androu
New Member
|
Post by androu on Sept 27, 2020 18:17:08 GMT 2
Έχει κανείς καμία ιδέα με ποιό τρόπο μπορούμε να δημιουργήσουμε recovery points μπροστά και πίσω ; Αυτά που έχει το αμάξι (που δεν είναι ακριβώς recovery points) δεν μου γεμίζουν το μάτι να κρατήσουν σε τράβηγμα από κανένα γερό κόλλημα. Μια λύση για πίσω είναι ο κοτσαδόρος , αλλά 1ον δεν έχω και 2ον θέλω και μπροστά - ιδανικά 2 και 2.
|
|
|
Post by nickgio84 on Sept 28, 2020 0:38:06 GMT 2
Μια χαρα αντεχουν οι δεστρες μπροστα!και στο λεω γιατι τοχω δοκιμασει σε παραλια με αμμο!εκατσα μεχρι τους μασπιεδες και το τραβηξαμε το αμαξι με εργατη μοναχα απτην μια δεστρα και δεν καταλαβε τπτ!στη χειροτερη μπορεις να δεσεις και τις δυο δεστρες εαν φοβασαι με κλειδια τυπου Ω ωστε να 'μοιρασεις' τις δυναμεις του τραβηγματος!επισης ο κοτσαδορος δεν ειναι για τραβηγματα περιεργα μιας και το Duster εχει αυτοφερομενο σασσι και οχι τυπου σκαλας οπως τα καθαροαιμα τετρακινητα που ο κοτσαδορος πιανει πανω στο σασσι!
|
|
androu
New Member
|
Post by androu on Sept 28, 2020 7:44:40 GMT 2
Ευχαριστώ για την απάντηση , κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ασχοληθώ άλλο. έχεις δίκιο για το σασί του duster , δεν είναι για τέτοια χρήση σίγουρα.
|
|
|
Post by Kostas on Sept 28, 2020 8:06:36 GMT 2
Συγκολλητός κρίκος πάνω στη μπάρα κοτσαδόρου η οποία πιάνει στα δυο διαμήκη δοκάρια.
|
|