Odysseas
Junior Member

Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Κινητήρας: 1500
Έκδοση: 4x4
Χρώμα: Blue
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
|
Post by Odysseas on Dec 16, 2021 11:47:14 GMT 2
Καλημέρα σας θέλω να πάω προς Πάρνηθα άλλα από οτι ξέρω με το πρώτο χιόνι κλείνουν το δρόμο απο τελεφερίκ και πάνω . Σίγουρα υπάρχουν άλλα σημεία που περνάς προς τα επάνω και εννοώ χωματόδρομοι άλλα δεν τα γνωρίζω μήπως υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει τις διαδρομές ? και διαδρομές απο τριγύρω περιοχές δεν εχω πρόβλημα μπας και δούμε και εμείς άσπρη μέρα . Ευχαριστώ εκ των προτέρων
|
|
|
Post by hlias3 on Dec 16, 2021 15:45:40 GMT 2
Καλημέρα σας θέλω να πάω προς Πάρνηθα άλλα από οτι ξέρω με το πρώτο χιόνι κλείνουν το δρόμο απο τελεφερίκ και πάνω . Σίγουρα υπάρχουν άλλα σημεία που περνάς προς τα επάνω και εννοώ χωματόδρομοι άλλα δεν τα γνωρίζω μήπως υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει τις διαδρομές ? και διαδρομές απο τριγύρω περιοχές δεν εχω πρόβλημα μπας και δούμε και εμείς άσπρη μέρα . Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δεν ξέρω αν υπάρχει δρόμος, αλλά αν σε πιάσουν σε απαγορευμένο σημείο, το πρόστιμο θα είναι βαρύ. Το καλοκαίρι που πήγα για περπάτημα στην Πάρνηθα σε επίπεδο θυελλωδών ανέμων 4 (Πολιτική Προστασία ) , ο αστυνόμος που μας είδε κάτω στο parking του τελεφερίκ δεν είπε τίποτα ενώ ο τύπος της πυροσβεστικής που ήταν κοντά στο Μον Παρνές και μας είδε, μας είπε ότι μπορεί να μας πάνε και ... αυτόφωρο !
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Dec 16, 2021 17:27:23 GMT 2
Κοίτα στο forum τις "συναντήσεις", ο Κωνσταντίνος γράφει για Κυριακή πως θα κάνει μια όμορφη διαδρομή . Για τσέκαρε😉.
|
|
|
Post by nickgio84 on Dec 18, 2021 4:04:40 GMT 2
Ολες τις καβατζες τις εχουν κλεισει να ξερεις(αυτες που εμπαινες πριν το τελεφερικ και εβγαινες μετα)μονο μια εχουν αφησει αποτι ξερω και αυτη νασαι σιγουρος πως δεν περνας με το duster,θελει πολυ πιο ψηλο αυτοκινητο!Επισης εαν σε πιασουν ενω εχουν κλεισει το δρομο θα φας μεγαλη καμπανα και ναι κινδυνευεις και με αυτοφορω!
|
|
Odysseas
Junior Member

Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Κινητήρας: 1500
Έκδοση: 4x4
Χρώμα: Blue
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
|
Post by Odysseas on Dec 18, 2021 9:36:26 GMT 2
Οκ ευχαριστώ !!!!
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Dec 18, 2021 22:24:47 GMT 2
Η παράκαμψη που υπήρχε και έβγαινε δίπλα στο φυλάκιο έχει κλείσει χρόνια τώρα. Δεν ξέρω κάποια άλλη.
|
|