|
Post by alkaios on Oct 19, 2020 15:01:25 GMT 2
Γιά να δούμε...κάτι πάει να γίνει!
|
|
Αστέριος
Newbie
Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 06/2014
Κινητήρας: 1.5 dci
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 12/2019
Όνομα: Αστέριος
|
Post by Αστέριος on Oct 19, 2020 19:52:34 GMT 2
1. Voland Ryk 2. Kostas 3. kostas 4. stavampel 5. asterios
Είμαι νέο μέλος. Θα ερθω το Σάββατο στην συνάντηση.
|
|
Voland Ryk
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.3 TCE 150hp
Χρώμα: white
Κατοχή από: October 2019
|
Post by Voland Ryk on Oct 20, 2020 9:06:56 GMT 2
1. Voland Ryk 2. Kostas 3. kostas 4. stavampel 5. asterios Είμαι νέο μέλος. Θα ερθω το Σάββατο στην συνάντηση. Καλημερα Αστεριε! Καλωσορισες, θα χαρουμε να σε γνωρισουμε!
|
|
Αστέριος
Newbie
Χρονολογία παραγωγής: 06/2014
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ
Κατοχή από: 12/2019
Όνομα: Αστέριος
|
Post by Αστέριος on Oct 20, 2020 9:57:24 GMT 2
1. Voland Ryk 2. Kostas 3. kostas 4. stavampel 5. asterios
Είμαι νέο μέλος. Θα ερθω το Σάββατο στην συνάντηση. Καλημερα Αστεριε! Καλωσορισες, θα χαρουμε να σε γνωρισουμε!
Καλημερα. Καλώς σας βρήκα. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι κοντά σας. Όλοι μαζι θα μάθουμε πληροφοριες συντήρησης και ικανοτήτων των αυτοκινήτων μας για να τα χαρούμε στη φύση με ασφάλεια. Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω.
|
|
|
Post by odyDuster on Oct 20, 2020 13:03:40 GMT 2
1. Voland Ryk 2. Kostas 3. kostas 4. stavampel 5. asterios Είμαι νέο μέλος. Θα ερθω το Σάββατο στην συνάντηση. Καλημερα Αστεριε! Καλωσορισες, θα χαρουμε να σε γνωρισουμε! Καλημερα. Καλώς σας βρήκα. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι κοντά σας. Όλοι μαζι θα μάθουμε πληροφοριες συντήρησης και ικανοτήτων των αυτοκινήτων μας για να τα χαρούμε στη φύση με ασφάλεια. Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω. Δημιουργήστε ένα αρχικό "πυρήνα" Hellenic Duster Club στην B. Ελλάδα και θα το διαπιστώσετε ότι τα καλύτερα έρχονται...
|
|
|
Post by ChrisPap SKG on Oct 20, 2020 18:23:42 GMT 2
Και εγώ μέσα απλά πρέπει λίγο να το διαφημίσουμε και εγώ από την ενημέρωση στο f το είδα και καλά είναι να ανταλλάξουμε και τηλέφωνα... Μπορουμε επίσης να ανταλλάξουμε fb και να κανουμε ομαδικο chat για πιο αμεση και οργανωμένη οργάνωση του ραντεβού Πολύ καλή πρόταση αυτή παιδιά... Να κάνουμε το group chat του μεσεντζερ να γνωρίστουμε κιολας
|
|
1panos3
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 2013
Χρώμα: Λευκο
Κατοχή από: 2017
|
Post by 1panos3 on Oct 20, 2020 18:28:56 GMT 2
Εχει μια εξαιρετική διαδρομή από τις κεραίες μέχρι τα Πετροκέρασα. Στάση στο καταφύγιο ΣΕΟ για καστανομαζέματα και συνέχεια με τσίπουρα και κοψίδια στην πλατεία των Πετροκέρασων στο τέλος της διαδρομής. Ανοιχτή πλατεία, covid safe και παιδική χαρά για όποιον φέρει και παιδιά (αν και η διαδρομή δε νομίζω να είναι ευχάριστη για παιδιά γιατί έχει και κάποια πιο τεχνικά σημεία). Εύκολη προς μέτρια διαδρομή, με ένα δύο σημεία πιο τεχνικά, για να πούμε ότι ζορισαμε και λίγο τα αυτοκίνητα και δεν ήταν απλά μια βόλτα στο πάρκο. Διαφορετικά και λίγο να βρέξει παραπάνω αυτές τις μέρες, όλο το κομμάτι γύρω από το καταφύγιο του ΣΕΟ, αν βάλει λάσπη, είναι σαν πίστα για να τεστάρει κάνεις το αμάξι. Ωραία νεροφαγωματα και μπόλικη λάσπη. Έτσι και οι 2x θα μπορούν να παραβρισκονται μέχρι το καταφύγιο και απλά να μη συμμετέχουν στα πιο extreme κομμάτια. Καλησπέρα στην παρέα!κατ' αρχήν Μάνο Εξαιρετική διαδρομη και δεν θα ελεγα ιδιαίτερα δυσκολη εκτός αν έχει πολύ λάσπη όπως είπες, που και παλι περνάς αέρα!!! Εννοείτε πως θέλω πολύ να βρεθώ με άτομα που έχουμε κοινά ενδιαφέροντα αλλά... αυτό το αλλά θα μας φάει! Λογο τις δουλείας μου δεν έχω ελεύθερα σκ. Η μάλλον έχω αλλά πολύ λίγα. Αυτό δεν είναι ελεύθερο. Γενικά πάω μόνος μου βόλτες καθημερινές. Έχω οργώσει όλο τον Χορτιάτη 😂😂😂. Παρακολουθώ από κοντά και εννοείται πως στην πρώτη ευκαιρία θα σας ερθω.
|
|
|
Post by ChrisPap SKG on Oct 20, 2020 18:32:08 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους .. είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βλέπω να αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον και κινητικότητα η περιοχή μας..
Εγώ είμαι μέσα για όλα από εδώ και πέρα αγαπητοί ..
Το Σάββατο αυτό όμως δεν θα βρισκόμαστε οικογενειακώς στη περιοχή καθώς θα φύγουμε εκτός Θεσσαλονίκης ταξίδι..
Επίσης για να έχουμε μια πρώτη εικόνα δίπλα στα ονόματα που θα συμμετέχουν στη 1η συνάντηση γράψτε κ τι είναι το αμάξι σας δλδ 4χ2 η 4χ4...
Και μην ξεχνάτε ότι κάποιοι είμαστε δικινητοι και μπορεί να είναι αποτρεπτικη η κίνηση σε δύσκολες διαδρομές και έτσι να μην μπορούμε να ακολουθήσουμε..
Πάντως βγάλτε φωτογραφίες και να το χαρείτε με το παραπάνω.
|
|
|
Post by Kostas on Oct 20, 2020 19:09:36 GMT 2
Μόνο εγω είμαι 2wd και δεν έχω αγοράσει ακόμα ιμάντες ρυμούλκησης και εργάτη. Ευτυχώς έχω κάποια χοντρά ιστιοπλοικά σχοινιά στο πορτ παγκαζ! χαχα
|
|
Voland Ryk
Junior Member

|
Post by Voland Ryk on Oct 20, 2020 20:25:55 GMT 2
Μόνο εγω είμαι 2wd και δεν έχω αγοράσει ακόμα ιμάντες ρυμούλκησης και εργάτη. Ευτυχώς έχω κάποια χοντρά ιστιοπλοικά σχοινιά στο πορτ παγκαζ! χαχα Εχω κι γω μεταλλικό σύρμα-ιμάντα οποτε θα σε βγάλουμε 😅
|
|
Voland Ryk
Junior Member

|
Post by Voland Ryk on Oct 20, 2020 20:38:35 GMT 2
Εχει μια εξαιρετική διαδρομή από τις κεραίες μέχρι τα Πετροκέρασα. Στάση στο καταφύγιο ΣΕΟ για καστανομαζέματα και συνέχεια με τσίπουρα και κοψίδια στην πλατεία των Πετροκέρασων στο τέλος της διαδρομής. Ανοιχτή πλατεία, covid safe και παιδική χαρά για όποιον φέρει και παιδιά (αν και η διαδρομή δε νομίζω να είναι ευχάριστη για παιδιά γιατί έχει και κάποια πιο τεχνικά σημεία). Εύκολη προς μέτρια διαδρομή, με ένα δύο σημεία πιο τεχνικά, για να πούμε ότι ζορισαμε και λίγο τα αυτοκίνητα και δεν ήταν απλά μια βόλτα στο πάρκο. Διαφορετικά και λίγο να βρέξει παραπάνω αυτές τις μέρες, όλο το κομμάτι γύρω από το καταφύγιο του ΣΕΟ, αν βάλει λάσπη, είναι σαν πίστα για να τεστάρει κάνεις το αμάξι. Ωραία νεροφαγωματα και μπόλικη λάσπη. Έτσι και οι 2x θα μπορούν να παραβρισκονται μέχρι το καταφύγιο και απλά να μη συμμετέχουν στα πιο extreme κομμάτια. Καλησπέρα στην παρέα!κατ' αρχήν Μάνο Εξαιρετική διαδρομη και δεν θα ελεγα ιδιαίτερα δυσκολη εκτός αν έχει πολύ λάσπη όπως είπες, που και παλι περνάς αέρα!!! Εννοείτε πως θέλω πολύ να βρεθώ με άτομα που έχουμε κοινά ενδιαφέροντα αλλά... αυτό το αλλά θα μας φάει! Λογο τις δουλείας μου δεν έχω ελεύθερα σκ. Η μάλλον έχω αλλά πολύ λίγα. Αυτό δεν είναι ελεύθερο. Γενικά πάω μόνος μου βόλτες καθημερινές. Έχω οργώσει όλο τον Χορτιάτη 😂😂😂. Παρακολουθώ από κοντά και εννοείται πως στην πρώτη ευκαιρία θα σας ερθω. Εγω πιστεύω ας γινει η αρχη και μετα μπορει να ορίσουμε ενα στάνταρ μίτινγκ ΣΚ και ενα στάνταρ μίτινγκ καπου μεσευδομαδα Τετάρτη απόγευμα π.χ., για να μην χανόμαστε (και εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον, πάντοτε). Για τις τυχόν γκραντε εκδρομές-εξορμήσεις θα κανονιζουμε καποιες βδομάδες πριν για να κανονιζουμε αναλόγως τα προγράμματα. Να τα δουμε/συζητησουμε και απο κοντα... Αν θέλετε καντε με add (ειμαι μπλοκ που λεμε 😅) και στείλτε μου ποιοι ειστε απο εδω, για να μας κανω ολους μια ομαδική συνομιλία. Έπειτα, αν πανε ολα καλα, μπορούμε να κανουμε επίσης ενα μικρο γκρουπακι στο ΦΒ για μεταξύ μας συνεννοήσεις χαβαλε και σουξουμουξου Όρεξη και ενδιαφέρον να υπάρχει πολλα μπορούμε να κάνουμε!
|
|
manosskg
Full Member

Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 Diesel
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Comet
Κατοχή από: Ιούλιος 2018
|
Post by manosskg on Oct 21, 2020 6:34:55 GMT 2
Εγώ το πιθανότερο είναι τότε να πάω έτσι και αλλιώς για φωτογράφιση στην περιοχή από το χάραμα και να σας βρω όταν φτάσετε στον τελικό προορισμό. Στείλτε μου κάποιος το στίγμα του τελικού προορισμού για να έρθω να σας βρω στο πεδίο. Υποθέτω θα είστε εκεί κατά τις 11.00?
|
|
|
Post by Kostas on Oct 21, 2020 7:07:13 GMT 2
Σε δεκαδική μορφή: 40.4788 22.8159 Κάπου εκεί.
|
|
Voland Ryk
Junior Member

|
Post by Voland Ryk on Oct 21, 2020 10:06:37 GMT 2
Εγώ το πιθανότερο είναι τότε να πάω έτσι και αλλιώς για φωτογράφιση στην περιοχή από το χάραμα και να σας βρω όταν φτάσετε στον τελικό προορισμό. Στείλτε μου κάποιος το στίγμα του τελικού προορισμού για να έρθω να σας βρω στο πεδίο. Υποθέτω θα είστε εκεί κατά τις 11.00? Μανο καλημέρα Καναμε ομαδική συνομιλία στο φβ, αν θελεις κανε με αδδ (Voland Ryk) να σε βαλω μεσα, για πιο άμεση συννενόηση
|
|
christodoulos
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 dCi 110PS
Έκδοση: Sportive