Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 7, 2017 16:00:03 GMT 2
Πιστεύω πως η συμμετοχή σας εδώ θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον από όλους.
Προσωπικά, παρήγγειλα παρέλαβα αλλά και απευθύνθηκα όταν είχα το γνωστό θέμα με το s&s στην ΤΕΟΡΕΝ Μεταμόρφωσης όπου έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Παράλληλα απαντήθηκαν τα όποια ερωτήματά μου χωρίς το παραμικρό ίχνος δυσφορίας ή ύφος που χρήζει αρνητικής κριτικής. Απεναντίας μάλιστα και τα καλά μου λόγια τα έχω γράψει στο ανάλογο ποστ. Ουδεμία σχέση, γνωριμία έχω με το αναφερόμενο team και να είστε βέβαιοι ότι σε τυχόν αρνητική αντιμετώπιση των συγκεκριμένων ή όποιου άλλου θα την παρουσιάσω κραυγάζωντας. Παρακαλώ τους υπολοίπους εμπλουτίστε το θέμα προς συμφέρον όλων μας και όχι για διαφημιστικούς ή επαγγελματικούς σκοπούς.
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Nov 7, 2017 17:13:12 GMT 2
Απο ΤΕΟΡΕΝ Μεταμόρφωση το πήρα κι εγώ.Το είχα παραγγήλει τέλος Μαίου σε άσπρο χρώμα που δεν το ήθελα,αλλα ήταν το μοναδικό αυτοκίνητο (και σε άσπρο) που μπορούσε να βγάλει πινακίδες πρίν τα μέσα Ιουνίου.Είχα ήδη πουλήσει το προηγούμενο και καιγόμουν γιατί προς το τέλος Ιουνίου πάντρεβα τον γιό μου στη Θεσσαλονίκη και το προηγούμενο το είχα ήδη πουλήσει,ήμουν χωρίς αμάξι.Κι εκεί αρχίσαν οι καθυστερίσεις με το πρόβλημα της κόρνας,σε αναμένα κάρβουνα εγώ.Είχε ήδη στραβώσει πιο πρίν άλλη αγορά,αρχίζω και ψάχνω εναλλακτικές λύσεις.Οπότε για να με καθησυχάσουν μου είπαν οτι για το διάστημα του γάμου,θα μου παραχωρούσαν για μερικές μέρες ενα Megane dci Dynamique που είιχαν για τέστ ντράιβ. Υπέροχο αυτοκίνητο! Eξαιρετική η συνεργασία μαζί τους.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 7, 2017 17:16:30 GMT 2
Απο ΤΕΟΡΕΝ Μεταμόρφωση το πήρα κι εγώ.Το είχα παραγγήλει τέλος Μαίου σε άσπρο χρώμα που δεν το ήθελα,αλλα ήταν το μοναδικό αυτοκίνητο (και σε άσπρο) που μπορούσε να βγάλει πινακίδες πρίν τα μέσα Ιουνίου.Είχα ήδη πουλήσει το προηγούμενο και καιγόμουν γιατί προς το τέλος Ιουνίου πάντρεβα τον γιό μου στη Θεσσαλονίκη και το προηγούμενο το είχα ήδη πουλήσει,ήμουν χωρίς αμάξι.Κι εκεί αρχίσαν οι καθυστερίσεις με το πρόβλημα της κόρνας,σε αναμένα κάρβουνα εγώ.Είχε ήδη στραβώσει πιο πρίν άλλη αγορά,αρχίζω και ψάχνω εναλλακτικές λύσεις.Οπότε για να με καθησυχάσουν μου είπαν οτι για το διάστημα του γάμου,θα μου παραχωρούσαν για μερικές μέρες ενα Megane dci Dynamique που είιχαν για τέστ ντράιβ. Υπέροχο αυτοκίνητο! Eξαιρετική η συνεργασία μαζί τους. τι εννοείς λέγοντας με το πρόβλημα της κόρνας 
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Nov 7, 2017 19:26:17 GMT 2
Απο ΤΕΟΡΕΝ Μεταμόρφωση το πήρα κι εγώ.Το είχα παραγγήλει τέλος Μαίου σε άσπρο χρώμα που δεν το ήθελα,αλλα ήταν το μοναδικό αυτοκίνητο (και σε άσπρο) που μπορούσε να βγάλει πινακίδες πρίν τα μέσα Ιουνίου.Είχα ήδη πουλήσει το προηγούμενο και καιγόμουν γιατί προς το τέλος Ιουνίου πάντρεβα τον γιό μου στη Θεσσαλονίκη και το προηγούμενο το είχα ήδη πουλήσει,ήμουν χωρίς αμάξι.Κι εκεί αρχίσαν οι καθυστερίσεις με το πρόβλημα της κόρνας,σε αναμένα κάρβουνα εγώ.Είχε ήδη στραβώσει πιο πρίν άλλη αγορά,αρχίζω και ψάχνω εναλλακτικές λύσεις.Οπότε για να με καθησυχάσουν μου είπαν οτι για το διάστημα του γάμου,θα μου παραχωρούσαν για μερικές μέρες ενα Megane dci Dynamique που είιχαν για τέστ ντράιβ. Υπέροχο αυτοκίνητο! Eξαιρετική η συνεργασία μαζί τους. τι εννοείς λέγοντας με το πρόβλημα της κόρνας  Πονεμένη ιστορία Πέτρο.Οταν ήταν κοντά να εκτελωνιστεί,προέκυψε πρόβλημα με την κόρνα του αυτοκινήτο.Δυσλειτουργία.Και λόγω του οτι θεωρείται εξάρτημα ασφαλείας,μπλοκαρίστικε η παρτίδα των αυτοκινήτων,καμοιά 150ριά αυτοκίνητα,μεταξύ των οποίων και το δικό μου.Αντε σε τρείς τέσσερεις μέρες,άντε σε μια βδομάδα,άντε απο μέρα σε μέρα το περμένουμε,κι λόγω του οτι ακόμα να έρθουν τα κιτ αντικατάστασης,ορίστε,σου δίνουμε ένα Sadero να κάνεις τη δουλειά σου. Ετσι φτάσαμε στα μέσα Ιουλίου μέχρι να το παραλάβω.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 7, 2017 19:56:05 GMT 2
τι να πώ? (ρε μπράβο ποιοτικός έλεγχος!!! να ελέγχαν κ τα s&S???) τεσπα περασμένα ξεχασμένα!και να ζήσουν τα παιδιά!!!!!!!!!!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 8, 2017 12:52:34 GMT 2
και...βρε Κώστα μεγκαν ή σαντέρο 
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Nov 9, 2017 8:37:43 GMT 2
Το πρώτο διάστημα,για την περίοδο που έγινε ο γάμος μου έδωσαν το Megane.Οταν επέστρεψα μετά απο τέσσερις μέρες απο τη Θεσσαλονίκη,μου ζήτησαν να το επιστρέψω γιατί είχαν τότε μια εβδομάδα προώθησης του μοντέλου και αυτό ήταν το μοναδικό κομμάτι που είχαν στην έκθεση.Αλλα λόγω του οτι δεν είχε λυθεί το πρόβλημα με την κόρνα του Duster μου δώσαν το Sandero που είχαν για τις ανάγκες του συνεργείου.
|
|
|
Post by Kostas X on Nov 10, 2017 18:03:58 GMT 2
Ενδιαφερον ποστ μιας κ σε 4000χμ θα κανω το πρωτο σερβις μου,και δεν ηξερα που θα το παω αν κ το πηρα απο την TEOREN ...ερωτηση' εισασταν διπλα στο αμαξι η ειπαν το γνωστο ανεβειτε στο καφε κ θα σας μιλησουμε  προσωπικα θελω 'διπλα'διακριτηκα χωρις να ενοχλω τον μαστορα.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 10, 2017 18:46:26 GMT 2
Ενδιαφερον ποστ μιας κ σε 4000χμ θα κανω το πρωτο σερβις μου,και δεν ηξερα που θα το παω αν κ το πηρα απο την TEOREN ...ερωτηση' εισασταν διπλα στο αμαξι η ειπαν το γνωστο ανεβειτε στο καφε κ θα σας μιλησουμε  προσωπικα θελω 'διπλα'διακριτηκα χωρις να ενοχλω τον μαστορα. Ακόμα δεν έχω κάνει σέρβις, στην τεορεν στη Μεταμόρφωση πάντως από το σαλονάκι βλέπεις τα μαστόρια, μπαινοβγαίνεις στο συνεργείο είναι το ένα συνέχεια του άλλου, αν θες κάτι ρωτάς το μάστορα, πας στο αυτοκίνητο αλλά μια διακρητικότητα την κρατάς...τώρα το δίπλα κι εγώ ο ίδιος δεν θα τό θελα...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 29, 2017 12:04:49 GMT 2
Όπως έχω αναφέρει και στο θρεντ περί συναγερμού και σήμερα η αντιμετώπιση, η εξυπηρέτηση, η συνεννόηση καθώς και οι ενέργειες στην πράξη που προέβηκαν ήταν εξαιρετικές, υποδειγματικές. Καθόλα ευχαριστημένος.
|
|
|
Post by hlias3 on Oct 18, 2018 11:34:33 GMT 2
Μιας και δεν ξέρω που να ανεβάσω μια ιστοριούλα, θα την ανεβάσω εδώ.
Πριν 45 μέρες και ενώ ήμουν σε ενα βουνό, κλειδωνω το Duster για να πάω για περπάτημα και χτυπάει ο συναγερμός. Αν και εκεί που ήμουν μόνο τσοπανόσκυλα και λύκοι υπήρχαν είπα να βγαλω το συναγερμο και να υο κλειδώσω με το κλειδί. Να μην μακρυγορώ το κλειδί δεν γύριζε δεξιά κ αριστερά στον αφαλό ( 2 μήνες είχα το αμάξι και δεν είχα βάλει ποτέ το κλειδί στην κλειδαριά). Είχε γίνει απόπειρα διάρρηξης αλλά επειδή δεν είχε γίνει άλλη ζημιά ( ελάχιστα στην πόρτα που φαίνεται μόνο στο φως από το πλάι) δεν το είχα προσέξει.
Σήμερα έγινε η αλλαγή του αφαλού. Ένα πράγμα που έμαθα από αυτήν την ιστορία είναι ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά σε στοκ και κάθε τι που χρειάζεσαι πρέπει να γίνει παραγγελία από Γαλλία και να περιμένεις ένα μήνα. Τουλάχιστον αυτήν την ενημέρωση είχα για τη δική μου περίπτωση. Το δεύτερο που έμαθα και από 'κει ξεκίνησε όλο το θέμα, είναι ότι δεν κλειδώνουν και οι 4 πόρτες με το κλειδί αλλά μόνο η πόρτα του οδηγού !!!! Sorry για τα θαυμαστικά αλλά δεν το ήξερα. Βέβαια μου είπαν ότι η Renault το κάνει αυτό από το 2000. Εάν θέλει κάποιος να κλείσει ή να κλείνει όλες τις πόρτες με το κλειδί, θα πρέπει να αποσυνδεθεί ο συναγερμός.
Τέλος καλό όλα καλά που λένε ... αλλά άμα σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και για κάποιο λόγο χτυπάει ο συναγερμός, κόμπλαρε ρε παιδί μου κάτι συνέβη, τότε ... αλλά άστο καλύτερα να μη συμβεί αυτό.
Με την ΤΕΟΡΕΝ και πάλι όλα καλά, απλά μου έκανε εντύπωση πως δεν υπάρχει αφαλός εδω και επρεπε να γινει παραγγελία από Γαλλία.
|
|
|
Post by ellobo on Oct 18, 2018 21:59:39 GMT 2
Δυστυχως το θεμα του στοκ των ανταλλακτικων ειναι πονεμενη ιστορια...
|
|
vpduster2018
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 DCI
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 8/6/2018
Όνομα: Βαγγέλης
|
Post by vpduster2018 on Oct 29, 2018 18:43:48 GMT 2
Μιας και δεν ξέρω που να ανεβάσω μια ιστοριούλα, θα την ανεβάσω εδώ. Πριν 45 μέρες και ενώ ήμουν σε ενα βουνό, κλειδωνω το Duster για να πάω για περπάτημα και χτυπάει ο συναγερμός. Αν και εκεί που ήμουν μόνο τσοπανόσκυλα και λύκοι υπήρχαν είπα να βγαλω το συναγερμο και να υο κλειδώσω με το κλειδί. Να μην μακρυγορώ το κλειδί δεν γύριζε δεξιά κ αριστερά στον αφαλό ( 2 μήνες είχα το αμάξι και δεν είχα βάλει ποτέ το κλειδί στην κλειδαριά). Είχε γίνει απόπειρα διάρρηξης αλλά επειδή δεν είχε γίνει άλλη ζημιά ( ελάχιστα στην πόρτα που φαίνεται μόνο στο φως από το πλάι) δεν το είχα προσέξει. Σήμερα έγινε η αλλαγή του αφαλού. Ένα πράγμα που έμαθα από αυτήν την ιστορία είναι ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά σε στοκ και κάθε τι που χρειάζεσαι πρέπει να γίνει παραγγελία από Γαλλία και να περιμένεις ένα μήνα. Τουλάχιστον αυτήν την ενημέρωση είχα για τη δική μου περίπτωση. Το δεύτερο που έμαθα και από 'κει ξεκίνησε όλο το θέμα, είναι ότι δεν κλειδώνουν και οι 4 πόρτες με το κλειδί αλλά μόνο η πόρτα του οδηγού !!!! Sorry για τα θαυμαστικά αλλά δεν το ήξερα. Βέβαια μου είπαν ότι η Renault το κάνει αυτό από το 2000. Εάν θέλει κάποιος να κλείσει ή να κλείνει όλες τις πόρτες με το κλειδί, θα πρέπει να αποσυνδεθεί ο συναγερμός. Τέλος καλό όλα καλά που λένε ... αλλά άμα σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και για κάποιο λόγο χτυπάει ο συναγερμός, κόμπλαρε ρε παιδί μου κάτι συνέβη, τότε ... αλλά άστο καλύτερα να μη συμβεί αυτό. Με την ΤΕΟΡΕΝ και πάλι όλα καλά, απλά μου έκανε εντύπωση πως δεν υπάρχει αφαλός εδω και επρεπε να γινει παραγγελία από Γαλλία. Ηλία κατάλαβα καλά; Κλειδώνεις με συναγερμό και κλειδώνουν όλα. Αν το αυτοκίνητο διαθέτει συναγερμό και θες να κλειδώσεις με κλειδί και όχι με συναγερμό, κλειδώνει μόνο η πόρτα του οδηγού. Σε περίπτωση που αφαιρέσεις τον συναγερμό απο το αυτοκίνητο, κλειδώνοντας με κλειδί, κλειδώνουν όλα.
|
|
|
Post by hlias3 on Oct 30, 2018 9:56:28 GMT 2
Μιας και δεν ξέρω που να ανεβάσω μια ιστοριούλα, θα την ανεβάσω εδώ. Πριν 45 μέρες και ενώ ήμουν σε ενα βουνό, κλειδωνω το Duster για να πάω για περπάτημα και χτυπάει ο συναγερμός. Αν και εκεί που ήμουν μόνο τσοπανόσκυλα και λύκοι υπήρχαν είπα να βγαλω το συναγερμο και να υο κλειδώσω με το κλειδί. Να μην μακρυγορώ το κλειδί δεν γύριζε δεξιά κ αριστερά στον αφαλό ( 2 μήνες είχα το αμάξι και δεν είχα βάλει ποτέ το κλειδί στην κλειδαριά). Είχε γίνει απόπειρα διάρρηξης αλλά επειδή δεν είχε γίνει άλλη ζημιά ( ελάχιστα στην πόρτα που φαίνεται μόνο στο φως από το πλάι) δεν το είχα προσέξει. Σήμερα έγινε η αλλαγή του αφαλού. Ένα πράγμα που έμαθα από αυτήν την ιστορία είναι ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά σε στοκ και κάθε τι που χρειάζεσαι πρέπει να γίνει παραγγελία από Γαλλία και να περιμένεις ένα μήνα. Τουλάχιστον αυτήν την ενημέρωση είχα για τη δική μου περίπτωση. Το δεύτερο που έμαθα και από 'κει ξεκίνησε όλο το θέμα, είναι ότι δεν κλειδώνουν και οι 4 πόρτες με το κλειδί αλλά μόνο η πόρτα του οδηγού !!!! Sorry για τα θαυμαστικά αλλά δεν το ήξερα. Βέβαια μου είπαν ότι η Renault το κάνει αυτό από το 2000. Εάν θέλει κάποιος να κλείσει ή να κλείνει όλες τις πόρτες με το κλειδί, θα πρέπει να αποσυνδεθεί ο συναγερμός. Τέλος καλό όλα καλά που λένε ... αλλά άμα σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και για κάποιο λόγο χτυπάει ο συναγερμός, κόμπλαρε ρε παιδί μου κάτι συνέβη, τότε ... αλλά άστο καλύτερα να μη συμβεί αυτό. Με την ΤΕΟΡΕΝ και πάλι όλα καλά, απλά μου έκανε εντύπωση πως δεν υπάρχει αφαλός εδω και επρεπε να γινει παραγγελία από Γαλλία. Ηλία κατάλαβα καλά; Κλειδώνεις με συναγερμό και κλειδώνουν όλα. Αν το αυτοκίνητο διαθέτει συναγερμό και θες να κλειδώσεις με κλειδί και όχι με συναγερμό, κλειδώνει μόνο η πόρτα του οδηγού. Σε περίπτωση που αφαιρέσεις τον συναγερμό απο το αυτοκίνητο, κλειδώνοντας με κλειδί, κλειδώνουν όλα. Έτσι ακριβώς.
|
|
Dusterinthewind
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Κινητήρας: Πετρέλαιο
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 06/2018
Όνομα: Νίκος
|
Post by Dusterinthewind on Oct 30, 2018 13:36:55 GMT 2
Ηλία κατάλαβα καλά; Κλειδώνεις με συναγερμό και κλειδώνουν όλα. Αν το αυτοκίνητο διαθέτει συναγερμό και θες να κλειδώσεις με κλειδί και όχι με συναγερμό, κλειδώνει μόνο η πόρτα του οδηγού. Σε περίπτωση που αφαιρέσεις τον συναγερμό απο το αυτοκίνητο, κλειδώνοντας με κλειδί, κλειδώνουν όλα. Έτσι ακριβώς. Κι εμένα έτσι ακριβώς λειτουργεί. Ή συναγερμός και όλες κλειδωμένες ή κλειδί και μόνο του οδηγού. Κι εμένα περίεργο μου φάνηκε και γκρίνιαξα στον τεχνικό που τον τοποθέτησε, ο οποίος μου είπε ότι έτσι λειτουργούν οι can bus στα περισσότερα αυτικίνητα. Κραδασμικό δεν έχει για να χτυπάει με το παραμικρό, οπότε δεν το έψαξα παραπάνω. Απλά θα πρεπει να έχουμε το νου μας όταν θα τελειώνει η μπαταρία του κοντρόλ ώστε να αλλαχτεί έγκαιρα και να ξέρουμε πως απενεργοποιείται αν κολήσει ή για κάποιο λόγο δεν λειτουργεί το κοντρόλ.
|
|