spiros34
New Member
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Κινητήρας: 1.5 dci
Έκδοση: Prestige facelift
Χρώμα: Ασημί
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
|
Post by spiros34 on Sept 17, 2021 20:26:02 GMT 2
Καλησπέρα στην να παρέα μας! Μπήκα στο κρυφό μενού της οθόνης για να ενεργοποιήσω την κάμερα που εγκατέστησα(από βιντεάκι στο youtube) απενεργοποιείς την οθόνη πατάς + - καρφώνεις άδειο usb και σε βάζει στο κρυφό μενού. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι πάτησα μόνο την ενεργοποίηση της κάμερας και τίποτα άλλο και από τότε δεν με βάζει στην πλοήγηση και στον χάρτη. Όποτε ανοίγω την οθόνη μου βγάζει μήνυμα file corrupted gps not found. Ξέχασα να αναφέρω ότι αυτός ο τρόπος γίνεται μόνο σε παλιά έκδοση 4.0.3 Έχει τύχει σε κάποιον κάτι ανάλογο?
|
|
|
Post by Nik on Sept 17, 2021 21:13:52 GMT 2
Μήπως γράφει navigation stops; Σε αυτή την περίπτωση, επειδή τρέχει windows, πρέπει απλά να αντικαταστήσεις ένα αρχείο. Αν ψάξεις στο ίντερνετ θα το βρεις. Ίσως και αν ξανά κάνεις update με αυτόν τον χειροκίνητο τρόπο, να αντικαταστήσει και το αρχείο. Δε μπορώ να σου πω ακριβώς πως γιατί δεν έχω το ίδιο και δεν ξέρω πως δουλεύει... Ότι βρήκα στο ίντερνετ, αλλά πιστεύω φτιάχνεται.
|
|
spiros34
New Member
Μάρκα: Dacia
Κινητήρας: 1.5 dci
Έκδοση: Prestige facelift
Χρώμα: Ασημί
Κίνηση: 4x4
|
Post by spiros34 on Sept 18, 2021 4:48:54 GMT 2
Ναι τώρα το είδα navigation stop γράφει.αρα πρέπει να βρω αυτό το αρχείο. Πώς έγινε αυτό χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο?
|
|
|
Post by Nik on Sept 18, 2021 11:26:36 GMT 2
Ναι τώρα το είδα navigation stop γράφει.αρα πρέπει να βρω αυτό το αρχείο. Πώς έγινε αυτό χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο? windows είναι, δε θέλει και πολύ 
|
|
nek21
New Member
|
Post by nek21 on Nov 5, 2021 15:16:05 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα Έχω ένα πρόβλημα με το media nav στο renault capture mod. 2015 Ενώ ουσιαστικά λειτουργεί gps,radio usb stick, έχει κολλήσει στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό και στο ίδιο τραγούδι του usb stick, μικρό το κακό το εκνευριστικό είναι για να γίνει ζεύξη του κινητού πρέπει πρώτα να το σβήσω απ' την μνήμη ξανά αναζήτηση και να βάλω τον κωδικό ζεύξης για το Bluetooth. Επίσης δεν δέχεται αναβάθμιση με το λογισμικό έχει 4.0.6 αν και αναγνωρίζει το stick 4.1.0 δεν κινείται τίποτα (γραμμή ένδειξη) Ακόμα και σε reset αλλαγή γλώσσας κλπ εμφανίζει τα ίδια στην μνήμη ραδιοφωνικούς σταθμούς κλπ. Ένα διάστημα έδειχνε λάθος ώρα λύθηκε από μόνο του. Το ράδιο παίζει με το που παίρνει μπρος το αμάξι. Η Renault λέει αντικατάσταση μονάδας (450€) αν δεν κάνω λάθος,ναι καλά... Με λίγα λόγια χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις έχει κολλήσει το μηχάνημα, καμία ιδέα συμβουλή κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
|
|
Post by petran2 on Nov 6, 2021 16:25:58 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα Έχω ένα πρόβλημα με το media nav στο renault capture mod. 2015 Ενώ ουσιαστικά λειτουργεί gps,radio usb stick, έχει κολλήσει στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό και στο ίδιο τραγούδι του usb stick, μικρό το κακό το εκνευριστικό είναι για να γίνει ζεύξη του κινητού πρέπει πρώτα να το σβήσω απ' την μνήμη ξανά αναζήτηση και να βάλω τον κωδικό ζεύξης για το Bluetooth. Επίσης δεν δέχεται αναβάθμιση με το λογισμικό έχει 4.0.6 αν και αναγνωρίζει το stick 4.1.0 δεν κινείται τίποτα (γραμμή ένδειξη) Ακόμα και σε reset αλλαγή γλώσσας κλπ εμφανίζει τα ίδια στην μνήμη ραδιοφωνικούς σταθμούς κλπ. Ένα διάστημα έδειχνε λάθος ώρα λύθηκε από μόνο του. Το ράδιο παίζει με το που παίρνει μπρος το αμάξι. Η Renault λέει αντικατάσταση μονάδας (450€) αν δεν κάνω λάθος,ναι καλά... Με λίγα λόγια χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις έχει κολλήσει το μηχάνημα, καμία ιδέα συμβουλή κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μπορεις να κανεις επανεκκινηση βγαζοντας τον ΘΕΤΙΚΟ πολο της μπαταριας και ακουμποντας τον επανω στον αρνητικο διαγραφει απο τη μνημη του αμαξιου τα παντα και αρχιζει παλι απο την αρχη σαν να το πηρες εκεινη τη στιγμη. Αλλα ειναι μυστικο μην το πεις σε κανεναν αυτο.
|
|
gmfz
New Member
Μάρκα: DACIA DUSTER
Κινητήρας: 1200
Έκδοση: TURBO
Χρώμα: BLACK
Κατοχή από: 2021
Όνομα: GEORGE
|
Post by gmfz on Dec 29, 2022 18:30:22 GMT 2
Σβυνει τα παντα μαζι με ολα τα ηλεκτρονικα του αυτοκινητου και μετα συνεργειο? τι ακριβως εννοεις τα παντα ?
|
|
|
Post by petran2 on Jan 4, 2023 20:24:59 GMT 2
Σβυνει τα παντα μαζι με ολα τα ηλεκτρονικα του αυτοκινητου και μετα συνεργειο? τι ακριβως εννοεις τα παντα ? Οχι δεν σβηνει τα παντα απλα καθαριζει οτι περιτο εχει μπει μεσα και κανει επανεκκινηση.
|
|