panos11
Full Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 03/2019
Κινητήρας: 1.3 TCe 150hp
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Λευκό
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 01/2020
Όνομα: Παναγιώτης
|
Post by panos11 on Oct 27, 2021 13:45:53 GMT 2
Χαιρετώ την ομάδα!! Με αφορμή την προσθήκη προστατευτικών στις πόρτες, στα σημεία που ανοίγοντας θα ακουμπήσεις άλλο αυτοκίνητο, τοίχο ή οτιδήποτε άλλο, κατέληξα σε τοποθέτηση λάστιχου που "αγκαλιάζει" στην πόρτα στο τελείωμα της και τελικά δεν έμεινα μόνο στις πόρτες. Είπα να το βάλω και σε άλλα σημεία και προσωπικά λόγω χρώματος μου αρέσει έτσι όπως δείχνει. Επίσης καιρό τώρα έχω τοποθετήσει μπροστά στο καπό τα γράμματα του DUSTER και είναι σε μέγεθος τόσο όσο ακριβώς το ήθελα και δείχνει πάρα πολύ ωραίο και ταυτόχρονα είναι διακριτικό. Και στο βίντεο που θα δείτε, μπορεί να θεωρηθεί off topic αλλά το έβαλα εδώ γιατί όσο να' ναι το αποτέλεσμα δίνει στυλ!!! Μπορώ εάν χρειάζεται να το ανεβάσω στην ανάλογη κατηγορία. Στο εν λόγω βίντεο θα δείτε: 1) Welcome and Goodbye lights 2) Ένδειξη ώρας και θερμοκρασίας στο καντράν οργάνων video: sendvid.com/gpxrzsp6φωτογραφίες: imgbox.com/jIyLukpfimgbox.com/AZ1vNyJnimgbox.com/23yGvisJimgbox.com/RBJTuIRhimgbox.com/yD3W0y8Iimgbox.com/IwpYBC3dimgbox.com/Eq1C7TTp
|
|
dusterakos
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Κινητήρας: 1.5 D 4X4
Κίνηση: 4x4
Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ
|
Post by dusterakos on Oct 27, 2021 14:01:34 GMT 2
Χαιρετώ την ομάδα!! Με αφορμή την προσθήκη προστατευτικών στις πόρτες, στα σημεία που ανοίγοντας θα ακουμπήσεις άλλο αυτοκίνητο, τοίχο ή οτιδήποτε άλλο, κατέληξα σε τοποθέτηση λάστιχου που "αγκαλιάζει" στην πόρτα στο τελείωμα της και τελικά δεν έμεινα μόνο στις πόρτες. Είπα να το βάλω και σε άλλα σημεία και προσωπικά λόγω χρώματος μου αρέσει έτσι όπως δείχνει. Επίσης καιρό τώρα έχω τοποθετήσει μπροστά στο καπό τα γράμματα του DUSTER και είναι σε μέγεθος τόσο όσο ακριβώς το ήθελα και δείχνει πάρα πολύ ωραίο και ταυτόχρονα είναι διακριτικό. Και στο βίντεο που θα δείτε, μπορεί να θεωρηθεί off topic αλλά το έβαλα εδώ γιατί όσο να' ναι το αποτέλεσμα δίνει στυλ!!! Μπορώ εάν χρειάζεται να το ανεβάσω στην ανάλογη κατηγορία. Στο εν λόγω βίντεο θα δείτε: 1) Welcome and Goodbye lights 2) Ένδειξη ώρας και θερμοκρασίας στο καντράν οργάνων video: sendvid.com/gpxrzsp6φωτογραφίες: imgbox.com/jIyLukpfimgbox.com/AZ1vNyJnimgbox.com/23yGvisJimgbox.com/RBJTuIRhimgbox.com/yD3W0y8Iimgbox.com/IwpYBC3dimgbox.com/Eq1C7TTp Μπράβο σού πολύ όμορφο το duster σού. Μπορείς να μού πεις πού βρήκες τα συγκεκριμένα γράμματα να τα παραγγείλω και εγώ είναι όντως τόσο όσο πρέπει.
|
|
panos11
Full Member

|
Post by panos11 on Oct 27, 2021 14:06:18 GMT 2
Χαιρετώ την ομάδα!! Με αφορμή την προσθήκη προστατευτικών στις πόρτες, στα σημεία που ανοίγοντας θα ακουμπήσεις άλλο αυτοκίνητο, τοίχο ή οτιδήποτε άλλο, κατέληξα σε τοποθέτηση λάστιχου που "αγκαλιάζει" στην πόρτα στο τελείωμα της και τελικά δεν έμεινα μόνο στις πόρτες. Είπα να το βάλω και σε άλλα σημεία και προσωπικά λόγω χρώματος μου αρέσει έτσι όπως δείχνει. Επίσης καιρό τώρα έχω τοποθετήσει μπροστά στο καπό τα γράμματα του DUSTER και είναι σε μέγεθος τόσο όσο ακριβώς το ήθελα και δείχνει πάρα πολύ ωραίο και ταυτόχρονα είναι διακριτικό. Και στο βίντεο που θα δείτε, μπορεί να θεωρηθεί off topic αλλά το έβαλα εδώ γιατί όσο να' ναι το αποτέλεσμα δίνει στυλ!!! Μπορώ εάν χρειάζεται να το ανεβάσω στην ανάλογη κατηγορία. Στο εν λόγω βίντεο θα δείτε: 1) Welcome and Goodbye lights 2) Ένδειξη ώρας και θερμοκρασίας στο καντράν οργάνων video: sendvid.com/gpxrzsp6φωτογραφίες: imgbox.com/jIyLukpfimgbox.com/AZ1vNyJnimgbox.com/23yGvisJimgbox.com/RBJTuIRhimgbox.com/yD3W0y8Iimgbox.com/IwpYBC3dimgbox.com/Eq1C7TTp Μπράβο σού πολύ όμορφο το duster σού. Μπορείς να μού πεις πού βρήκες τα συγκεκριμένα γράμματα να τα παραγγείλω και εγώ είναι όντως τόσο όσο πρέπει. Σε ευχαριστώ να σαι καλά! Τα γράμματα τα πήρα από το oilstores. Απλά επειδή έχει διάφορα μεγέθη και τώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα δικά μου. Θα τα μετρήσω και θα σου πω. Τώρα σειρά έχει και αλλαγή κεραίας σε κεραία τύπου καρχαρία. Την έχω ήδη πάρει από το ίδιο κατάστημα, μένει η τοποθέτηση.
|
|
|
Post by teo on Oct 27, 2021 14:28:54 GMT 2
To είδα από κοντά και είναι πραγματικά πολύ ωραίο!!!!
|
|
|
Post by Kostas X on Oct 27, 2021 14:55:55 GMT 2
Πολύ όμορφο μπράβο σου μερακλής!
|
|
|
Post by nikosperisteri on Oct 28, 2021 1:26:56 GMT 2
Χαιρετώ την ομάδα!! Με αφορμή την προσθήκη προστατευτικών στις πόρτες, στα σημεία που ανοίγοντας θα ακουμπήσεις άλλο αυτοκίνητο, τοίχο ή οτιδήποτε άλλο, κατέληξα σε τοποθέτηση λάστιχου που "αγκαλιάζει" στην πόρτα στο τελείωμα της και τελικά δεν έμεινα μόνο στις πόρτες. Είπα να το βάλω και σε άλλα σημεία και προσωπικά λόγω χρώματος μου αρέσει έτσι όπως δείχνει. Επίσης καιρό τώρα έχω τοποθετήσει μπροστά στο καπό τα γράμματα του DUSTER και είναι σε μέγεθος τόσο όσο ακριβώς το ήθελα και δείχνει πάρα πολύ ωραίο και ταυτόχρονα είναι διακριτικό. Και στο βίντεο που θα δείτε, μπορεί να θεωρηθεί off topic αλλά το έβαλα εδώ γιατί όσο να' ναι το αποτέλεσμα δίνει στυλ!!! Μπορώ εάν χρειάζεται να το ανεβάσω στην ανάλογη κατηγορία. Στο εν λόγω βίντεο θα δείτε: 1) Welcome and Goodbye lights 2) Ένδειξη ώρας και θερμοκρασίας στο καντράν οργάνων video: sendvid.com/gpxrzsp6φωτογραφίες: imgbox.com/jIyLukpfimgbox.com/AZ1vNyJnimgbox.com/23yGvisJimgbox.com/RBJTuIRhimgbox.com/yD3W0y8Iimgbox.com/IwpYBC3dimgbox.com/Eq1C7TTpπου το βρήκες αυτό το λάστιχο;
|
|
panos11
Full Member

|
Post by panos11 on Oct 28, 2021 3:13:08 GMT 2
Χαιρετώ την ομάδα!! Με αφορμή την προσθήκη προστατευτικών στις πόρτες, στα σημεία που ανοίγοντας θα ακουμπήσεις άλλο αυτοκίνητο, τοίχο ή οτιδήποτε άλλο, κατέληξα σε τοποθέτηση λάστιχου που "αγκαλιάζει" στην πόρτα στο τελείωμα της και τελικά δεν έμεινα μόνο στις πόρτες. Είπα να το βάλω και σε άλλα σημεία και προσωπικά λόγω χρώματος μου αρέσει έτσι όπως δείχνει. Επίσης καιρό τώρα έχω τοποθετήσει μπροστά στο καπό τα γράμματα του DUSTER και είναι σε μέγεθος τόσο όσο ακριβώς το ήθελα και δείχνει πάρα πολύ ωραίο και ταυτόχρονα είναι διακριτικό. Και στο βίντεο που θα δείτε, μπορεί να θεωρηθεί off topic αλλά το έβαλα εδώ γιατί όσο να' ναι το αποτέλεσμα δίνει στυλ!!! Μπορώ εάν χρειάζεται να το ανεβάσω στην ανάλογη κατηγορία. Στο εν λόγω βίντεο θα δείτε: 1) Welcome and Goodbye lights 2) Ένδειξη ώρας και θερμοκρασίας στο καντράν οργάνων video: sendvid.com/gpxrzsp6φωτογραφίες: imgbox.com/jIyLukpfimgbox.com/AZ1vNyJnimgbox.com/23yGvisJimgbox.com/RBJTuIRhimgbox.com/yD3W0y8Iimgbox.com/IwpYBC3dimgbox.com/Eq1C7TTpπου το βρήκες αυτό το λάστιχο; Dealme.gr στην Νίκαια (Ελλησπόντου 38, τκ. 18451) Προστατευτική Ταινία Για Τις Πόρτες Αυτοκινήτου 15m Edge Guard - 7,36€
|
|
dusterakos
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Κινητήρας: 1.5 D 4X4
Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ
|
Post by dusterakos on Oct 28, 2021 10:08:53 GMT 2
Όταν έχεις χρόνο ενημέρωσε μας και για το μέγεθος από τα γράμματα που έβαλες .Ευχαριστώ
|
|
FaniSporty
Full Member

Χρονολογία παραγωγής: 4/2021
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: Μαύρο
Κατοχή από: 9/4/2021
Όνομα: Φάνης
|
Post by FaniSporty on Oct 28, 2021 10:10:47 GMT 2
Μεγειά! πολύ όμορφο!
|
|
panos11
Full Member

|
Post by panos11 on Oct 28, 2021 13:57:22 GMT 2
Όταν έχεις χρόνο ενημέρωσε μας και για το μέγεθος από τα γράμματα που έβαλες .Ευχαριστώ Καλησπέρα και χρόνια πολλά!! Τώρα τα μέτρησα.. Είναι 3 εκ. Σε ύψος...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 31, 2021 19:22:45 GMT 2
πολύ όμορφο
|
|
|
Post by petran2 on Oct 31, 2021 19:41:42 GMT 2
Πολυ ωραιο το εκανες και τα γραμματακια τα σπανε.
|
|
ilias86
Full Member

Χρονολογία παραγωγής: 8/2019
Κινητήρας: 1.3 TCe 130 HP
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Black Nacre
Κατοχή από: 8/2019
|
Post by ilias86 on Nov 6, 2021 16:53:22 GMT 2
Χαιρετώ την ομάδα!! Με αφορμή την προσθήκη προστατευτικών στις πόρτες, στα σημεία που ανοίγοντας θα ακουμπήσεις άλλο αυτοκίνητο, τοίχο ή οτιδήποτε άλλο, κατέληξα σε τοποθέτηση λάστιχου που "αγκαλιάζει" στην πόρτα στο τελείωμα της και τελικά δεν έμεινα μόνο στις πόρτες. Είπα να το βάλω και σε άλλα σημεία και προσωπικά λόγω χρώματος μου αρέσει έτσι όπως δείχνει. Επίσης καιρό τώρα έχω τοποθετήσει μπροστά στο καπό τα γράμματα του DUSTER και είναι σε μέγεθος τόσο όσο ακριβώς το ήθελα και δείχνει πάρα πολύ ωραίο και ταυτόχρονα είναι διακριτικό. Και στο βίντεο που θα δείτε, μπορεί να θεωρηθεί off topic αλλά το έβαλα εδώ γιατί όσο να' ναι το αποτέλεσμα δίνει στυλ!!! Μπορώ εάν χρειάζεται να το ανεβάσω στην ανάλογη κατηγορία. Στο εν λόγω βίντεο θα δείτε: 1) Welcome and Goodbye lights 2) Ένδειξη ώρας και θερμοκρασίας στο καντράν οργάνων video: sendvid.com/gpxrzsp6φωτογραφίες: imgbox.com/jIyLukpfimgbox.com/AZ1vNyJnimgbox.com/23yGvisJimgbox.com/RBJTuIRhimgbox.com/yD3W0y8Iimgbox.com/IwpYBC3dimgbox.com/Eq1C7TTpΠανο, πως το έκανες αυτό με τα φώτα? Welcome και goodbye? Επίσης ξέρεις τίποτα για cornering lights?
|
|
stefkouk
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: Tce 1.3 150hp
Χρώμα: Πορτοκαλι
Κατοχή από: 6/2021
Όνομα: Στεφανος
|
Post by stefkouk on Nov 7, 2021 14:29:41 GMT 2
Για πες μας για τα φώτα με ενδιαφερει και εμένα πως γίνετε
|
|
panos11
Full Member

|
Post by panos11 on Nov 7, 2021 14:40:19 GMT 2
Για πες μας για τα φώτα με ενδιαφερει και εμένα πως γίνετε Θέλει συγκεκριμένο elm obd2 το οποίο συνδέεται με την εφαρμογή του κινητού και μετά Απλά ενεργοποιείς αυτά που θέλεις.. Έχει και άλλα πράγματα.. Λέγοντας συγκεκριμένο εννοώ πολύ συγκεκριμένο chipset το οποίο είναι σχετικά παλιό.. Εγώ προσωπικά δεν έχω. Είχα βρεθεί με έναν φίλο από δω και το φτιάξαμε επιτόπου. Επίσης το έχει ένας φίλος που το έχει πουλήσει το αυτοκίνητο και θα πάω να το πάρω να το έχω εγώ... Μόλις το πάρω στα χέρια μου θα φτιάξω ένα thread για όποιον θέλει να βρισκόμαστε και να τα φτιάχνουμε..
|
|