ilias86
Full Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 8/2019
Κινητήρας: 1.3 TCe 130 HP
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Black Nacre
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 8/2019
|
Post by ilias86 on Feb 14, 2021 12:38:07 GMT 2
Πολλά μείον σήμερα από τα χιόνια. Δεν ανοιγει το πίσω δεξιά παράθυρο ούτε από τον οδηγό, ούτε από πίσω. Όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά. Τι φταίει?
|
|
|
Post by lksduster on Feb 15, 2021 0:26:35 GMT 2
Είχες μέρες να το ανοίξεις Ηλία;
|
|
ilias86
Full Member

|
Post by ilias86 on Feb 15, 2021 1:16:22 GMT 2
Είχες μέρες να το ανοίξεις Ηλία; Ναι. Δεν το χρησιμοποιώ συχνά. Λες να πάγωσε?
|
|
eol
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5dci
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Beige Dune
Κατοχή από: March 2018
|
Post by eol on Feb 15, 2021 13:26:28 GMT 2
Τώρα θα μπλέξουμε: Ηλία και εμένα μου το έχει κάνει 2-3 φορές χωρίς τα κρύα (πίσω παράθυρο από την μεριά του συνοδηγού). Αν σβήσεις την μηχανή και περιμένεις κάνα 15'λεπτο ή στην επόμενη βόλτα δουλεύει κανονικά δεν ξέρω τι κόλλημα τρώει και ξέχαστηκα να τους το πω στο servıce.....
|
|
ilias86
Full Member

|
Post by ilias86 on Feb 15, 2021 18:38:11 GMT 2
Τώρα θα μπλέξουμε: Ηλία και εμένα μου το έχει κάνει 2-3 φορές χωρίς τα κρύα (πίσω παράθυρο από την μεριά του συνοδηγού). Αν σβήσεις την μηχανή και περιμένεις κάνα 15'λεπτο ή στην επόμενη βόλτα δουλεύει κανονικά δεν ξέρω τι κόλλημα τρώει και ξέχαστηκα να τους το πω στο servıce..... Έριξα μπλε οινόπνευμα στον πάγο στο λάστιχο περιμετρικά και μετά από λίγο δούλεψε. Ίσως και τυχαίο. Μακάρι να μην είναι αυτό που λες
|
|
|
Post by lksduster on Feb 16, 2021 0:40:58 GMT 2
Εμένα μου το είχε κάνει μία φορά.Το είχα κλειστό κοντά 2 μήνες με το πρώτο lockdown!Από τότε μία στο τόσο λειτουργώ όλα τα παράθυρα και δεν ξαναείχα θέμα...
|
|
jimbou6499
New Member
Χρονολογία παραγωγής: 10-10-2018
Κινητήρας: 1.5 BLue DCI
Χρώμα: Atacama
Κατοχή από: 05-01-2019
|
Post by jimbou6499 on Mar 2, 2021 5:44:31 GMT 2
Παιδιά και εμένα ακριβώς το ίδιο με το πίσω παράθυρο από τον συνοδηγό. Όταν το αφήσω κάποιο διάστημα χωρίς να το ανοίξω μετά δεν ανοίγει και θέλει 4-5 πατήματα για να πάρει μπρος. Μια φορά για να ανοίξει χρειάστηκε να πατήσω τον διακόπτη από την πίσω πόρτα γιατί από του οδηγού δεν άνοιγε με τίποτα.
|
|
eol
Junior Member

Κινητήρας: 1.5dci
Χρώμα: Beige Dune
Κατοχή από: March 2018
|
Post by eol on Mar 13, 2021 12:10:45 GMT 2
Τώρα θα μπλέξουμε: Ηλία και εμένα μου το έχει κάνει 2-3 φορές χωρίς τα κρύα (πίσω παράθυρο από την μεριά του συνοδηγού). Αν σβήσεις την μηχανή και περιμένεις κάνα 15'λεπτο ή στην επόμενη βόλτα δουλεύει κανονικά δεν ξέρω τι κόλλημα τρώει και ξέχαστηκα να τους το πω στο servıce..... λοιπόν επειδή πρόσφατα έκανα 1200km επιβεβαιώνω: με το start/stop ενεργοποιημένο αν σε φανάρι σβήσει η μηχανή το παράθυρο πισω από τον συνοδηγό δεν δουλεύει. Όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά. Μόλις ανάψει πράσινο και ξεκινήσω να κινούμαι πάλι επανέρχεται. Μπορεί να το τσεκάρει και κάποιος άλλος στις ίδιες συνθήκες? μπορεί να τους έχει ξεφύγει τίποτα στο λογισμίκο....
|
|
|
Post by Nik on Mar 14, 2021 13:59:24 GMT 2
Το δοκίμασα χθες βράδυ, με κινητήρα σβηστό σε φανάρι ανοιγοκλειναν όλα τα παράθυρα, το δοκίμασα πολλές φορές. Έχω το lpg prestige.
|
|
dimitris
New Member
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2012
Κινητήρας: 1500cc πετρέλαιο
Έκδοση: 110hp
Χρώμα: Μαύρο
Κατοχή από: 2012
|
Post by dimitris on Jun 10, 2022 16:03:30 GMT 2
Κλασσικό πρόβλημα από τα πρώτα Duster Έχω ένα μοντ.'12 1500 4x4 πετρέλαιο. Έχω αλλάξει ήδη έναν διακόπτη στην αντιπροσωπία πριν χρόνια τον οποίο και θυμάμαι ότι τον πλήρωσα χρυσό. Αργότερα είχε τύχει και σε 'μένα να μην δουλεύει το όπισθεν του συνοδηγού αλλά επανερχόταν μόνο του. Σήμερα σταμάτησε ξανά να δουλεύει αλλά έδειχνε νεκρό παρά τις προσπάθειες. Αποφάσισα λοιπόν να βγάλω διακόπτη και να τον ανοίξω να δω τι παίζει. Εντός του διακόπτη υπάρχει μια μικρή ασφάλεια που γεφυρώνει τις επαφές και δείχνει καμένη. Αν και έψαξα στο διαδίκτυο μήπως τη βρω, οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες. Ο διακόπτης είναι Renault και είδα ότι αντίστοιχοι imitation διακόπτες είναι πολύ οικονομικοί. Γνωρίζει κάποιος αν ταιριάζει ο renault clio II, megane κλπ.?
|
|
Γιωργος Ν
Junior Member

Κινητήρας: 1.5 dci blue
Χρώμα: comet gray
Κατοχή από: 4/2019
|
Post by Γιωργος Ν on Jun 11, 2022 18:33:08 GMT 2
Το κανει συχνα αλλαξα γρυλο και εξακολουθει ειναι θεμα ακινησιας μαλλον, το πισω αριστερα το ανοιγω συχνα κατα λαθος μπερδευω τους διακοπτες .Πλυντε το να ειναι καθαρο και δουλευετε το οσο γινετε συχνοτερα.
|
|
ergostar
Full Member

Κινητήρας: 1.5 dci
Έκδοση: Prestige 4x4
Χρώμα: Χρυσαφί
Κατοχή από: 9/2018
|
Post by ergostar on Dec 15, 2022 23:14:18 GMT 2
Να πω ότι και εγώ είχα θέμα με το παράθυρο πίσω από το συνοδηγό.μια άνοιγε μια όχι.ειχα απευθύνθει στο κ τσιγγελιδη ο οποίος μου είχε παραγγείλει ότι χρειάζονταν για αλλαγή (γρύλο -πλακετα παραθύρων οδηγού στη πόρτα)και μου είχε πει πως αν το ξανακάνει να τα αλλάξουμε.ως δια μαγείας με το που άλλαξα μπαταρία δε το ξανακάνε ποτέ.και τα δοκίμασα ένα σωρό φορές.τυχαιο?αλλά με τη μία?δε ξέρω.
|
|