. Δεν θα εξέχει τίποτα. Αν κάνεις τομή όπως λες εκεί τοτε μια χαρά, νόμιζα θα τον βάλεις μπροστά από την σιτα γι'αυτο στο είπα.
|
|
|
Post by Duster4X4 on Jan 31, 2020 8:53:52 GMT 2
Μπορει εκει που λεω να βιδωθεί καπου σταθερα;
Ξερει καποιος;
|
|
|
Post by Kostas X on Jan 31, 2020 9:55:15 GMT 2
Μπορει εκει που λεω να βιδωθεί καπου σταθερα; Ξερει καποιος; Βλέπω τώρα το δικό μου κ παρατηρώ ότι σε αυτό το μέρος είναι όλα πλαστικά ...
|
|
|
Post by annouvis on Jan 31, 2020 10:08:44 GMT 2
Μπορει εκει που λεω να βιδωθεί καπου σταθερα; Ξερει καποιος; Βλέπω τώρα το δικό μου κ παρατηρώ ότι σε αυτό το μέρος είναι όλα πλαστικά ... Υπάρχει και αυτό για led μπάρα, εμπρός... χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάποια τροποποίηση. 
|
|
|
Post by Kostas X on Jan 31, 2020 10:09:42 GMT 2
Νομίζω πως με ένα κάλυμμα, σαν του παρακάτω video, υπάρχει λύση κατά κάποιον τρόπο στο θέμα νομιμότητα. Τώρα τελευταία έχει πέσει το μάτι μου και σε κάτι πλαστικά καλύμματα που κουμπώνουν πάνω στη μπάρα led. Αυτο εχω βάλει ..κόστος 2 Χ1 1/2 12-13€ νεοπρεν αν θυμάμαι λέγετε το ύφασμα αυτό το εχω με σκρατς όσοι έρθετε στην εκδρομή θα το δείτε 😉 Το κάλυμμα που λέγαμε με διπλό σκρατς δοκιμάστηκε σε ταχύτητα 140+ δεν κατάλαβε τίποτα, τα δυο τα'ι'ραπ είναι για τούς ανοιχτοχεριδες κλασικούς Ελληνάρες πού βουτάνε από τα έτοιμα να μου πείτε άμα θέλει... Απλά καθυστέρηση στην αρπαγή.   
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Jan 31, 2020 10:37:04 GMT 2
Βλέπω τώρα το δικό μου κ παρατηρώ ότι σε αυτό το μέρος είναι όλα πλαστικά ... Υπάρχει και αυτό για led μπάρα, εμπρός... χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάποια τροποποίηση.  Το χαζεύω καιρό. Απλά αν ακουμπήσεις πουθενά θα σου κάνει μεγάλη ζημιά στον προφυλακτήρα.... Για παράδειγμα το "παρκάρισμα' της εν λόγω θειτσας προχθές... 
|
|
|
Post by Dusterider on Feb 8, 2020 10:08:30 GMT 2
Κωστή, που έχεις κάνει την τοποθέτηση; Αν πας πεστου απο εμένα! 😉(λευκό extreme duster)  Κωστή, καλημέρα. Πήγα στο μάστορα που μου 'πες. Φαίνεται πολύ καλός, γνώστης του αντικειμένου, συζητήσιμος, κατατοπιστικός και πρόθυμος. Έχω αποφασίσει να κάνω εκεί την τοποθέτηση. Ευχαριστώ και πάλι, φίλε.
|
|
DIMITRIS
Full Member

Μάρκα: Dacia sandero stepway
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
|
Post by DIMITRIS on Nov 12, 2020 15:28:31 GMT 2
|
|
|
Post by parnon65 on Nov 12, 2020 16:50:10 GMT 2
|
|
|
Post by lele on Jun 17, 2021 21:54:56 GMT 2
Γεια χαρά. Ξέρει κανείς κάποιον καλό μάστορα για τοποθέτηση μπάρας led στην οροφή; Κατά προτίμηση στα δυτικά προάστια της Αθήνας. Κοντά σε εμένα εκεί που την έβαλα κ εγώ.   Θα μπορούσες να ανεβάσεις φώτο απο την βάση; Είμαι και εγώ στη φάση που ψάχνω πατέντα, σκεφτόμουνα για να την πιάσω κάπως πάνω στι σχάρες
|
|
|
Post by Nik on Sept 15, 2021 12:38:44 GMT 2
Αυτο εχω βάλει ..κόστος 2 Χ1 1/2 12-13€ νεοπρεν αν θυμάμαι λέγετε το ύφασμα αυτό το εχω με σκρατς όσοι έρθετε στην εκδρομή θα το δείτε 😉 Το κάλυμμα που λέγαμε με διπλό σκρατς δοκιμάστηκε σε ταχύτητα 140+ δεν κατάλαβε τίποτα, τα δυο τα'ι'ραπ είναι για τούς ανοιχτοχεριδες κλασικούς Ελληνάρες πού βουτάνε από τα έτοιμα να μου πείτε άμα θέλει... Απλά καθυστέρηση στην αρπαγή. για διακοπτη εχεις ασυρματο χειριστηριο η σταθερο διακοπτη; λογικα τα ασυρματα ειναι ιδια συχνοτητα με τα χειριστηρια γκαραζ, ισως μπορει να προγραμματιστει στο ιδιο χειριστηριο. αυτο που εγραψε ο Κωνσταντινος για το μπασιμο νερων, αφορουσε τη συγκεκριμενη;
|
|