|
Post by sotisbill on Jan 26, 2020 17:24:36 GMT 2
Καλησπέρα. Σε λίγες μέρες θα ανέβω να φέρω το πολυπόθητο duster prestige 4x4 diesel. Και σκέφτομαι να περάσω καλύμματα δερματίνη. Γνωρίζετε κάποιον καλό μάστορα Θεσσαλονίκη ή περίχωρα που να μην βαράει στο κεφάλι? Αν κάποιος έβαλε τι κόστος?
|
|
hdaska
New Member
Μάρκα: DACIA DUSTER
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Κινητήρας: DIESEL
Έκδοση: 110
Χρώμα: WHITE
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 2019
|
Post by hdaska on Jan 29, 2020 17:43:22 GMT 2
καλησπερα φιλε μου εγω εβαλα απο τον γιαννη μαλλη στον ευοσμο . τα ειδα και τα παρηγγειλα τα εκανε συμφωνα με τις διαστασεις του καθισματος. εκανα τα μπροστα συνδυασμος δερμα και υφασμα με λογοτυπο + προσκεφαλα δερμα 90. ειναι σαν να ειναι η αυθεντικη ταπετσαρια
|
|
|
Post by sotisbill on Jan 29, 2020 18:43:38 GMT 2
Μιλας μονο για πλατοκαθίσματα?πηγες απο εκει να παρει διαστασεις γιατι καποιοι εχουν πατρον και τα ραβουν κατα παραγγελια.
|
|
eol
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5dci
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Beige Dune
Κατοχή από: March 2018
|
Post by eol on Jan 30, 2020 15:41:59 GMT 2
Να σας πω: επειδή ήθελα να βάλω και εγώ, ο τύπος στο επίσημο συνεργείο μου είπε μόνο στα πίσω καθίσματα γιατί στα μπροστινά μπορεί να επηρεάσουν τους αερόσακους στα καθίσματα, τελικά ξέρετε τι ισχύει ή τι πρέπει να προσέξω κατά την αγορά? (πχ συμβατα με....?)
|
|
hdaska
New Member
Μάρκα: DACIA DUSTER
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Κινητήρας: DIESEL
Έκδοση: 110
Χρώμα: WHITE
Κατοχή από: 2019
|
Post by hdaska on Jan 30, 2020 18:37:16 GMT 2
οταν πηγα μου ζητησε την αδεια και με το πλαισιο εψαξε και βρηκε τα πατρον, μετα μου εδειξε συνδυασμους χρωματων και υλικων . αποφασισα και μεσα σε τρεις μερε πηγα και τα τοποθετησε. και φυσικα δεν ειναι πλατοκαθισμα μαλλα κανονικο που αγγαλιαζει ολο το καθισμα με δυο πολυ πρακτικες θηκες μια μπρος και μια στην πλατη
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 20, 2021 2:22:42 GMT 2
οταν πηγα μου ζητησε την αδεια και με το πλαισιο εψαξε και βρηκε τα πατρον, μετα μου εδειξε συνδυασμους χρωματων και υλικων . αποφασισα και μεσα σε τρεις μερε πηγα και τα τοποθετησε. και φυσικα δεν ειναι πλατοκαθισμα μαλλα κανονικο που αγγαλιαζει ολο το καθισμα με δυο πολυ πρακτικες θηκες μια μπρος και μια στην πλατη Θα ήταν εύκολο να μας ανεβάσεις μερικές φωτογραφίες να δούμε την δουλειά του?τώρα που έχει περάσει κάποιος καιρός ,εισαι ευχαριστημένος?
|
|