|
Post by petran2 on May 3, 2022 14:42:47 GMT 2
Μπραβο στα παιδια. Κωστα βλεπω εισαι πολυ οργανωμενος. Ελπιζω στο επομενο μαθημα να ειμαι μαζι σας. Πέτρο ασχολείσαι με το κυνήγι; Οχι αλλα μου αρεσουν τα οπλα.
|
|
|
Post by alkaios on May 3, 2022 20:57:21 GMT 2
Το Σάββατο 7.5.2022 και ώρα 10.00 με 10.15 ραντεβού στον φούρνο το Χωριάτικο στον Άγιο Στέφανο (παραπλεύρως εθνικής οδού) για να μεταβούμε στο σκοπευτήριο Μαλακάσας. Όποιος ενδιαφέρετε να συμμετάσχει ας μου στείλει πμ.
|
|
|
Post by alkaios on May 7, 2022 10:08:25 GMT 2
Πάμε γερά!  
|
|
|
Post by alkaios on May 7, 2022 11:25:34 GMT 2
Δυναμώνει η παρέα! 
|
|
fatsa
Full Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 9/19
Κινητήρας: Diesel
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Λευκο
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 10/21
Όνομα: Kωστας
|
Post by fatsa on May 7, 2022 18:26:50 GMT 2
Δυναμώνει η παρέα!  Σήμερα έκανες ένα ακομα βηματακι μπροστά....so far,so good....
|
|
|
Post by alkaios on May 7, 2022 19:01:09 GMT 2
Λίγο λίγο τη φορά!! 😁
|
|
|
Post by teo on May 8, 2022 7:50:12 GMT 2
Το λευκό Duster πίσω σας είναι του Κώστα;; Σαν να έχει σκασμένο εμπρός αριστερό λάστιχο!! ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΑΜΕ;;;
|
|
|
Post by alkaios on May 8, 2022 9:16:31 GMT 2
Το λευκό Duster πίσω σας είναι του Κώστα;; Σαν να έχει σκασμένο εμπρός αριστερό λάστιχο!! ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΑΜΕ;;; Του Κώστα είναι, αλλά το έχει σε άψογη κατάσταση! Ετοιμοπόλεμο!
|
|
fatsa
Full Member

|
Post by fatsa on May 8, 2022 11:32:50 GMT 2
Το λευκό Duster πίσω σας είναι του Κώστα;; Σαν να έχει σκασμένο εμπρός αριστερό λάστιχο!! ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΑΜΕ;;; Χαχαχα,καλοοοο.!!!!!
|
|
spirosa400
Full Member

Μάρκα: duster
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: diesel
Έκδοση: ambiance
Χρώμα: white
Κατοχή από: 2020
Όνομα: spiros
|
Post by spirosa400 on May 15, 2022 21:16:29 GMT 2
σημερα ειδα αυτο το παραθυρο που εχετε ανοιξει,να σας πω οτι ενθουσιαστηκα λογω οτι ειμαι πρωην αθλητης του ΣΟΕΛ..εριχνα τραπ στο θρυλικο σκοπευτηριο του ασπροπυργου..στον δρομο για ΤΙΤΑΝ..τωρα ριχνω SPORTING καθαρα ομως για λογους προπονησης,συνηθως ανεβαινω στο σχιστο,ειναι κοντα μου,εχω ριξει σε ολα της αττικης εκτος των ψαχνων,θα μπορουσαμε να οργανωσουμε μια βολτουλα εκει οι ξεσκονοσκοπευτες,ειναι το καλυτερο μακραν απο τα αλλα λενε γνωστοι που εχουν παει...επισης για τους λατρεις του κυνηγιου κυνηγω φασα εδω και πολλα χρονια,με αξιωσε ο θεος να γνωρισω τοπους απιστευτης ομορφιας,παραμυθενιους,μεχρι τον νοεμβρη που σφιγγουν τα κρυα μενω στα βουνα,δαση οξιας,ελατοδαση,και ντουσκα οπως λεμε εμεις,δαση βελανιδιας,γινομαι ποιητικος γιατι εχω αντικρυσει απιστευτες ανατολες,εχω απολαυσει καυτο καφε μπροστα στην φωτια ενω ο ηλιος κρυβοταν πισω απο τις βουνοκορφες,εχω μοιραστει στιγμες με φιλους στην απεραντοσυνη των ελληνικων βουνων,κυνηγω αυτο το πουλι ,αυτην την σκια των βουνων,αυτο το F-16 με μετακαυστηρα,αυτην την γαλαζια σειρηνα του ουρανου που οσοι ασχολουνται μαζι της θεωρουνται μαζοχιστες...το γιατι θα το κουβεντιασω οταν βρεθουμε με παιδια απο εδω...λογω εργασιας εχω τον χειμωνα ελευθερο να φευγω συντροφια εδω και 2 χρονια του νταστερινου μου,περσυ παιδες 22000 χιλιομετρα κυνηγητικα,πιστος συντροφος παντος καιρου...αυτα,ελπιζω να κανονισουμε συναντση,συντονιστειτε!!
|
|
|
Post by alkaios on May 15, 2022 21:26:00 GMT 2
Σπύρο καλώς ήρθες στην παρέα! Θυμάμαι που τα συζητούσαμε στο ραλλυ ακρόπολις! Στείλε μου με πμ το κινητό σου γιατι μάλλον το επόμενο σκ θα είμαστε Ασπρόπυργο.
Πολύ θα χαρώ να τα λέμε συχνά κι από κοντά!
|
|
fatsa
Full Member

|
Post by fatsa on May 15, 2022 21:47:36 GMT 2
σημερα ειδα αυτο το παραθυρο που εχετε ανοιξει,να σας πω οτι ενθουσιαστηκα λογω οτι ειμαι πρωην αθλητης του ΣΟΕΛ..εριχνα τραπ στο θρυλικο σκοπευτηριο του ασπροπυργου..στον δρομο για ΤΙΤΑΝ..τωρα ριχνω SPORTING καθαρα ομως για λογους προπονησης,συνηθως ανεβαινω στο σχιστο,ειναι κοντα μου,εχω ριξει σε ολα της αττικης εκτος των ψαχνων,θα μπορουσαμε να οργανωσουμε μια βολτουλα εκει οι ξεσκονοσκοπευτες,ειναι το καλυτερο μακραν απο τα αλλα λενε γνωστοι που εχουν παει...επισης για τους λατρεις του κυνηγιου κυνηγω φασα εδω και πολλα χρονια,με αξιωσε ο θεος να γνωρισω τοπους απιστευτης ομορφιας,παραμυθενιους,μεχρι τον νοεμβρη που σφιγγουν τα κρυα μενω στα βουνα,δαση οξιας,ελατοδαση,και ντουσκα οπως λεμε εμεις,δαση βελανιδιας,γινομαι ποιητικος γιατι εχω αντικρυσει απιστευτες ανατολες,εχω απολαυσει καυτο καφε μπροστα στην φωτια ενω ο ηλιος κρυβοταν πισω απο τις βουνοκορφες,εχω μοιραστει στιγμες με φιλους στην απεραντοσυνη των ελληνικων βουνων,κυνηγω αυτο το πουλι ,αυτην την σκια των βουνων,αυτο το F-16 με μετακαυστηρα,αυτην την γαλαζια σειρηνα του ουρανου που οσοι ασχολουνται μαζι της θεωρουνται μαζοχιστες...το γιατι θα το κουβεντιασω οταν βρεθουμε με παιδια απο εδω...λογω εργασιας εχω τον χειμωνα ελευθερο να φευγω συντροφια εδω και 2 χρονια του νταστερινου μου,περσυ παιδες 22000 χιλιομετρα κυνηγητικα,πιστος συντροφος παντος καιρου...αυτα,ελπιζω να κανονισουμε συναντση,συντονιστειτε!! Και μονο απο το "nick name",εισαι δικος μας και Berettaκιας και Dusterας...!!!! Μπορουμε να παμε και Μαλακασα οπου τα ιδια παιδια που εχουν τα Ψαχνα,εχουν πλεον και τη Μαλακασα και την εχουν κανει φανταστικη.Τεσσερα γηπεδα trap-skeet,τεσσερα sporting και ετοιμαζονται αλλα δυο sporting. Απλα μεινε συντονισμενος....
|
|
|
Post by alkaios on May 16, 2022 10:12:48 GMT 2
Το Σάββατο 21/5 και ώρα 9.00 το πρωι θα βρεθούμε στον φούρνο "το χωριάτικο" στον Άγιο Στέφανο για να μεταβούμε στο σκοπευτήριο της Μαλακασας.
|
|
|
Post by alkaios on May 21, 2022 11:09:53 GMT 2
Χρόνια πολλά στον αγαπημένο φίλο, κυνηγό και σκοπευτη, Κώστα! 
|
|
|
Post by alkaios on May 21, 2022 11:11:46 GMT 2
Πάμε γερά! 
|
|