|
Post by nikosduster 2 on Apr 3, 2020 7:47:59 GMT 2
Αντε να παιρνουμε και εμεις σειρα . . . .  Επιτελους ηρθαν και οι δικοι μου αποστατες  Να δουμε τωρα πως θα καταφερουμε να τους βαλουμε (λογο μετακινησεων-κορονοιου) Με sms,μάσκα και γάντια😜.Καλή τοποθέτηση φίλε!!!
|
|
christodoulos
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 dCi 110PS
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: white
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 4/2019
|
Post by christodoulos on Apr 3, 2020 9:07:55 GMT 2
Αντε να παιρνουμε και εμεις σειρα . . . .  Επιτελους ηρθαν και οι δικοι μου αποστατες  Να δουμε τωρα πως θα καταφερουμε να τους βαλουμε (λογο μετακινησεων-κορονοιου) Με sms,μάσκα και γάντια😜.Καλή τοποθέτηση φίλε!!! χα χα χα χα ευχαριστω.... sms για αθλητικες δραστηριοτητες
|
|
|
Post by Ανδρεας on Apr 3, 2020 14:45:25 GMT 2
Ωραία Πράγματα! Μεγιες και στους Δυο.
Ραφ ίσως αυτό με το Γρασσο να πρέπει να το κάνω και εγώ.
|
|
|
Post by dusterwarrior on Apr 3, 2020 15:43:00 GMT 2
Ωραία Πράγματα! Μεγιες και στους Δυο. Ραφ ίσως αυτό με το Γρασσο να πρέπει να το κάνω και εγώ. Ευχαριστούμε Αντρίκο! Κοίτα συνήθως δεν θα βρεις κανέναν να χρησιμοποιεί γράσσο χαλκού αλλά είναι το κάτι παραπάνω που σε βάθος χρόνου σε απαλλάσσει από πολλές δυσάρεστες καταστάσεις......!!!! Το μόνο του κακό είναι ότι όποτε θα πηγαίνεις για servise και θα χρειάζεται ο εκάστοτε τεχνίτης να αφαιρέσει τους αποστάτες για κάποιο λόγο θα αναθεματίζει την ώρα και την στιγμή που κάποιος έβαλε γράσσο καθώς λερώνει εύκολα και αφαιρείτε σχετικά δύσκολα! teo εσύ φίλε μου μην ακούς είσαι ο Τεχνικός της καρδιάς μας... Δεν τα λέμε για εσένα αυτά!!!
|
|
|
Post by dusterwarrior on Apr 3, 2020 15:45:25 GMT 2
Αντε να παιρνουμε και εμεις σειρα . . . .  Επιτελους ηρθαν και οι δικοι μου αποστατες  Να δουμε τωρα πως θα καταφερουμε να τους βαλουμε (λογο μετακινησεων-κορονοιου) Καλοφόρετοι φίλε μου!!!!! Άντε με το καλό να γυρίσουμε πίσω στις παλιές μας συνήθειες και αγάπες!!!!
|
|
|
Post by teo on Apr 3, 2020 16:13:50 GMT 2
Ωραία Πράγματα! Μεγιες και στους Δυο. Ραφ ίσως αυτό με το Γρασσο να πρέπει να το κάνω και εγώ. Ευχαριστούμε Αντρίκο! Κοίτα συνήθως δεν θα βρεις κανέναν να χρησιμοποιεί γράσσο χαλκού αλλά είναι το κάτι παραπάνω που σε βάθος χρόνου σε απαλλάσσει από πολλές δυσάρεστες καταστάσεις......!!!! Το μόνο του κακό είναι ότι όποτε θα πηγαίνεις για servise και θα χρειάζεται ο εκάστοτε τεχνίτης να αφαιρέσει τους αποστάτες για κάποιο λόγο θα αναθεματίζει την ώρα και την στιγμή που κάποιος έβαλε γράσσο καθώς λερώνει εύκολα και αφαιρείτε σχετικά δύσκολα! teo εσύ φίλε μου μην ακούς είσαι ο Τεχνικός της καρδιάς μας... Δεν τα λέμε για εσένα αυτά!!! Και γράσο χαλκού και γράσο λιθίου και γράσο γραφιτούχο και γράσο απλό, από όλα τα καλά έχουμε !!! διαλέξτε και πάρτε !!!. Εξάλλου τι είναι λίγο γρασάκι παραπάνω ? είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα εμείς χαχαχα δεν μασάμε !!! και δεν λερωνόμαστε, φοράμε γάντια !!!
|
|
christodoulos
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 dCi 110PS
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: white
Κατοχή από: 4/2019
|
Post by christodoulos on Apr 8, 2020 17:30:32 GMT 2
Αφου πρωτα βρεθηκε ο χρονος και ο τροπος . . . .  Μπηκαν και οι δικοι μου αποστατες....  εγω εβαλα γραφιτούχο γρασο....  Μια φωτ. με τον αποστατη εμπρος αριστερα  και μια φωτ. χωρις τον αποστατη εμπρος δεξια  Με την ευκαιρια εβαλα και την δευτερη τετραδα ζαντολαστιχα(πιο ασφαλτινα) και μιας και υπηρχε και η δυνατοτητα να ζυγιστουν . . . . bfGoodrich all terrain 215/65/16 με σιδερενια ζαντα  και το TOYO 215/65/16 με αλουμινιου ζαντα   και το προσθετο βαρος ανα τροχο ανεξαρτητου ζαντας και ελαστικου ! ! !
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Apr 8, 2020 17:44:15 GMT 2
Γεμίσαμε θηρία 💪.Με το καλό να τα δούμε απο κοντά και να τα καμαρωσουμε!!!
|
|
ledaster
New Member
Duster 1 since 2011
Μάρκα: Dustre
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Κινητήρας: 4x4 diesel
Χρώμα: silver
Κατοχή από: 2011
|
Post by ledaster on Apr 23, 2020 9:40:58 GMT 2
Καλημέρα Χριστός Ανέστη ,
Σε αναζήτηση αναζήτησης είμαι,
|
|
ledaster
New Member
Duster 1 since 2011
|
Post by ledaster on Apr 23, 2020 9:45:28 GMT 2
Καλημέρα Χριστός Ανέστη , Σε αναζήτηση αναζήτησης είμαι,
|
|
ledaster
New Member
Duster 1 since 2011
|
Post by ledaster on Apr 23, 2020 21:41:16 GMT 2
|
|
|
Post by Dusterakias on Apr 30, 2020 21:29:31 GMT 2
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Apr 30, 2020 21:42:28 GMT 2
Μεγιες. Μεγάλωσε η παρέα τον θηρίων που στα δύσκολα θα ξελασπωνουν τους υπόλοιπους😜. Μπράβο σε όλους σας μάγκες!!!
|
|
|
Post by Dusterakias on Apr 30, 2020 22:02:52 GMT 2
Μεγιες. Μεγάλωσε η παρέα τον θηρίων που στα δύσκολα θα ξελασπωνουν τους υπόλοιπους😜. Μπράβο σε όλους σας μάγκες!!! Νικολή,μη μασάς....ή όλοι μαζί θα κολλήσουμε ή κανένας
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Apr 30, 2020 22:50:01 GMT 2
Μεγιες. Μεγάλωσε η παρέα τον θηρίων που στα δύσκολα θα ξελασπωνουν τους υπόλοιπους😜. Μπράβο σε όλους σας μάγκες!!! Νικολή,μη μασάς....ή όλοι μαζί θα κολλήσουμε ή κανένας Το ξέρω φιλαράκι δεν μασάει η ομάδα. Με το καλό να ξανα ανταμώσουμε στα βουνά και στις ταβέρνες!!!
|
|