stavampel
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Κινητήρας: 1.5 Blue dCi
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Γκρι Comet
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 10/01/2020
|
Post by stavampel on Oct 12, 2020 19:29:09 GMT 2
Καλησπέρα στη παρέα. Θα ήταν ωραία να κάνουμε την αρχή. Και εγώ έχω δικίνητο, οπότε δεν είμαι για off-road διαδρομές αλλά για ταβερνούλες και απλές βόλτες στην εξοχή. χαχαχαχα!! Απλά με σταματάει για την ώρα ο covid-19.
|
|
|
Post by ChrisPap SKG on Oct 12, 2020 20:05:52 GMT 2
Kosta δικινητοι τετρακινητοι μπορούμε να πάμε παντού... Χαχαχ άλλωστε off-road δε σημαίνει απαραίτητα τετρακίνηση... Εκτός δρόμου πανε και τα δικά μας κάλλιστα...
Και για ταβέρνες και ψησίματα και όλα καλά...
|
|
|
Post by ChrisPap SKG on Oct 12, 2020 20:07:24 GMT 2
Καλησπέρα στη παρέα. Θα ήταν ωραία να κάνουμε την αρχή. Και εγώ έχω δικήνητο, οπότε δεν είμαι για off-road διαδρομές αλλά για ταβερνούλες και απλές βόλτες στην εξοχή. χαχαχαχα!! Απλά με σταματάει για την ώρα ο covid-19. Αυτό για τον covid είναι ένα θέμα και έχεις δίκιο.. Και εμείς λόγω βρέφους είμαστε αρκετά προσεκτικοί στις επαφές και για αυτό προτιμαμαι πολύ τις εξορμήσεις βουνό και θάλασσα
|
|
|
Post by ChrisPap SKG on Oct 12, 2020 20:09:27 GMT 2
Χρήστο και εσύ δικινητο έχεις; Μάλλον θα το ρίξουμε στο ψήσιμο γιατί δε βλέπω να κάνουμε και πολύ off-roading! χαχα Μια χαρά είναι και αυτά.. χεχεχ
|
|
Voland Ryk
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.3 TCE 150hp
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: white
Κίνηση: 4x4
Κατοχή από: October 2019
|
Post by Voland Ryk on Oct 12, 2020 21:54:08 GMT 2
Όπως βλέπω είμαστε ήδη καποια άτομα ψημένοι , οπότε τι λέτε για ενα πιλοτικό μίτινγκ στο σχετικά αμεσο μελλον, οσο ειμαστε ακομα ζεστοί? Πριν κιολας μας κλείσουν παλι μεσα και ψαχνομαστε. 😅 Εστω και 3-4 ατομα, κατι ειναι και αυτο.
Οσο για τα social networks, καλως ή κακώς ειναι λιγο πιο αμεσο για την επικοινωνία, οποτε ισως ανέβαινε λινκ για αυτο το νήμα στην επίσημη σελιδα του φορουμ μπας και το δουν περισσότεροι?
Αν μπορειτε, αφηστε παρακαλώ ουσιώδη σχόλια σας για το πιλοτικό μίτινγκ:
- Που θεωρείτε οτι θα μπορούσε να γινει? Καπου για καφε? Για καφε στο χερι καπου εκτος, στη φύση? (Π.χ. Αγγελοχώρι, μύτη Επανομής, Σέιχ Σου, Χορτιάτης, Πλατανάκια)
- ποια μερα? Ωρες? (ΣΚ να υποθέσω)
Ευχαριστώ.
|
|
Voland Ryk
Junior Member

|
Post by Voland Ryk on Oct 12, 2020 22:00:58 GMT 2
Λαμβάνοντας υπόψη τους περίεργους καιρούς που βιώνουμε, μαλλον θα ήταν πιο ορθο να βρισκόμασταν σε ανοιχτό χώρο...
|
|
|
Post by odyDuster on Oct 12, 2020 22:13:51 GMT 2
Όπως νομίζετε εσείς καλύτερα.
Ανεβάστε το συγκεκριμένο link του thread στα social σε όποιες ομάδες ή προφίλ επιθυμείτε ελεύθερα.
|
|
Voland Ryk
Junior Member

|
Post by Voland Ryk on Oct 14, 2020 14:19:34 GMT 2
Καλησπερα και παλι! τελικα τι λετε για το πιλοτικο μιτινγκ?
|
|
|
Post by odyDuster on Oct 14, 2020 14:30:30 GMT 2
Καλησπερα και παλι! τελικα τι λετε για το πιλοτικο μιτινγκ? Ανακοινώθηκε και από τον λογαριασμό μας στο FB. Κάντε το κοινοποίηση όπου νομίζετε.
|
|
|
Post by teo on Oct 14, 2020 15:00:23 GMT 2
Χρήστο και εσύ δικινητο έχεις; Μάλλον θα το ρίξουμε στο ψήσιμο γιατί δε βλέπω να κάνουμε και πολύ off-roading! χαχα E !!! εάν είναι για ψήσιμο να πεταχτώ μία και εγώ. χαχαχα φέρνω και μεζεκλίκια !!!
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Oct 14, 2020 15:19:13 GMT 2
Λαμβάνοντας υπόψη τους περίεργους καιρούς που βιώνουμε, μαλλον θα ήταν πιο ορθο να βρισκόμασταν σε ανοιχτό χώρο... Έχει κάτι ωραία ανοιχτά σημεία εκεί στο Χολομώντα...!!!😉
|
|
Voland Ryk
Junior Member

|
Post by Voland Ryk on Oct 14, 2020 16:55:06 GMT 2
Λαμβάνοντας υπόψη τους περίεργους καιρούς που βιώνουμε, μαλλον θα ήταν πιο ορθο να βρισκόμασταν σε ανοιχτό χώρο... Έχει κάτι ωραία ανοιχτά σημεία εκεί στο Χολομώντα...!!!😉 Να μας ερθετε και σεις
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Oct 14, 2020 17:00:20 GMT 2
Πάμε καταφύγιο Χρηστακι με κάλπη και σουβλάκι😁
|
|
Voland Ryk
Junior Member

|
Post by Voland Ryk on Oct 14, 2020 17:10:25 GMT 2
Πάμε καταφύγιο Χρηστακι με κάλπη και σουβλάκι😁 μερα και ωρα πειτε και φυγαμεεεε
|
|
|
Post by nikosduster1 on Oct 14, 2020 18:49:25 GMT 2
Καλησπέρα σας.. Και καλώς σας βρήκα.. Δική μου γνώμη είναι να κανονίσουμε μία συνάντηση σε εξωτερικό χώρο για ένα καφεδάκι στο χέρι, λόγω των καιρών που ζούμε, και μετά μια ωραία και σχετικά εύκολη βόλτα με τα εργαλεία μας για να μπορέσουν να ακολουθήσουν όλοι. Εγώ δεν έχω θέμα από μέρα απλά να είναι προς το απόγευμα αλλιώς για πρωί σκ και ανάλογα με την δουλειά μου..
|
|