|
Post by nikosperisteri on Feb 24, 2021 22:23:57 GMT 2
Με το καλό να το παραλάβεις. Ευχαριστώ
|
|
aristofanis
New Member
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2021
Κινητήρας: Blue Dci 1,5
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Black Nacre
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 04/2021
Όνομα: Αριστοφάνης
|
Post by aristofanis on Apr 3, 2021 18:16:25 GMT 2
Καλησπέρα αλάνια. Πλέον και επίσημα μέλος του φόρουμ. Παρήγγειλα και γω το πρεστιτζ πετρέλαιο 4x4 από autoprofit. Λογικά τέλος της επόμενης βδομάδας θα το παραλάβω.
|
|
|
Post by lele on May 31, 2021 13:18:52 GMT 2
Καλησπέρα
Μια κριτική και απο πλευράς μου για την συγκεκριμένη αντιπροσωπεία.
Με το που μπαίνεις μέσα σε κερδίζουν σίγουρα με την ευγένεια, και την διάθεση να σε βοηθήσουν σε ότι ζητήσεις.
Επίσης μιας και πέρασα απο όλες τις αντιπροσωπείες της Αττικής, η τιμή σε σχεδιασμό με τα αξεσουάρ που ζητάς, ήταν η πιο συμφέρουσα.
Εν αναμονή παραλαβής του Prestige, 4x4, diesel
|
|
petros78
Junior Member

Κινητήρας: Diesel
Χρώμα: Λευκό Glacier
Κατοχή από: 1/6/2021
|
Post by petros78 on Jun 2, 2021 17:39:08 GMT 2
Πέρασα από αρκετές αντιπροσωπείες ανά την Αθήνα, τιμή και εξυπηρέτηση σαν της Autoprofit δεν βρήκα πουθενά! Η Κυρία Βικτώρια και ο Κύριος Βασίλης Άνθρωποι με το Α κεφαλαίο. Όπου αλλού πήγα δυστυχώς είχα πολύ κακή εξυπηρέτηση, από συμπεριφορά (κακού) δημοσίου υπαλλήλου, έως και κοροϊδία σε κάποια φάση. Αυτό φυσικά θα σταλεί ως αναφορά και στα κεντρικά στην Γαλλία αλλά και στην Ρουμανία.
|
|
|
Post by Kostas X on Sept 4, 2021 11:25:49 GMT 2
Σήμερα έκανα καί εγώ την επίσκεψη μου στιν εν λόγο εταιρία γιατί έφτασε η ώρα μού για αλλαγή του "λύκου " μιας κ είδε τούς χώρους του κ έπαθε πλάκα ο αδελφός μού κ αποφάσισε με κλειστά μάτια να τον πάρει με το έτσι θέλω.Η επιλογή μου ηταν φυσικά σε new Dacia duster II sportive diesel 4X4 κ φυσικά λευκό! Πραγματικά άψογη εξυπηρέτηση σαν να είμαι δικός τούς άνθρωπος ο Κ. Βασίλης με συμβολές ώς το καλύτερο σε εξτρά αποτέλεσμα για το duster μου μίας κ ξέρω τι ζητάω κ τι πρέπει να έχω στο εξοπλισμό μου. Τέλοςτα συμφωνήσαμε κ κλείσαμε με πολλά καλούδια φορτωμένο!Τον άλλο μήνα με το καλό περίπου στίς 16-20 παραλάμβανω το duster μου. Μεγάλο μπράβο σας και συνεχίστε έτσι! Επίσης ενημερώνονται απο το φόρουμ μάς κ έχουν ενθουσιαστεί απο την αγάπη μάς για το duster κ οχι μόνο!
|
|
petros78
Junior Member

Κινητήρας: Diesel
Χρώμα: Λευκό Glacier
Κατοχή από: 1/6/2021
|
Post by petros78 on Sept 7, 2021 10:55:04 GMT 2
Σήμερα έκανα καί εγώ την επίσκεψη μου στιν εν λόγο εταιρία γιατί έφτασε η ώρα μού για αλλαγή του "λύκου " μιας κ είδε τούς χώρους του κ έπαθε πλάκα ο αδελφός μού κ αποφάσισε με κλειστά μάτια να τον πάρει με το έτσι θέλω.Η επιλογή μου ηταν φυσικά σε new Dacia duster II sportive diesel 4X4 κ φυσικά λευκό! Πραγματικά άψογη εξυπηρέτηση σαν να είμαι δικός τούς άνθρωπος ο Κ. Βασίλης με συμβολές ώς το καλύτερο σε εξτρά αποτέλεσμα για το duster μου μίας κ ξέρω τι ζητάω κ τι πρέπει να έχω στο εξοπλισμό μου. Τέλοςτα συμφωνήσαμε κ κλείσαμε με πολλά καλούδια φορτωμένο!Τον άλλο μήνα με το καλό περίπου στίς 16-20 παραλάμβανω το duster μου. Μεγάλο μπράβο σας και συνεχίστε έτσι! Επίσης ενημερώνονται απο το φόρουμ μάς κ έχουν ενθουσιαστεί απο την αγάπη μάς για το duster κ οχι μόνο! Με το καλό να παραλάβετε!!! ΑΓΑΠΑΜΕ λευκο
|
|