|
Post by nikosduster 2 on Feb 13, 2021 17:42:07 GMT 2
Δεν θα το βάλουμε για την ώρα! Να το πάρουμε στα χέρια το αστέρι μας και θα δούμε αργότερα [/quote] Έτσι μπράβο δείτε τι σας βολεύει γιατί ο τεμπέλης με αποθηκευτικό χώρο στο duster 2 δυστυχώς καλύπτει την πίσω θήκη για καφέ (σπαστικό 😡). Γι'αυτό και δεν τον έβαλα, έχω μόνο τον απλό που είχε απο την αρχή. Είναι λεπτός και κάπως βολεύει για τον καφέ της συζύγου😜
|
|
vagelis78
Newbie
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1.5d
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Πορτοκάλι
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
|
Post by vagelis78 on Feb 21, 2021 21:47:29 GMT 2
Απ’οσο γνωρίζω κι έχω δει απλά καταργείται η οσφυϊκή στήριξη του καθίσματος και μπαίνει ο νέος τεμπέλης..δεν τρυπάνε δηλαδή κάτι επιπλέον...απλά μετά δεν έχεις την δυνατότητα της οσφυϊκή ρύθμισης της πλάτης του καθίσματος Καλησπέρα, Εχω βάλει τεμπέλη με αποθηκευτικό χώρο, πιο φαρδύ από τον μαμά και με ρύθμιση για την οσφυϊκή χώρα από το Daciamag. Λιγο μανούρα η τοποθέτηση γιατί δεν ήταν σωστές οι οδηγίες αλλά ολα κομπλέ. Καμία σχέση με τον ψεύτικο τον μαμά.
|
|
|
Post by vagg75 on Feb 21, 2021 22:18:40 GMT 2
Απ’οσο γνωρίζω κι έχω δει απλά καταργείται η οσφυϊκή στήριξη του καθίσματος και μπαίνει ο νέος τεμπέλης..δεν τρυπάνε δηλαδή κάτι επιπλέον...απλά μετά δεν έχεις την δυνατότητα της οσφυϊκή ρύθμισης της πλάτης του καθίσματος Καλησπέρα, Εχω βάλει τεμπέλη με αποθηκευτικό χώρο, πιο φαρδύ από τον μαμά και με ρύθμιση για την οσφυϊκή χώρα από το Daciamag. Λιγο μανούρα η τοποθέτηση γιατί δεν ήταν σωστές οι οδηγίες αλλά ολα κομπλέ. Καμία σχέση με τον ψεύτικο τον μαμά. Βαγγέλη μπορείς να ανεβάσεις φωτό να το δούμε; Και αν μπορείς να δώσεις κωδικό daciamag να το βρούμε στο site. Σε ευχαριστώ.
|
|
vagelis78
Newbie
|
Post by vagelis78 on Feb 21, 2021 22:24:24 GMT 2
|
|
|
Post by vagg75 on Feb 21, 2021 22:30:34 GMT 2
Με την μεταφορά 170€ ; Ή έξτρα;
|
|
vagelis78
Newbie
|
Post by vagelis78 on Feb 21, 2021 23:16:24 GMT 2
Με την μεταφορά 170€ ; Ή έξτρα; Εννοείται έξτρα. Πάντως δεν έχουν πολλά μεταφορικά και έρχονται γρήγορα.
|
|
Elmoneth
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Κινητήρας: 1.0 TCE LPG
Χρώμα: Comete Grey
Κίνηση: 4x2
Κατοχή από: 12/2020
|
Post by Elmoneth on Feb 21, 2021 23:58:16 GMT 2
Στις φωτογραφίες του δείχνει να έχει και μια usb θύρα, αυτή από πού παίρνει ρεύμα (φαντάζομαι αν όντως δουλεύει είναι μονο για φόρτιση)?
|
|
|
Post by vagg75 on Feb 22, 2021 7:14:15 GMT 2
Στις φωτογραφίες του δείχνει να έχει και μια usb θύρα, αυτή από πού παίρνει ρεύμα (φαντάζομαι αν όντως δουλεύει είναι μονο για φόρτιση)? Γιατί να μην δουλεύει.λογικά για φόρτιση μόνο. Στο manual τι λέει;
|
|
Elmoneth
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Κινητήρας: 1.0 TCE LPG
Χρώμα: Comete Grey
Κατοχή από: 12/2020
|
Post by Elmoneth on Feb 22, 2021 10:46:54 GMT 2
Γιατί και μόνο για φόρτιση να είναι (που το ιδανικό θα ήταν να συνδέονταν με το media nav για να έχεις Android auto χωρίς να περνάνε καλώδια μπροστά σου) πρέπει από κάπου να παίρνει ρεύμα. Από που παίρνει ρεύμα εκεί που βρίσκεται?
|
|
vagelis78
Newbie
|
Post by vagelis78 on Feb 27, 2021 21:37:53 GMT 2
Παίρνει ρεύμα από το αναπτήρα του αυτοκινήτου. Δεν το σύνδεσα γιατί έπρεπε να ξηλώσω το μισό αμάξι και σε καινούριο αμάξι δεν λεει 
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 18, 2021 19:40:48 GMT 2
|
|
vagelis78
Newbie
|
Post by vagelis78 on Mar 18, 2021 20:28:23 GMT 2
Δερματίνη ή ύφασμα? Ο "γνήσιος", είναι υφασμάτινος και ταιριάζει με το σαλόνι, τουλάχιστον στην έκδοση Prestige. Επίσης, δεν βλέπω να έχει ρύθμιση για την οσφυϊκή υποστήριξη. Προσωπική εκτίμηση τα 120€ δεν είναι και τόσο value for money σε σχέση με τα 140€ που έχει ο "γνήσιος". Όπως και να 'χει, καλορίζικος και καλά ξεκουράσματα
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 19, 2021 16:32:42 GMT 2
στην εκδοση sportive δεν εχει τεμπελη οπως επισης και αυτη τη ρυθμιση στο καθισμα, οποτε δεν εχασα κατι. ναι εχει δερματινη και οχι υφασμα, αισθητικα δεν ξενίζει με το υπόλοιπο σαλονι και η δερματινη καθαριζει πιο ευκολα(ο υφασματινος τεμπελης μαζευει πολυ βρωμα,αν δεν ειναι μαυρο υφασμα να μη φαινετε αλλιως...) . για τη τιμη θα του πω το εξης , ο γνησιος(ο ιδιος ειναι με αυτον που πηρα απλα γραφει rati) στην αντιπροσωπια εχει 205ευρω, στο daciamag 130ευρω και 20 μεταφορικα. το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι αναπαυτικος, εχει μια extra θηκη και δεν καλύπτει τις ποτηροθηκες.
|
|
webtool
Newbie
daciamag
Κινητήρας: 1.0 TCe 100hp LPG
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: White
Όνομα: Vangelis
|
Post by webtool on Mar 19, 2021 17:54:32 GMT 2
στην εκδοση sportive δεν εχει τεμπελη οπως επισης και αυτη τη ρυθμιση στο καθισμα, οποτε δεν εχασα κατι. ναι εχει δερματινη και οχι υφασμα, αισθητικα δεν ξενίζει με το υπόλοιπο σαλονι και η δερματινη καθαριζει πιο ευκολα(ο υφασματινος τεμπελης μαζευει πολυ βρωμα,αν δεν ειναι μαυρο υφασμα να μη φαινετε αλλιως...) . για τη τιμη θα του πω το εξης , ο γνησιος(ο ιδιος ειναι με αυτον που πηρα απλα γραφει rati) στην αντιπροσωπια εχει 205ευρω, στο daciamag 130ευρω και 20 μεταφορικα. το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι αναπαυτικος, εχει μια extra θηκη και δεν καλύπτει τις ποτηροθηκες. Έχεις καμία φωτογραφία να μας στείλεις αν είναι εύκολο γιατι έχω και εγώ sportive και ενδιαφέρομαι. Η εγκατάσταση ήταν εύκολη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 20, 2021 19:49:43 GMT 2
οχι φιλε μου δεν εχω βγαλει, αλλα οπως εγραψα ειναι αρκετα ποιοτικος και δεν ενοχλει αισθητικα στο εσωτερικο.η τοποθετηση ειναι ευκολη ,εχει και οδηγιες. να εισαι καλα , αγορασε τον χωρις δευτερες σκεψεις.
|
|