|
Post by Kostas on Mar 28, 2020 18:54:03 GMT 2
εγω το κανω sms έχει πλάκα τι κανεις;
|
|
|
Post by teo on Mar 28, 2020 18:56:17 GMT 2
Τελικά την πατέντα δεν την έκανες απο ότι κατάλαβα. Καλύτερα έτσι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο απο τυχόν μπερδέματα. Πάντος την βρήκες την άκρη ΩΡΑΙΟΣ .
|
|
|
Post by Kostas on Mar 28, 2020 18:58:30 GMT 2
ναι αφού ξέρω τώρα που ακριβώς είναι και ότι αποσυνδέεται με αυτο το τρόπο είμαι ικανοποιημένος. Κάποια στιγμή μπορεί να το κάνω...
|
|
|
Post by teo on Mar 28, 2020 18:59:43 GMT 2
εγω το κανω sms έχει πλάκα τι κανεις; Γράφω σε laptop και απο ότι κατάλαβα αργεί λιγάκι, έχει χρονοκαθυστέρηση
|
|
|
Post by Kostas on Mar 28, 2020 19:00:23 GMT 2
Είμαι ικανοποιημένος και απο το ηλεκτρολογικό κομμάτι που έβαλα για το κοτσαδόρο. όλα δουλεψαν. Με το πρώτο ξεκίνημα έβγαλα 5-6 σφαλματα-ενδειξεις μετα έκανα το συνδιασμό κινήσεων τερμα δεξί-αριστερο τιμόνι και έτοιμος όλα κομπλε.
|
|
|
Post by teo on Mar 28, 2020 19:02:55 GMT 2
ναι αφού ξέρω τώρα που ακριβώς είναι και ότι αποσυνδέεται με αυτο το τρόπο είμαι ικανοποιημένος. Κάποια στιγμή μπορεί να το κάνω... Εάν δεν σου χρειάζεται συνέχεια κάνε το μονάχα στην δυσκολία που πιθανόν να κολλήσεις για να μπορέσεις να ξεκολλήσεις.
|
|
|
Post by teo on Mar 28, 2020 19:06:59 GMT 2
Είμαι ικανοποιημένος και απο το ηλεκτρολογικό κομμάτι που έβαλα για το κοτσαδόρο. όλα δουλεψαν. Με το πρώτο ξεκίνημα έβγαλα 5-6 σφαλματα-ενδειξεις μετα έκανα το συνδιασμό κινήσεων τερμα δεξί-αριστερο τιμόνι και έτοιμος όλα κομπλε. Ναι όταν αποσυνδέσεις την μπαταρία πρέπει να κάνεις αυτή την ------- με το τιμόνι. Τι τους έπιασε και το κάνανε αυτό ;Σε κανένα άλλο μοντέλο δεν το είχαν στο παρελθόν εκτός εάν το προσθέσουν απο εδώ και πέρα
|
|
|
Post by Kostas on Mar 28, 2020 19:08:18 GMT 2
Δεν ξέρω. Μετά απο αποσύνδεση της μπαταρίας θέλει την τιμονιά και τον κωδικό για το nav
|
|
|
Post by teo on Mar 28, 2020 19:12:50 GMT 2
Σε γενικές γραμμές είμαστε όλοι καλά και κάνουμε υπομονή να δούμε πως θα καταλήξουμε με αυτό το θέμα, να δούμε μετά τι μας περιμένει. Εσύ πως είσαι, η οικογένειά σου ελπίζω όλοι καλά.
|
|
|
Post by teo on Mar 28, 2020 19:16:31 GMT 2
Δεν βλέπω κανένας άλλος να γράφει τίποτα, κάποιοι είναι on line αλλά μας σνομπάρουν. Παιδιά κερνάω καφέ (προς το παρόν, μετά έχει ποτάκι)
|
|
|
Post by Kostas on Mar 28, 2020 19:16:42 GMT 2
Όλοι καλά είναι. Κάνουμε υπομονή προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και να περάσουμε όσο το δυνατόν ανώδυνα αυτή την παράξενη εποχή. Σιγουρα εδω και μέρες έχω μια διαρκής έντονη ανησυχία για όλα.
|
|
|
Post by Kostas on Mar 28, 2020 19:21:58 GMT 2
Η μόνη διέξοδος έξω είναι το duster. καθε μέρα πάω ανοίγω το πορτ μπαηκαζ και τακτοποιώ τα πράγματα. σκέφτομαι να βγάλω το κατσαδόρο να τον εγκαταστησω εκ νεου για να είμαι λίγο στην αυλη. χαχαχ
|
|
|
Post by teo on Mar 28, 2020 19:23:49 GMT 2
Λογικό είναι μιας και μας βομβαρδίζουν απο παντού με το πόσοι αρρώστησαν -πέθαναν ανάρρωσαν και την αμφιβολία για την επόμενη ημέρα
|
|
|
Post by teo on Mar 28, 2020 19:26:27 GMT 2
Η μόνη διέξοδος έξω είναι το duster. καθε μέρα πάω ανοίγω το πορτ μπαηκαζ και τακτοποιώ τα πράγματα. σκέφτομαι να βγάλω το κατσαδόρο να τον εγκαταστησω εκ νεου για να είμαι λίγο στην αυλη. χαχαχ χαχαχα καλή ιδέα ! θα βγάλω το υγραέριο και θα το ξαναβάλω  Στο τέλος μας βλέπω όλους με ζουρλομανδεία
|
|
|
Post by Kostas on Mar 28, 2020 19:26:30 GMT 2
Εσυ Θοδωρή που βρίσκεσαι είπες; Σε ποια περιοχή στην Αθήνα;
|
|