alexarctic
New Member
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Κινητήρας: 1.0 + LPG
Χρώμα: Μαύρο
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 23/11/2021
|
Post by alexarctic on Jan 30, 2022 12:41:50 GMT 2
Καλημέρα σε όλους.
Το Duster μου είναι το μοντέλο '22 (το αγόρασα Νοέμβριο του 2021) και το Media Nav σύστημα που διαθέτει υποστηρίζει WiFi σύνδεση.
Όσες προσπάθειες και να έκανα, όμως, να συνδεθώ στο WiFi που εκπέμπει το σύστημα απέβησαν άκαρπες.
Το SSID που μου βγάζει είναι: Dacia_0416.
Έψαξα στο Google και σε κάποιο chat αναφέρουν ότι το password του WiFi βρίσκεται στο πίσω μέρος του manual του Media Nav ή στο εργοστασιακό check list που σου δίνει η αντιπροσωπία, αλλά εγώ δεν βρήκα να αναγράφεται τίποτε σε κανένα από τα δύο.
Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι γι' αυτό;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
|
|
sofosko
New Member
Καλές διαδρομές
Μάρκα: DACIA
Χρονολογία παραγωγής: 2021
Κινητήρας: 999
Έκδοση: 1.0 TCE PRESTIGE LPG 4Χ2
Χρώμα: SILVER
Κατοχή από: 2022
Όνομα: ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ
|
Post by sofosko on Jan 30, 2022 19:16:22 GMT 2
Κάπου το γράφει αγαπητέ φίλε. Αν θυμάμαι καλά είναι το 12345678 Δοκιμασέ το. Ελπίζω να μην κάνω λάθος
|
|
sofosko
New Member
Καλές διαδρομές
Μάρκα: DACIA
Χρονολογία παραγωγής: 2021
Κινητήρας: 999
Έκδοση: 1.0 TCE PRESTIGE LPG 4Χ2
Χρώμα: SILVER
Κατοχή από: 2022
Όνομα: ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ
|
Post by sofosko on Jan 30, 2022 19:38:47 GMT 2
Ανακαλώ την παραπάνω πληροφορία. Διαπίστωσα ότι ο κωδικός αυτός είναι για το wifi με την dush camera που τοποθέτησα. Λυπάμαι για την λάθος πληροφορία
|
|
alexarctic
New Member
|
Post by alexarctic on Feb 6, 2022 17:34:37 GMT 2
Ανακαλώ την παραπάνω πληροφορία. Διαπίστωσα ότι ο κωδικός αυτός είναι για το wifi με την dush camera που τοποθέτησα. Λυπάμαι για την λάθος πληροφορία Τι λες τώρα!!! Εγώ σ' ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την διάθεσή σου να με βοηθήσεις. Σε επικοινωνία που είχα με το service με πληροφόρησαν ότι to wifi που εκπέμπει το media nav χρησιμοποιείται μόνο για λόγους συντήρησης από τους τεχνικούς. Ίσως σε νεότερες εκδόσεις λογισμικού να γίνει διαθέσιμο και στους χρήστες. Προς το παρόν, η σύνδεση android auto θα γίνεται μόνο με καλώδιο. Καλή συνέχεια
|
|
Elmoneth
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1.0 TCE LPG
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Comete Grey
Κατοχή από: 12/2020
|
Post by Elmoneth on Feb 6, 2022 22:54:32 GMT 2
Τι λες τώρα, ήταν το βασικό χαρακτηριστικό του facelift που ζήλευα (γιατί το είχα δεδομένο ότι θα συνδέεται το android auto ασύρματα). Ακατανόητο πάντως να έχει wifi και να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις...
|
|
|
Post by Nik on Feb 7, 2022 9:13:12 GMT 2
Έχω την εντύπωση ότι δε μπλέκετε με κωδικούς wifi για να συνδεθείτε ασύρματα με Android auto. Αν συνδεθείς με Bluetooth και η έκδοση Android auto που έχεις υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση, θα πρέπει να το βγάζει μόνο του.
|
|
alexarctic
New Member
|
Post by alexarctic on Feb 10, 2022 20:24:32 GMT 2
Καλά τα λέει ο φίλος στο video αλλά δυστυχώς αυτά δεν συμβαίνουν στο δικό μου Media Nav. Η σύνδεση με bluetooth γίνεται βέβαια αλλά μόνο για handsfree λειτουργία τηλεφώνου και μερικές άλλες απλές λειτουργίες (ένδειξη μπαταρίας κινητού, κατάλογος κλήσεων, κ.α.). Για να λειτουργήσει το Android Auto πρέπει η σύνδεση να γίνει καλωδιακά. Στο video, βέβαια, φαίνεται να γίνεται μέσω bluetooth. Μάλλον πρώτα γίνεται ένα negotiation μέσω bluetooth και αφού "διαπιστευτεί" η συσκευή συνεχίζει με σύνδεση wifi. Προφανώς είναι θέμα bandwidth καθώς το wifi (και φυσικά και το usb καλώδιο) έχει πολύ μεγαλύτερο από το bluetooth.
Ας ελπίσουμε ότι θα το κάνουν κάποια στιγμή και στα δικά μας τα Media Nav.
Σας ευχαριστώ πολύ
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Feb 10, 2022 23:46:43 GMT 2
Να κάνω μία χαζή ερώτηση; Ποια έκδοση Duster έχεις; Γιατί μόνο η Prestige συνδέεται ασύρματα με το κινητό!!!
|
|
|
Post by redfusiongl on Feb 13, 2022 9:47:29 GMT 2
Ούτε η prestige συνδέεται χωρίς καλώδιο. Έχω εγώ το face-lift Σεπτεμβρίου 2021.
|
|
|
Post by redfusiongl on Feb 13, 2022 9:49:10 GMT 2
Ούτε η prestige συνδέεται χωρίς καλώδιο. Έχω εγώ το face-lift Σεπτεμβρίου 2021. Συνδέεται μέσω blue tooth αλλά μόνο για ανοιχτή ακρόαση.
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Feb 13, 2022 17:17:55 GMT 2
Ούτε η prestige συνδέεται χωρίς καλώδιο. Έχω εγώ το face-lift Σεπτεμβρίου 2021. Τι να πω φίλε μου, κανονικά έπρεπε να συνδέεται ασύρματα!!!
|
|
alexarctic
New Member
|
Post by alexarctic on Feb 18, 2022 11:32:01 GMT 2
Να κάνω μία χαζή ερώτηση; Ποια έκδοση Duster έχεις; Γιατί μόνο η Prestige συνδέεται ασύρματα με το κινητό!!! Την Prestige έχω φίλε μου. Το αγόρασα 11/21 και μάλιστα πριν από μερικές ημέρες πήγα και έκανα αναβάθμιση λογισμικού του Media Nav (άλλαξε η έκδοση και έγιναν μερικές προσθήκες στον χάρτη). Ακόμη και μετά την αναβάθμιση το Android Auto λειτουργεί μόνο με καλώδιο. Ασύρματα συνδέεται βέβαια (όπως έγραψα και πιο πάνω), αλλά μόνο σαν hands free μέσω bluetooth.
|
|
|
Post by Nik on Feb 18, 2022 11:39:57 GMT 2
Να κάνω μία χαζή ερώτηση; Ποια έκδοση Duster έχεις; Γιατί μόνο η Prestige συνδέεται ασύρματα με το κινητό!!! Την Prestige έχω φίλε μου. Το αγόρασα 11/21 και μάλιστα πριν από μερικές ημέρες πήγα και έκανα αναβάθμιση λογισμικού του Media Nav (άλλαξε η έκδοση και έγιναν μερικές προσθήκες στον χάρτη). Ακόμη και μετά την αναβάθμιση το Android Auto λειτουργεί μόνο με καλώδιο. Ασύρματα συνδέεται βέβαια (όπως έγραψα και πιο πάνω), αλλά μόνο σαν hands free μέσω bluetooth. αυτη η επιλογη ειναι ενεργοποιημενη στο κινητο στην εφαρμογη android auto; μηπως επηρεαζει; 
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Feb 18, 2022 19:49:29 GMT 2
Αυτό θα έλεγα και εγώ μήπως παίζει κάτι με το κινητό σου; Κάποια ρύθμιση ίσως;
|
|
fotis
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 10/2021
Κινητήρας: TCe 100 LPG
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: comet grey
Κατοχή από: 12/2021
|
Post by fotis on Feb 19, 2022 12:10:42 GMT 2
καλημερα εμενα παντα οταν ενεργοποιω το bluetooth μου ενεργοποιείτε αυτοματα και το wifi στο κινητο,τη μονη ρυθμιση που ειχα κανει στην πρωτη ενεργοποιηση του Media Nav οταν με ρωτησε πως θελω να συνδεθω μεσω bluetooth ή android auto επελεξα το δευτερο.θα σου προτεινα αν θελεις να διαγραψεις και απο το Media Nav και απο το κινητο την συσκευη και να ξανακανεις συζευξη μηπως στο εμφανισει και σε σενα
|
|