|
Post by Kostas X on Sept 15, 2021 16:49:36 GMT 2
Το κάλυμμα που λέγαμε με διπλό σκρατς δοκιμάστηκε σε ταχύτητα 140+ δεν κατάλαβε τίποτα, τα δυο τα'ι'ραπ είναι για τούς ανοιχτοχεριδες κλασικούς Ελληνάρες πού βουτάνε από τα έτοιμα να μου πείτε άμα θέλει... Απλά καθυστέρηση στην αρπαγή. για διακοπτη εχεις ασυρματο χειριστηριο η σταθερο διακοπτη; λογικα τα ασυρματα ειναι ιδια συχνοτητα με τα χειριστηρια γκαραζ, ισως μπορει να προγραμματιστει στο ιδιο χειριστηριο. αυτο που εγραψε ο Κωνσταντινος για το μπασιμο νερων, αφορουσε τη συγκεκριμενη; Κανονικό διακόπτη έχω.
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Sept 15, 2021 19:46:02 GMT 2
Το κάλυμμα που λέγαμε με διπλό σκρατς δοκιμάστηκε σε ταχύτητα 140+ δεν κατάλαβε τίποτα, τα δυο τα'ι'ραπ είναι για τούς ανοιχτοχεριδες κλασικούς Ελληνάρες πού βουτάνε από τα έτοιμα να μου πείτε άμα θέλει... Απλά καθυστέρηση στην αρπαγή. για διακοπτη εχεις ασυρματο χειριστηριο η σταθερο διακοπτη; λογικα τα ασυρματα ειναι ιδια συχνοτητα με τα χειριστηρια γκαραζ, ισως μπορει να προγραμματιστει στο ιδιο χειριστηριο. αυτο που εγραψε ο Κωνσταντινος για το μπασιμο νερων, αφορουσε τη συγκεκριμενη; Όχι δεν είναι αυτή. Την είχα δώσει για επιστροφή.
|
|
|
Μπάρες led
Sept 15, 2021 20:26:17 GMT 2
via mobile
Post by Nik on Sept 15, 2021 20:26:17 GMT 2
για διακοπτη εχεις ασυρματο χειριστηριο η σταθερο διακοπτη; λογικα τα ασυρματα ειναι ιδια συχνοτητα με τα χειριστηρια γκαραζ, ισως μπορει να προγραμματιστει στο ιδιο χειριστηριο. αυτο που εγραψε ο Κωνσταντινος για το μπασιμο νερων, αφορουσε τη συγκεκριμενη; Όχι δεν είναι αυτή. Την είχα δώσει για επιστροφή. τελικά έβαλες κάτι;
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Sept 15, 2021 20:34:02 GMT 2
Όχι δεν είναι αυτή. Την είχα δώσει για επιστροφή. τελικά έβαλες κάτι; Έβαλα μια καταπληκτική μπάρα 17000 lumens με δέσμη Spot! Την οποία όμως πούλησα (δες στις αγγελίες). Τώρα είμαι σε αναζήτηση αυτόνομων προβολέων μέχρι 4000 Kelvin (θερμοκρασία φωτός) το πολύ + ομίχλης κίτρινο.
|
|
|
Μπάρες led
Sept 15, 2021 20:51:34 GMT 2
via mobile
Post by Nik on Sept 15, 2021 20:51:34 GMT 2
Έβαλα μια καταπληκτική μπάρα 17000 lumens με δέσμη Spot! Την οποία όμως πούλησα (δες στις αγγελίες). Τώρα είμαι σε αναζήτηση αυτόνομων προβολέων μέχρι 4000 Kelvin (θερμοκρασία φωτός) το πολύ + ομίχλης κίτρινο. ευχαριστώ για την απάντηση. Και γιατί αν επιτρέπεται την πούλησες και ψάχνεις τα συγκεκριμένα; Δεν έχω ιδέα και ψάχνομαι..
|
|
|
Post by Nikos G.V on Oct 9, 2021 18:21:08 GMT 2
Υπάρχει και αυτό για led μπάρα, εμπρός... χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάποια τροποποίηση.  Το χαζεύω καιρό. Απλά αν ακουμπήσεις πουθενά θα σου κάνει μεγάλη ζημιά στον προφυλακτήρα.... Για παράδειγμα το "παρκάρισμα' της εν λόγω θειτσας προχθές...  Την ιδια βαση εχω βαλει εδω και ενα χρονο+ και ειναι μια χαρα!
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Oct 9, 2021 20:47:38 GMT 2
Έβαλα μια καταπληκτική μπάρα 17000 lumens με δέσμη Spot! Την οποία όμως πούλησα (δες στις αγγελίες). Τώρα είμαι σε αναζήτηση αυτόνομων προβολέων μέχρι 4000 Kelvin (θερμοκρασία φωτός) το πολύ + ομίχλης κίτρινο. ευχαριστώ για την απάντηση. Και γιατί αν επιτρέπεται την πούλησες και ψάχνεις τα συγκεκριμένα; Δεν έχω ιδέα και ψάχνομαι.. Α καλά, τώρα είδα την ερώτηση... Λοιπόν τα υπερβολικά λουμενς είναι εντυπωσιακά δε λέω...σε συνθήκες όμως βροχής, ομίχλης και πυκνής βλάστησης αντανακλούν τεράστια ποσότητα φωτός και σε ενοχλούν. Αυτά που έχω παραγγείλει είναι 4 αυτόνομα ώστε να φωτίζουν και τα πλαϊνά του δρόμου, λιγότερα λουμενς και χαμηλότερα Κέλβιν.
|
|
|
Post by Nik on Nov 10, 2021 16:17:09 GMT 2
αραγε θα μπορουσε να μπει κατι αντιστοιχο σε εμας..; ειναι καλη φαση!
|
|