|
Post by teo on May 4, 2020 18:09:55 GMT 2
Σήμερα 4/5 η Ελληνική εισαγωγική εταιρεία λανσάρισε μία νέα ανάκληση για τα αυτοκίνητά μας. Αφορά μόνο τον Κ9Κ κινητήρα, δηλαδή το πετρέλαιο, και περίπου 650 αυτοκίνητα στην Ελλάδα. Πρέπει να γίνει επαναπρογραμματισμός στο υπολογιστή ψεκασμού και έλεγχος των προθερμαντήρων. Ανάλογα με το αποτέλεσμα του ελέγχου πιθανόν και αντικατάσταση των προθερμαντήρων. Όποιος θέλει να πληροφορηθεί εάν το αυτοκίνητό του ανήκει στα πληττόμενα από την ανάκληση, μπορεί να μου στείλει τον αριθμό πλαισίου του (από την άδεια κυκλοφορίας), για να το ελέγξω και να του απαντήσω. Φυσικά και σε όποια άλλη αντιπροσωπία θέλετε μπορούν να σας απαντήσουν, για αυτή ή οποιαδήποτε άλλη ανάκληση
|
|
|
Post by gprot on May 5, 2020 10:47:24 GMT 2
Κατ' αρχήν ευχαριστούμε πολύ για την σημαντική ενημέρωση αλλά και για την βοήθεια που μας προσφέρεις! Δεν θα πρέπει όμως η αντιπροσωπεία να επικοινωνήσει με κάθε ιδιοκτήτη σχετικά με την ανάκληση και να ζητήσει να επισκεφτούν εξουσιοδοτημένο συνεργείο?
Επειδή δεν είμαι σίγουρος ότι θα γίνει αυτό, αν βρεις λίγο χρόνο και διάθεση τσέκαρε και το δικό μου ( VF1HJD40864276413 )
|
|
dusterdo
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.5 BluedCi 115
Έκδοση: ΜΥ18 SPORTIV
Χρώμα: ΜΠΕΖ
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 06.02.2020
Όνομα: Αιμιλιος
|
Post by dusterdo on May 5, 2020 13:14:56 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Επειδή και εγώ αμφιβάλλω για την κλήση ανάκλησης από την αντιπροσωπεία (τουλάχιστον σε εύλογο χρόνο), αν δεν σου είναι κόπος, έλεγξε και το VF1HJD40964354780 (K9K U8). Ευχαριστώ για τον χρόνο και το ενδιαφέρον σου.
|
|
|
Post by teo on May 5, 2020 13:43:52 GMT 2
Κατ' αρχήν ευχαριστούμε πολύ για την σημαντική ενημέρωση αλλά και για την βοήθεια που μας προσφέρεις! Δεν θα πρέπει όμως η αντιπροσωπεία να επικοινωνήσει με κάθε ιδιοκτήτη σχετικά με την ανάκληση και να ζητήσει να επισκεφτούν εξουσιοδοτημένο συνεργείο? Επειδή δεν είμαι σίγουρος ότι θα γίνει αυτό, αν βρεις λίγο χρόνο και διάθεση τσέκαρε και το δικό μου ( VF1HJD40864276413 ) Το δικό σου είναι καθαρό, δηλαδή δεν επηρεάζεται από αυτή την ανάκληση. Δεν θα ειδοποιηθούν οι πελάτες με συστημένο γράμμα, διότι η Renault έχει βγάλει την συγκεκριμένη ανάκληση με μπλέ χρώμα, δηλαδή θα το δούμε και θα ενημερώσουμε εμείς τον πελάτη όταν το αυτοκίνητο θα έρθει για οτιδήποτε στο συνεργείο. Μόνο οι κόκκινες (επείγουσες και σοβαρές όσον αφορά την ασφάλεια ανθρώπων ή αυτοκινήτου) ανακλήσεις είναι με συστημένη επιστολή προς τον πελάτη
|
|
|
Post by gprot on May 5, 2020 15:01:39 GMT 2
Ξεκάθαρο! Ευχαριστώ εις διπλούν (για τον έλεγχο και την διευκρίνιση)
|
|
|
Post by teo on May 6, 2020 6:50:30 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Επειδή και εγώ αμφιβάλλω για την κλήση ανάκλησης από την αντιπροσωπεία (τουλάχιστον σε εύλογο χρόνο), αν δεν σου είναι κόπος, έλεγξε και το VF1HJD40964354780 (K9K U8). Ευχαριστώ για τον χρόνο και το ενδιαφέρον σου. Το δικό σου είναι καθαρό, δηλαδή δεν επηρεάζεται από αυτή την ανάκληση.
|
|
dusterdo
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.5 BluedCi 115
Έκδοση: ΜΥ18 SPORTIV
Χρώμα: ΜΠΕΖ
Κατοχή από: 06.02.2020
Όνομα: Αιμιλιος
|
Post by dusterdo on May 6, 2020 8:13:25 GMT 2
Καλημέρα. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα teo. Καλή συνέχεια.
|
|
giannhs
Junior Member

Μάρκα: dacia
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: blue dci
Έκδοση: prestige
Χρώμα: γκρι
Κατοχή από: 2020
|
Post by giannhs on May 6, 2020 13:41:57 GMT 2
Σήμερα 4/5 η Ελληνική εισαγωγική εταιρεία λανσάρισε μία νέα ανάκληση για τα αυτοκίνητά μας. Αφορά μόνο τον Κ9Κ κινητήρα, δηλαδή το πετρέλαιο, και περίπου 650 αυτοκίνητα στην Ελλάδα. Πρέπει να γίνει επαναπρογραμματισμός στο υπολογιστή ψεκασμού και έλεγχος των προθερμαντήρων. Ανάλογα με το αποτέλεσμα του ελέγχου πιθανόν και αντικατάσταση των προθερμαντήρων. Όποιος θέλει να πληροφορηθεί εάν το αυτοκίνητό του ανήκει στα πληττόμενα από την ανάκληση, μπορεί να μου στείλει τον αριθμό πλαισίου του (από την άδεια κυκλοφορίας), για να το ελέγξω και να του απαντήσω. Φυσικά και σε όποια άλλη αντιπροσωπία θέλετε μπορούν να σας απαντήσουν, για αυτή ή οποιαδήποτε άλλη ανάκληση
|
|
giannhs
Junior Member

Μάρκα: dacia
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: blue dci
Έκδοση: prestige
Χρώμα: γκρι
Κατοχή από: 2020
|
Post by giannhs on May 6, 2020 13:44:56 GMT 2
Καλησπέρα teo αν μπορείς να τσεκαρεις και το δικό μου πλαίσιο VF1HJD40864729039
Ευχαριστώ πολύ
|
|
|
Post by teo on May 6, 2020 15:27:27 GMT 2
Καλησπέρα teo αν μπορείς να τσεκαρεις και το δικό μου πλαίσιο VF1HJD40864729039 Ευχαριστώ πολύ Καλησπέρα, το αυτοκίνητό σου είναι οκ, δεν είναι μέσα στα πληττόμενα από την ανάκληση πλαίσια.
|
|
|
Post by vagg75 on May 6, 2020 15:36:29 GMT 2
Τέο καλησπέρα.όσα αυτοκίνητα είναι για την ανάκληση,τι ακριβώς συμβαίνει; Ποιός ο λόγος της;
|
|
|
Post by teo on May 6, 2020 16:17:06 GMT 2
Τέο καλησπέρα.όσα αυτοκίνητα είναι για την ανάκληση,τι ακριβώς συμβαίνει; Ποιός ο λόγος της; To γράφω στην αρχή: Πρέπει να γίνει επαναπρογραμματισμός στο υπολογιστή ψεκασμού και έλεγχος των προθερμαντήρων. Ανάλογα με το αποτέλεσμα του ελέγχου πιθανόν και αντικατάσταση των προθερμαντήρων.
|
|
|
Post by vagg75 on May 6, 2020 16:19:16 GMT 2
Τέο καλησπέρα.όσα αυτοκίνητα είναι για την ανάκληση,τι ακριβώς συμβαίνει; Ποιός ο λόγος της; To γράφω στην αρχή: Πρέπει να γίνει επαναπρογραμματισμός στο υπολογιστή ψεκασμού και έλεγχος των προθερμαντήρων. Ανάλογα με το αποτέλεσμα του ελέγχου πιθανόν και αντικατάσταση των προθερμαντήρων. έχει να κάνει με την κατανάλωση ο προγραμματισμός;
|
|
|
Post by teo on May 6, 2020 16:25:26 GMT 2
To γράφω στην αρχή: Πρέπει να γίνει επαναπρογραμματισμός στο υπολογιστή ψεκασμού και έλεγχος των προθερμαντήρων. Ανάλογα με το αποτέλεσμα του ελέγχου πιθανόν και αντικατάσταση των προθερμαντήρων. έχει να κάνει με την κατανάλωση ο προγραμματισμός; Όχι καθόλου. Έχει να κάνει με την προστασία των προθερμαντήρων όταν είναι πεσμένη η μπαταρία.
|
|
|
Post by vagg75 on May 6, 2020 16:26:22 GMT 2
έχει να κάνει με την κατανάλωση ο προγραμματισμός; Όχι καθόλου. Έχει να κάνει με την προστασία των προθερμαντήρων όταν είναι πεσμένη η μπαταρία. Ευχαριστώ Τέο.καλή συνέχεια.
|
|