|
Post by gprot on Oct 17, 2021 22:13:56 GMT 2
Καλησπέρα στην ομάδα! Γνωρίζει κανείς αν υφισταται ακόμα η ΕΛΠΑ κι αν εκδίδει το διεθνές δίπλωμα ακόμα? Εάν όχι, υπάρχει κάποιος άλλος φορέας  Γνωρίζω ότι η νέα άδεια οδήγησης (κάρτα) έχει ισχύ διεθνούς διπλώματος, αλλά χρειάζεται ~6εβδ για να εκδοθεί και δυστυχώς μέχρι τότε, κλάφτα Χαράλαμπε...
|
|
|
Post by Nik on Oct 18, 2021 9:32:16 GMT 2
6 εβδομάδες σου είπαν από το υπουργείο; Και μένα τόσο είχαν πει αλλά τελικά έκανε πολύ λιγότερο. Μάλλον το λένε για να είναι καλυμμένοι. Θυμάμαι ότι έμπαινα στο site που έχουν και το ελέγχεις και τελικά ήταν πολύ νωρίτερα έτοιμο. Έχουν περάσει 3 χρόνια και δε θυμάμαι τους χρόνους ακριβώς.
|
|
|
Post by petran2 on Oct 18, 2021 18:08:56 GMT 2
Κανε μια βολτα απο ΚΕΠ εκει νομιζω ειναι γρηγοροτεροι. Εγω εκει το αλλαξα και μου το φερανε και σπιτι με κουριερ.
|
|
|
Post by gprot on Oct 20, 2021 17:36:06 GMT 2
Κανε μια βολτα απο ΚΕΠ εκει νομιζω ειναι γρηγοροτεροι. Εγω εκει το αλλαξα και μου το φερανε και σπιτι με κουριερ. "ΚΕΠ" και "γρήγορα" στην ίδια πρόταση!!! Έχω εντυπωσιαστεί ήδη! Χαχαχαχα Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις πάντως! Δυστυχώς το χρονικό ¨παράθυρο¨ που έχω είναι ελάχιστο (που φυσικά και φταίω εγώ  ) γι αυτό ψάχνομαι με το διεθνές δίπλωμα που έβγαζε η ΕΛΠΑ επι τόπου!
|
|
|
Post by petran2 on Oct 21, 2021 16:22:23 GMT 2
Κανε μια βολτα απο ΚΕΠ εκει νομιζω ειναι γρηγοροτεροι. Εγω εκει το αλλαξα και μου το φερανε και σπιτι με κουριερ. "ΚΕΠ" και "γρήγορα" στην ίδια πρόταση!!! Έχω εντυπωσιαστεί ήδη! Χαχαχαχα Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις πάντως! Δυστυχώς το χρονικό ¨παράθυρο¨ που έχω είναι ελάχιστο (που φυσικά και φταίω εγώ  ) γι αυτό ψάχνομαι με το διεθνές δίπλωμα που έβγαζε η ΕΛΠΑ επι τόπου! Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα νομιζω η ΕΛΠΑ πεθανε μαζι με τον προεδρο της. Τα ΚΕΠ σου δινουν ενα χαρτι που γραφει οτι και η καρτα που θα παρεις δεν ξερω ομως αν μπορεις να κανεις δουλεια με αυτο εξω απο εδω.
|
|
|
Post by gprot on Oct 21, 2021 17:22:05 GMT 2
Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα νομιζω η ΕΛΠΑ πεθανε μαζι με τον προεδρο της. Τα ΚΕΠ σου δινουν ενα χαρτι που γραφει οτι και η καρτα που θα παρεις δεν ξερω ομως αν μπορεις να κανεις δουλεια με αυτο εξω απο εδω. Αυτό φοβόμουν!
|
|