ergostar
Full Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 dci
Έκδοση: Prestige 4x4
Χρώμα: Χρυσαφί
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 9/2018
|
Post by ergostar on Apr 13, 2021 21:03:50 GMT 2
Μήπως γνωρίζει κάποιος μαγαζί για δερμάτινα η δερμάτινη σε καλλυματα αυτοκινήτου.καπου διάβασα εδώ μέσα για καλλυματα με 100 ευρώ.δερμα.για Θεσσαλονίκη πάντα
|
|
|
Post by ChrisPap SKG on Jun 15, 2021 15:42:42 GMT 2
Καλησπέρα Φίλε δε ξέρω αν μετά τόσο καιρό βρήκες κάτι πάνω στο ερώτημα σου. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ θέλω να προγραμματίσω κάποια στιγμή το "ντύσιμο" του σαλονιού με δέρμα..
Υπάρχει στη θεσσαλονίκη, στη περιοχή του Δενδροποτάμου ένας μάστορας για καλύμματα και γενικά για ντύσιμο που κάνει εκπληκτική δουλειά αλλά και φυσιολογικές τιμές..
Θα κάνω κάποια στιγμή μια ερώτηση και θα γράψω αντίστοιχο thread!!
|
|
ergostar
Full Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 dci
Έκδοση: Prestige 4x4
Χρώμα: Χρυσαφί
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 9/2018
|
Post by ergostar on Jun 16, 2021 10:53:38 GMT 2
Βρήκα μια άκρη από φίλο εδώ μέσα.αλλα δεν βρήκα το χρόνο να πάω να τον βρω.
|
|
|
Post by ChrisPap SKG on Oct 8, 2021 21:23:29 GMT 2
Καλησπέα και πάλι, αν θες μπορείς να δώσεις καμιά πληροφορία επίσης γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ. Απο Θεσσαλονίκη πάντα!!
|
|
|
Post by Γιάννης (Dusterix) on Jun 20, 2023 10:42:21 GMT 2
Το καλοκαίρι έφτασε οπότε οι εκδρομές προς παραλία και βουνό θα είναι συχνότερες. Τις τελευταίες μέρες ψάχνω λύση για ντύσιμο του εσωτερικού του αγαπημένου μου Dusterix. Τη λύση με τη δερματίνη ή δέρμα την απέκλεισα κατευθείαν μετά από συζήτηση με φίλο για τα θέματα της ζέστης το καλοκαίρι και την κρύα αίσθηση του χειμώνα, αν και όπως μου ανέφερε είναι εύκολο στο καθάρισμα. Πέρα από τα κλασικά πλατοκαθίσματα του Praktiker που έχω ήδη, θέλω κάτι πιο μόνιμο και βολικό. Ντύσιμο με υφασμάτινα καλύμματα ή κάτι σε στυλ πετσέτας. Για τα τελευταία δεν έχω καμία απολύτως άποψη ή συμβουλή από φίλο, οπότε όποιος έχει κάποια δοκιμασμένη λύση σε μια από τις δύο περιπτώσεις ας βοηθήσει παρακαλώ. ΥΓ Τα σχολεία τελείωσαν και οι δυο καλικαντζαρίνες με "απειλούν" με μόνιμη "κατάληψη" του οχήματος για τους επόμενους 3 μήνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|