|
Post by thanosi on Sept 16, 2022 9:30:12 GMT 2
Καλως σας βρηκα.
Κατοχος lpg 2022. Εχω απορια για τη χρηση με βενζινη. Ειχα βαλει 20 ευρω και επειδη δεν χρησιμοποιω καθολου τη βενζινη σκεφτομαι μηπως πρεπει να την καταναλωσω και να βαλω καινουρια. Καθε ποτε λετε ειναι καλo να γινεται ανανεωση? Και πόσο βαζετε? 10? 20 ευρω?
Επειδη προερχομαι απο αμαξι με μετατροπη σε lpg, ο εγκαταστατης ειχε πει να εχω παντα 1/4 του ντεποζιτου γεματο βενζινη για προστασια της αντλιας βενζινης. Ισχυει κι εδω στο εργοστασιακο lpg κατι τετοιο?
|
|
Elmoneth
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2020
Κινητήρας: 1.0 TCE LPG
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Comete Grey
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 12/2020
|
Post by Elmoneth on Sept 18, 2022 1:24:29 GMT 2
Εγώ φροντίζω να είναι πάντα στο 45% - 55% το ντεπόζιτο της βενζίνης και κάθε 4 μήνες περίπου το καίω και ξαναβάζω για να μη χαλάσει. Δεν ξέρω αν είναι το ιδανικό αλλά μου ακούγεται σχετικά σωστό και ισορροπημένο.
|
|
savvasxatzidis
New Member
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2022
Κινητήρας: 1.0 TCe Lpg
Έκδοση: Ambiance
Κίνηση: 4x2
Κατοχή από: 05/2022
|
Post by savvasxatzidis on Nov 23, 2022 13:04:17 GMT 2
Εγώ πάντα είμαι μισογεμάτος, γιατί γενικά για μικρές αποστάσεις το δουλεύω βενζίνη για να λιπαίνονται τα έντερα του. Το γυρνάω σε lpg μετά από κανά τέταρτο, αφού έχει ζεσταθεί καλά.
|
|
|
Post by axilleas87lpg on Jan 26, 2023 15:53:51 GMT 2
καλησπέρα!μισογεματο και εγώ τους καλούς μήνες για να δουλεύει σωστά και το φλοτερ! τον χειμώνα κάτω από 5 βαθμούς στα Ιωαννινα το δουλεύω μόνο βενζίνη γιατί έκανε που και που κάτι μανούρες οπότε αποφεύγω το lpg!
|
|
dusterakos
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Κινητήρας: 1.5 D 4X4
Κίνηση: 4x4
Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ
|
Post by dusterakos on Jan 26, 2023 18:38:02 GMT 2
καλησπέρα!μισογεματο και εγώ τους καλούς μήνες για να δουλεύει σωστά και το φλοτερ! τον χειμώνα κάτω από 5 βαθμούς στα Ιωαννινα το δουλεύω μόνο βενζίνη γιατί έκανε που και που κάτι μανούρες οπότε αποφεύγω το lpg! .Γειά σού πατριώτη..Έρχονται χιόνα σήμερα!
|
|