|
Post by ChrisPap SKG on Jun 24, 2021 23:09:45 GMT 2
Ξαναφέρνω στο προσκήνιο το θέμα αυτό μιας και οι καλοκαιρινές διακοπές σε λίγο ξεκινάμε... Τι πιο ωραίο λοιπόν να μοιραστούμε τα μέρη που πρόκειται να επισκεφθούμε και να υπάρξει η δυνατότητα να συναντηθούμε ίσως κάποιοι σε αυτά τα μέρη... Εγώ φέτος θα επισκεφθώ το νησί της Λευκάδας απο τις 26/7 ... Δεν σε προλαβαίνω εγώ θα είμαι Λευκάδα από 15-23/7 Κρίμα ρε συ για λίγες μέρες διαφορά.... Δε πειράζει όμως θα μου δώσεις feedback για τα μέρη και διαδρομές...
|
|
Elmoneth
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1.0 TCE LPG
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Comete Grey
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 12/2020
|
Post by Elmoneth on Jun 25, 2021 0:42:39 GMT 2
Εμείς θα είμαστε από 24/7 μέχρι 28/8 Ναύπλιο (στο Δρέπανο συγκεκριμένα) και από τώρα μέχρι τις 24/7 θα είμαστε εκεί όλα τα ΠΣΚ. Οποιος είναι εκεί κοντά να βρεθούμε για καφέ ή τσίπουρο!! Είμαι Ξηροπήγαδο φίλε μου μέχρι και Τετάρτη. Και μετά θα είμαι από 16-17/8 και μετά πάλι. Αν κατέβεις το ΣΚ με το καλό και θέλεις μιλάμε. Αν δεν αλλάξει κάτι από αύριο το απογευματάκι θα είμαι κάτω για το ΣΚ, οπότε μιλάμε!
|
|
|
Post by Nik on Jun 25, 2021 9:24:50 GMT 2
Δεν σε προλαβαίνω εγώ θα είμαι Λευκάδα από 15-23/7 Κρίμα ρε συ για λίγες μέρες διαφορά.... Δε πειράζει όμως θα μου δώσεις feedback για τα μέρη και διαδρομές... Οι ημερομηνιες ειναι σχετικα καλές, οσο πλησιαζει το 15αυγουστο γινεται αφορητη η κατασταση στη Λευκαδα απο αποψη κινησης/παρκινγκ/διαθεσιμων τραπεζοκαθισματων κλπ.. κυριως το παρκαρισμα νομιζω ειναι το χειροτερο ομως. Βεβαια αυτα τα λεω εγω με τη σκοπια του Λευκαδιτη που πηγαινει καθε χρονο. Καποιος που πηγαινει μια φορα μπορει να μην νιωσει ετσι και απλα να του αρεσουν ολα  Ολα αυτα δεν αναιρουν το γεγονος οτι ειναι πανεμορφο νησι ολες τις εποχες.. Απο off road διαδρομες δεν ξερω καθολου δυστυχως, σιγουρα ομως ολη η δυτικη πλευρα ειναι πιο suv friendly ας το πω ετσι. Αν υπαρχει διαθεση μπορειτε απλα να κοιτατε το χαρτη και να πηγαινετε παραλιακα και να βρισκετε παραλιες  παραλιες εξωτικες οι οποιες βρισκονται στη δυτικη πλευρα ειναι πχ Αβαλι-καντινα, η οποια καθε χρονο ειναι διαφορετικη απο τα κυματα, αλλες χρονιες ειναι απιστευτη και αλλες οχι..για μενα η πιο ωραια παραλια λογω μη κοσμου, ειδικα αν πας νωρις το πρωι και λογω φυσικης ομορφιας. Γαιδαρος (διπλα στο αβαλι) Μεγαλη πετρα Μυλος Καθισμα Πορτο Κατσικι Εγκρεμνοι (δεν ξερω αν εχει ανοιξει για αυτοκινητα) Αγιος Νικητας Μπορειτε επισης να πατε στο Μεγανησι με φερυ απο το Νυδρι, εκει εχει καποιες απομερες παραλιες και μια κεντρικη, ειναι ομορφο και ησυχο νησακι. Ολη η ανατολικη πλευρα ενδεικνυται κυριως για οικογενειες αφου οι παραλιες ειναι 100% φιλικες για τα παιδια, χωρις ιδιαιτερο βαθος και χωρις κυματα.. το αντιθετο με τη δυτικη πλευρα δηλαδη η οποια τις μισες μερες μπορει να μην εχει κυματα. Καρυα, Αθανι ειναι ωραια με εντυπωσιακη θεα. Για φαγητο με ωραια θεα ειναι απο τα τοπ σε ομορφια το μαγαζι Αμεντε, πρεπει να κλεισετε ραντεβου για να πατε. Επισης, ειχα παει ενα βραδυ με ενα hilux στα παλια ρανταρ και θυμαμαι οτι κουνιοταν αρκετα χαχα...αλλα δε θυμαμαι καλα λεπτομερειες. εκει ειχα βγαλει πχ την παρακατω φωτογραφια, ειναι ομορφο σημειο! Εγω ισως ειμαι Λευκαδα μετα τις 29/08..  http://instagram.com/p/BnwGhGvFaqt
|
|
neoptolemus
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1.5 blue dci
Χρώμα: Μπορντό
Κίνηση: 4x4
|
Post by neoptolemus on Jul 17, 2021 21:26:14 GMT 2
Εγώ θα είμαι Χανιά όλο το καλοκαίρι που είναι η πόλη μου. Οποίος θέλει πληροφορίες μπορώ να του δώσω και να έχουμε νταστεροσυνάντηση αν προλαβαίνω.
|
|
|
Post by teo on Jul 18, 2021 10:23:55 GMT 2
Κεφαλονιά από 14 έως 28 Αυγούστου. Περιοχή Παλικής (Ληξούρι).
|
|
|
Post by vagg75 on Jul 18, 2021 12:11:23 GMT 2
Ιωάννινα από αύριο 19/7 εώς και Πέμπτη 22/7.
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Jul 18, 2021 12:55:22 GMT 2
Αλυκές Χαλκίδας ( Δροσιά ). Από 9/8 μέχρι 27/8 μάγκες😜. Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλές διαδρομές!!!
|
|
|
Post by vagg75 on Jul 18, 2021 13:01:21 GMT 2
Αλυκές Χαλκίδας ( Δροσιά ). Από 9/8 μέχρι 27/8 μάγκες😜. Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλές διαδρομές!!! Νικόλα καλό καλοκαίρι. Χαρούμενες διακοπές με υγεία , καλές βουτιές.Με την λήξη των διακοπών, να ήμαστε καλά πρώτα ο Θεός, καφεδάκι σπέσιαλ.
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Jul 18, 2021 14:09:58 GMT 2
Αλυκές Χαλκίδας ( Δροσιά ). Από 9/8 μέχρι 27/8 μάγκες😜. Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλές διαδρομές!!! Νικόλα καλό καλοκαίρι. Χαρούμενες διακοπές με υγεία , καλές βουτιές.Με την λήξη των διακοπών, να ήμαστε καλά πρώτα ο Θεός, καφεδάκι σπέσιαλ. Εννοείται, καφεδάκι full extra😁.
|
|
Vaggelis
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: Grey comet
Κατοχή από: 2018
|
Post by Vaggelis on Jul 21, 2021 22:10:13 GMT 2
Φοινικούντα έως 24/7 Αιγιο έως 30/7 και μετά τα κεφάλια μέσα Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλους
|
|
|
Post by vagg75 on Jul 27, 2021 13:27:04 GMT 2
Νιφορέικα, Κάτω Αχαΐα το ΣΚ που μας έρχεται. Όποιος είναι κοντά και θέλει κερνάω ουζάκια.
|
|
|
Post by teo on Jul 20, 2022 8:40:32 GMT 2
Κεφαλονιά από 13 έως 27 Αυγούστου. Ληξούρι και στα πέριξ. Όσοι πιστοί προσέλθετε!! 6972402001.
|
|
kafireas
Junior Member

Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Κινητήρας: 1.5
Χρώμα: Λευκό
|
Post by kafireas on Jul 20, 2022 16:56:28 GMT 2
Φέτος δεν έχει διακοπές αλλά για το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου θα είμαι στη νότια Εύβοια (Ζάρακες) όπου διαμένω. Η περιοχή είναι υπέροχη και με ανεξερευνητες παραλίες που μόνο νταστερακια μπορούν να δουν. Ακόμη και για μονοήμερη, αξίζει!
|
|
|
Post by vagg75 on Jul 20, 2022 17:21:44 GMT 2
Φέτος δεν έχει διακοπές αλλά για το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου θα είμαι στη νότια Εύβοια (Ζάρακες) όπου διαμένω. Η περιοχή είναι υπέροχη και με ανεξερευνητες παραλίες που μόνο νταστερακια μπορούν να δουν. Ακόμη και για μονοήμερη, αξίζει! Για οικογένεια είναι απίστευτα και στον Αλμυροπόταμο!! Αν δεν έχεις πάει, αξίζει πολύ.
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Jul 20, 2022 17:40:34 GMT 2
Από Δευτέρα πρώτα ο Θεός η βάση θα είναι Δροσιά Χαλκίδας με πήγαινε έλα Αθήνα για δουλειά, 29-31 Ιουλίου Καρδίτσα,1-3 Αυγούστου Βαλια Καλντα και 3-15 Αυγούστου Θεσπρωτία!!! Τέλος επειδή αρνούμαι να γυρίσω Αθήνα από 15 Αυγούστου και για μια εβδομάδα πάλι πήγαινε έλα Χαλκίδα-Αθήνα!!! Αν συμπίπτουν οι ημερομηνίες με κάποιον από την dusteroparea θα χαρώ πολύ να τα πούμε. Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!
|
|