gringo
Full Member

Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.3 tce 150
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Grey comet
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Όνομα: Γιώργος
|
Post by gringo on Jun 1, 2022 11:15:19 GMT 2
Και εμένα στη βενζίνη όταν το φουλαρω, πρέπει να κάνω 80-90 χλμ για να αρχίσει να πέφτει.
|
|
|
Post by petran2 on Jun 2, 2022 15:38:51 GMT 2
Οποτε μονο απο τα λιτρα που εχουν καει βλεπουμε ποσο καυσιμο εχουμε? Ειναι ενταξει αυτο που μας λεει οτι εχουμε πχ 30λιτρα καψει? Οχι μην το εμπιστευεσαι δεν εχει ακρηβεια σε αυτο το κοματι αλλα δεν θα σε αφησει κιολας.
|
|
dmpatanis
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Κινητήρας: 1.5 diesel
Κίνηση: 4x4
|
Post by dmpatanis on Jun 3, 2022 11:07:03 GMT 2
Οποτε μονο απο τα λιτρα που εχουν καει βλεπουμε ποσο καυσιμο εχουμε? Ειναι ενταξει αυτο που μας λεει οτι εχουμε πχ 30λιτρα καψει? Οχι μην το εμπιστευεσαι δεν εχει ακρηβεια σε αυτο το κοματι αλλα δεν θα σε αφησει κιολας. Καλα ρε παιδια πως θα βλεπουμε το εχουμε καψει?
|
|
|
Post by Δημήτρης (kyro) on Jun 3, 2022 19:27:46 GMT 2
Οχι μην το εμπιστευεσαι δεν εχει ακρηβεια σε αυτο το κοματι αλλα δεν θα σε αφησει κιολας. Καλα ρε παιδια πως θα βλεπουμε το εχουμε καψει? Από το Duster 2 αυτή η ένδειξη που δείχνει πόσο έχεις κάψει, δεν υπάρχει καν. Με τον καιρό θα μάθεις πόσα χιλιόμετρα περίπου έχεις ακόμα όταν βρίσκεσαι σε κάθε μπάρα. Επίσης έχε στο νου σου ότι μετά από γέμισμα έχεις 800 χιλιόμετρα τουλάχιστον αυτονομία με νορμάλ οδήγηση. Οπότε το παρακολουθείς και από εκεί.
|
|
|
Post by petran2 on Jun 6, 2022 11:59:29 GMT 2
Καλα ρε παιδια πως θα βλεπουμε το εχουμε καψει? Από το Duster 2 αυτή η ένδειξη που δείχνει πόσο έχεις κάψει, δεν υπάρχει καν. Με τον καιρό θα μάθεις πόσα χιλιόμετρα περίπου έχεις ακόμα όταν βρίσκεσαι σε κάθε μπάρα. Επίσης έχε στο νου σου ότι μετά από γέμισμα έχεις 800 χιλιόμετρα τουλάχιστον αυτονομία με νορμάλ οδήγηση. Οπότε το παρακολουθείς και από εκεί. Πολυ σωστος
|
|
|
Post by teo on Oct 12, 2022 7:31:24 GMT 2
Ενημέρωση από το εργοστάσιο. Την μεταφέρω αυτούσια.
1) Pour afficher le plein, ajouter plus de 25 litres (Duster 4X4) ou plus de 15 litres (Duster 4X2), contact coupé, avoir déclenché le pistolet 3 fois et attendre 15 secondes avant de remettre le contact.
2) En cas d’incohérence d’indication de niveau carburant, le véhicule a pu être incliné sur le côté (version 4X4) : Refaire le plein.
3) L’indication du niveau de carburant n’est pas proportionnelle par rapport au km parcourus en particulier en cas de sur-remplissage. Il faut expliquer au client de ne pas faire de sur-remplissage : Après 3 déclenchements consécutifs de pistolet en appuyant franchement sur la gâchette, le réservoir est correctement plein. Le sur-remplissage peut aller jusqu’à 15 litres supplémentaires.
1)Για να εμφανιστεί το γεμάτο ρεζερβουάρ, προσθέστε περισσότερα από 25 λίτρα (Duster 4X4) ή περισσότερα από 15 λίτρα (Duster 4X2), σβήστε την ανάφλεξη, ενεργοποιήστε το ακροφύσιο 3 φορές και περιμένετε 15 δευτερόλεπτα πριν ανάψετε ξανά την ανάφλεξη.
2) Εάν η ένδειξη της στάθμης καυσίμου είναι ασυνεπής, το όχημα μπορεί να έχει πάρει κλίση προς τη μία πλευρά (έκδοση 4X4): Ανεφοδιασμός.
3) Η ένδειξη της στάθμης καυσίμου δεν είναι ανάλογη με τον αριθμό των διανυθέντων χιλιομέτρων, ιδίως σε περίπτωση υπερπλήρωσης. Ο πελάτης πρέπει να ενημερωθεί για την αποφυγή υπερπλήρωσης: Μετά από 3 διαδοχικές ενεργοποιήσεις του ακροφυσίου με σταθερό πάτημα της σκανδάλης, η δεξαμενή έχει γεμίσει σωστά. Η υπερπλήρωση μπορεί να φτάσει τα 15 λίτρα.
|
|
lupusgr
Junior Member

Κινητήρας: 1.5 dCi Blue
Χρώμα: Γκρι Comet
Κατοχή από: 12/2019
Όνομα: Βασίλης
|
Post by lupusgr on Oct 13, 2022 7:46:45 GMT 2
Μου το έκανε και σε εμένα την προηγούμενη εβδομάδα. Ενώ είχα γεμίσει ο δείκτης καυσίμου ήταν λίγο πάνω από τη μέση, και έπεφτε με ταχύτερους ρυθμούς του φυσιολογικού. Τα υπολειπόμενα χιλιόμετρα λειτουργούσαν κανονικά. Στο επόμενο γέμισμα λειτούργησαν όλα φυσιολογικά.
|
|
lupusgr
Junior Member

Κινητήρας: 1.5 dCi Blue
Χρώμα: Γκρι Comet
Κατοχή από: 12/2019
Όνομα: Βασίλης
|
Post by lupusgr on Oct 31, 2022 9:23:19 GMT 2
Επανέρχομαι στο θέμα, μου το ξαναέκανε μετά από δύο φουλαρίσματα. Ο δείκτης έμεινε κολλημένος στη μέση περίπου, ταξίδι σε εθνική 350km+ ο δείκτης ακίνητος. Μετά από μία ημέρα ο δείκτης full (χωρίς να έχω γεμίσει). Γενικά απ' ότι κατάλαβα ο δείκτης δείχνει ότι να ναι. Μάλλον θα χρειαστώ επίσκεψη στον teo μόλις επιστρέψω Αθήνα.
|
|
antonisd
New Member
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Κινητήρας: 1.5 dCi
Χρώμα: Μπλε
|
Post by antonisd on Nov 5, 2022 19:34:37 GMT 2
Η καλύτερη τακτική είναι να μηδενίζεις χιλιομετρητή όταν γεμίζεις και να πηγαίνεις με βάση αυτόν. Πρόσφατα πάρκαρα με μισό ντεπόζιτο (400χλμ διαθέσιμα ακόμα) σε βουνίσιο τερέν με μεγάλη αριστερή κλίση. Όταν το έβαλα μπρος για να φύγω έδειχνε ρεζέρβα και υπολοιπόμενα χιλιόμετρα 100. Το άναψα και το έσβησα πολλές φορές αλλά τίποτα. Το παρκαρα επίτηδες σε ανηφόρα με μεγάλη κλιση... τίποτα. Αφού δεν κατάφερα τίποτα, αποφάσισα να βασιστώ στα ως τότε διανυθέντα χλμ και να συνεχίσω την πορεία μου. Μετά από πολλά χιλιόμετρα και αφού στάθμευσα εκ νέου , ο δείκτης επανήλθε στα φυσιολογικά του.
|
|
eol
Junior Member

Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5dci
Χρώμα: Beige Dune
Κατοχή από: March 2018
|
Post by eol on Nov 24, 2022 10:30:35 GMT 2
Από το Duster 2 αυτή η ένδειξη που δείχνει πόσο έχεις κάψει, δεν υπάρχει καν. Με τον καιρό θα μάθεις πόσα χιλιόμετρα περίπου έχεις ακόμα όταν βρίσκεσαι σε κάθε μπάρα. Επίσης έχε στο νου σου ότι μετά από γέμισμα έχεις 800 χιλιόμετρα τουλάχιστον αυτονομία με νορμάλ οδήγηση. Οπότε το παρακολουθείς και από εκεί. +1,000,000 και εγώ το ίδιο κάνω: φουλάρω, μηδενίζω χιλιομετρητη και ξέρω ότι μετα απο 720-750 χλμ θα χρειαστώ βενζινάδικο άσχετα με το τι μου γράφει στην αυτονομία μέχρι να το συνηθίσεις είναι λίγο αγχωτικό είναι η αλήθεια
|
|
ergostar
Full Member

Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5 dci
Έκδοση: Prestige 4x4
Χρώμα: Χρυσαφί
Κατοχή από: 9/2018
|
Post by ergostar on Dec 23, 2022 12:51:23 GMT 2
Εγώ πάντως από τότε που έκανα update στην αντιπροσωπεία δε φαίνεται να μου κάνει κάτι.μετραει σωστά
|
|