tsanakas11
New Member
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2012
Κινητήρας: 1500 dci
Χρώμα: μαυρο
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
|
Post by tsanakas11 on Jul 23, 2022 8:16:29 GMT 2
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ XL
|
|
|
Post by teo on Sept 13, 2022 18:25:36 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Δράττομαι της ευκαιρίας για τα μπλουζάκια και τα σήματα του club που έχω αυτή την στιγμή, για να αναφέρω κάποια πράγματα!!! Υπάρχουν δυστυχώς κάποια μέλη (4 τον αριθμό και γνωρίζουν οι ίδιοι ποιοι είναι διότι μου έχουν στείλει πμ) που ενώ τους έχω απαντήσει πάνω από 1 μήνα δεν έχουν μπει καν στον κόπο να μου απαντήσουν και να με πληροφορήσουν για το τι τελικά θέλουν. Δηλαδή τελικά τα θέλουν τα μπλουζάκια ή όχι. Το να γράφουμε στο φόρουμ αγανακτισμένοι ότι κανείς δεν δίνει σημασία, ότι κανείς δεν απαντάει και μάλιστα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα, και τελικά να μην απαντάμε για 1, 1,5, ή και 2 μήνες καταντά εκνευριστικό, μην πω και γελοίο.
Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι αυτό το κάνουμε σαν χόμπι, επειδή η αγάπη μας για αυτό το αυτοκίνητο είναι μεγάλη, στον ελεύθερό μας χρόνο, όσο περιορισμένος είναι αυτός μέσα από τα τρεξίματα και τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας. Να μην αναφερθώ και στο οικονομικό μέρος!!!
Αυτά από εμένα και ελπίζω σε κατανόηση και καλύτερη επικοινωνία στο μέλλον.
Τα μπλουζάκια που υπάρχουν αυτή την στιγμή είναι: 1 ανδρικό μαύρο χρώμα medium
4 γυναικεία γκρι χρώμα large Τα γυναικεία L είναι περίπου σαν τα ανδρικά M και περίπου 5 πόντους πιο κοντά.
Από αυτοκόλλητα υπάρχουν διαθέσιμα και λευκά και μαύρα αλλά και ανάποδα λευκά για τοποθέτηση εσωτερικά του τζαμιού.
Ευχαριστώ.
|
|
|
Post by nikossokin on Sept 29, 2022 20:09:16 GMT 2
θα κάνετε καινούρια παραγγελεία;
|
|
dasterakias
New Member
Μάρκα: Dacia
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Κινητήρας: 1.2...125hp
Έκδοση: Pristige
Χρώμα: Kaki
Κίνηση: 4x2
Κατοχή από: Οκτωβρίος 2022
Όνομα: Γιαννης
|
Post by dasterakias on Oct 31, 2022 15:36:06 GMT 2
Καλησπέρα πώς μπορώ να προμηθευτώ και εγώ την εν λόγω μπλουζίτσα της ομάδος;;;
|
|
|
Post by teo on Oct 31, 2022 16:10:24 GMT 2
Καλησπέρα. Ετοιμάζουμε νέα παραγγελία. Όταν είναι έτοιμη (λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα) θα ενημερώσουμε για το τι υπάρχει καθώς και τις νέες τιμές (δυστυχώς και αυτά έχουν πάρει αύξηση).
|
|
PanosΤ
Junior Member
Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2022
Κινητήρας: Blue dCi 115
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Γκρι Comet
Κατοχή από: 1/2023
Όνομα: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
|
Post by PanosΤ on Nov 14, 2022 12:39:44 GMT 2
Καλησπέρα. Ετοιμάζουμε νέα παραγγελία. Όταν είναι έτοιμη (λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα) θα ενημερώσουμε για το τι υπάρχει καθώς και τις νέες τιμές (δυστυχώς και αυτά έχουν πάρει αύξηση). Θοδωρή καλησπέρα! Βλέπω στις φωτογραφίες από το Challenge ότι φοράτε πορτοκαλί αδιάβροχα με το σήμα. Που και πως τα προμηθευόμαστε (ενδιαφέρομαι για 2 τμχ)?
|
|
1panos3
Junior Member
Χρονολογία παραγωγής: 2013
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: Λευκο
Κατοχή από: 2017
|
Post by 1panos3 on Nov 14, 2022 16:11:50 GMT 2
Και εγώ θα ήθελα ένα αδιαβρχο τέτοιο πορτοκαλί! Υπάρχει σε 3xl? Και σε τι τιμή βγαίνει?
|
|
PanosΤ
Junior Member
Μάρκα: DACIA
Χρονολογία παραγωγής: 2022
Κινητήρας: Blue dCi 115
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Γκρι Comet
Κατοχή από: 1/2023
Όνομα: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
|
Post by PanosΤ on Nov 14, 2022 16:16:32 GMT 2
Και εγώ θα ήθελα ένα αδιαβρχο τέτοιο πορτοκαλί! Υπάρχει σε 3xl? Και σε τι τιμή βγαίνει? Απότι έμαθα τα πορτοκαλί είναι για τους διαχειριστές. Για τα μέλη υπάρχει το μαύρο. Θα βγει ανακοίνωση εντός των ημερών. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by teo on Nov 14, 2022 18:22:08 GMT 2
Κάνω κράτηση από τώρα για μια ανδρική μπλουζίτσα extra large 😎 Και επίσης για ένα εσωτερικό αυτοκόλλητο, αν υπάρχει και άμα είναι εύκολη η παράδοσή του 🙏 Δώσε μου το τηλ. σου να σε πάρω μόλις μπορέσω. Τρέχω λίγο με πρόβλημα υγείας του πεθερού μου. Πάντος αυτά που ζητάς υπάρχουν.
|
|
|
Post by teo on Nov 14, 2022 18:59:36 GMT 2
Και εγώ θα ήθελα ένα αδιαβρχο τέτοιο πορτοκαλί! Υπάρχει σε 3xl? Και σε τι τιμή βγαίνει? Απότι έμαθα τα πορτοκαλί είναι για τους διαχειριστές. Για τα μέλη υπάρχει το μαύρο. Θα βγει ανακοίνωση εντός των ημερών. Καλή συνέχεια Καλησπέρα. Σύντομα θα αναρτήσω τι υπάρχει από μπλουζάκια και φουτεράκια. Δώστε μου μερικές ημέρες διότι τρέχουμε για θέμα υγείας του πεθερού μου στα νοσοκομεία.
|
|
nikoskourtis
Junior Member
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1.5 DCI 115
Έκδοση: PRESTIGE
Χρώμα: BLUE IRON
Κατοχή από: 8/20
|
Post by nikoskourtis on Nov 14, 2022 19:04:55 GMT 2
Καλησπέρα ομάδα.... Ενδιαφέρομαι και εγώ για τα αδιάβροχα
|
|
|
Post by teo on Nov 16, 2022 19:34:49 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Αυτή την στιγμή έχουμε μόνο T-shirt μαύρο χρώμα σε M, L, XL, XXL και γυναικεία γκρί χρώμα σε L. Σύντομα θα ετοιμάσουμε νέα παρτίδα από αντιανεμικά μαύρο χρώμα (τα πορτοκαλί είναι για τους διαχειριστές), από φούτερ με κουκούλα και καπελάκια. Εντός των ημερών περιμένουμε και την νέα παρτίδα από τα αυτοκόλλητα. Εάν κάποιος θέλει μόνο T-shirt μπορεί να μου στείλει μνμ η να με πάρει στο 6972402001 για να το παραλάβει. Όποιος θέλει και από τα υπόλοιπα παρακαλώ λίγο υπομονή μέχρι να αναρτήσω ότι τα παραλάβαμε. Οι νέες τιμές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: Καπελάκι 10 ευρώ, T-shirt 15 ευρώ, αδιάβροχο 25 ευρώ, φούτερ 30 ευρώ και αυτοκόλλητο 10 ευρώ. Ευχαριστώ.
|
|
1panos3
Junior Member
Χρονολογία παραγωγής: 2013
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: Λευκο
Κατοχή από: 2017
|
Post by 1panos3 on Nov 17, 2022 13:38:00 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Αυτή την στιγμή έχουμε μόνο T-shirt μαύρο χρώμα σε M, L, XL, XXL και γυναικεία γκρί χρώμα σε L. Σύντομα θα ετοιμάσουμε νέα παρτίδα από αντιανεμικά μαύρο χρώμα (τα πορτοκαλί είναι για τους διαχειριστές), από φούτερ με κουκούλα και καπελάκια. Εντός των ημερών περιμένουμε και την νέα παρτίδα από τα αυτοκόλλητα. Εάν κάποιος θέλει μόνο T-shirt μπορεί να μου στείλει μνμ η να με πάρει στο 6972402001 για να το παραλάβει. Όποιος θέλει και από τα υπόλοιπα παρακαλώ λίγο υπομονή μέχρι να αναρτήσω ότι τα παραλάβαμε. Οι νέες τιμές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: Καπελάκι 10 ευρώ, T-shirt 15 ευρώ, αδιάβροχο 25 ευρώ, φούτερ 30 ευρώ και αυτοκόλλητο 10 ευρώ. Ευχαριστώ. Καλησπέρα. Αφού τα πορτοκαλί αντιανεμικά είναι για τους διαχειριστές υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε πχ σε κόκκινο? Αν όχι τότε δεν θέλω μαύρο. Ευχαριστώ πολύ.
|
|
zetakias
Full Member
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.5dci
Έκδοση: Duster
Χρώμα: Άσπρο
Όνομα: Panos
|
Post by zetakias on Nov 17, 2022 15:41:30 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Αυτή την στιγμή έχουμε μόνο T-shirt μαύρο χρώμα σε M, L, XL, XXL και γυναικεία γκρί χρώμα σε L. Σύντομα θα ετοιμάσουμε νέα παρτίδα από αντιανεμικά μαύρο χρώμα (τα πορτοκαλί είναι για τους διαχειριστές), από φούτερ με κουκούλα και καπελάκια. Εντός των ημερών περιμένουμε και την νέα παρτίδα από τα αυτοκόλλητα. Εάν κάποιος θέλει μόνο T-shirt μπορεί να μου στείλει μνμ η να με πάρει στο 6972402001 για να το παραλάβει. Όποιος θέλει και από τα υπόλοιπα παρακαλώ λίγο υπομονή μέχρι να αναρτήσω ότι τα παραλάβαμε. Οι νέες τιμές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: Καπελάκι 10 ευρώ, T-shirt 15 ευρώ, αδιάβροχο 25 ευρώ, φούτερ 30 ευρώ και αυτοκόλλητο 10 ευρώ. Ευχαριστώ. Καλησπέρα. Αφού τα πορτοκαλί αντιανεμικά είναι για τους διαχειριστές υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε πχ σε κόκκινο? Αν όχι τότε δεν θέλω μαύρο. Ευχαριστώ πολύ. Κ σε κίτρινο κάτι φωτεινό τέλος πάντων
|
|
|
Post by teo on Nov 17, 2022 16:11:22 GMT 2
Θα δούμε σε τι άλλα χρώματα υπάρχουν (εάν υπάρχουν) και θα σας ενημερώσουμε σύντομα. Λίγο υπομονή.
|
|