jimduster
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 dCi 110 Εuro 6
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Άσπρο
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 7/4/2017
Όνομα: ΔΗΜΗΤΡΗΣ
|
Post by jimduster on Jan 31, 2019 10:08:44 GMT 2
Φίλε Nikcharal η τοποθέτηση είναι σωστή. Έτσι το τοποθέτησα και εγώ ακολουθώντας τις οδηγίες.
|
|
kkokkolis
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Κινητήρας: 1.2 TCe
Έκδοση: Style
Χρώμα: Καρακατάμαυρο
Κίνηση: 4x2
Κατοχή από: 2016 Ιούλιος
|
Post by kkokkolis on Jan 31, 2019 10:44:35 GMT 2
Εγώ δεν το σηκώνω ποτέ. Περνώ τον βραχίονα δεξιά από το υποβραχιόνιο και πιάνω τη λαβή του χειροφρένου άνετα. Συνήθεια είναι, το χέρι μου πάει αυτόματα.
|
|
dusterbour
Junior Member

Μοντέλο: Duster I
Κινητήρας: 1.5 dci 110 Εuro 6
Χρώμα: Grey comet
Κατοχή από: 2-1-2018
|
Post by dusterbour on Feb 1, 2019 0:52:49 GMT 2
Λοιπόν as promised. Μου τον τοποθέτησαν άλλοι. Το κόστος τσουκτερό γιατί μου είπαν ότι έφαγαν ώρα να τον μοντάρουν (απότι είδα και γω στο εγχειρίδιο έχει λίγη δουλίτσα γιατί πρέπει να βγάζεις πλαστικά κτλ). Μαζί με κάτι ανεμοθράυστες μου πήραν ένα 40. Αν έχει βάλει κάποιος τον ίδιο ας μου πεί εαν η εικόνα της τοποθέτησης του φαίνεται σωστή; Η ποιότητα καλή μου φαίνεται. Μου κάνει λόγο παράξενο γιατί δεν είχα ποτέ άλλοτε τέτοιο μαραφέττι. Φαντάζομαι σε πολυρωη οδήγηση θα είναι ξεκούραστο. Θέμα συνήθειας είναι όλα. Και όπισθεν μπροστινη δεν είχα ποτέ ακι την συνήθισα Με χάλασε που για να χρησιμοποιησεις το χειρόφρενο πρέπει να το ανεβάζεις. Τουλάχιστον υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Αυτά προς το παρόν. Μετά από κανα μήνα θα γράψω εντυπώσεις View AttachmentView AttachmentΕγω στο δικο μου Duster I τον περασα μονος μου οπως αναφερω και πιο πισω στο θεμα. Μου πηρε γυρω στη μιση ωρα χωρις να δυσκολευτω καθολου. Απλα ακολουθησα τις οδηγιες τοποθετησης. Νομιζω οτι το κοστος ηταν λιγο τσουχτερο.
|
|
|
Post by Duster4X4 on Feb 9, 2019 8:57:44 GMT 2
www.daciamag.com/dacia-duster-black-armrest-8201698592.htmlKαλημερα. Με ενδιαφέρει ο παραπάνω τεμπέλης από το dacia mag. Aν τον έχει κάποιος και τον πουλάει ας μου στείλει μήνυμα. Αν πάλι θέλει κάποιος να τον παραγγείλει μπορούμε να μοιραστούμε τα μεταφορικα. Εμποδίζει ο συγκεκριμένος την χρήση του χειροφρενου;
|
|
|
Post by Duster4X4 on Feb 16, 2019 22:05:28 GMT 2
www.daciamag.com/dacia-duster-black-armrest-8201698592.htmlKαλημερα. Με ενδιαφέρει ο παραπάνω τεμπέλης από το dacia mag. Aν τον έχει κάποιος και τον πουλάει ας μου στείλει μήνυμα. Αν πάλι θέλει κάποιος να τον παραγγείλει μπορούμε να μοιραστούμε τα μεταφορικα. Εμποδίζει ο συγκεκριμένος την χρήση του χειροφρενου; Να επαναφέρω το μήνυμα μου για τον τεμπελη. Θα χαρώ να έχω κάποιο νέο...
|
|
babisdr
Newbie
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1,5 BDCI
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Ανθρακί
Κατοχή από: 12/2018
|
Post by babisdr on Feb 17, 2019 15:25:44 GMT 2
Καλησπέρα έχω το ίδιο υποβραχιόνιο . Εάν έχεις prestige ( όπως εγώ) για την τοποθέτηση θα πρέπει να αφαιρέσεις το υπάρχον υποβραχιόνιο μαζί την λειτουργία υποστήριξης μέσης πρώτα και μετά στην ίδια θέση να βάλεις αυτό με την βάση του. Για τις άλλες εκδόσεις φαντάζομαι θα είναι πιο εύκολο. Είναι αρκετά λειτουργικό καθώς είναι ρυθμιζόμενο ως προς την κλίση.΄ Καλή αγορά.
|
|
kkokkolis
Junior Member

Κινητήρας: 1.2 TCe
Έκδοση: Style
Χρώμα: Καρακατάμαυρο
Κατοχή από: 2016 Ιούλιος
|
Post by kkokkolis on Feb 17, 2019 16:13:08 GMT 2
Ποιά λειτουργία στήριξης μέσης; Υπάρχει στο καινούριο;
|
|
|
Post by Duster4X4 on Feb 17, 2019 17:46:29 GMT 2
Καλησπέρα έχω το ίδιο υποβραχιόνιο . Εάν έχεις prestige ( όπως εγώ) για την τοποθέτηση θα πρέπει να αφαιρέσεις το υπάρχον υποβραχιόνιο μαζί την λειτουργία υποστήριξης μέσης πρώτα και μετά στην ίδια θέση να βάλεις αυτό με την βάση του. Για τις άλλες εκδόσεις φαντάζομαι θα είναι πιο εύκολο. Είναι αρκετά λειτουργικό καθώς είναι ρυθμιζόμενο ως προς την κλίση.΄ Καλή αγορά. [br Ευχαριστώ. Το sportive έχω.
|
|
|
Post by hlias3 on Feb 17, 2019 18:25:40 GMT 2
Καλησπέρα έχω το ίδιο υποβραχιόνιο . Εάν έχεις prestige ( όπως εγώ) για την τοποθέτηση θα πρέπει να αφαιρέσεις το υπάρχον υποβραχιόνιο μαζί την λειτουργία υποστήριξης μέσης πρώτα και μετά στην ίδια θέση να βάλεις αυτό με την βάση του. Για τις άλλες εκδόσεις φαντάζομαι θα είναι πιο εύκολο. Είναι αρκετά λειτουργικό καθώς είναι ρυθμιζόμενο ως προς την κλίση.΄ Καλή αγορά. Ακριβώς το ίδιο έκανα και γω. Ρύθμισα τη στήριξη μέσης εκεί που ήθελα και κούμπωσε μια χαρά και εύκολα. Πολύ βολικός τεμπέλης. Στην έκδοση Sportive πολύ πιο εύκολο.
|
|
|
Post by Duster4X4 on Feb 20, 2019 11:18:14 GMT 2
www.daciamag.com/dacia-duster-black-armrest-8201698592.htmlKαλημερα. Με ενδιαφέρει ο παραπάνω τεμπέλης από το dacia mag. Aν τον έχει κάποιος και τον πουλάει ας μου στείλει μήνυμα. Αν πάλι θέλει κάποιος να τον παραγγείλει μπορούμε να μοιραστούμε τα μεταφορικα. Εμποδίζει ο συγκεκριμένος την χρήση του χειροφρενου; Eπανερχομαι στο θέμα του τεμπέλη. Στο daciamag o τεμπέλης έχει 115ευρω + μεταφορικά + τοποθέτηση. Ρώτησα στην αντιπροσωπεια και μου είπανε 150 ευρώ τελική τιμή μαζί με τοποθετηση. Δεν νομίζετε ότι συμφέρει να τον πάρω στην αντιπροσωπεια;
|
|
titos3
Newbie
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.5 Blue dCi 4X4
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Λευκό
Κατοχή από: Ιανουάριος 2019
|
Post by titos3 on Feb 26, 2019 23:03:08 GMT 2
www.daciamag.com/dacia-duster-black-armrest-8201698592.htmlKαλημερα. Με ενδιαφέρει ο παραπάνω τεμπέλης από το dacia mag. Aν τον έχει κάποιος και τον πουλάει ας μου στείλει μήνυμα. Αν πάλι θέλει κάποιος να τον παραγγείλει μπορούμε να μοιραστούμε τα μεταφορικα. Εμποδίζει ο συγκεκριμένος την χρήση του χειροφρενου; Eπανερχομαι στο θέμα του τεμπέλη. Στο daciamag o τεμπέλης έχει 115ευρω + μεταφορικά + τοποθέτηση. Ρώτησα στην αντιπροσωπεια και μου είπανε 150 ευρώ τελική τιμή μαζί με τοποθετηση. Δεν νομίζετε ότι συμφέρει να τον πάρω στην αντιπροσωπεια; Θέλει και ρώτημα   
|
|
|
Post by gouris on Mar 24, 2019 23:32:44 GMT 2
|
|
|
Post by lksduster on Mar 25, 2019 13:16:31 GMT 2
Οι θήκες δεν είναι οι ίδιες...Εκτός αν σου παρέχουν κάποιο αντάπτορα...
|
|
NIKOSM
New Member
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: βενζίνη - ατμοσφαιρικός 1.6 - 115 ίπποι
Έκδοση: sportive
Χρώμα: grey comet
Κατοχή από: αυγουστος 2018
|
Post by NIKOSM on Sept 23, 2019 11:46:44 GMT 2
Καλημέρα Επειδή υπάρχουν ανάλογα post, είπα να στείλω φωτογραφίες απο το μονταρισμένο υποβραχιόνιο (21/09/19) Η μεταλλική βάση στερεώνεται με βιδες αλλεν και παξιμάδια στις ανάλογες τρύπες στο πλάι του σκαλετού του καθίσματος του οδηγού. Ο χώρος στο εσωτερικό του καθίσματος είναι λίγο ζόρικος για το βίδωμα. Οι 2 (απο τις τεσσερεις) μικρές βιδες είναι σχετικα μαλακές (η μία μου έσπασε στο σφιξιμο)   
|
|
giannis1987
New Member
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1500
Χρώμα: Μαύρο
Κατοχή από: Απρίλιος 2019
|
Post by giannis1987 on Dec 2, 2019 22:39:09 GMT 2
NIKOSM την εγκατάσταση την έκανες μόνος ή χρειάστηκε μάστορας; Τιμή; Από Daciamag ; Μπαίνει και σε sportive έκδοση ή είναι για prestige? Ευχαριστώ.
|
|