nomad
Junior Member

Μάρκα: Dacia Santero stepway
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: O9 TCE
Έκδοση: Techroad
Χρώμα: Λευκό
Κατοχή από: 2020
Όνομα: Θανάσης
|
Post by nomad on Mar 8, 2020 15:48:54 GMT 2
Είναι μόνο διανομέας.Ειναι φοβερά ευγενικοί ,με το που μπαίνεις στο μαγαζί έρχονται δίπλα και συζητάνε μαζί σου. Πραγματικά σου δείχνουν τα πάντα. Απαντάνε σε όλες της απορίες και δείχνουν ότι αγαπάνε αυτό που κάνουν. Α και κάνουν τα καλύτερα δώρα.
|
|
|
Post by gprot on Mar 9, 2020 14:26:51 GMT 2
Είναι μόνο διανομέας.Ειναι φοβερά ευγενικοί ,με το που μπαίνεις στο μαγαζί έρχονται δίπλα και συζητάνε μαζί σου. Πραγματικά σου δείχνουν τα πάντα. Απαντάνε σε όλες της απορίες και δείχνουν ότι αγαπάνε αυτό που κάνουν. Α και κάνουν τα καλύτερα δώρα. Εγώ από εκεί "ψώνισα" για τους δύο λόγους που αναφέρεις (εξυπηρέτηση & δώρα/προσφαρές). Επίσης και ειλικρινείς!
|
|
gringo
Full Member

Μοντέλο: Duster II
Κινητήρας: 1.3 tce 150
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Grey comet
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Όνομα: Γιώργος
|
Post by gringo on Mar 27, 2020 21:01:09 GMT 2
Κ εγώ εκεί πήρα το duster, μου έκαναν την καλύτερη προσφορά. Ευγενικοί και πρόθυμοι χωρίς να σε ζαλίσουν.
|
|
lupusgr
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Κινητήρας: 1.5 dCi Blue
Χρώμα: Γκρι Comet
Κίνηση: 4x4
Κατοχή από: 12/2019
Όνομα: Βασίλης
|
Post by lupusgr on Mar 31, 2020 11:10:47 GMT 2
Καλησπέρα στη Dusterοπαρέα και από εμένα. Ελπίζω να είστε όλοι υγιείς εσείς και οι οικογένειες σας. Και εγώ από εκεί αγόρασα το Duster μου. Επειδή γύρισα όλες τις αντιπροσωπίες αυτοί μου έδωσαν την καλύτερη προσφορά(καλύτερη τιμή και περισσότερα δώρα). Αρκετά φιλικοί και εξυπηρετικοί. Το μοναδικό τους μειονέκτημα είναι ότι κάνουν μόνο πωλήσεις δεν έχουν service.
|
|
thomas
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1500
Έκδοση: Blue dCi
Χρώμα: Μαύρο
Κατοχή από: 21/06/2020
|
Post by thomas on Jul 26, 2020 0:43:02 GMT 2
Διαβάζοντας τα σχόλια πιο πάνω επέλεξα και εγώ την συγκεκριμένη αντιπροσωπεία για την αγορά του δικού μου. Ότι είπαν οι φίλοι απο πάνω ισχύει... ταχυτητα, εξυπηρέτηση, ειλικρίνεια, χαμόγελο.... και φυσικά τιμή.
|
|
|
Post by PanPal on Jul 26, 2020 7:48:52 GMT 2
Τη συγκεκριμένη εμπορική εταιρία, τη γνώριζα απο 20ετίας όταν έκανε παράλληλη εισαγωγή σε αυτοκίνητα Suzuki εκτός της επίσημης τότε αντιπροσωπίας Σφακιανάκη. Απο τότε, αλλά και τώρα τη θεωρώ την πιο ελκυστική για αγορά αυτοκινήτου Renault, Dacia αλλά και SsangYong. Επαγγελματική αλλά και ανθρώπινη προσέγγιση, ευελιξία στα γούστα και τις απαιτήσεις του πελάτη, ασύγκριτες προσφορές σε δώρα και πρόσθετα αξεσουάρ σε σχέση με τους υπόλοιπους εμπόρους του δικτύου. Στο δελτίο παραγγελίας μου υπέγραψαν αναμονή 10 εργάσιμων ημερών, σε 7 εργάσιμες το παρέλαβα με τοποθετημένα τα γνήσια αξεσουάρ που επιθυμούσα ως δώρο. Έχω την εντύπωση, πως όποιος υποψήφιος αγοραστής στην αναζήτησή του φτάνει μέχρι εκεί, δεν ψάχνει άλλο. Αγοράζει απο την Auto Profit.
|
|
|
Post by marios on Jul 26, 2020 15:06:29 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 30, 2020 0:17:11 GMT 2
Τη συγκεκριμένη εμπορική εταιρία, τη γνώριζα απο 20ετίας όταν έκανε παράλληλη εισαγωγή σε αυτοκίνητα Suzuki εκτός της επίσημης τότε αντιπροσωπίας Σφακιανάκη. Απο τότε, αλλά και τώρα τη θεωρώ την πιο ελκυστική για αγορά αυτοκινήτου Renault, Dacia αλλά και SsangYong. Επαγγελματική αλλά και ανθρώπινη προσέγγιση, ευελιξία στα γούστα και τις απαιτήσεις του πελάτη, ασύγκριτες προσφορές σε δώρα και πρόσθετα αξεσουάρ σε σχέση με τους υπόλοιπους εμπόρους του δικτύου. Στο δελτίο παραγγελίας μου υπέγραψαν αναμονή 10 εργάσιμων ημερών, σε 7 εργάσιμες το παρέλαβα με τοποθετημένα τα γνήσια αξεσουάρ που επιθυμούσα ως δώρο. Έχω την εντύπωση, πως όποιος υποψήφιος αγοραστής στην αναζήτησή του φτάνει μέχρι εκεί, δεν ψάχνει άλλο. Αγοράζει απο την Auto Profit. Αν επιτρέπετε σε τι επίπεδο ήταν η διαφορά απ την τιμή τιμοκατάλογου και τι έδωσαν ως Δώρο....
|
|
|
Post by PanPal on Aug 30, 2020 2:15:33 GMT 2
Τη συγκεκριμένη εμπορική εταιρία, τη γνώριζα απο 20ετίας όταν έκανε παράλληλη εισαγωγή σε αυτοκίνητα Suzuki εκτός της επίσημης τότε αντιπροσωπίας Σφακιανάκη. Απο τότε, αλλά και τώρα τη θεωρώ την πιο ελκυστική για αγορά αυτοκινήτου Renault, Dacia αλλά και SsangYong. Επαγγελματική αλλά και ανθρώπινη προσέγγιση, ευελιξία στα γούστα και τις απαιτήσεις του πελάτη, ασύγκριτες προσφορές σε δώρα και πρόσθετα αξεσουάρ σε σχέση με τους υπόλοιπους εμπόρους του δικτύου. Στο δελτίο παραγγελίας μου υπέγραψαν αναμονή 10 εργάσιμων ημερών, σε 7 εργάσιμες το παρέλαβα με τοποθετημένα τα γνήσια αξεσουάρ που επιθυμούσα ως δώρο. Έχω την εντύπωση, πως όποιος υποψήφιος αγοραστής στην αναζήτησή του φτάνει μέχρι εκεί, δεν ψάχνει άλλο. Αγοράζει απο την Auto Profit. Αν επιτρέπετε σε τι επίπεδο ήταν η διαφορά απ την τιμή τιμοκατάλογου και τι έδωσαν ως Δώρο.... Η τιμή καταλόγου ήταν ίδια με όλους τους υπόλοιπους εμπόρους που μου έκαναν προσφορές. Με μικροδιαφορές στα γραφειοκρατικά έξοδα (πινακίδες, ταξινόμηση κλπ). Η διαφορά ήταν στην επαγγελματική αλλά και ανθρώπινη αντιμετώπιση συνάμα αλλά και στα δώρα. Μου πρότεινε για δώρα: 1. Ετήσια ασφάλεια σε καλη ασφαλιστικη εταιρια με καλυψη πυρος και κλοπης μερικη και ολικη. Ολες τις βασικες καλυψεις δηλαδη, εκτος απο μικτη. 2. Συναγερμο με 5 ετη εγγυηση και 3. Συσκευη ανιχνευσης GSM Track με 5 ετη εγγυηση για ευρεση του οχηματος σε περιπτωση κλοπης, χωρις τη δικη μου υποχρεωση συνδρομης. Τελικα τα βρηκαμε λιγο διαφορετικα, καθως εγω ζητησα: 1. Τα 4 γνησια προστατευτικα φρυδια φτερων 2. Τα 4 γνησια προστατευτικα στις πορτες 3. Τους 4 γνησιους λασπωτηρες 4. Πατακια 5. Το γνησιο λαστιχενιο προστατευτικο σκαφακι πορτ μπαγκαζ και 6. Τον συναγερμο που βαζει η αντιπροσωπεία με 5 ετη εγγυηση. Του εδωσα 300€ επιπλεον για τα παραπανω και το παρελαβα.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 30, 2020 13:56:02 GMT 2
Σε Ευχαριστω πολυ για την λεπτομερη απαντηση σου....
Εκανες ενα deal οπως το ηθελες....
Το κοστος των εξτρα που εβαλες συνολικα ποσο στοιχιζαν περιπου? τι κερδισες σε χρημα περιπου?
Σε φιλο που πηρε το captur με μετρητα το 19 απο εκει του εκοψαν ενα 500ρικο απο την τιμη τιμοκαταλογου και του εκαναν δωρο συναγερμο + gps εντοπισμου απ οτι μου ειπε...
Επειδη μενω Ναυπακτο πηγα στην Δελτα Car στην Πατρα να το δω απο κοντα και να παρω και μια 1η προσσφορα....
Μου εδωσαν τιμη τιμοκαταλογου με εξοδα μεταλλικου + διαφορα εξοδα ...συνολικα κοντα στο 1000ρικο..
Και σε περιπτωση χρηματοδοτησης (6.9% επιτόκιο)+270€ εξοδα φακελου....
Στα δωρα δεν φτασαμε αφου ειναι η 1η συζητηση....
Βεβαια επειδη μπορω να κινηθω και απο Αθηνα για Αγορα κοιταζω ολες τις εναλλακτικες.....
Παντως αν καποιος φιλος εκανε τελευταία καποιο καλο deal με αντιπροσωπεία στην Αθηνα θα με ενδιεφερε να το ακουσω....
|
|
|
Post by PanPal on Aug 30, 2020 16:29:20 GMT 2
Σε Ευχαριστω πολυ για την λεπτομερη απαντηση σου.... Εκανες ενα deal οπως το ηθελες.... Το κοστος των εξτρα που εβαλες συνολικα ποσο στοιχιζαν περιπου? τι κερδισες σε χρημα περιπου? Σε φιλο που πηρε το captur με μετρητα το 19 απο εκει του εκοψαν ενα 500ρικο απο την τιμη τιμοκαταλογου και του εκαναν δωρο συναγερμο + gps εντοπισμου απ οτι μου ειπε... Επειδη μενω Ναυπακτο πηγα στην Δελτα Car στην Πατρα να το δω απο κοντα και να παρω και μια 1η προσσφορα.... Μου εδωσαν τιμη τιμοκαταλογου με εξοδα μεταλλικου + διαφορα εξοδα ...συνολικα κοντα στο 1000ρικο.. Και σε περιπτωση χρηματοδοτησης (6.9% επιτόκιο)+270€ εξοδα φακελου.... Στα δωρα δεν φτασαμε αφου ειναι η 1η συζητηση.... Βεβαια επειδη μπορω να κινηθω και απο Αθηνα για Αγορα κοιταζω ολες τις εναλλακτικες..... Παντως αν καποιος φιλος εκανε τελευταία καποιο καλο deal με αντιπροσωπεία στην Αθηνα θα με ενδιεφερε να το ακουσω.... Ολα τα παραπανω χωρις τον συναγερμο μου τα τοποθετουσε με +200€. Του ζητησα τελικα και τον συναγερμο και πηγε +300€. Ηθελα πολυ τα φρυδια φτερων, προστατευτικα θυρων και λασπωτηρες σε γνησια, τα οποια ακομη και αυτη την εποχη, που η αντιπροσωπεια εχει εκπτωση 20% στα αξεσουαρ, ηθελαν απο 450-600€ χωρις την εργασια για τοποθετηση. Θα πρότεινα αν κι όποτε μπορέσεις να πας στον έμπορο και να ζητήσεις τα πρόσθετα αξεσουάρ που θέλεις συγκρίνοντας τις τιμές με τους υπόλοιπους. Σου επισημαίνω ότι στην περίπτωση που δεν επιθυμείς τίποτε πρόσθετο, μπορείς σε κάθε έμπορο να κάνεις διαφορετική διαπραγμάτευση με σημαντικο οικονομικό όφελος το οποίο είναι εξαιρετικά χρήσιμο για το άμεσο μέλλον. Π.χ.:12μηνο συμβόλαιο ασφάλισης ή δωρεάν το πρώτο-δευτερο service του οχήματος. Άσε στην άκρη αυτό που σου προσφέρει ο έμπορος, ζήτα αυτό που επιθυμείς. Ελπίζω να βοήθησα.
|
|
|
Post by gprot on Sept 3, 2020 14:28:27 GMT 2
Αν επιτρέπετε σε τι επίπεδο ήταν η διαφορά απ την τιμή τιμοκατάλογου και τι έδωσαν ως Δώρο.... Η τιμή καταλόγου ήταν ίδια με όλους τους υπόλοιπους εμπόρους που μου έκαναν προσφορές. Με μικροδιαφορές στα γραφειοκρατικά έξοδα (πινακίδες, ταξινόμηση κλπ). Η διαφορά ήταν στην επαγγελματική αλλά και ανθρώπινη αντιμετώπιση συνάμα αλλά και στα δώρα. Μου πρότεινε για δώρα: 1. Ετήσια ασφάλεια σε καλη ασφαλιστικη εταιρια με καλυψη πυρος και κλοπης μερικη και ολικη. Ολες τις βασικες καλυψεις δηλαδη, εκτος απο μικτη. 2. Συναγερμο με 5 ετη εγγυηση και 3. Συσκευη ανιχνευσης GSM Track με 5 ετη εγγυηση για ευρεση του οχηματος σε περιπτωση κλοπης, χωρις τη δικη μου υποχρεωση συνδρομης. Τελικα τα βρηκαμε λιγο διαφορετικα, καθως εγω ζητησα: 1. Τα 4 γνησια προστατευτικα φρυδια φτερων 2. Τα 4 γνησια προστατευτικα στις πορτες 3. Τους 4 γνησιους λασπωτηρες 4. Πατακια 5. Το γνησιο λαστιχενιο προστατευτικο σκαφακι πορτ μπαγκαζ και 6. Τον συναγερμο που βαζει η αντιπροσωπεία με 5 ετη εγγυηση. Του εδωσα 300€ επιπλεον για τα παραπανω και το παρελαβα. Μπράβο τους και μπράβο σου! Πολύ καλό deal. Εμένα μου έδωσαν τα 1,2 και 4 και πλήρωσα €220 επιπλέον αν θυμάμαι καλά. Και στο τέλος από μόνοι τους μου έκοψαν κι άλλα €100 από τον φάκελλο δανείου (δηλαδή την υποτιθέμενη αμοιβή του εμπόρου)
|
|
vagelis78
Newbie
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1.5d
Χρώμα: Πορτοκάλι
|
Post by vagelis78 on Oct 24, 2020 17:48:54 GMT 2
+1 πόντο κι από μενα στην ανωτέρο αντιπροσωπεία.
Πολυ καλή εξυπηρέτηση και το κυριότερο, άκουσαν τις ανάγκες του πελάτη.
Πηγα σε ολες σχεδόν τις αντιπροσωπείες και το δίδυμο της Συγγρού με κέρδισε για την ανθρωποκεντρική του διάθεση.
Στα μείον, οτι δεν έχουν "δικο" τους σέρβις, αλλά αυτό διορθώνεται.
|
|
|
Post by nikosperisteri on Feb 24, 2021 16:34:00 GMT 2
Είναι μόνο διανομέας.Ειναι φοβερά ευγενικοί ,με το που μπαίνεις στο μαγαζί έρχονται δίπλα και συζητάνε μαζί σου. Πραγματικά σου δείχνουν τα πάντα. Απαντάνε σε όλες της απορίες και δείχνουν ότι αγαπάνε αυτό που κάνουν. Α και κάνουν τα καλύτερα δώρα. Πριν από λίγο παρηγκηλα το κενουργιο μου duster!!! Prestige diesel 4x4,
|
|
lyggas
Junior Member

Μάρκα: SUZUKI G.V. & RENAULT KADJAR 1.5 BLUE DCI
Χρονολογία παραγωγής: 2005 & 2018
Έκδοση: 1.6 3D & SPORT EDITION αντίστοιχα
|
Post by lyggas on Feb 24, 2021 22:14:09 GMT 2
Με το καλό να το παραλάβεις.
|