Dusterinthewind
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Κινητήρας: Πετρέλαιο
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 06/2018
Όνομα: Νίκος
|
Post by Dusterinthewind on Oct 30, 2018 13:53:19 GMT 2
Και μιας και είμαστε στο θέμα της Τεορεν στη Μεταμόρφωση να πω πως εκεί έκανα την αναβάθμιση του λογισμικού για το πάνελ, γρήγορα, με πολύ καλή εξυπηρέτηση και ευγένεια από όλα τα παιδιά που ήταν εκεί. (Τα αποτέλεσματα της αναβάθμισης νομίζω θα είναι πιο ασφαλή το καλοκαίρι καθώς μέχρι τώρα είναι όλα οκ αν το αυτοκίνητο είναι για πολύ ώρα στον ήλιο, χωρίς ωστόσο μεγάλες θερμοκρασίες)
|
|
vpduster2018
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 DCI
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Λευκό
Κατοχή από: 8/6/2018
Όνομα: Βαγγέλης
|
Post by vpduster2018 on Oct 30, 2018 16:11:49 GMT 2
Ηλία κατάλαβα καλά; Κλειδώνεις με συναγερμό και κλειδώνουν όλα. Αν το αυτοκίνητο διαθέτει συναγερμό και θες να κλειδώσεις με κλειδί και όχι με συναγερμό, κλειδώνει μόνο η πόρτα του οδηγού. Σε περίπτωση που αφαιρέσεις τον συναγερμό απο το αυτοκίνητο, κλειδώνοντας με κλειδί, κλειδώνουν όλα. Έτσι ακριβώς. Όντως, το δοκίμασα κι'εγώ. Είναι τρελοί αυτοι οι Γαλάτες!
|
|
|
Post by makedon110 on Mar 8, 2019 21:55:38 GMT 2
Οχτώ μήνες και πρώτο service στα 19860 χλμ. στην TEOREN ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ. Έκλεισα ραντεβού μια βδομάδα νωρίτερα, πήγα οχτώ ακριβώς το πρωί και όλα κίνησαν ομαλά. Λάδια, φίλτρο λαδιού, ροδέλα ,φίλτρο καμπίνας κόστος :128,19 ευρώ.Έγινε και επαναπρογραμματισμός-αναβάθμιση για το κώλυμα των ενδείξεων της οθόνης στις υψηλές θερμοκρασίες. Δεν κάθισα να περιμένω γιατί είχα μια επείγουσα δουλειά, το αμάξι όμως ήταν έτοιμο πολύ γρήγορα. Το συνεργείο είναι μεγάλο άνετο καθαρό και αν θέλεις μπορείς καθήμενος στο σαλονάκι να βλέπεις απο μια σχετική απόσταση το αυτοκίνητό σου( εκτός κι αν είναι στις μπροστά θέσεις εργασίας που το παρακολουθείς πολύ κοντά). Φιλική εξυπηρέτηση και ευκολίες μέσω πιστωτικής κάρτας.
|
|
|
Post by dusterpillar on Mar 8, 2019 22:44:49 GMT 2
Οχτώ μήνες και πρώτο service στα 19860 χλμ. στην TEOREN ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ. Έκλεισα ραντεβού μια βδομάδα νωρίτερα, πήγα οχτώ ακριβώς το πρωί και όλα κίνησαν ομαλά. Λάδια, φίλτρο λαδιού, ροδέλα ,φίλτρο καμπίνας κόστος :128,19 ευρώ.Έγινε και επαναπρογραμματισμός-αναβάθμιση για το κώλυμα των ενδείξεων της οθόνης στις υψηλές θερμοκρασίες. Δεν κάθισα να περιμένω γιατί είχα μια επείγουσα δουλειά, το αμάξι όμως ήταν έτοιμο πολύ γρήγορα. Το συνεργείο είναι μεγάλο άνετο καθαρό και αν θέλεις μπορείς καθήμενος στο σαλονάκι να βλέπεις απο μια σχετική απόσταση το αυτοκίνητό σου( εκτός κι αν είναι στις μπροστά θέσεις εργασίας που το παρακολουθείς πολύ κοντά). Φιλική εξυπηρέτηση και ευκολίες μέσω πιστωτικής κάρτας. Δεν πλήρωσες και λίγα. Επίσης προσωπική μου άποψη είναι πως τα χιλιόμετρα για αλλαγή λαδιών είναι πολλά. Και ήταν και η πρώτη αλλαγή!! 15.000 βία και πέταμα. Το τι λέει η κάθε εταιρεία για τα λάδια είναι πολύ σχετικό όταν οι ίδιες φροντίζουν να χάνουν την αξιοπιστία τους. Για παράδειγμα έχουν υπάρξει εταιρείες στην Ελλάδα που για τους ίδιους κινητήρες με ίδια ποιότητα λαδιών από χρονιά σε χρονιά αλλάζουν τα διαστήματα αλλαγής τους.
|
|
|
Post by makedon110 on Mar 8, 2019 23:46:16 GMT 2
Γιατί είναι πολλά τα 19.000 και δεν είναι πολλά τα 15.000;;;;;; Κάνε αλλαγή στα 5.000. Δεν είναι καλύτερα;
|
|
|
Post by makedon110 on Mar 8, 2019 23:50:16 GMT 2
Σφακιανάκης Αργυρούπολη μου είπε 176 ευρώ και Σφακιανάκης Μαρούσι 146 ευρώ με κάρτα καυσαερίων(10 ευρώ έκαστος) που δεν χρειαζόμουν προς το παρόν.
|
|
|
Post by marios on Mar 9, 2019 7:00:45 GMT 2
Γιατί είναι πολλά τα 19.000 και δεν είναι πολλά τα 15.000;;;;;; Κάνε αλλαγή στα 5.000. Δεν είναι καλύτερα; Και επίσης άλλο 20000χλμ σε 8 μήνες και άλλο 10 ή 20 χιλ χλμ σε 2 χρόνια πχ.
|
|
|
Post by dusterpillar on Mar 9, 2019 21:14:20 GMT 2
Γιατί είναι πολλά τα 19.000 και δεν είναι πολλά τα 15.000;;;;;; Κάνε αλλαγή στα 5.000. Δεν είναι καλύτερα; Και γιατί στις 19.000 και όχι στις 24.000; Ή στις 30.000 που λέει η renault για το clio. Ίδιο κινητήρα φοράμε (με λίγο διαφορετικό γρανάζωμα στο σαζμάν). Μπορεί να τα άλλαξες και νωρίς.
|
|
|
Post by marios on Mar 10, 2019 9:07:03 GMT 2
Γιατί είναι πολλά τα 19.000 και δεν είναι πολλά τα 15.000;;;;;; Κάνε αλλαγή στα 5.000. Δεν είναι καλύτερα; Και γιατί στις 19.000 και όχι στις 24.000; Ή στις 30.000 που λέει η renault για το clio. Ίδιο κινητήρα φοράμε (με λίγο διαφορετικό γρανάζωμα στο σαζμάν). Μπορεί να τα άλλαξες και νωρίς. Για κάποιο λόγο σε εμάς συστήνεται στις 20 και όχι στις 30. Το clio είναι άλλο αμάξι. Τα διαστήματα αλλαγών οπως και να έχει αφορούν νορμαλ συνθήκες και νορμαλ οδηγηση. Αν κάποιος παει για κυνήγι καθε βδομαδα στα κατσάβραχα προφανως καταπίνει περισσότερο τον κινητηρα και πρεπει να τα αλλαζει αρκετά νωρίτερα από τα 20.
|
|
|
Post by dusterpillar on Mar 10, 2019 11:51:53 GMT 2
Μάριε συμφωνώ. Αυτό που λέω είναι ότι τα μεγάλα διαστήματα αλλαγής των λαδιών είναι σε μεγάλο ποσοστό θέμα μάρκετινγκ των εταιρειών (βέβαια και τα λάδια έχουν εξελιχθεί). Αν κάνεις μια έρευνα στο ίντερνετ θα δεις ότι οι μηχανικοί προτείνουν τη συχνή αλλαγή λαδιών ως πρωτεύον στοιχείο για τη μακροζωία του κινητήρα. Και να μην ξεχνάμε ότι εντός των εγγυήσεων, η πιθανότητα να πάθουν κάτι τα αυτοκίνητα είναι ελάχιστες (αυτό μου το έχει πει και αντιπρόσωπος εταιρειών). Μετά δεν ενδιαφέρει τις εταιρείες τι γίνεται. Αυτές θέλουν να πουλάνε καινούρια.
|
|
aeras69
New Member
Μάρκα: dacia
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 DCI
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Λευκο
Κατοχή από: 2019
|
Post by aeras69 on Mar 18, 2020 21:09:06 GMT 2
Duster 1.5 DCI x4 (2018) 2o service σήμερα στη Μεταμόρφωση 32000km service + τακάκια μπροστά + ροδέλα κάρτερ + λαδια + φίλτρο λαδιού + φίλτρο καμπίνας = 195,59 Εντυπώσεις: 1 Σε μια ωρίτσα είχαν τελειώσει 2 Φεύγοντας αφού παρέλαβα ελέγχω το βιβλίο συντήρησης, ασφράγιστο Γυρίζω πίσω το δίνω στον υπεύθυνο και το σφραγίζει 3 Ξαναφεύγοντας και όπως οδηγώ πατάω τα κουμπάκια στο τιμόνι και τσουπ ένδειξη για service στην οθόνη Ξανά πίσω και και αφού τους κάνω παρατήρηση σε ένα λεπτάκι την σβήνουν. 4 Σε ερώτηση για συγρονισμο του κινητού μέσω bluetooth (Iphone) o υπεύθυνος μου λέει πως τα iphone δεν τα υποστηρίζει πλήρως. Αυτά προς ενημέρωση σας
|
|
|
Post by fanis on Mar 20, 2020 10:39:31 GMT 2
Εμένα (σε άλλη αντιπροσωπεία) μου έχουν πει ότι τα service φαίνονται όλα στο σύστημα. Δεν μου έχουν σφραγίσει βιβλίο εγγύησης. Για εξασφάλιση κρατάω αντίγραφα των αποδείξεων.
|
|
|
Post by teo on Mar 20, 2020 12:56:20 GMT 2
Εμένα (σε άλλη αντιπροσωπεία) μου έχουν πει ότι τα service φαίνονται όλα στο σύστημα. Δεν μου έχουν σφραγίσει βιβλίο εγγύησης. Για εξασφάλιση κρατάω αντίγραφα των αποδείξεων. Φάνη να ξέρεις ότι δεν υπάρχει τίποτα σε κανένα σύστημα. Δεν είμαστε on line τα καταστήματα Renault μεταξύ μας. Εγώ δεν μπορώ να δω τι έχει κάνει κάποιο άλλο κατάστημα στο αυτοκίνητό σου, εκτός εάν εννοούν ότι υπάρχουν όλα όσα έχεις κάνει σε αυτούς, στο δικό τους σύστημα. Προτείνω να τους ζητήσεις να σου σφραγίσουν το βιβλίο με ότι έχουν κάνει για 3 λόγους. Α) Εάν βρεθείς κάπου αλλού και πρέπει να φτιάξεις κάτι, θα σου ζητηθεί το βιβλίο για να δουν το ιστορικό του αυτοκινήτου. Β)Εάν υπάρξει πρόβλημα με εγγύηση χρώματος ή σκουριάς το εργοστάσιο ζητάει το σφραγισμένο βιβλίο όπως εκείνο ορίζει με τους προβλεπόμενους ελέγχους Γ) Στο μέλλον εάν θέλεις να το πουλήσεις πρέπει να έχεις βιβλίο πλήρες και σφραγισμένο, σίγουρα μετράει καλύτερα για τον αγοραστή μία πιο νοικοκυρεμένη εικόνα του αυτοκινήτου.
|
|
|
Post by fanis on Mar 24, 2020 9:16:42 GMT 2
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Στην επόμενη επίσκεψη θα ζητήσω να το συμπληρώσουν.
|
|