Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 27, 2019 22:36:42 GMT 2
Καλησπέρα σας κ “dkex”, Καταρχάς θα ήθελα να επισημάνουμε ότι τόσο η εισαγωγική εταιρεία που επισκεφτήκατε πριν από εμάς μερικές φορές, όσο και εμείς, ασχοληθήκαμε ουσιαστικά με το πρόβλημα που μας αναφέρατε και γι αυτό το λόγο έγιναν και αλλαγές στο σετ συμπλέκτη και το κιβώτιο ταχυτήτων χωρίς καμία χρέωση. Ισχυρίζεστε πως το πρόβλημα παραμένει αλλά σε όσες δοκιμές έχουμε κάνει, παρουσία σας, δεν διαπιστώσαμε κανένα σύμπτωμα. Ακόμα σας προτείναμε να κάνετε Test Drive αντίστοιχό Duster που υπάρχει διαθέσιμο στην εταιρεία για να διαπιστώσουμε και να σιγουρευτούμε ότι αυτό που λέτε πως σας ενοχλεί δεν είναι κάτι άλλο από την φυσιολογική λειτουργία του Duster αλλά δεν είχατε την διάθεση. Λυπάμαι αν αντιληφθήκατε από εμάς «υπεροπτικό ύφος» δεν ήταν τίποτε άλλο από σιγουριά για την δουλειά και τις γνώσεις που έχουμε πάνω στο αντικείμενό μας. Γιατί όντως και βραβεία ως εταιρεία έχουμε και δύο αναγνωρισμένους Cotech και εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας για κάθε καινούριο μοντέλο που έρχεται στην Ελλάδα και κάθε εξοπλισμό που χρειάζεται υπάρχει διαθέσιμος στον χώρο μας. Και ξέρετε κάτι; Όλα τα παραπάνω δεν θα χρειαζόντουσαν αν ασχολούμασταν μόνο μ αυτά που μας βολεύουν και μας εξυπηρετούν όπως διατυμπανίζετε. Και μια τελευταία διαπίστωση.. Είναι πραγματικά λυπηρό κακεντρεχή σχόλια κρυμμένα πίσω από μια ανωνυμία να δυσφημούν με τόση ευκολία μια εταιρεία που πάνω από 30 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο της αυτοκίνησης και πρωταρχικό στόχο έχει την ικανοποίηση των πελατών της. Για την εταιρεία Ν Πουλάκης ΑΕΒΕ, Αριστέα Πουλάκη Καλησπέρα κ Αριστέα Πουλακη Αφου διάβασες την πιο πάνω συνομιλία είδες οτι το προβλημα που λεω οτι εχω κ γω υπήρχε και σε αλλον κατοχο duster2 οπου επισκευαστηκε στον Σφακιανάκη,θα διάβασες οτι μετα απο εσας πηγα στον Λουγιακη και διέγνωσε σκληρο συμπλεκτη που μπορείτε να τον καλέσετε αν θέλετε. Στην εισαγωγική εταιρία που απευθύνθηκα οταν αρχικά το ειχε παρουσιάσει μου έφτιαξαν αλλάζοντας σετ συμπλέκτη και το προβλημα λύθηκε.Ο τεχνικός σας υπεύθυνος προσέβαλε εμένα και την εισαγωγική εταιρία λέγοντας οτι και τοτε δεν ειχε πρόβλημα και μου έκαναν την χάρη και μου άλλαξαν σετ συμπλέκτη για μην τους ζαλίζω. θα κοινοποίησω στην dacia βίντεο με το τριγμο στο πατημα του συμπλέκτη,και κάποιες συνομιλίες απο φόρουμ που εχουν το ιδιο προβλημα. Εχω επικοινωνήσει με κατόχους που το παρουσιάζει και σε αυτους και αν δεν βρεθεί λύση θα κινηθώ νομικά και στον συνήγορο του Πολίτη.
|
|
|
Post by Θωμάς on Nov 28, 2019 13:15:03 GMT 2
Λιγη ευγένεια φιλοι συνforumites δεν βλάπτει σε ένα forum δημοσίου διαλόγου. Επίσης, σύμφωνα με τον κανόνα λειτουργίας 9 του forum "Δεν επιτρέπεται η ατεκμηρίωτη ή ανώνυμη καταγγελία κατά τρίτου". Δεν υπαινίσσομαι ότι είναι ατεκμηρίωτη η καταγγελία αλλά λίγο κινούμαστε "Επί ξυρού ακμης".
|
|
|
Post by makis on Nov 29, 2019 0:55:05 GMT 2
Νομίζω ότι είναι ευχάριστο το γεγονός ότι η αντιπροσωπεία Ν.ΠΟΥΛΑΚΗΣ έκανε εγγραφή και παρακολουθεί το φόρουμ και θέλω να πιστεύω ότι θα προσπαθήσει να λύσει τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουμε.
|
|
|
Post by ρωμύρι on Dec 13, 2019 17:57:31 GMT 2
εγω παντως εξυπηρετουμαι στον πουλακη απο το 2012 με τεσσερα διφορετικα αυτοκινητα,οι τιμες του μου φαινονται καλες για επισημο δικτυο αντιπρωσοπειας, οι τεχνικοι στις δικες μου περιπτωσεις μου εδωσαν μονιμες λυσεις,το προσωπικο(τεχνικοι,πωλητες,ασφαλιστες) το θεωρω ευγενικο και καταρτισμενο και γιαυτο αγορασα το duster απο εκει,το ασφαλισα εκει και εκει εβαλα τις γνησιες χαλυβδινες ποδιες προστασιας κινητηρα,διφορικου,ρεζερβουαρ και ολα πηγαν οκ
|
|
mimis
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Κινητήρας: 1500 dci 110 euro 6
Έκδοση: SPORTIVE
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: Ιανουάριο 2018
|
Post by mimis on Jan 10, 2020 9:17:47 GMT 2
Καλημέρα παιδιά, καλή χρονιά να έχουμε, δεύτερος χρόνος και πήγα στον Πουλάκη για το ετήσιο σέρβις. Το κράτησαν και πήγα το απόγευμα και το πήρα. Λάδια φίλτρα μπροστά πίσω τα λάστιχα και όποιον άλλο έλεγχο κάνουν τέλος πάντων....168€. Μπορώ να πω ότι έμεινα και φέτος ευχαριστημένος, όπως πάντα ευγενικοί και με κατανόηση. Ελπίζω να τούς ξανά δω του χρόνου....
|
|
|
Post by makis on Jun 24, 2020 10:12:10 GMT 2
2oς χρόνος και 20000χλμ.Έγινε αλλαγή λαδιών,φίλτρο λαδιού,φίλτρο καμπίνας,ρύθμιση πίσω φρένων,συμπλήρωση παραφλού+καθαριστήρων.Επίσης έλεγχος προθερμαντήρων λόγω ανάκλησης (βέβαια για το τελευταίο πήγα και σε άλλο εξουσιοδοτημένο συνεργείο για τον ίδιο έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι...-Περισσότερα σε pm).Τιμή 155 ευρώ.
|
|
mimis
Junior Member

|
Post by mimis on Jan 6, 2022 12:11:10 GMT 2
Πέρασα ΚΤΕΟ χτες, (πρώτο, τέσσερα χρόνια), και επι την ευκαιρία έκλεισα και ένα ραντεβού την Δευτέρα, για το ετήσιο σέρβις στον Πουλάκη απέναντι (65.000χιμ). Μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Δεν μου έχει παρουσιάσει το εργαλείο κάποιο σοβαρό πρόβλημα βέβαια, μόνο μια φορά το ac, αυξομείωση στην ένταση, το οποίο και διευθετήθηκε άμεσα.. θα ενημερώσω πάντως, τι έκαναν και πόσο κόστισε....
|
|
|
Post by Kostas X on Jan 11, 2022 7:58:32 GMT 2
Πέρασα ΚΤΕΟ χτες, (πρώτο, τέσσερα χρόνια), και επι την ευκαιρία έκλεισα και ένα ραντεβού την Δευτέρα, για το ετήσιο σέρβις στον Πουλάκη απέναντι (65.000χιμ). Μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Δεν μου έχει παρουσιάσει το εργαλείο κάποιο σοβαρό πρόβλημα βέβαια, μόνο μια φορά το ac, αυξομείωση στην ένταση, το οποίο και διευθετήθηκε άμεσα.. θα ενημερώσω πάντως, τι έκαναν και πόσο κόστισε.... Μας ξέχασες 😉
|
|
mimis
Junior Member

|
Post by mimis on Jan 12, 2022 4:23:24 GMT 2
Δίκιο έχεις, με φάγαν οι νύχτες στην δουλειά. Πήγα τελικά την Παρασκευή, γιατί την Δευτέρα είχα 12ωρο.. φίλτρα, όλα, πλιν πετρέλαιου, λάδια, έλεγχο του σέρβις, κάτι υγρα σε φρένα και ψυγείο, κλπ κλπ........ 205€. Ελπίζω να τους ξανά δω του χρόνου.... Τώρα λέω για λάστιχα... παρακολουθώ το σχετικό θέμα, μέχρι το φθινόπωρο του 22, λέω να τα αλλάξω.... Τα υπόλοιπα στα ελαστικά....
|
|