darisg
Junior Member

Μάρκα: Dacia Duster
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2021
Κινητήρας: 1.5 Blue dCi 115hp
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Comet Grey
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 7/2021
|
Post by darisg on Sept 23, 2021 10:16:49 GMT 2
Διαπίστωσα ότι, όταν κλειδώνω με το κλειδί (χωρίς την χρήση των κουμπιών) κλειδώνει μόνο η πόρτα του οδηγού και δεν λειτουργεί το κεντρικό κλείδωμα.
Υπάρχει κάποιος τρόπος, κάποια ρύθμιση, χρησιμοποιώντας το κλειδί να κλειδώνουν τα πάντα ?
|
|
|
Post by vagg75 on Sept 23, 2021 13:49:10 GMT 2
Σε όλα έτσι γίνεται. Δεν νομίζω να μπορέσεις να αλλάξεις την ρύθμιση.Εκτός αν παρεμβαίνει το ddt4all και μπορεί να ρυθμιστεί από τον υπολογιστή.
|
|
|
Post by petran2 on Sept 23, 2021 18:42:21 GMT 2
Καλησπερα δεν γινεται σε ολα αν ενεργοποιησεις το αυτοματο κλειδωμα κλειδωνουν ολες με το κλειδι αν δεν το ενεργοποιησεις κλειδωνει μονο του οδηγου. Τουλαχιστον αυτο κανει το δικο μου.
|
|
darisg
Junior Member

|
Post by darisg on Sept 23, 2021 19:18:46 GMT 2
Καλησπερα δεν γινεται σε ολα αν ενεργοποιησεις το αυτοματο κλειδωμα κλειδωνουν ολες με το κλειδι αν δεν το ενεργοποιησεις κλειδωνει μονο του οδηγου. Τουλαχιστον αυτο κανει το δικο μου. Το έχω ενεργοποιημένο το αυτόματο κλείδωμα, ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού από μέσα για να βγεις, ξεκλειδώνουν και οι υπόλοιπες, στη συνέχεια κλείνω την πόρτα του οδηγού και κλειδώνω με το κλειδί αλλά κλειδώνει μόνο η πόρτα του οδηγού, οι υπόλοιπες παραμένουν ξεκλείδωτες....
|
|
stratos
Junior Member

Μάρκα: dacia
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Κινητήρας: 1.5 dci
Έκδοση: sportive
Χρώμα: comet grey
Κατοχή από: 6/10/2019
|
Post by stratos on Sept 23, 2021 19:36:24 GMT 2
Με την πόρτα του οδηγού ανοικτή και το κλειδι εκτός μηχανής, κρατάς πατημένο το door lock μέχρι να κατέβουν οι ασφάλειες εκτός της πόρτας του οδηγού την οποία κλειδώνεις φεύγοντας.
|
|
|
Post by petran2 on Sept 24, 2021 14:43:20 GMT 2
Καλησπερα δεν γινεται σε ολα αν ενεργοποιησεις το αυτοματο κλειδωμα κλειδωνουν ολες με το κλειδι αν δεν το ενεργοποιησεις κλειδωνει μονο του οδηγου. Τουλαχιστον αυτο κανει το δικο μου. Το έχω ενεργοποιημένο το αυτόματο κλείδωμα, ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού από μέσα για να βγεις, ξεκλειδώνουν και οι υπόλοιπες, στη συνέχεια κλείνω την πόρτα του οδηγού και κλειδώνω με το κλειδί αλλά κλειδώνει μόνο η πόρτα του οδηγού, οι υπόλοιπες παραμένουν ξεκλείδωτες.... Τοτε φιλε μου πρεπει να κανεις μια βολτα απο το συνεργειο σου πολυ φοβαμαι οτι καπου εχει βλαβη.
|
|
darisg
Junior Member

|
Post by darisg on Sept 24, 2021 14:53:13 GMT 2
Με την πόρτα του οδηγού ανοικτή και το κλειδι εκτός μηχανής, κρατάς πατημένο το door lock μέχρι να κατέβουν οι ασφάλειες εκτός της πόρτας του οδηγού την οποία κλειδώνεις φεύγοντας. Thanks !! δούλεψε !!
|
|
|
Post by dusterpillar on Sept 24, 2021 21:08:09 GMT 2
Καλησπερα δεν γινεται σε ολα αν ενεργοποιησεις το αυτοματο κλειδωμα κλειδωνουν ολες με το κλειδι αν δεν το ενεργοποιησεις κλειδωνει μονο του οδηγου. Τουλαχιστον αυτο κανει το δικο μου. Πέτρο τι εννοείς λέγοντας "αν ενεργοποιησεις το αυτοματο κλειδωμα"; Πώς ενεργοποιείται - απενεργοποιείται αυτό; Γιατί κι εμένα το κλειδί στην κλειδαριά μόνο την πόρτα του οδηγού κλειδώνει. (Και όταν κλειδώνω έτσι δε θέλω να μπαίνει ο συναγερμός, γιατί αφήνω λίγο τα παράθυρα ανοιχτά).
|
|
|
Post by Nik on Sept 24, 2021 21:09:41 GMT 2
Καλησπερα δεν γινεται σε ολα αν ενεργοποιησεις το αυτοματο κλειδωμα κλειδωνουν ολες με το κλειδι αν δεν το ενεργοποιησεις κλειδωνει μονο του οδηγου. Τουλαχιστον αυτο κανει το δικο μου. Πέτρο τι εννοείς λέγοντας "αν ενεργοποιησεις το αυτοματο κλειδωμα"; Πώς ενεργοποιείται - απενεργοποιείται αυτό; αν κρατήσεις παρατεταμένα το κλείδωμα ενεργοποιείται. Όταν ξεπερνάει κάποια χιλιόμετρα κλειδώνουν μόνες τους οι πόρτες.
|
|
|
Post by dusterpillar on Sept 24, 2021 21:12:41 GMT 2
Πέτρο τι εννοείς λέγοντας "αν ενεργοποιησεις το αυτοματο κλειδωμα"; Πώς ενεργοποιείται - απενεργοποιείται αυτό; αν κρατήσεις παρατεταμένα το κλείδωμα ενεργοποιείται. Όταν ξεπερνάει κάποια χιλιόμετρα κλειδώνουν μόνες τους οι πόρτες. Δε μιλάω για πορεία φίλε, αυτό το ξέρω. Για στατικό κλείδωμα λέω. Ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου.
|
|
|
Post by petran2 on Sept 27, 2021 12:03:25 GMT 2
αν κρατήσεις παρατεταμένα το κλείδωμα ενεργοποιείται. Όταν ξεπερνάει κάποια χιλιόμετρα κλειδώνουν μόνες τους οι πόρτες. Δε μιλάω για πορεία φίλε, αυτό το ξέρω. Για στατικό κλείδωμα λέω. Ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου. Αυτο που σου ειπε ειναι το ενεργοποιεις σταματημενος πατωντας το κλειδωμα των θυρων παρατεταμενα για 10 δευτερα οταν ενεργοποιηθει μετα κλειδωνουν ολες οι πορτες μαζι και ξεκλειδωνουν μαζι. Δοκιμασε το σε παρακαλω και πες μου. Εμενα μου το εκανε στην αρχη μετα εκανα επαναπρογραμματισμο αποσυντονιστικε λιγακι αλλα τωρα δουλευει κανονικα.
|
|
darisg
Junior Member

|
Post by darisg on Sept 27, 2021 14:03:18 GMT 2
Δε μιλάω για πορεία φίλε, αυτό το ξέρω. Για στατικό κλείδωμα λέω. Ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου. Αυτο που σου ειπε ειναι το ενεργοποιεις σταματημενος πατωντας το κλειδωμα των θυρων παρατεταμενα για 10 δευτερα οταν ενεργοποιηθει μετα κλειδωνουν ολες οι πορτες μαζι και ξεκλειδωνουν μαζι. Δοκιμασε το σε παρακαλω και πες μου. Εμενα μου το εκανε στην αρχη μετα εκανα επαναπρογραμματισμο αποσυντονιστικε λιγακι αλλα τωρα δουλευει κανονικα. το αυτόματο κλείδωμα το έχω ενεργοποιημένο, (ενεργοποιείται μετά από μια ταχύτητα....) οταν σταματήσεις και ανοίξεις την πόρτα του οδηγού, ξεκλειδώνουν και οι υπόλοιπες, αν θελήσεις τώρα να κλειδώσεις με το κλειδί, κλειδώνει μόνο η πόρτα του οδηγού.... για να κλειδώσεις και τις υπόλοιπες πρέπει να κάνεις την διαδικασία που αναφέρει παραπάνω ο stratos ..
|
|
|
Post by petran2 on Sept 29, 2021 22:27:58 GMT 2
Αυτο που σου ειπε ειναι το ενεργοποιεις σταματημενος πατωντας το κλειδωμα των θυρων παρατεταμενα για 10 δευτερα οταν ενεργοποιηθει μετα κλειδωνουν ολες οι πορτες μαζι και ξεκλειδωνουν μαζι. Δοκιμασε το σε παρακαλω και πες μου. Εμενα μου το εκανε στην αρχη μετα εκανα επαναπρογραμματισμο αποσυντονιστικε λιγακι αλλα τωρα δουλευει κανονικα. το αυτόματο κλείδωμα το έχω ενεργοποιημένο, (ενεργοποιείται μετά από μια ταχύτητα....) οταν σταματήσεις και ανοίξεις την πόρτα του οδηγού, ξεκλειδώνουν και οι υπόλοιπες, αν θελήσεις τώρα να κλειδώσεις με το κλειδί, κλειδώνει μόνο η πόρτα του οδηγού.... για να κλειδώσεις και τις υπόλοιπες πρέπει να κάνεις την διαδικασία που αναφέρει παραπάνω ο stratos .. Δεν εχω τετοιο προβλημα τωρα γιατι εκανα εναν επαναπρογραμματισμο και στην αρχη εφαγε μια φρικη εκλεινε με το κλειδι τις δυο αριστερες πορτες, δεν ξερω πως γινοταν αυτο, ξεκινησα να παω στο συνεργειο χρειαστικε να σταματησω στο δρομο και δοκιμαζω το κλειδι και εκλεισαν ολες οι πορτες κανονικα, παλι δεν ξερω πως εγινε, απο τοτε δεν το ζορζω βαζω συναγερμο να ειμαι σιγουρος.
|
|
|
Post by dusterpillar on Oct 9, 2021 13:52:49 GMT 2
Αυτο που σου ειπε ειναι το ενεργοποιεις σταματημενος πατωντας το κλειδωμα των θυρων παρατεταμενα για 10 δευτερα οταν ενεργοποιηθει μετα κλειδωνουν ολες οι πορτες μαζι και ξεκλειδωνουν μαζι. Δοκιμασε το σε παρακαλω και πες μου. Εμενα μου το εκανε στην αρχη μετα εκανα επαναπρογραμματισμο αποσυντονιστικε λιγακι αλλα τωρα δουλευει κανονικα. το αυτόματο κλείδωμα το έχω ενεργοποιημένο, (ενεργοποιείται μετά από μια ταχύτητα....) οταν σταματήσεις και ανοίξεις την πόρτα του οδηγού, ξεκλειδώνουν και οι υπόλοιπες, αν θελήσεις τώρα να κλειδώσεις με το κλειδί, κλειδώνει μόνο η πόρτα του οδηγού.... για να κλειδώσεις και τις υπόλοιπες πρέπει να κάνεις την διαδικασία που αναφέρει παραπάνω ο stratos .. Όταν κάνω τη διαδικασία που λέει ο Στράτος μπαίνει ο συναγερμός. Δε θέλω να μπαίνει αλλά δυστυχώς δε γίνεται, γιατί η Dacia έκανες παντελώς ηλίθια ρύθμιση. Αν θέλω συναγερμό πατάω το κουμπί, αν όχι κλειδώνω με κλειδί. Εδώ με το κλειδί μπαίνει και ο συναγερμός!! Βέβαια είναι after market (στην αντιπροσωπεία μπήκε πάντως), οπότε αφήνω και μια πιθανότητα να μη φταίει η Dacia.
|
|
|
Post by dusterpillar on Oct 9, 2021 13:54:23 GMT 2
Δε μιλάω για πορεία φίλε, αυτό το ξέρω. Για στατικό κλείδωμα λέω. Ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου. Αυτο που σου ειπε ειναι το ενεργοποιεις σταματημενος πατωντας το κλειδωμα των θυρων παρατεταμενα για 10 δευτερα οταν ενεργοποιηθει μετα κλειδωνουν ολες οι πορτες μαζι και ξεκλειδωνουν μαζι. Δοκιμασε το σε παρακαλω και πες μου. Εμενα μου το εκανε στην αρχη μετα εκανα επαναπρογραμματισμο αποσυντονιστικε λιγακι αλλα τωρα δουλευει κανονικα. Όχι σε εμένα δεν παίζει αυτό. Και με αυτή τη ρύθμιση το κλειδί κλειδώνει μόνο την πόρτα του οδηγού.
|
|