Voland Ryk
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.3 TCE 150hp
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: white
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: October 2019
|
Post by Voland Ryk on Oct 14, 2020 19:02:03 GMT 2
Καλησπέρα σας.. Και καλώς σας βρήκα.. Δική μου γνώμη είναι να κανονίσουμε μία συνάντηση σε εξωτερικό χώρο για ένα καφεδάκι στο χέρι, λόγω των καιρών που ζούμε, και μετά μια ωραία και σχετικά εύκολη βόλτα με τα εργαλεία μας για να μπορέσουν να ακολουθήσουν όλοι. Εγώ δεν έχω θέμα από μέρα απλά να είναι προς το απόγευμα αλλιώς για πρωί σκ και ανάλογα με την δουλειά μου.. Καλησπέρα! Σκ πιστεύω ειναι πιο εύκολο. Για που θα έλεγες σε εξωτερικό χώρο?
|
|
kostas
Junior Member

bozatzidis57@gmail.com
Μάρκα: DUSTER
Κινητήρας: 1500
Έκδοση: SPORT TIV
Χρώμα: PORTOKALI
Κατοχή από: 25/4/2019
|
Post by kostas on Oct 14, 2020 19:10:07 GMT 2
Και εγώ μέσα απλά πρέπει λίγο να το διαφημίσουμε και εγώ από την ενημέρωση στο f το είδα και καλά είναι να ανταλλάξουμε και τηλέφωνα...
|
|
kostas
Junior Member

bozatzidis57@gmail.com
|
Post by kostas on Oct 14, 2020 19:13:53 GMT 2
Και καλά είναι για πρώτη φορά κάπου κοντά στην Θεσσαλονίκη να έρθουμε όλοι για να μπορέσουμε να γνωριστούμε και μετά να κάνουμε της διαδρομές μας.. εγώ λέω για Ωραιόκαστρο για Χορτιάτη ..
|
|
Voland Ryk
Junior Member

|
Post by Voland Ryk on Oct 14, 2020 19:27:12 GMT 2
Και εγώ μέσα απλά πρέπει λίγο να το διαφημίσουμε και εγώ από την ενημέρωση στο f το είδα και καλά είναι να ανταλλάξουμε και τηλέφωνα... Μπορουμε επίσης να ανταλλάξουμε fb και να κανουμε ομαδικο chat για πιο αμεση και οργανωμένη οργάνωση του ραντεβού
|
|
kostas
Junior Member

bozatzidis57@gmail.com
|
Post by kostas on Oct 14, 2020 19:32:39 GMT 2
Και εγώ μέσα απλά πρέπει λίγο να το διαφημίσουμε και εγώ από την ενημέρωση στο f το είδα και καλά είναι να ανταλλάξουμε και τηλέφωνα... Μπορουμε επίσης να ανταλλάξουμε fb και να κανουμε ομαδικο chat για πιο αμεση και οργανωμένη οργάνωση του ραντεβού Ναι και αυτό καλό
|
|
Voland Ryk
Junior Member

|
Post by Voland Ryk on Oct 14, 2020 19:45:15 GMT 2
Εμενα με λενε Voland Ryk στο fb, αν θέλετε βρείτε με!
Επισης, ο καθένας αν κανει και μια κοινοποίηση, ολο και παραπάνω ατομα θα το δουν.
Αν και, θεωρω, δεν είναι και τοσο κρίσιμο σε πρώτη φάση να μαζευτεί στο πρωτο κιόλας μίτινγκ ολόκληρος στρατός (οχι οτι θα ηταν και άσχημο 😅), αλλά εστω και κάποιοι, να βγάλουμε να δειξουμε καμια φωτο στην ομαδα να ανοίξουν οι ορέξεις 😅 Λιθαράκι-λιθαρακι να χτιστει σιγά σιγα το κλήμα. Γιατι αν κριθει αν πραγματοποιηθεί ή οχι το μίτινγκ απο τις συμμετοχές (αν θα είναι πολλες ή οχι), ποτέ δεν θα γινει, διορθώστε με αν κανω λαθος.
|
|
|
Post by ρωμύρι on Oct 14, 2020 20:17:43 GMT 2
αν αφορα φαι και off road και εγω μεσα ειμαι,και οι νοτιοι εχουν ψυχη και δικαιωμα στην διασκεδαση,αρκει να το ξερουμε νωριτερα για να προγραμματισουμε τις υποχρωσεις μας,νοτος θεσσαλονικη ειναι ταξιδι καλα ξοδεμενο, (και βεβαια να μην εχουμε εφημερια..),
|
|
|
Post by odyDuster on Oct 14, 2020 20:18:48 GMT 2
Αν και, θεωρω, δεν είναι και τοσο κρίσιμο σε πρώτη φάση να μαζευτεί στο πρωτο κιόλας μίτινγκ ολόκληρος στρατός Συμφωνώ. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Από την πρώτη συνάντηση θα φανεί και ποιοι έχουν πιο πολύ όρεξη οποτε ενημερωστε μας ποιος θα είναι και ο υπεθυνος Β. Ελλάδος (έστω και προσωρινός) για την επικοινωνία με το Hellenic Duster Club.
|
|
stavampel
Junior Member

Κινητήρας: 1.5 Blue dCi
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Γκρι Comet
Κίνηση: 4x2
Κατοχή από: 10/01/2020
|
Post by stavampel on Oct 14, 2020 21:45:32 GMT 2
Και εγώ θα έλεγα κάπου εξωτερικά με καφέ στο χέρι με άπλα και να είναι ΣΚ. Είναι και το φράγμα θέρμης μια επιλογή. Επίσης ωραία θα ήταν να φοράμε στη συνάντηση τα Φουτερακια της ομάδας.
|
|
manosskg
Full Member

Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 Diesel
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Comet
Κατοχή από: Ιούλιος 2018
|
Post by manosskg on Oct 15, 2020 5:27:00 GMT 2
Εχει μια εξαιρετική διαδρομή από τις κεραίες μέχρι τα Πετροκέρασα. Στάση στο καταφύγιο ΣΕΟ για καστανομαζέματα και συνέχεια με τσίπουρα και κοψίδια στην πλατεία των Πετροκέρασων στο τέλος της διαδρομής. Ανοιχτή πλατεία, covid safe και παιδική χαρά για όποιον φέρει και παιδιά (αν και η διαδρομή δε νομίζω να είναι ευχάριστη για παιδιά γιατί έχει και κάποια πιο τεχνικά σημεία).
Εύκολη προς μέτρια διαδρομή, με ένα δύο σημεία πιο τεχνικά, για να πούμε ότι ζορισαμε και λίγο τα αυτοκίνητα και δεν ήταν απλά μια βόλτα στο πάρκο.
Διαφορετικά και λίγο να βρέξει παραπάνω αυτές τις μέρες, όλο το κομμάτι γύρω από το καταφύγιο του ΣΕΟ, αν βάλει λάσπη, είναι σαν πίστα για να τεστάρει κάνεις το αμάξι. Ωραία νεροφαγωματα και μπόλικη λάσπη. Έτσι και οι 2x θα μπορούν να παραβρισκονται μέχρι το καταφύγιο και απλά να μη συμμετέχουν στα πιο extreme κομμάτια.
|
|
Voland Ryk
Junior Member

|
Post by Voland Ryk on Oct 15, 2020 7:06:22 GMT 2
Εχει μια εξαιρετική διαδρομή από τις κεραίες μέχρι τα Πετροκέρασα. Στάση στο καταφύγιο ΣΕΟ για καστανομαζέματα και συνέχεια με τσίπουρα και κοψίδια στην πλατεία των Πετροκέρασων στο τέλος της διαδρομής. Ανοιχτή πλατεία, covid safe και παιδική χαρά για όποιον φέρει και παιδιά (αν και η διαδρομή δε νομίζω να είναι ευχάριστη για παιδιά γιατί έχει και κάποια πιο τεχνικά σημεία). Εύκολη προς μέτρια διαδρομή, με ένα δύο σημεία πιο τεχνικά, για να πούμε ότι ζορισαμε και λίγο τα αυτοκίνητα και δεν ήταν απλά μια βόλτα στο πάρκο. Διαφορετικά και λίγο να βρέξει παραπάνω αυτές τις μέρες, όλο το κομμάτι γύρω από το καταφύγιο του ΣΕΟ, αν βάλει λάσπη, είναι σαν πίστα για να τεστάρει κάνεις το αμάξι. Ωραία νεροφαγωματα και μπόλικη λάσπη. Έτσι και οι 2x θα μπορούν να παραβρισκονται μέχρι το καταφύγιο και απλά να μη συμμετέχουν στα πιο extreme κομμάτια. Καλημέρα Μάνο Ωραια ακουγεται. Εσυ μαμα λάστιχα φοράς? Για την διαδρομή που αναφέρεσαι θελει λάστιχο? Παντως θελω να χωθω καπου ετσι, να δω μεχρι που με παιρνει γενικα να χωνομαι, αλλα χωρις τουλάχιστον δευτερο αμαξι δεν τολμαω..
|
|
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Junior Member

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Έκδοση: SPORTIVE1.5 dci
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ
Κατοχή από: 2018
|
Post by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ on Oct 15, 2020 9:32:49 GMT 2
Και εγώ θα έλεγα κάπου εξωτερικά με καφέ στο χέρι με άπλα και να είναι ΣΚ. Είναι και το φράγμα θέρμης μια επιλογή. Επίσης ωραία θα ήταν να φοράμε στη συνάντηση τα Φουτερακια της ομάδας.
|
|
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Junior Member

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Post by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ on Oct 15, 2020 9:36:08 GMT 2
Και εγώ θα έλεγα κάπου εξωτερικά με καφέ στο χέρι με άπλα και να είναι ΣΚ. Είναι και το φράγμα θέρμης μια επιλογή. Επίσης ωραία θα ήταν να φοράμε στη συνάντηση τα Φουτερακια της ομάδας. Ναι νομίζω και εγώ με την σειρά μου ότι στο φράγμα της Θέρμης για αρχή είναι καλά. Ας μην ξεχνάμε ότι θέλουμε να έχουμε χώρο στάθμευσης γιατί δεν είμαστε και λίγοι!
|
|
Voland Ryk
Junior Member

|
Post by Voland Ryk on Oct 15, 2020 9:59:53 GMT 2
Οποτε για πότε λέτε να επιχειρήσουμε να κλείσουμε ραντεβού?
|
|
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Junior Member

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Post by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ on Oct 15, 2020 10:06:34 GMT 2
Νομίζω ότι τα ΣΚ είναι δύσκολα για τις οικογένειες. Μεσοβδόμαδα ίσως μια Τέταρτη ?? Απόγευμα. Εγώ από την μεριά μου έχω ελεύθερες όλες τις μέρες φτάνει να γνωρίζω από νωρίς γιατί δεν κάθομαι στο κόλο μου !
|
|