|
Post by Dusterider on Sept 14, 2021 10:31:46 GMT 2
Γεια σας, αδέρφια! Προτείνω ν' ανέβουμε στον Πατέρα με προορισμό την πίστα (παιδική χαρά). Η εξόρμηση προτείνεται για την Κυριακή 26/9. Ώρα εκκίνησης 7:30 από την Αγιά Σωτήρα. Σημείο συνάντησης 38.1057 - 23.4245. Η διαδρομή είναι στην αρχή λίγο σκληρή με νεροφαγώματα, κλίσεις και μεγάλη πέτρα. Είναι κοίτη χειμάρου αλλά συντηρείται και χρησιμοποιήται. Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα τη βρούμε διότι πολλές διαδρομές διαπλατύνθηκαν για να γίνουν αντιπυρικές ζώνες. Πιθανότατα το δάσος να είναι εντελώς ή εν μέρει καμμένο οπότε η εξόρμηση δεν θα 'χει εκδρομικό χαρακτήρα. Επίσης, ο χώρος όπου βρίσκεται ο προορισμός μας δεν έχει δέντρα για να καθίσουμε σε μια σκιά. Γι αυτούς τους δύο λόγους, δεν ενθαρρύνεται η συμμετοχή "άμαχου πληθυσμού" αλλά, όπως πάντα, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Μετά το πρώτο σκληρό κομμάτι, η διαδρομή είναι κλασσική ορεινή έως την κορυφή όπου βρίσκεται η "πίστα". Εκεί, θα 'χουμε άφθονο χρόνο να ευχαριστηθούμε με τον καλύτερο τρόπο τα "όπλα" μας και την παρέα. Εξοπλισμός: pmr, ιμάντες, κλειδιά, σκαπτικά και... άγρια διάθεση...!
|
|
|
Post by Ανδρεας on Sept 14, 2021 17:16:29 GMT 2
Γεια σας, αδέρφια! Προτείνω ν' ανέβουμε στον Πατέρα με προορισμό την πίστα (παιδική χαρά). Η εξόρμηση προτείνεται για την Κυριακή 26/9. Ώρα εκκίνησης 7:30 από την Αγιά Σωτήρα. Σημείο συνάντησης 38.1057 - 23.4245. Η διαδρομή είναι στην αρχή λίγο σκληρή με νεροφαγώματα, κλίσεις και μεγάλη πέτρα. Είναι κοίτη χειμάρου αλλά συντηρείται και χρησιμοποιήται. Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα τη βρούμε διότι πολλές διαδρομές διαπλατύνθηκαν για να γίνουν αντιπυρικές ζώνες. Πιθανότατα το δάσος να είναι εντελώς ή εν μέρει καμμένο οπότε η εξόρμηση δεν θα 'χει εκδρομικό χαρακτήρα. Επίσης, ο χώρος όπου βρίσκεται ο προορισμός μας δεν έχει δέντρα για να καθίσουμε σε μια σκιά. Γι αυτούς τους δύο λόγους, δεν ενθαρρύνεται η συμμετοχή "άμαχου πληθυσμού" αλλά, όπως πάντα, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Μετά το πρώτο σκληρό κομμάτι, η διαδρομή είναι κλασσική ορεινή έως την κορυφή όπου βρίσκεται η "πίστα". Εκεί, θα 'χουμε άφθονο χρόνο να ευχαριστηθούμε με τον καλύτερο τρόπο τα "όπλα" μας και την παρέα. Εξοπλισμός: pmr, ιμάντες, κλειδιά, σκαπτικά και... άγρια διάθεση...! Ανδρεας μόνος εκτός απροόπτου και σκάσω και με κανα παιδί.
|
|
|
Post by Dusterider on Sept 14, 2021 18:37:26 GMT 2
Γεια σας, αδέρφια! Προτείνω ν' ανέβουμε στον Πατέρα με προορισμό την πίστα (παιδική χαρά). Η εξόρμηση προτείνεται για την Κυριακή 26/9. Ώρα εκκίνησης 7:30 από την Αγιά Σωτήρα. Σημείο συνάντησης 38.1057 - 23.4245. Η διαδρομή είναι στην αρχή λίγο σκληρή με νεροφαγώματα, κλίσεις και μεγάλη πέτρα. Είναι κοίτη χειμάρου αλλά συντηρείται και χρησιμοποιήται. Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα τη βρούμε διότι πολλές διαδρομές διαπλατύνθηκαν για να γίνουν αντιπυρικές ζώνες. Πιθανότατα το δάσος να είναι εντελώς ή εν μέρει καμμένο οπότε η εξόρμηση δεν θα 'χει εκδρομικό χαρακτήρα. Επίσης, ο χώρος όπου βρίσκεται ο προορισμός μας δεν έχει δέντρα για να καθίσουμε σε μια σκιά. Γι αυτούς τους δύο λόγους, δεν ενθαρρύνεται η συμμετοχή "άμαχου πληθυσμού" αλλά, όπως πάντα, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Μετά το πρώτο σκληρό κομμάτι, η διαδρομή είναι κλασσική ορεινή έως την κορυφή όπου βρίσκεται η "πίστα". Εκεί, θα 'χουμε άφθονο χρόνο να ευχαριστηθούμε με τον καλύτερο τρόπο τα "όπλα" μας και την παρέα. Εξοπλισμός: pmr, ιμάντες, κλειδιά, σκαπτικά και... άγρια διάθεση...! Ανδρεας μόνος εκτός απροόπτου και σκάσω και με κανα παιδί. Φιλαράκι, με τόση φούρια που 'χες, η πρώτη θέση ήταν κρατημένη για πάρτη σου! Με το καλό να 'ρθετε.
|
|
|
Post by Dusterider on Sept 15, 2021 13:16:34 GMT 2
Εάν τα "like" σημαίνουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εκδρομή, τότε σύμφωνα με το "οργάνωση και κανόνες εκδρομών" του φόρουμ, περνάμε στην ενότητα "εκδρομές μελών" για συμμετοχές και ό,τι άλλο χρειάζεται.
|
|
|
Post by lele on Sept 15, 2021 13:41:55 GMT 2
Καλησπέρα Χάρη, πιστεύεις πως ένα εργοστασιακό αυτοκίνητο θα μπορούσε να ακολουθήσει?
|
|
|
Post by Dusterider on Sept 15, 2021 18:51:05 GMT 2
Καλησπέρα Χάρη, πιστεύεις πως ένα εργοστασιακό αυτοκίνητο θα μπορούσε να ακολουθήσει? Γεια σου, φίλε Λεωνίδα! Ναι, πιστεύω πως μπορεί να ακολουθήσει. Το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρχουν περισσότερες επαφές με το έδαφος αλλά γι αυτόν τον λόγο υπάρχουν οι θώρακες.
|
|
|
Post by lele on Sept 15, 2021 18:54:53 GMT 2
Καλησπέρα Χάρη, πιστεύεις πως ένα εργοστασιακό αυτοκίνητο θα μπορούσε να ακολουθήσει? Γεια σου, φίλε Λεωνίδα! Ναι, πιστεύω πως μπορεί να ακολουθήσει. Το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρχουν περισσότερες επαφές με το έδαφος αλλά γι αυτόν τον λόγο υπάρχουν οι θώρακες. Τότε είναι μια καλή ευκαιρία να τους δοκιμάσω!!! Με το που σιγουρέψω την παρουσία μου θα απαντήσω στο αντίστοιχο Τhread.
|
|
|
Post by ktgeo on Sept 15, 2021 19:59:37 GMT 2
Φίλε χάρη, ωραία η ιδέα σου. Έχω την γυναίκα στον μήνα της και δεν μπορώ να ακολουθήσω τετοιες εξορμήσεις για κάποιο λόγο καιρο. Ελπίζω να περάσετε υπέροχα και να τραβήξετε και κανα βίντεο για εμάς που μένουμε σπίτι!
|
|
|
Post by ρωμύρι on Sept 15, 2021 23:21:41 GMT 2
Φίλε χάρη, ωραία η ιδέα σου. Έχω την γυναίκα στον μήνα της και δεν μπορώ να ακολουθήσω τετοιες εξορμήσεις για κάποιο λόγο καιρο. Ελπίζω να περάσετε υπέροχα και να τραβήξετε και κανα βίντεο για εμάς που μένουμε σπίτι! με το καλο το μπομπιρακι!!!
|
|
|
Post by Dusterider on Sept 16, 2021 14:19:35 GMT 2
Φίλε χάρη, ωραία η ιδέα σου. Έχω την γυναίκα στον μήνα της και δεν μπορώ να ακολουθήσω τετοιες εξορμήσεις για κάποιο λόγο καιρο. Ελπίζω να περάσετε υπέροχα και να τραβήξετε και κανα βίντεο για εμάς που μένουμε σπίτι! Καλή λευτεριά, Γιώργη! Με το καλό το νέο μέλος! Θα βρεθούμε στην επόμενη.
|
|
|
Post by teo on Sept 19, 2021 9:44:41 GMT 2
Εκτός από το παιχνίδι στην παιδική χαρά, θα υπάρχει χρόνος και για παιχνίδι στα πλατώ των ψησταριών  ? Και εγώ μέσα εκτός απροόπτου ταξιδιού (2ου) στην Πάτρα για την κουβαλαρία που σου έχω πει. Θα το δηλώσω εγκαίρως στο αντίστοιχο νήμα.
|
|
|
Post by petran2 on Sept 19, 2021 17:15:45 GMT 2
Συγνωμη δεν θα μπορεσω λογω υποχρεωσεων. Τεο αν θες βοηθεια πες μου.
|
|
|
Post by Dusterider on Sept 20, 2021 18:01:24 GMT 2
Εκτός από το παιχνίδι στην παιδική χαρά, θα υπάρχει χρόνος και για παιχνίδι στα πλατώ των ψησταριών  ? Και εγώ μέσα εκτός απροόπτου ταξιδιού (2ου) στην Πάτρα για την κουβαλαρία που σου έχω πει. Θα το δηλώσω εγκαίρως στο αντίστοιχο νήμα. Πάντα υπάρχει χρόνος για ένα ωραίο, παρε'ί'στικο τσιμπούσι! Αν τελικά καταφέρεις να έρθεις, ρίξε σήμα για να οργανωθούμε κατάλληλα!
|
|
jimkapros
New Member
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Κινητήρας: 1.5dci
Έκδοση: Spartan
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 10/7/2019
|
Post by jimkapros on Sept 25, 2021 5:20:01 GMT 2
Καλημέρα παιδιά τελικά για όρος Πατέρα ισχυει την Κυριακή?
|
|
|
Post by Dusterider on Sept 25, 2021 12:53:39 GMT 2
Καλημέρα παιδιά τελικά για όρος Πατέρα ισχυει την Κυριακή? Ναι φίλε, ισχύει. 7:30 στο σημείο ή 7:00 - 7:10 στον σταθμό "14" στην Αθηνών - Κορίνθου στον Σκαραμαγκά για να πάμε παρέα. Θα είναι κει κι ο Αντρέας και ο Φάνης. Αν έρθεις, στείλε μου το τηλέφωνό σου με μήνυμα.
|
|