|
Post by ekouvaris16 on Jun 7, 2021 12:41:43 GMT 2
Καλησπερα κάποιος μπορεί να μου πει τιμές για μπλούζες και για αξεσουάρ του club ?
|
|
|
Post by odyDuster on Jun 9, 2021 13:03:51 GMT 2
|
|
petros78
Junior Member
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2021
Κινητήρας: Diesel
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Λευκό Glacier
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 1/6/2021
|
Post by petros78 on Jun 18, 2021 17:41:17 GMT 2
Καλησπερα συμφορουμιτες... σε επομενη παραγγελια θα με υπολογισετε για δυο κοντομανικα μεγεθος (S)
|
|
|
Post by petran2 on Jun 18, 2021 19:43:59 GMT 2
Μπορω παρακαλω να εχω δυο κοντομανικα σε μεγεθος XXL το ενα με το μικρο και το αλλο με το μεγαλο σημα?
|
|
petros78
Junior Member
Χρονολογία παραγωγής: 2021
Κινητήρας: Diesel
Χρώμα: Λευκό Glacier
Κατοχή από: 1/6/2021
|
Post by petros78 on Jun 18, 2021 20:10:24 GMT 2
Μπορω παρακαλω να εχω δυο κοντομανικα σε μεγεθος XXL το ενα με το μικρο και το αλλο με το μεγαλο σημα? Πετρο μου νομιζω οτι το κοντομανικο μπροστα εχει μικρο ραφτο σημα και το μεγαλο στην πλατη, οποτε το μπλουζακι που βλεπουμε ειναι 1, ας μας διαφωτισει η διαχειριση παρακαλω.
|
|
|
Post by petran2 on Jun 18, 2021 20:13:04 GMT 2
Μπορω παρακαλω να εχω δυο κοντομανικα σε μεγεθος XXL το ενα με το μικρο και το αλλο με το μεγαλο σημα? Πετρο μου νομιζω οτι το κοντομανικο μπροστα εχει μικρο ραφτο σημα και το μεγαλο στην πλατη, οποτε το μπλουζακι που βλεπουμε ειναι 1, ας μας διαφωτισει η διαχειριση παρακαλω. Οπως και να ειναι θελω ακομα τα δυο. Ευχαριστω για το σχολιο να εισαι καλα.
|
|
|
Post by odyDuster on Jun 21, 2021 20:46:49 GMT 2
Μπορω παρακαλω να εχω δυο κοντομανικα σε μεγεθος XXL το ενα με το μικρο και το αλλο με το μεγαλο σημα? Πετρο μου νομιζω οτι το κοντομανικο μπροστα εχει μικρο ραφτο σημα και το μεγαλο στην πλατη, οποτε το μπλουζακι που βλεπουμε ειναι 1, ας μας διαφωτισει η διαχειριση παρακαλω. Επιβεβαιώνω ότι έτσι είναι. Θα δημοσιευτεί σύντομα νέα ομαδική ώστε να παραγγείλετε. Παρακαλούμε λίγη υπομονή.
|
|
|
Post by odyDuster on Oct 1, 2021 20:36:49 GMT 2
Επί τη ευκαιρία της εκδρομής ξεκινάμε σήμερα μία ομαδική παραγγελία για ρουχισμό. Η διαδικασία είναι η ακόλουθη: 1. Αναφέρετε σε αυτό εδώ το νήμα την παραγγελία σας. Η παραγγελία για κάθε τύπο ρούχου θα πρέπει περιλαμβάνει τα εξής: Όνομα ρούχου Κωδικός Μέγεθος Ποσότητα 2. Στέλνετε επίσης πμ με την παραγγελία σας και τα στοιχεία σας όνομα, επώνυμο και τηλέφωνό σας. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα λαμβάνεται υπόψιν. Έχετε κατά νου τα εξής: α) Για την συγκεκριμένη μόνο παρτίδα και λόγω της πίεσης χρόνου δεν υπάρχει η υποχρέωση προπληρωμής. Θα πρέπει όμως όσοι παραγγείλετε να είστε σίγουροι ότι το θέλετε και θα παραλάβετε. Δεν θέλουμε να επαναληφθεί το φαινόμενο που παρατηρήθηκε σε προηγούμενες ομαδικές όπου καλή τη πίστει δεν εισπράξαμε προπληρωμή και εντέλει μερικοί εξαφανίστηκαν. β)Η παρτίδα θα δίνεται προς διεκπεραίωση εφόσον έχουν συμπληρωθεί τουλάχιστον 8 κομμάτια. γ) Όσοι παραγγείλατε σε ανύποπτο χρόνο χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάποια παρτίδα θα πρέπει να το ξανακάνετε. Η τρέχουσα παρτίδα ισχύει έως 7-10-2021 οπότε έως τότε θα πρέπει να γίνει η παραγγελία σας με βάση τον παρακάτω κατάλογο. hellasduster.freeforums.net/attachment/download/731
|
|
|
Post by alkaios on Oct 1, 2021 20:56:32 GMT 2
όνομα ρούχου: UNISEX T-SHIRT
Κωδικός: UTSB
Μέγεθος: XL
Ποσότητα: 2 μπλουζάκια
|
|
Dusterinthewind
Junior Member
Κινητήρας: Πετρέλαιο
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Λευκό
Κατοχή από: 06/2018
Όνομα: Νίκος
|
Post by Dusterinthewind on Oct 2, 2021 9:46:56 GMT 2
Καλημέρα,
-Όνομα: UNISEX ZIP HOODIE
-Κωδικός: UZHB
-Μέγεθος: Large
- Ποσότητα:1 τεμάχιο
Και
-Όνομα: UNISEX T-SHIRT
-Κωδικός: UTSB
-Μέγεθος: Large
- Ποσότητα:1 τεμάχιο
|
|
Vaggelis
Junior Member
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: Grey comet
Κατοχή από: 2018
|
Post by Vaggelis on Oct 2, 2021 10:22:32 GMT 2
Όνομα: UNISEX ZIP HOODIE Χρώμα: Black Λογότυπο: Kέντημα Κωδικός: UZHB Μέγεθος:XL Ποσότητα: 1
Όνομα: UNISEX T-SHIRT Χρώμα: Black Λογότυπο: κέντημα Κωδικός: UTSB Μέγεθος:XL Ποσότητα:1
|
|
|
Post by petran2 on Oct 2, 2021 16:25:41 GMT 2
Καλησπερα Όνομα ρούχου UNISEX ZIP HOODIE
Κωδικός UZHB
Μέγεθος 3XL
Ποσότητα 1
-Όνομα: UNISEX T-SHIRT
-Κωδικός: UTSB
-Μέγεθος: XXL
- Ποσότητα:2 τεμάχια
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 2, 2021 19:25:50 GMT 2
Γεια σε όλους από τη Γαλλία, θα ήθελα ένα μαύρο φούτερ UZHB (XL), και 2 μπλουζάκια UTSB (XL)
|
|
akiskats
Junior Member
Enter your message here...
Μάρκα: DUSTER
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 dci 110
Έκδοση: SPORTIVE
Χρώμα: ATACAMA