|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 15, 2020 22:14:37 GMT 2
Τις ίδιες για το duster ii κοιτάω κι εγω. Δείχνουν αρκετά ποιοτικές απο τις φωτο και πολυ ωραίες που ειναι ολόμαυρες. Για κάποιο λόγο κάτι δεν μου κάθεται καλά όμως με τα πέλματα και πως αυτά θα δέσουν πανω στις ράγες του duster ii. Πως ειναι οι ράγες στο duster σου? Τι σχήμα έχουν? Βάζω κι ένα Λίνκ απο αυτές που κοιτάω για μένα. Τις εχει πάρει κανεις άλλος μήπως? www.daciamag.com/dacia-duster-premium-roof-rack-cross-bars.html
|
|
christodoulos
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 dCi 110PS
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: white
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 4/2019
|
Post by christodoulos on Feb 17, 2020 2:03:19 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 23, 2020 18:19:54 GMT 2
|
|
panos11
Full Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 03/2019
Κινητήρας: 1.3 TCe 150hp
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x2
Κατοχή από: 01/2020
Όνομα: Παναγιώτης
|
Post by panos11 on Feb 24, 2020 9:16:00 GMT 2
Καλημέρα, φαίνονται ωραίες.. αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ίσως θέλουν κόψιμο μέχρι να έρθουν στα ίδια με τις βάσεις τους.. θέλει καλό χέρι όμως ώστε να κουμπώματα να μπαίνουν ξανά χωρίς κάποιο θέμα!! Κατά τα άλλα είναι πολύ ωραίες!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 24, 2020 13:31:22 GMT 2
Καλημέρα, φαίνονται ωραίες.. αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ίσως θέλουν κόψιμο μέχρι να έρθουν στα ίδια με τις βάσεις τους.. θέλει καλό χέρι όμως ώστε να κουμπώματα να μπαίνουν ξανά χωρίς κάποιο θέμα!! Κατά τα άλλα είναι πολύ ωραίες! Έχω δίσκο κοπής επαγγελματικό όποτε το κόψιμο θα βγει ολόισιο. Κατάφερα και πηγα μια βόλτα χθες και από τα 80-110 χλμ/ώρα έβγαλαν τρομερό θόρυβο. Σε απελπιστικό σημείο. Θα τις αλλάξω θέση με την πρώτη ευκαιρία ευελπιστώντας να εξαφανιστει ο συντονισμός τους.
|
|
|
Post by fanis on Feb 25, 2020 9:50:46 GMT 2
Ίσως να φταίει το ότι προεξέχουν. Έψαχνα κι εγώ πέρυσι για μπάρες. Τελικά κατέληξα αντί να δώσω 100-120, να πάω στα 150 και να πάρω τις γνήσιες για dusterII, από τις οποίες είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Εάν είναι για περιστασιακή χρήση, θα έβαζα ό,τι φθηνότερο έβρισκα.
|
|
|
Post by gprot on Feb 25, 2020 13:41:21 GMT 2
Έχω δίσκο κοπής επαγγελματικό όποτε το κόψιμο θα βγει ολόισιο. Κατάφερα και πηγα μια βόλτα χθες και από τα 80-110 χλμ/ώρα έβγαλαν τρομερό θόρυβο. Σε απελπιστικό σημείο. Θα τις αλλάξω θέση με την πρώτη ευκαιρία ευελπιστώντας να εξαφανιστει ο συντονισμός τους. Τσέκαρε εάν η απόσταση μεταξύ τους είναι τουλάχιστον 70εκ. Σε μικρότερη απόσταση, όλες σχεδόν βγάζουν θόρυβο.
|
|
christodoulos
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 dCi 110PS
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: white
Κατοχή από: 4/2019
|
Post by christodoulos on Feb 26, 2020 3:09:02 GMT 2
 Μεχρι τωρα αψογες . . . .  και με νορμαλ θορυβο...
|
|
grvitara
New Member
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.5 diesel
Όνομα: Αργύρης
|
Post by grvitara on Jul 22, 2021 15:45:10 GMT 2
Καλημέρα, φαίνονται ωραίες.. αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ίσως θέλουν κόψιμο μέχρι να έρθουν στα ίδια με τις βάσεις τους.. θέλει καλό χέρι όμως ώστε να κουμπώματα να μπαίνουν ξανά χωρίς κάποιο θέμα!! Κατά τα άλλα είναι πολύ ωραίες! Έχω δίσκο κοπής επαγγελματικό όποτε το κόψιμο θα βγει ολόισιο. Κατάφερα και πηγα μια βόλτα χθες και από τα 80-110 χλμ/ώρα έβγαλαν τρομερό θόρυβο. Σε απελπιστικό σημείο. Θα τις αλλάξω θέση με την πρώτη ευκαιρία ευελπιστώντας να εξαφανιστει ο συντονισμός τους. Το ξέρω ότι έχει περάσει καιρός, μιας και βρίσκομαι στην έρευνα για αγορά μπαρών μήπως έχεις κανένα νεό με τον θόρυβο; Κατάφερες να τον περιορίσεις; Ψάχνω όσο το δυνατόν χαμηλότερες σε νορμάλ τιμή και έχει αποδειχθεί αρκετά δύσκολη άσκηση.
|
|
dusterakos
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 2014
Κινητήρας: 1.5 D 4X4
Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ
|
Post by dusterakos on Oct 13, 2021 18:49:04 GMT 2
Γνωρίζεις κάποιος πώς βγαίνουν οι μπάρες οροφής ( αυτές που έχει από την μάνα του) σε duster του 2014.Θελω να τις βγάλω για να τις βάψω.
|
|
|
Post by Θωμάς on Nov 11, 2023 12:45:32 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω κάτι. Εχει περασει κάνεις τις αυθεντικές μπάρες οροφής της Dacia;;; Ξέρει αν κλειδώνουν;; Είμαι στο ψάξιμο και έχω μπερδευτεί.
|
|