ilias86
Full Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 8/2019
Κινητήρας: 1.3 TCe 130 HP
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Black Nacre
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 8/2019
|
Post by ilias86 on Aug 25, 2020 17:15:42 GMT 2
Πολύ ωραίο πίσω
|
|
|
Post by Duster4X4 on Aug 26, 2020 15:17:19 GMT 2
Πολύ υποκειμενικό θέμα το γούστο. Προσωπικά και εμένα μου αρέσει αρκετά μπροστά. Πίσω άκυρο από εμένα. Όχι γιατί δεν είναι ωραίο, αλλά μοιάζει πολύ συνηθισμένο. Χάνει το ιδιαίτερο στυλ που έχει το τωρινό. Το βλέπεις από μακριά και λες... Duster.
|
|
|
Post by Θωμάς on Aug 26, 2020 21:37:24 GMT 2
Δεν νομίζω ότι θα ναι έτσι. Πίσω πολύ "κουρσατο" για μένα. Επίσης χάνει τη "γωνιαρα" προσέγγισης ετσι. Πολύ soft θα ναι Έτσι
|
|
gringo
Full Member

Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.3 tce 150
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Grey comet
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Όνομα: Γιώργος
|
Post by gringo on Aug 27, 2020 9:49:17 GMT 2
Σαν seat είναι πίσω! προτιμώ τα τωρινα τετραγωνα φανάρια.
|
|
|
Post by dusterwarrior on Sept 1, 2020 16:50:06 GMT 2
Αυτό που πραγματικά λείπει είναι μια καθαρά σκληροτράχηλη έκδοση του duster... αλλά κάτι τέτοιο προφανώς και απευθύνετε μόνο σε ενα μικρό κομμάτι του αγοραστικού κοινού και πάει κόντρα στην τάση του ανταγωνισμού που απλά θέλει μουράτα, χλιδάτα και γρήγορα suv.... Οπότε μένω με το όνειρο καθώς καμια εταιρία δεν θα δαπανήσει χρήματα για να ικανοποιήσει τις παλιμπαιδιστικές τάσεις μερικών θερμοκέφαλων σαν εμένα...  Πάντως αν το μοντέλο του 21 είναι όπως αυτό των rendering τότε θα χάσει από την μερίδα του αγοραστικού κοινού (όπως εγώ) και θα κερδίσει έδαφος στο κοινό των: qashqai, mokka, antara, kadjar, captur κλπ κλπ!!!
|
|
|
Post by teo on Sept 1, 2020 17:18:07 GMT 2
Είναι ακριβώς όπως τα είπες Ραφαήλ.
|
|
|
Post by Duster4X4 on Sept 1, 2020 17:27:01 GMT 2
Δυστυχως ,και ελπιζω να κανω λαθος, φοβαμαι οτι λιγο λιγο το Duster θα εχει την τυχη του Vitara. Απο ενα σκληροτραχηλο κατσικακι, θα μεταμορφωθει σε ενα ησυχο αρνακι.
|
|
|
Post by ρωμύρι on Sept 1, 2020 18:14:11 GMT 2
και ετσι κυριοι αποκτουν αξια τα δικα μας σε μια μικρη,αλλα ισχυρη μεριδα αγορας,κοσμος που ψαχνει αυτοκινητο off road,γιατι οπως ολοι μας γνωριζουμε ειναι τρακτερακια..
|
|
|
Post by dusterpillar on Sept 1, 2020 23:35:16 GMT 2
Αυτό που πραγματικά λείπει είναι μια καθαρά σκληροτράχηλη έκδοση του duster... αλλά κάτι τέτοιο προφανώς και απευθύνετε μόνο σε ενα μικρό κομμάτι του αγοραστικού κοινού και πάει κόντρα στην τάση του ανταγωνισμού που απλά θέλει μουράτα, χλιδάτα και γρήγορα suv.... Οπότε μένω με το όνειρο καθώς καμια εταιρία δεν θα δαπανήσει χρήματα για να ικανοποιήσει τις παλιμπαιδιστικές τάσεις μερικών θερμοκέφαλων σαν εμένα...  Πάντως αν το μοντέλο του 21 είναι όπως αυτό των rendering τότε θα χάσει από την μερίδα του αγοραστικού κοινού (όπως εγώ) και θα κερδίσει έδαφος στο κοινό των: qashqai, mokka, antara, kadjar, captur κλπ κλπ!!! Αν δεις τις πωλήσεις πχ του 2014-2015 σε σύγκριση με αυτές 2019-2020 θα καταλάβεις ότι και το Duster σιγά σιγά θα γίνει Mokka, Antara κλπ. Πού είναι τα παλιά Vitara, Trooper, Pajero, τα Discovery του Camel Trophy; Land Rover 2κίνητα κυκλοφορούν στις μέρες μας, που αν το έλεγες πριν 25 χρόνια θα γέλαγε ο κάθε πικραμένος.
|
|
|
Post by dusterwarrior on Sept 4, 2020 16:58:25 GMT 2
Μάλλον αυτή θα είναι η σχεδίαση του νέου duster εμπρός....
και κατά την ταπεινή μου άποψη θυμίζει πολύ από σχεδίαση qashqai 
|
|
|
Post by Θωμάς on Sept 4, 2020 18:04:10 GMT 2
Μάλλον αυτή θα είναι η σχεδίαση του νέου duster εμπρός....
και κατά την ταπεινή μου άποψη θυμίζει πολύ από σχεδίαση qashqai  Αυτη ειναι η μασκα ρου νεου Sandero Stepway, οχι του duster ;-)
|
|
|
Post by Duster4X4 on Sept 4, 2020 18:05:25 GMT 2
Του Duster ειναι. Και ετσι περιπου ειναι και τα πισω φωτα.
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Sept 4, 2020 19:01:03 GMT 2
Αυτό παίζει να είναι το santero παιδιά. Για το duster δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Απο την φώτο αναγνωρίζω την οθόνη και όντως το νέο santero θα την έχει ακριβώς εκεί. Υπομονή σε λίγες εβδομάδες θα το δούμε επίσημα. Όπως έχω ξανά γράψει το καινούργιο santero θα ανεβάσει πολύ τον πήχη!!!
|
|
|
Post by gouris on Sept 4, 2020 21:56:07 GMT 2
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Sept 5, 2020 1:23:55 GMT 2
|
|