picos
New Member
Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2021
Κινητήρας: 1000 TCe LPG
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: WHITE
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 12/2021
|
Post by picos on Jun 12, 2022 12:27:51 GMT 2
Φιλοι μου λυπαμαι που η 1η μου δημοσιευση στο φορουμ ειναι αυτη
Παρηγγειλα πριν καιρο κατι πλαισια πινακιδων απο το Dacianmag , παρελαβα και τα αφησα στην ακρη για να τις βαλουν στο συνεργειο. Με καλεσαν απο το συνεργειο και με ενημερωσαν οτι τα πλαισια ηταν χτυπημενα . Επικοινωνησα με την εξυπηρετηση τους και τυπικα μου απαντησαν οτι αν δεν γινει ενημερωση εντος 14 ημερων δεν εχουν αυθυνη και καλα λενε
Ομως σε καμμια περιπτωση δεν εκανα εγω ζημια στα πλαισια και τα 50€ δεν ειναι λιγα λεφτα αυτυ την περιοδο , τους ειπα οτι δεχομαι και εχω διαβασει τους ορους αλλα θα ενημερωσω τα μελη των φορουμ που ειμαι μελος για να γνωριζουν , αυτη ειναι η μονη μας δυναμη απεναντι σε τετοια φαινομενα
Αναμενω την απαντηση τους και θα σας ενημερωσω , δεν ελπιζω σε κατι αλλα δεν μπορω και να το καταπιω
|
|
dimitri
Newbie
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2013
Κινητήρας: 1.5 dci
Χρώμα: Καφέ
Κίνηση: 4x4
|
Post by dimitri on Jun 14, 2022 8:12:34 GMT 2
Η αλήθεια είναι ότι το διάστημα των 14 ημερών το τηρούν πολλές εταιρείες για την επιστροφή προϊόντων. Βέβαια κατά περίπτωση θα έπρεπε να υπάρχουν και εξαιρέσεις. Ελπίζω να βγάλεις κάποια άκρη.
|
|
|
Post by petran2 on Jun 14, 2022 10:55:14 GMT 2
Καλο ειναι να τραβαμε ενα βιντεακι οταν παραλαμβανουμε το οτιδηποτε και να κανουμε ξεπακεταρισμα αμεσως με την παραλαβη για να ειμαστε καλυμενοι εμεις. Βεβαια εγω που το λεω την εχω πατησει αλλα απο τοτε οτι παραλαμβανω το τραβαω βιντεακι για να εχω αποδειξη πως το παρελαβα. Ευχομαι να βρεις ακρη γιατι απο οτι ακουω εδω ειναι καλη εταιρεια.
|
|
sakis85
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Χρονολογία παραγωγής: 2022
Κινητήρας: 1.0 tce lpg
Έκδοση: prestige
Χρώμα: red fusion
Όνομα: Σάκης
|
Post by sakis85 on Jun 16, 2022 3:22:42 GMT 2
Δυστυχώς αδερφέ το λάθος είναι δικό σου. Αν δεν ανοίξεις το δέμα μπροστά στον υπάλληλο που σου το παραδίδει, τουλάχιστον πρέπει να το ανοίξεις άμεσα και να ελέγξεις την κατάσταση του προϊόντος. Μπορεί να χτυπήθηκε κατά τη μεταφορά και πάλι θα σου το άλλαζαν χωρίς πρόβλημα πιστεύω αλλά μετά από τις 14 μέρες λίγο δύσκολο. Ελπίζω να βρεις άκρη και να μην πάνε χαμένα 50€ στις μέρες μας.
|
|
picos
New Member
|
Post by picos on Jun 18, 2022 15:34:45 GMT 2
Εχετε δικιο αλλα δεν θα τους το χαρισω , θα προσπαθησω
|
|
picos
New Member
|
Post by picos on Oct 7, 2022 14:17:02 GMT 2
Ανθρακες ο θησαυρος , εστειλα μειλ και δεν μου απαντησαν καν ...... ασ προσεχα οπωως γραψαν και οι φιλοιι παραπανω
|
|