|
Post by Kostas X on Nov 28, 2017 20:02:16 GMT 2
ΑΝ βαλουμε λοιπον +93ε λαδια φιλτρο κ το υπολοιπο φιλτρο πετρελαιου κ εγρασια =το 700ε...Νικολα καλησπερα θα ηθελα την γνωμη σου για το παραπανω συνεργειο (με ενδιαφερει μιας κ ειμαι διπλα) ευχαριστω.
|
|
mimis
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Κινητήρας: 1500 dci 110 euro 6
Έκδοση: SPORTIVE
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: Ιανουάριο 2018
|
Post by mimis on Nov 28, 2017 22:14:14 GMT 2
Και εμένα με ενδιαφέρει, πια είναι η γνώμη σου για το παραπάνω συνεργείο-αντιπροσωπία, μια που και εγώ εκεί είμαι, και μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος, ευγενικότατοι και εξυπηρετικοί, είμαι στο στάδιο να περιμένω να έρθει, εχω κάνει την παραγγελία. Σαν συνεργείο όμως? Είναι ακριβή? κάνουν καλή δουλειά? Μήπως είναι τσαπατσούληδες? για πες εμπειρίες.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 4, 2017 6:35:39 GMT 2
έλεος ρε παιδια...απορώ γιατί ενώ έχετε βγεί (ορισμένοι) απ την εγγύηση δεν πάτε αλλού για την αλλαγή ιμάντα εκκεντροφόρου...οκ χρειάζεται γνώση και όργανο κανονικά για την τάνυση του ιμάντα που πιθανόν να μην το διαθέτουν κάποια συνεργεία, αλλά πόσο βέβαιοι είστε ότι και σε εξουσιοδοτημένο εφαρμόζεται επακριβώς οποιαδήποτε εργοστασιακή οδηγία...(?) όταν μάλιστα και τα εξουσιοδοτημένα συνήθως είναι επανδρωμένα με έναν μάστορα πεπειραμένο και οι υπόλοιποι μαθητούδια του ΟΑΕΔ...υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές λέει η παροιμία κ σε καμιά περίπτωση δεν εννοώ συνεργεία της ελληνικής πατέντας (σφυρί και σύρμα) αλλά αξιόπιστα εξιδεικευμένα και με τιμές λογικές, ανθρώπινες. Δηλαδή τα αρπάζουν που τα αρπάζουν με τις τιμές τους στα σέρβις της πλάκας εντός εγγύησης, συνεχίζουμε και μετά την εγγύηση να τους στηρίζουμε στο ξεζούμισμά μας...αν δεν αλλάξουμε εμείς πρώτα, δεν θα αλλάξει κανένας και τίποτα...
|
|
mimis
Junior Member

|
Post by mimis on Dec 18, 2017 21:35:06 GMT 2
Με ειδοποίησαν σήμερα οτι έχει έρθει το αμάξι, πήγα απο εκεί να το δω. Το αυτοκίνητο το έχουν μέσα σκεπασμένο. Μέχρι στιγμής είναι απίστευτη η ευγένεια και ο επαγγελματισμος τους. Οτι μου έχουν πει μέχρι τώρα, είναι ακριβός. Μέχρι στιγμής, ξανά λέω, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Εντυπώσεις καταθέτω, αργότερα στο σερβις δεν ξέρω, αλλά του είδα επαγγελματιες.. Μου ανέφεραν κάποια προγράμματα που έχουν με εκπτώσεις αρκετά δελεαστικές....ίδωμεν  .
|
|
mimis
Junior Member

|
Post by mimis on Jan 14, 2019 7:51:13 GMT 2
Καλημέρα,στον Πουλακη σήμερα για το πρώτο σέρβις....α σας πω εμπειρίες.
|
|
|
Post by Kostas X on Jan 15, 2019 18:27:16 GMT 2
Καλημέρα,στον Πουλακη σήμερα για το πρώτο σέρβις....α σας πω εμπειρίες. mimi ...μας ξεχασες;;;η στο εχουν ακομα μεσα;!
|
|
mimis
Junior Member

|
Post by mimis on Jan 16, 2019 20:12:23 GMT 2
Δεν σας ξέχασα, να τώρα να μπω, να ύστερα, λίγο με την δουλειά, λίγο με την καθημερινοτητα, βάλε και λίγο τα αντιόξινα, λίγο τα ηρεμιστικά......άστα. λοιπόν, Φίλτρο A/C ενεργου άνθρακα, καθαριστικό φρένων, υγρό μπαρμπριζ, λάδια, φίλτρο λαδιού, και φυσικά ροδέλα τάπας...+ φπα - 15% έκπτωση= 80,41. Τα ανταλλακτικά, και 52 ευρω +24% φπα εργασία. Θέλεις και το κερασάκι, τους ζήτησα να τοποθετήσουν και τους πίσω λασποτυρες..... 20 ευρω εργασία + 24% φπα. Να μην στα πολυλογώ, κοντά στα 150 ευρω το σερβις, και ενα 20αρικο οι λασποτυρες. Του χρόνου ελπίζω τώρα ξανά......... Υγ... Α έπιασα αισίως τις 20.015 χιλιόμετρα...
|
|
|
Post by Kostas X on Jan 16, 2019 20:18:43 GMT 2
Δεν σας ξέχασα, να τώρα να μπω, να ύστερα, λίγο με την δουλειά, λίγο με την καθημερινοτητα, βάλε και λίγο τα αντιόξινα, λίγο τα ηρεμιστικά......άστα. λοιπόν, Φίλτρο A/C ενεργου άνθρακα, καθαριστικό φρένων, υγρό μπαρμπριζ, λάδια, φίλτρο λαδιού, και φυσικά ροδέλα τάπας...+ φπα - 15% έκπτωση= 80,41. Τα ανταλλακτικά, και 52 ευρω +24% φπα εργασία. Θέλεις και το κερασάκι, τους ζήτησα να τοποθετήσουν και τους πίσω λασποτυρες..... 20 ευρω εργασία + 24% φπα. Να μην στα πολυλογώ, κοντά στα 150 ευρω το σερβις, και ενα 20αρικο οι λασποτυρες. Του χρόνου ελπίζω τώρα ξανά......... Υγ... Α έπιασα αισίως τις 20.015 χιλιόμετρα... Μια χαρά το βλέπω έπεσες σε περίοδο με έκπτωση απότι κατάλαβα, καλα χιλιόμετρα κ να σε δούμε κάποτε όπως πέρσι 😃
|
|
|
Post by Kostas X on Jan 16, 2019 20:21:10 GMT 2
Υγ... Α έπιασα αισίως τις 20.015 χιλιόμετρα... Μια χαρά το βλέπω έπεσες σε περίοδο με έκπτωση απότι κατάλαβα, καλα χιλιόμετρα κ να σε δούμε κάποτε όπως πέρσι 😃 Λίγο τσιμπημένη η τιμή στο σύνολο τώρα που το βλέπω... Γράψε λάθος στο επάνω πόστ
|
|
mimis
Junior Member

|
Post by mimis on Jan 16, 2019 21:53:09 GMT 2
Εμένα μου φάνηκαν πολλά, τι να κάνω όμως, που είναι η εγγύηση στην μέση, και που δεν έχω ψάξει για κάνα εξουσιοδοτημένο. Θα δούμε του χρόνου. Βλέπω τις βόλτες που κάνετε, και λιγώνομαι, άστα. Μακάρι να μπορούσα να έρθω...... Αυτή που κανονίζετε τώρα, δεν με παίρνει για διανυχτερεύσεις δυστυχώς. Την άλλη φορά ελπίζω.......καλά να περάσετε.
|
|
|
Post by makis on Jun 26, 2019 18:58:29 GMT 2
Έκανα και εγώ το ετήσιο service στα 13000χλμ. στον Πουλάκη.Εργασία για λιγότερο από 2 ώρες 62 ευρώ.Ανταλακτικά 89 ευρώ.Σύνολο 151 ευρώ. αποδείξεις: imgur.com/a/YH0C1D4
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 17, 2019 18:51:06 GMT 2
Γεια σας ειμαι κάτοχος duster2 αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα στο συμπλέκτη απευθύνθηκα στον πουλακη.Δεν εδωσαν και πολυ σημασία στο προβλημα μου εχουν πολυ δουλειά για να ασχοληθούν με πρόβληματα που θέλουν χρόνο και ψάξιμο και εμπειρία,με ξεπεταξε με ενα είναι φυσιολογικό αυτο που σου κανει και χωρις πολλά πολλα με εδιωξαν.Φυσικα το πρόβλημα παραμένει αλλα εχω αρχίσει και στέλνω e-mail και ψάχνω να βρω άκρη.παράλληλα ψαμχω ενα καλο συνεργείο.Εχετε να προτείνεται κάποιο??
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Nov 17, 2019 21:17:27 GMT 2
Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα,αλλά δύο φορές που έχω πάει για σέρβις στη Renault Μεταμόρφωσης,σε κουβέντα με άλλους πελάτες,έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την δουλειά τους.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 18, 2019 15:46:10 GMT 2
Γεια σας ειμαι κάτοχος duster2 αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα στο συμπλέκτη απευθύνθηκα στον πουλακη.Δεν εδωσαν και πολυ σημασία στο προβλημα μου εχουν πολυ δουλειά για να ασχοληθούν με πρόβληματα που θέλουν χρόνο και ψάξιμο και εμπειρία,με ξεπεταξε με ενα είναι φυσιολογικό αυτο που σου κανει και χωρις πολλά πολλα με εδιωξαν.Φυσικα το πρόβλημα παραμένει αλλα εχω αρχίσει και στέλνω e-mail και ψάχνω να βρω άκρη.παράλληλα ψαμχω ενα καλο συνεργείο.Εχετε να προτείνεται κάποιο?? Πρόβλημα με το συμπλέκτη είχα κ εγώ. Μου το φτιάξανε στον ΣΦΑΚ στην Αργυρούπολη
|
|
|
Post by Nikos G.V on Nov 18, 2019 19:46:17 GMT 2
Εγω παλι οταν εψαχνα να αγορασω το αμαξι πριν 3-4 μηνες ο πουλακης ηταν ο πιο ακριβως στην εκδοση prestige 4x4 1.5b.dci και μαλιστα ηθελε να μου πασαρει σωνει και ντε αμαξι με 16αρες ενω ηξερα οτι ολα τα prestige πλεον ερχονταν με 17αρες...
|
|