|
Post by parnon65 on May 14, 2021 12:00:39 GMT 2
|
|
|
Post by Nik on May 14, 2021 13:07:30 GMT 2
ναι το ειδα κι εγω, δεν ειναι ασχημο.. τα πισω φωτα ισως λιγο. Πιο ωραια νομιζω ειναι τωρα. Τα μπροστα ωραια.. το εσωτερικο σιγουρα θα ειναι καλυτερο.
|
|
FaniSporty
Full Member

Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 4/2021
Κινητήρας: 1.5 dci
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Μαύρο
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 9/4/2021
Όνομα: Φάνης
|
Post by FaniSporty on May 14, 2021 15:14:03 GMT 2
Την οθόνη που θα έχει την ζηλεύω από τώρα πάντως... (Πιθανολογώ πως θα έχει την ίδια οθόνη με το Renault Duster που βλέπουμε..)
|
|
|
Post by Duster4X4 on May 14, 2021 16:50:06 GMT 2
Δεν φαινεται (τουλαχιστον απο αυτες τις φωτογραφιες) και καμια φοβερη αλλαγη. Στο μονο που βλεπω αλλαγη ειναι τα φωτα. Τα οποια ,οκ καλα ειναι, αλλα και τα τωρινα μου αρεσουνε. Δεν βλεπουμε το εσωτερικο βεβαια. Κατι αλλες φωτογραφιες που ειχα δει, ειχανε αλλαξει τους αεραγωγους. Απο στρογγυλους σε ορθογωνιους. Χαλια αλλαγη αν την κανουνε κατα την γνωμη μου. Αδιαφορο το facelift μου φαινεται απο οτι εχω δει μεχρι τωρα.
|
|
gringo
Full Member

Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.3 tce 150
Χρώμα: Grey comet
Κίνηση: 4x2
Όνομα: Γιώργος
|
Post by gringo on May 15, 2021 16:56:38 GMT 2
|
|
|
Post by Νeoptolemus on May 26, 2021 17:22:09 GMT 2
Η γρύλια μου φαίνεται λίγο αλλαγμένη και η ζάντα. Τα φώτα είναι σίγουρα αλλαγμένα και η οθόνη θα είναι ίδιο πάνελ λογικά με το νέο σαντέρο. Πιστεύω όλα θα μπορούν να μπουν στο παλιο γιατί ακόμα και το σύστημα πολυμέσων έχει το ίδιο πλαίσιο.
Ps υποτίθεται spy photos και τις έχει βγάλει ο συνοδός από τη Dacia :-)
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Jun 22, 2021 11:00:19 GMT 2
Έσκασε μύτη και επίσημα το Ευρωπαϊκό duster 2 F/L. Εξωτερικά δεν μου λέει κάτι, αλλά εσωτερικά το ζηλεύω😉.
|
|
|
Post by fanis on Jun 22, 2021 11:35:36 GMT 2
Εσωτερικά βλέπω διαφοροποίηση στα: 1 Οθόνη 2 Παροχές φόρτισης + usb 3 Προκέφαλα 4 Τεμπέλης
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Jun 22, 2021 11:50:47 GMT 2
Εσωτερικά βλέπω διαφοροποίηση στα: 1 Οθόνη 2 Παροχές φόρτισης + usb 3 Προκέφαλα 4 Τεμπέλης USB σε σωστή θέση😉, σωστό υποβραχιόνιο και σωστή δεύτερη ποτηροθήκη. Τώρα μάλιστα είναι super👍
|
|
|
Post by Θωμάς on Jun 22, 2021 21:26:31 GMT 2
Ωραίο είναι. Ειδικά τα μπροστινά φανάρια και η γρύλια έχουν ενδιαφέρον. Τα πίσω φανάρια δεν με τρελαινουν. Νομίζω πιο ωραια τα τωρινά. Επίσης οι διαμαντέ ζάντες οι τωρινές πιο ωραίες. Ελπίζω να είναι πιο ενδιαφέρουσες οι ζάντες στις αλλες (πιο βασικες) εκδόσεις. Το υποβραχιονιο όντως πολύ καλύτερο, αν και τοποθετείται και στο τωρινό καλύτερο. Σε γενικές γραμμές έχουν κάνει ωραίο φρεσκαρισμα. Μένει να δούμε τι νέο θα υπάρξει και στα χρώματα. Σημειωτέον το πορτοκαλί το δίνει ως Orange Arizona. Orange Arizona ήταν και το πορτοκαλί στο πρώτο captur. Πολύ πιθανό να είναι το ίδιο
|
|
|
Post by Nik on Jun 23, 2021 9:28:33 GMT 2
με το ματι φαινεται οτι σχεδον ολα τα νεα ανταλλακτικα μπαινουν και στο παλιο..
|
|
FaniSporty
Full Member

Χρονολογία παραγωγής: 4/2021
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: Μαύρο
Κατοχή από: 9/4/2021
Όνομα: Φάνης
|
Post by FaniSporty on Jun 23, 2021 19:32:53 GMT 2
Την οθόνη που θα έχει την ζηλεύω από τώρα πάντως... (Πιθανολογώ πως θα έχει την ίδια οθόνη με το Renault Duster που βλέπουμε..) Τελικά τον τεμπέλη τον ζηλεύω πιο πολύ... Μακάρι να δίνεται η δυνατότητα να μπαίνει και στα pre facelifted μοντέλα...
|
|
|
Post by petran2 on Jun 23, 2021 23:09:04 GMT 2
Μονο το εμπρος φωτιστικα σωματα μου αρεσουν και η αεροτομη πισω για τα αλλα δεν τρελενομαι.
|
|
gringo
Full Member

Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.3 tce 150
Χρώμα: Grey comet
Κίνηση: 4x2
Όνομα: Γιώργος
|
Post by gringo on Jun 24, 2021 9:03:22 GMT 2
Ο τεμπέλης και οι καλύτερες ποτηροθηκες είναι όλη η ουσία,μαζί με τη σωστή θέση για usb. Και έφυγαν και τα πλήκτρα του cruise και πήγαν πολύ σωστά στο τιμόνι.
|
|
neoptolemus
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1.5 blue dci
Χρώμα: Μπορντό
|
Post by neoptolemus on Jun 26, 2021 11:57:44 GMT 2
Ωραίες βελτιώσεις εχει στα σημεία μέσα και έξω. Τα φώτα πιστεύω θα μπαίνουν στο duster 2 και η αεροτομή. Μέσα η οθόνη δε ξέρω αν μπορεί να αλλάξει αλλά και η κονσόλα σε σχεδίαση είναι καλύτερη με τα usb, τις ποτηροθήκες και τον τεμπέλη. Εγώ δεν έχω που να βάζω το κινητό ειδικά αν το συνδέω με CarPlay. Είδα στο καινούριο stepway έχουν βάλει θηκη για κινητό στη κονσόλα αλλά εδώ δεν πρόσεξα κάτι. Επίσης είδα ότι το site της Dacia άλλαξε και το logo στην Ελλάδα.
|
|