|
Post by Δημήτρης (kyro) on Aug 9, 2021 12:23:53 GMT 2
Πριν 4-5 μέρες, πηγαίνοντας για μπάνιο με την οικογένεια, αφού είχα φορτωθεί με πράγματα και δεν είχα ελεύθερα χέρια, έβαλα το κλειδί του αυτοκινήτου στην τσέπη του μαγιό σκεπτόμενος να μην το ξεχάσω εκεί (ναι καλά). Αφού λοιπόν βούτηξα και δροσίστηκα, μετά από κάνα 5λεπτο δροσίστηκα ακόμα περισσότερο (με έλουσε κρύος ιδρώτας). Θυμήθηκα ότι το κλειδί ήταν μέσα στην τσέπη του μαγιό. Το έβγαλα γρήγορα έξω και το ξέπλυνα και στο ντουζ (τι χειρότερο θα πάθαινε) να φύγει το αλμυρό νερό. Αφού το στέγνωσα στην πετσέτα (όχι, αντηλιακό δεν του έβαλα) ήρθε η ώρα της δοκιμής. Είχα αρχίσει ήδη να σκέφτομαι πώς θα περάσω τις υπόλοιπες ημέρες των διακοπών μου χωρίς αμάξι και ποιος θα μπορούσε να μου στείλει το δεύτερο κλειδί. Πατάω λοιπόν το κουμπί για το ξεκλείδωμα και... Δούλεψε! Το άφησα ξεκλείδωτο μήπως δεν αφόπλιζε τον συναγερμό αργότερα. Όταν ήρθε η ώρα να φύγω ήταν το δεύτερο τεστ. Θα έπαιρνε μπρος ή ξθα είχε γίνει τίποτα με το immobilizer; Και... Πήρε μπρος. Για να μη σας ζαλίζω άλλο, το κλειδί μέχρι στιγμής λειτουργεί κανονικά. Επέζησε. Έχω ακούσει από άλλους ότι μετά δεν λειτουργούσε (από άλλα αυτοκίνητα). Ευτυχώς τη γλίτωσα. Οπότε το καλοκαίρι να θυμάστε: όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά, όχι κλειδιά και κινητά (αυτό ήταν από άλλο καλοκαίρι) στις τσέπες των μαγιό. Για να απολαύσουμε και αυτό το καλοκαίρι.
|
|
|
Post by makis on Aug 9, 2021 13:21:21 GMT 2
Και waterproof το εργαλείο;;;; Τέλος καλό ...όλα καλά!!!!! Μιλάμε για την κάρτα κλείδι του Prestige;
|
|
|
Post by Δημήτρης (kyro) on Aug 9, 2021 15:11:00 GMT 2
Και waterproof το εργαλείο;;;; Τέλος καλό ...όλα καλά!!!!! Μιλάμε για την κάρτα κλείδι του Prestige; Ναι ευτυχώς. Λέω για το κανονικό κλειδί με το συναγερμό.
|
|
dusterbour
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster I
Κινητήρας: 1.5 dci 110 Εuro 6
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Grey comet
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 2-1-2018
|
Post by dusterbour on Aug 15, 2021 0:15:58 GMT 2
Το ίδιο ακριβώς έπαθα εγώ πέρυσι το καλοκαίρι, μόνο που εγώ το έκανα μπάνιο για κάνα τέταρτο. Όταν το κατάλαβα και βγήκα έξω το μόνο που έκανα ήταν να το σκουπίσω. Στη συνέχεια το άνοιξα και είδα ότι έχει ένα λάστιχο περιμετρικά που λειτουργεί σαν φλάντζα. Έτσι μέσα δεν είχε ίχνος υγρασίας και φυσικά δούλεψε κανονικά. Αναφέρομαι στο κανονικό κλειδί με το συναγερμό.
|
|
|
Post by lele on Aug 15, 2021 15:51:13 GMT 2
Ο λόγος που παίρνω μαγιό χωρίς τσέπες!!!!! Χαχαχχαχα
|
|
|
Post by Nik on Aug 16, 2021 7:51:41 GMT 2
η αληθεια ειναι οτι η τσεπη στο μαγιο βολευει ακριβως για το κλειδι του αυτοκινητου, εισαι φορτωμενος και το βαζεις/βγαζεις στην τσεπη.. μονο η αισθηση οτι εχεις το κλειδι στην τσεπη ενω κολυμπας φτανει να σου φτιαξει τις διακοπες 
|
|