|
Post by Nik on Oct 25, 2022 14:24:33 GMT 2
Λοιπον εχοντας και εγω Dacia Duster Prestige Blue dCi 115 4x4 σχετικα με το Media Nav εχω να πω: Α) Με κινητο Xiaomi poco F1 η συνδεση επιτυγχανεται μονο μεσω bluetooth και μετα στην οθονη του κινητου εμφανιζει οτι υπαρχει Wifi Dacia αλλα δεν μπορω να συνδεθω γιατι δεν εχω το password . Αν ομως συνδεσω το Poco F1 με καλωδιο στη USB θυρα τοτε επιτυγχανεται συνδεση MEDIA NAV με το Duster. B) Με αλλο πιο συγχρονο κινητο οπως το REALME GT Neo2 βαζοντας bluetooth επιτυγχανω Media NAV connection αμεσως και αν ανοιξω τα DATA του κινητου τοτε ανοιγει και απο μονο του το Wifi του κινητου χωρις εγω να το ενεργοποιησω και μου φαινεται ανοιγει και το GPS location . Και αρα γιατι να πληρωσω να ανανεωσω τους χαρτες του DACIA Duster εφοσον τωρα οι χαρτες που δειχνει ειναι απο GOOGLE MAPS και ειναι οτι πιο τελευταιο. Και κατι ακομα ,κατεβασα μια εφαρμογη απο Google play " RADIO FM " και μου την εμφανιζει στο μενου του Media Nav και παιζει στο NAV αμετρητους ιντερνετικους σταθμους εφοσον το κινητο μου εχει free DATA. Καπου διαβασα οτι υπαρχει εφαρμογη να παιζει και βιντεο το media NAV φαινεται πολυ ενδιαφερον .(πρεπει να το ψαξω). στο F1, στις ρυθμισεις του Android Auto, εχει επιλογη για wireless projection; αν ναι, ειναι ενεργοποιημενη; πιθανον να μην εχει παντως, αλλιως προσπαθησε να κανεις update το android auto απο το play store και/ή το λογισμικο του κινητου.
|
|
alexarctic
New Member
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Κινητήρας: 1.0 + LPG
Χρώμα: Μαύρο
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 23/11/2021
|
Post by alexarctic on Nov 14, 2022 21:54:39 GMT 2
Επιτυχία! Μετά και τις τελευταίες συμβουλές από τους αγαπητούς φίλους τα κατάφερα τελικά και σύνδεσα το τηλέφωνο μου στο Media Nav σύστημα μέσω wifi! Αυτά είναι τα βήματα που ακολούθησα: 1. Έκανα επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων στο σύστημα Media Nav. Ακόμη και μετά από αυτό το βήμα δεν μπορούσα να συνδεθώ ασύρματα με το Android Auto. Θα μπορούσε ίσως και να παραληφθεί. 2. Αφαίρεσα από το Android auto στο κινητό μου την εγγραφή του αυτοκινήτου. Αυτό γίνεται από τις ρυθμίσεις ---> εφαρμογές ---> όλες οι εφαρμογές ---> Android auto ---> ρυθμίσεις ---> επιπλέον ρυθμίσεις ---> συνδεδεμένα αυτοκίνητα και στις τρεις τελείες (επάνω δεξιά) ---> Κατάργηση απομνημόνευσης όλων των αυτοκινήτων. 3. Τέλος στις ρυθμίσεις της εφαρμογής --->εκκαθάριση δεδομένων ---> εκκαθάριση όλων των δεδομένων. Μετά από τα παραπάνω, όταν έκανα την διαδικασία σύνδεσης του κινητού με το Media Nav μου εμφάνισε (για πρώτη φορά) επιλογή για σύνδεση μόνο μέσω bluetooth ή μέσω Αndroid Αuto. Επέλεξα το δεύτερο και voila! Εννοείται πως για να γίνουν όλα τα παραπάνω θα πρέπει να είναι σε λειτουργία το wifi και bluetooth του κινητού και το wifi και να μην είναι συνδεδεμένο σε κάποιον router. Τελικά γίνεται όπως ακριβώς είχα αναφέρει και σε προηγούμενο post. Γίνεται η διαπίστευση του κινητού μέσω bluetooth και στη συνέχεια, περνούν τα διαπιστευτήρια του wifi μέσω του bluetooth για την σύνδεση. Τις δύο ημέρες που το έχω και λειτουργεί έτσι, έχω αντιμετωπίσει μερικά "κολλήματα" αλλά σίγουρα ο τρόπος αυτός της σύνδεσης είναι μακράν ο πιο βολικός. Δεν γνωρίζω αν το Android Auto και το Media Nav εκμεταλλεύεται την σύνδεση δεδομένων 4G του κινητού. Όποτε χρειάστηκε να κάνει επικοινωνία με το internet αυτό δεν στάθηκε δυνατόν. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι επ' αυτού, ας μοιραστεί την γνώση του. Σας ευχαριστώ όλους! Καλημέρα το Smartphone σου, ποιά έκδοση Android έχει? Κάπου διάβασα ότι οι εκδόσεις 6-9 μόνο με καλώδιο. Δεν ξέρω αν ισχύει. Προς το παρόν δεν έχω συνδεθεί με Android 9 και τελευταία έκδοση Android Auto Καλησπέρα σε όλους μετά από αρκετό καιρό. Το κινητό μου έχει android 10.
|
|
picos
New Member
Μάρκα: DACIA
Χρονολογία παραγωγής: 2021
Κινητήρας: 1000 TCe LPG
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: WHITE
Κίνηση: 4x2
Κατοχή από: 12/2021
|
Post by picos on Dec 11, 2022 21:01:02 GMT 2
|
|
sakilot
New Member
?
Μάρκα: Dacia
Χρονολογία παραγωγής: 2023
Κινητήρας: 1461
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Comet
Κίνηση: 4x4
Κατοχή από: 2023
Όνομα: Fotios
|
Post by sakilot on Mar 26, 2023 23:09:19 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους,
μόλις έκανα επαναφορά και ακολούθησα τις οδηγίες στο βίντεο. Duster 2023. Δυστυχώς δοκίμασα ότι βρήκα αλλά ακόμα το car play δουλεύει μόνο με καλώδιο. (έχω iphone με την τελευταία έκδοση)
Εάν κάποιος βγάλει άκρη…..
Ευχαριστώ.
|
|
|
Post by Nik on Mar 27, 2023 6:55:05 GMT 2
Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι δυστυχώς, αφού έρχεται από το εργοστάσιο έτσι. Προφανώς αφαίρεσαν κάποιο hardware κομμάτι λόγω κόστους.
|
|
PanosΤ
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 2022
Κινητήρας: Blue dCi 115
Χρώμα: Γκρι Comet
Κατοχή από: 1/2023
Όνομα: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
|
Post by PanosΤ on Mar 27, 2023 12:28:02 GMT 2
Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι δυστυχώς, αφού έρχεται από το εργοστάσιο έτσι. Προφανώς αφαίρεσαν κάποιο hardware κομμάτι λόγω κόστους. Νίκο θα τα πούμε στην εκδρομή, όπου θα σε αγγαρέψω λίγο (ελπίζω να φέρεις ODB). Πέραν τούτου δεν μπορώ με τίποτα να δω micom (πατώντας τα γνωστά 12345). Έλεγα μήπως έχουν απενεργοποιήσει το WiFi από εκεί. Να μη σε ζαλίζω τώρα, θα τα πούμε από κοντά. Ευχαριστώ
|
|
|
Post by Nik on Mar 27, 2023 13:51:02 GMT 2
Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι δυστυχώς, αφού έρχεται από το εργοστάσιο έτσι. Προφανώς αφαίρεσαν κάποιο hardware κομμάτι λόγω κόστους. Νίκο θα τα πούμε στην εκδρομή, όπου θα σε αγγαρέψω λίγο (ελπίζω να φέρεις ODB). Πέραν τούτου δεν μπορώ με τίποτα να δω micom (πατώντας τα γνωστά 12345). Έλεγα μήπως έχουν απενεργοποιήσει το WiFi από εκεί. Να μη σε ζαλίζω τώρα, θα τα πούμε από κοντά. Ευχαριστώ obd θα φέρω, στικάκι να έχεις με σωστό αρχείο 
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Mar 27, 2023 13:52:38 GMT 2
Νίκο θα τα πούμε στην εκδρομή, όπου θα σε αγγαρέψω λίγο (ελπίζω να φέρεις ODB). Πέραν τούτου δεν μπορώ με τίποτα να δω micom (πατώντας τα γνωστά 12345). Έλεγα μήπως έχουν απενεργοποιήσει το WiFi από εκεί. Να μη σε ζαλίζω τώρα, θα τα πούμε από κοντά. Ευχαριστώ obd θα φέρω, στικάκι να έχεις με σωστό αρχείο  Μπράβο ρε ψηλέ!!!
|
|
PanosΤ
Junior Member

|
Post by PanosΤ on Mar 27, 2023 14:15:33 GMT 2
Νίκο θα τα πούμε στην εκδρομή, όπου θα σε αγγαρέψω λίγο (ελπίζω να φέρεις ODB). Πέραν τούτου δεν μπορώ με τίποτα να δω micom (πατώντας τα γνωστά 12345). Έλεγα μήπως έχουν απενεργοποιήσει το WiFi από εκεί. Να μη σε ζαλίζω τώρα, θα τα πούμε από κοντά. Ευχαριστώ obd θα φέρω, στικάκι να έχεις με σωστό αρχείο  Στικάκι θα έχω, αλλά πιο αρχείο θέλεις να έχω βάλει?
|
|
|
Post by Nik on Mar 27, 2023 16:19:16 GMT 2
|
|
PanosΤ
Junior Member

|
Post by PanosΤ on Mar 27, 2023 16:57:18 GMT 2
ΟΚ ευχαριστώ. Δεν θυμάμαι αν είχα βάλει το στικάκι όταν δοκίμαζα να πατήσω το 12345. Θα το έχω έτοιμο πάντως.
|
|