|
Post by petran2 on Oct 10, 2021 20:17:56 GMT 2
Αυτο που σου ειπε ειναι το ενεργοποιεις σταματημενος πατωντας το κλειδωμα των θυρων παρατεταμενα για 10 δευτερα οταν ενεργοποιηθει μετα κλειδωνουν ολες οι πορτες μαζι και ξεκλειδωνουν μαζι. Δοκιμασε το σε παρακαλω και πες μου. Εμενα μου το εκανε στην αρχη μετα εκανα επαναπρογραμματισμο αποσυντονιστικε λιγακι αλλα τωρα δουλευει κανονικα. Όχι σε εμένα δεν παίζει αυτό. Και με αυτή τη ρύθμιση το κλειδί κλειδώνει μόνο την πόρτα του οδηγού. Δεν ξερω τι αλλο μπορεις να κανεις φιλε μου. Μονο μια βολτα απο το συνεργειο σου θα σου λυσει ολες τις αποριες ισως και το προβλημα.
|
|
|
Post by dusterpillar on Oct 12, 2021 10:39:46 GMT 2
Όχι σε εμένα δεν παίζει αυτό. Και με αυτή τη ρύθμιση το κλειδί κλειδώνει μόνο την πόρτα του οδηγού. Δεν ξερω τι αλλο μπορεις να κανεις φιλε μου. Μονο μια βολτα απο το συνεργειο σου θα σου λυσει ολες τις αποριες ισως και το προβλημα. Νομίζω ότι δεν είναι πρόβλημα αλλά τελικά ο τρόπος που λειτουργεί.
|
|
|
Post by teo on Oct 12, 2021 14:07:15 GMT 2
Eδώ και πάρα πολλά χρόνια (τουλάχιστον 20) τα Renault και κατ' επέκταση τα Dacia που έχουν ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές, δεν κλειδώνουν όλες τις πόρτες όταν κλείνουμε από τον αφαλό την πόρτα του οδηγού, δηλαδή χειροκίνητα. Τις κλειδώνουν μόνον ηλεκτρικά, δηλαδή από το τηλεκοντρόλ του κλειδιού ή από το διακόπτη των κλειδαριών στο ταμπλό. Οπότε η λειτουργία που αναφέρεται είναι κανονική. Δεν έχουν πρόβλημα τα αυτοκίνητά σας.
|
|
stratos
Junior Member

Μάρκα: dacia
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Κινητήρας: 1.5 dci
Έκδοση: sportive
Χρώμα: comet grey
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 6/10/2019
|
Post by stratos on Oct 12, 2021 18:40:21 GMT 2
Το κλειδί όντως κλειδώνει μόνο την πόρτα του οδηγού. Γιαυτό (επαναλαμβάνω) με τα κλειδιά εκτός μηχανής και την πόρτα του οδηγού ανοικτή, κρατάς πατημένο το κουμπί μέχρι να κατέβουν ολες οι ασφάλειες πλην του οδηγού, αφού είναι ανοικτή η πόρτα. Βγαίνεις κλείνεις την πόρτα του οδηγού και κλειδώνεις μόνο την πόρτα του οδηγού αφού οι υπόλοιπες είναι κλειστές. Αν τώρα με τα κλειδιά πάνω στην μηχανή και τον διακόπτη ανοικτό ( ανάβουν τα λαμπάκια ) και κλειστές τις πόρτες, κρατήσεις πατημένο το εν λόγω κουμπί, αλλαζεις κατάσταση σε αυτόματο κλείδωμα ή το απενεργοποιείς αν είναι ενεργοποιημένο. Αυτόματο κλείδωμα εννοώ ότι κλείνουν αυτόματα οι ασφάλειες όταν ξεπεράσεις κάποια ταχύτητα, μόλις αρχίσεις να κινήσαι. Τον 1ο τρόπο τον χρησιμοποιώ κάποιες φορές που είμαι ανααγκασμένος να οδηγήσω με το 2ο κλειδί που δεν έχει κουμπιά γιά τις ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές.
|
|