dionisis_bar
New Member
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1,5 dci
Έκδοση: Sportive (with pack look)
Χρώμα: Γκρι Comet
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: Μάρτιος 2019
|
Post by dionisis_bar on Mar 21, 2021 21:29:20 GMT 2
οχι φιλε μου δεν εχω βγαλει, αλλα οπως εγραψα ειναι αρκετα ποιοτικος και δεν ενοχλει αισθητικα στο εσωτερικο.η τοποθετηση ειναι ευκολη ,εχει και οδηγιες. να εισαι καλα , αγορασε τον χωρις δευτερες σκεψεις. Καλησπέρα ! Ο τεμπέλης μπαίνει στο κάθισμα όπως δείχνει στο βίντεο ;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 23, 2021 19:19:02 GMT 2
ναι!αν δεις και το pdf των οδηγιων θα καταλαβεις καλύτερα πως μπαίνει.
|
|
darisg
Junior Member

Μάρκα: Dacia Duster
Χρονολογία παραγωγής: 2021
Κινητήρας: 1.5 Blue dCi 115hp
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Comet Grey
Κίνηση: 4x4
Κατοχή από: 7/2021
|
Post by darisg on Oct 20, 2021 10:28:28 GMT 2
Για εμάς που θέλουμε να τον καταργήσουμε τον τεμπέλη, τι λύσεις υπάρχουν? Να βγει ο τεμπέλης, και αν είναι δυνατόν να συνεχίσει να λειτουργεί και η ρύθμιση πλάτης. (Στην αντιπροσωπία μου είπαν ότι δεν γίνετε....)
|
|
panos11
Full Member

Χρονολογία παραγωγής: 03/2019
Κινητήρας: 1.3 TCe 150hp
Χρώμα: Λευκό
Κατοχή από: 01/2020
Όνομα: Παναγιώτης
|
Post by panos11 on Oct 20, 2021 10:42:37 GMT 2
Για εμάς που θέλουμε να τον καταργήσουμε τον τεμπέλη, τι λύσεις υπάρχουν? Να βγει ο τεμπέλης, και αν είναι δυνατόν να συνεχίσει να λειτουργεί και η ρύθμιση πλάτης. (Στην αντιπροσωπία μου είπαν ότι δεν γίνετε....) Καλημέρα, γίνεται και υπάρχει και βίντεο στο youtube από το κανάλι LZparts, ο οποίος δείχνει ότι αφαιρεί τον τεμπέλη (προκειμένου να τοποθετήσει άλλον σε διαφορετικό σημείο) όπου εκεί δείχνει ότι κόβει με πριονάκι το μπράτσο που "περισσεύει" και μετά βάζει την τάπα που ήδη υπάρχει.. άρα θεωρώ ότι κάπως έτσι καταργείς τον τεμπέλη τελείως!!
|
|
dionisis_bar
New Member
|
Post by dionisis_bar on Oct 20, 2021 10:44:27 GMT 2
Για εμάς που θέλουμε να τον καταργήσουμε τον τεμπέλη, τι λύσεις υπάρχουν? Να βγει ο τεμπέλης, και αν είναι δυνατόν να συνεχίσει να λειτουργεί και η ρύθμιση πλάτης. (Στην αντιπροσωπία μου είπαν ότι δεν γίνετε....) Εγώ προτείνω να αλλάξουμε καθίσματα 😝
|
|
panos11
Full Member

|
Post by panos11 on Oct 20, 2021 13:34:18 GMT 2
Για εμάς που θέλουμε να τον καταργήσουμε τον τεμπέλη, τι λύσεις υπάρχουν? Να βγει ο τεμπέλης, και αν είναι δυνατόν να συνεχίσει να λειτουργεί και η ρύθμιση πλάτης. (Στην αντιπροσωπία μου είπαν ότι δεν γίνετε....) Εγώ προτείνω να αλλάξουμε καθίσματα 😝 χαχααχα.. δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο ειλικρινά.. εγώ θέλω τον τεμπέλη του facelift 2... σε αντίθεση με εσάς που δεν θέλετε τεμπέλη καθόλου. Αλήθεια πως και θέλετε να μην έχετε τεμπέλη.. δεν βολεύει απλά να το σηκώσετε τελείως προς τα πάνω και να μείνει εκεί για πάντα;;;
|
|
dionisis_bar
New Member
|
Post by dionisis_bar on Oct 20, 2021 13:37:13 GMT 2
Εγώ προτείνω να αλλάξουμε καθίσματα 😝 χαχααχα.. δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο ειλικρινά.. εγώ θέλω τον τεμπέλη του facelift 2... σε αντίθεση με εσάς που δεν θέλετε τεμπέλη καθόλου. Αλήθεια πως και θέλετε να μην έχετε τεμπέλη.. δεν βολεύει απλά να το σηκώσετε τελείως προς τα πάνω και να μείνει εκεί για πάντα;;; Και εγώ αυτόν θέλω Αν και χάνεις τις θέσεις για τους καφέδες νομίζω Και γενικά έχω ακούσει ότι δεν βολεύει και πολύ ! Παρολα αυτά που θα τον βρούμε ;😝
|
|
darisg
Junior Member

Μάρκα: Dacia Duster
Κινητήρας: 1.5 Blue dCi 115hp
Χρώμα: Comet Grey
Κατοχή από: 7/2021
|
Post by darisg on Oct 20, 2021 13:49:10 GMT 2
Εγώ προτείνω να αλλάξουμε καθίσματα 😝 χαχααχα.. δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο ειλικρινά.. εγώ θέλω τον τεμπέλη του facelift 2... σε αντίθεση με εσάς που δεν θέλετε τεμπέλη καθόλου. Αλήθεια πως και θέλετε να μην έχετε τεμπέλη.. δεν βολεύει απλά να το σηκώσετε τελείως προς τα πάνω και να μείνει εκεί για πάντα;;; Σαν τεμπέλης είναι άχρηστος, πάρα πολύ στενός, και όταν τον έχεις σηκωμένο δεν μπορείς εύκολα να πάρεις κάτι από το πίσω κάθισμα, γενικά δημιουργεί περισσότερα προβλήματα απ'οτι λύνει ...
|
|
panos11
Full Member

|
Post by panos11 on Oct 20, 2021 13:53:21 GMT 2
χαχααχα.. δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο ειλικρινά.. εγώ θέλω τον τεμπέλη του facelift 2... σε αντίθεση με εσάς που δεν θέλετε τεμπέλη καθόλου. Αλήθεια πως και θέλετε να μην έχετε τεμπέλη.. δεν βολεύει απλά να το σηκώσετε τελείως προς τα πάνω και να μείνει εκεί για πάντα;;; Και εγώ αυτόν θέλω Αν και χάνεις τις θέσεις για τους καφέδες νομίζω Και γενικά έχω ακούσει ότι δεν βολεύει και πολύ ! Παρολα αυτά που θα τον βρούμε ;😝 Σου έχουν πει κάτοχοι του συγκεκριμένου μοντέλου με αυτόν τον τεμπέλη ότι δεν βολεύει;;; δεν ξέρω τι παίζει με τις μεσαίες θέσεις του καφέ.. λογικά ναι τις χάνεις αλλά στην δική μου περίπτωση οι συγκεκριμένες θέσεις είναι για τους πίσω, που εκεί πες θα βρεθεί μία λύση με κάτι άλλο. Το θέμα είναι να ανοίγουμε και να πετάμε μέσα διάφορα τσιτσιμπλίκια από το να τα πετάμε στο ντουλαπάκι που δεν βολεύει καθόλου, ούτε να γεμίζω το χώρο που έχει μπροστά από τον λεβιέ.. Νομίζω ότι κάτι υπάρχει στο daciamag.
|
|
dionisis_bar
New Member
|
Post by dionisis_bar on Oct 20, 2021 13:55:37 GMT 2
Και εγώ αυτόν θέλω Αν και χάνεις τις θέσεις για τους καφέδες νομίζω Και γενικά έχω ακούσει ότι δεν βολεύει και πολύ ! Παρολα αυτά που θα τον βρούμε ;😝 Σου έχουν πει κάτοχοι του συγκεκριμένου μοντέλου με αυτόν τον τεμπέλη ότι δεν βολεύει;;; δεν ξέρω τι παίζει με τις μεσαίες θέσεις του καφέ.. λογικά ναι τις χάνεις αλλά στην δική μου περίπτωση οι συγκεκριμένες θέσεις είναι για τους πίσω, που εκεί πες θα βρεθεί μία λύση με κάτι άλλο. Το θέμα είναι να ανοίγουμε και να πετάμε μέσα διάφορα τσιτσιμπλίκια από το να τα πετάμε στο ντουλαπάκι που δεν βολεύει καθόλου, ούτε να γεμίζω το χώρο που έχει μπροστά από τον λεβιέ.. Νομίζω ότι κάτι υπάρχει στο daciamag. Ο συγκεκριμένος μου έχουν πει ότι ενοχλεί λίγο στην αλλαγή των ταχυτήτων, + ότι αν χαθούν αυτές οι 2 θέσεις του καφέ μένει μόνο μια μπροστά που χωράει μόνο ποτήρια στο ύψος
|
|
panos11
Full Member

|
Post by panos11 on Oct 20, 2021 13:56:11 GMT 2
χαχααχα.. δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο ειλικρινά.. εγώ θέλω τον τεμπέλη του facelift 2... σε αντίθεση με εσάς που δεν θέλετε τεμπέλη καθόλου. Αλήθεια πως και θέλετε να μην έχετε τεμπέλη.. δεν βολεύει απλά να το σηκώσετε τελείως προς τα πάνω και να μείνει εκεί για πάντα;;; Σαν τεμπέλης είναι άχρηστος, πάρα πολύ στενός, και όταν τον έχεις σηκωμένο δεν μπορείς εύκολα να πάρεις κάτι από το πίσω κάθισμα, γενικά δημιουργεί περισσότερα προβλήματα απ'οτι λύνει ... Εντάξει έτσι που το λες οκ ακούγεται προβληματικός.. τώρα το στενό είναι υποκειμενικό.. εγώ δεν το βρίσκω στενό σε σημείο να με ενοχλεί (πολύ)... απλά θα προτιμούσα έναν τεμπέλη κανονικό και όχι ότι περίσσεψε από τα ΚΤΕΛ της Ρουμανίας... αποθηκευτικό χώρο, πιο φαρδύ ναι.. πιο τεμπέλης τέλος πάντων...
|
|
stefanost75
New Member
Κινητήρας: Dci1.5
Χρώμα: Grey Comet
Κατοχή από: 12/4/2021
|
Post by stefanost75 on May 13, 2022 20:10:04 GMT 2
Καλησπέρα, Χριστός Ανέστη στην ομάδα! Εγώ παρήγγειλα από DaciaMag τον τεμπέλη RATI ARMSTER OE1 με usb για να αντικαταστήσω τον εργοστασιακό τεμπέλη (μοντέλο 3/21, prestige) αλλά δεν μπορώ να πω ότι οι οδηγίες βοηθάνε και πολύ. Στο κάθισμά μου δεν βρίσκω αυτήν την κλέμα που περιγράφουν ότι βγάζεις για να βγει ο μαμά τεμπέλης... κουίζ! κατά τα λοιπά, καλός φαίνεται ποιοτικά. Αν κάποιος φίλος γνωρίζει, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Τελικά, τζίφος!! και σε καθισματά που το πήγα και σε φαναρτζίδικο κανένας δεν κατάφερε να μου τον εγκαταστήσει... δηλαδή να αφαιρέσει πρώτα τον εργοστασιακό και μετά να προσπαθήσει να το τοποθετήσει. Και η αντιπροσωπεία μου είπε ότι δεν μπορεί να το αναλάβει λόγω aftermarket. Επίσης, η RATI που τους έστειλα mail, μου απάντησαν ότι όντως το συγκεκριμένο μοντέλο δεν εφαρμόζει 100% στο duster 2019 και μετά, παρότι το διαφημίζουν έτσι! Και το dacianmag νίπτει τα χείρας του. Δυστυχώς μια πολλά υποσχόμενη αγορά κατέληξε αποτυχημένη!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 25, 2022 12:07:31 GMT 2
Kαλημέρα. Έχω έναν armster σε duster (αυτόν που μου έβαλαν όταν το αγόρασα) του 2011. Μου έχει φθαρεί η ταπετσαρία από το πάνω μέρος, το οποίο κυλάει πάνω στο καπάκι. Ξέρει κανείς πως αποσυναρμολογείται για να του βάλω ταπετσαρία;
|
|
PanosΤ
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Χρονολογία παραγωγής: 2022
Κινητήρας: Blue dCi 115
Κατοχή από: 1/2023
Όνομα: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
|
Post by PanosΤ on Sept 25, 2022 14:39:01 GMT 2
Kαλημέρα. Έχω έναν armster σε duster (αυτόν που μου έβαλαν όταν το αγόρασα) του 2011. Μου έχει φθαρεί η ταπετσαρία από το πάνω μέρος, το οποίο κυλάει πάνω στο καπάκι. Ξέρει κανείς πως αποσυναρμολογείται για να του βάλω ταπετσαρία; Μήπως να του έβαζες αυτοκόλλητη δερματίνη? (μια ιδέα λέω)
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 25, 2022 14:45:59 GMT 2
[/quote]Μήπως να του έβαζες αυτοκόλλητη δερματίνη? (μια ιδέα λέω)[/quote]
Δεν το ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο. Είναι καλό;
|
|