|
Post by alkaios on May 5, 2021 17:03:47 GMT 2
Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,
Κατ' αρχήν ευχόμαστε σε εσάς και τις οικογένειές σας χρόνια πολλά για τις ημέρες του Πάσχα, υγεία και κάθε καλό! Ελπίζουμε να είστε όλοι καλά!
Μετά από μία αρκετά δύσκολη και κουραστική περίοδο από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα, εξαιτίας του lockdown, ως διαχειριστική ομάδα του club, σκεφτήκαμε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά τα πρώτα βήματα επανεκκίνησης των δραστηριοτήτων του club!
Για τον λόγο αυτό καλούμε εσάς και τις οικογένειές σας την Κυριακή 9/5/2021 και ώρα 11:00 πρωινή στο Wave Cafe - Bar - Restaurant, που βρίσκεται στην όμορφη και άνετη παραλία του Ασπροπύργου (πρβλ κατωτέρω το ακριβές στίγμα), για μία χαλαρή κουβεντούλα με καφεδάκι (έχει και παιδική χαρά για τα παιδιά). Επίσης θα συζητήσουμε και για τις μελλοντικές δράσεις του club!
Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί!
Ξεκινάμε!!
Εκ μέρους της Διαχειριστικής Ομάδας του Hellenic Duster Club
|
|
|
Post by vagg75 on May 5, 2021 17:46:13 GMT 2
Θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά την Κυριακή.
|
|
|
Post by Kostas X on May 5, 2021 18:52:05 GMT 2
Εκεί κάναμε τις πρώτες μας συναντήσεις καθώς κ το πώς θα οργανώσουμε κ θα δημιουργήσουμε το club μας! Εγω κ ο Οδυσσέας καθώς κ δυο ακόμα άτομα 
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on May 5, 2021 20:06:54 GMT 2
+4 🙂
|
|
|
Post by petran2 on May 5, 2021 21:46:39 GMT 2
Παιδια πολυ θα το ηθελα αλλα πρεπει να περιμενουμε ακομα μια βδομαδα δεν μπορω να φυγω απο το νησι. Ευχομαι να περασετε καλα και επιφυλασομαι για την επομενη συναντηση.
|
|
|
Post by Nik on May 5, 2021 23:10:52 GMT 2
Πόσο συχνά θα γίνονται τέτοιες συναντήσεις; Και όταν λέμε παιδιά, για πόσα παιδιά και τι ηλικίας είναι; Γιατί εμένα είναι μικρό και δε θα αντέχει και πολύ χωρίς ενασχόληση 
|
|
|
Post by dusterpillar on May 5, 2021 23:17:24 GMT 2
Καλά να περάσετε μικροί-μεγάλοι. Και μόλις ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις να οργανωθούμε, μην ξεχνιόμαστε.
|
|
|
Post by alkaios on May 6, 2021 10:01:41 GMT 2
Καλά να περάσετε μικροί-μεγάλοι. Και μόλις ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις να οργανωθούμε, μην ξεχνιόμαστε. Θανάση αναμένουμε με αγωνία να ανοίξουν!
|
|
|
Post by alkaios on May 6, 2021 10:03:45 GMT 2
Πόσο συχνά θα γίνονται τέτοιες συναντήσεις; Και όταν λέμε παιδιά, για πόσα παιδιά και τι ηλικίας είναι; Γιατί εμένα είναι μικρό και δε θα αντέχει και πολύ χωρίς ενασχόληση  Οι συναντήσεις για καφεδάκι δεν έχουν περιορισμό, ούτε υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος προγραμματισμός. Όσον αφορά τις εκδρομές μας, αυτές προσπαθούμε να γίνονται μία φορά τους δύο μήνες.
Υπάρχουν και παιδάκια 3, 4 και 5 χρονών (δεν θυμάμαι αν έχουμε μικρότερα).
|
|
|
Post by nikosduster 2 on May 6, 2021 10:24:32 GMT 2
Παιδάκια 6 και 8 χρονών και θα δώσουν το παρών ( εκτός απροόπτου πάντα ).😜
|
|
|
Post by Nik on May 6, 2021 11:10:29 GMT 2
Πόσο συχνά θα γίνονται τέτοιες συναντήσεις; Και όταν λέμε παιδιά, για πόσα παιδιά και τι ηλικίας είναι; Γιατί εμένα είναι μικρό και δε θα αντέχει και πολύ χωρίς ενασχόληση  Οι συναντήσεις για καφεδάκι δεν έχουν περιορισμό, ούτε υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος προγραμματισμός. Όσον αφορά τις εκδρομές μας, αυτές προσπαθούμε να γίνονται μία φορά τους δύο μήνες.
εμένα είναι Ταλιμπάν 1,5 χρονών και πιάνει για 10 παιδιά 
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on May 6, 2021 13:41:13 GMT 2
Καλά να περάσετε μικροί-μεγάλοι. Και μόλις ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις να οργανωθούμε, μην ξεχνιόμαστε. 😉 
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on May 6, 2021 14:09:40 GMT 2
Οι συναντήσεις για καφεδάκι δεν έχουν περιορισμό, ούτε υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος προγραμματισμός. Όσον αφορά τις εκδρομές μας, αυτές προσπαθούμε να γίνονται μία φορά τους δύο μήνες.
εμένα είναι Ταλιμπάν 1,5 χρονών και πιάνει για 10 παιδιά  ...στα 2 του ο δικός μου πέταξε από τον 4ο όροφο το σίδερο που ανεβάζουμε την τέντα και έπεσε πάνω σε ένα Μερσεντές..... Έλεγες κάτι για Ταλιμπάν? 😁
|
|
|
Post by alkaios on May 6, 2021 14:30:15 GMT 2
😮
|
|
|
Post by Nik on May 6, 2021 15:46:14 GMT 2
εμένα είναι Ταλιμπάν 1,5 χρονών και πιάνει για 10 παιδιά  ...στα 2 του ο δικός μου πέταξε από τον 4ο όροφο το σίδερο που ανεβάζουμε την τέντα και έπεσε πάνω σε ένα Μερσεντές..... Έλεγες κάτι για Ταλιμπάν? 😁 Οσάμα μπιν Λάντεν δηλαδή ένα πράγμα 😄😄
|
|