spirosa400
Full Member

Μάρκα: duster
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: diesel
Έκδοση: ambiance
Χρώμα: white
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 2020
Όνομα: spiros
|
Post by spirosa400 on Jun 5, 2023 17:11:20 GMT 2
Επ θέλουμε λεπτομέρειες. Ποια σόμπα πήρες και πως την πέρασες από την OZtrail η οποία δεν έχει έξοδο καμινάδας?. Αυτό το setup το σκέφτομαι πολύ καιρό αλλά με μια teepee tent. καλησπερα νταστεροπληκτοι,σομπα καθως και κρεββατι πηρα απο ali express,σε τιμες πολυ φτηνες,η σομπα 39 ευρω,και το κρεββατακι,30 και 44 ευρω μεταφορικα,παραδοση εναμιση μηνα, αλλα οκ,η σομπα ειναι αγνωστου πατρος αλλα πολυ καλη κατασκευη,το κρεββατακι ειναι Khaki 1,95x60x13,5,οσο για το μπουρι,κοιτα στο canvascamp,εχει τα παντα,πυριμαχη εξοδο,απλα κοβεις το υφασμα εκει,στην εξοδο,εγω πηγα υφασμα 15χ15 ιδιο υλικο με την εξωτερικη τεντα,βασικα απο μια παλια μου σκηνη και μου προσαρμοσε χρατς ωστε να κλεινει οταν δεν χρησιμοποιω την σομπα ,κοστος 10 ευρω,η teepe tent μου φαινεται λιγο στεναχωρη στις ακρες,δεν την εχω δει στημενη βεβαια αλλα νομιζω περιοριζει χωρους,οποιος θελει να δει την αλλη ελλαδα ,αυτην που βλεπουν λιγοι θα ειμαι 20 με 30 οκτωβρη στο στεκι μου στα πιερια,οπου θα ειναι πληρη το πακετο,σομπα τεντα κλπ κλπ κλπ...με θεα το γραμμο μπροστα και τον ολυμπο πισω,και την λιμνη πολυφυτου στα ποδια μας στα 1700μ πιο κατω.....ειστε ολοι ευσπροδεκτοι,υπαρχει διπλα στο καμπ λιμνη για μπανιο ,για οποιον αντεχει το κρυο νερο..αντε να σας δω,εγω παντως δεν μπαινω,τιμες ενοικιασης σε πμ...χαχααχα,περιλαμβανεται ο εσπρεσσο,ακους μακεδων? αυτα κωνσταντινε,οτι θελεις ειμαι στην διαθεση σου!!
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Jun 5, 2023 21:13:45 GMT 2
Αν καταφέρω και βρώ χρόνο, σίγουρα θα ανέβω για 2-3 διανυκτερεύσεις! Οι teepee μου αρέσουν γιατί αντέχουν σε δυνατούς ανέμους και βροχή. Δεν είναι όμως πολύ άνετες εσωτερικά μιας και το ψηλότερο σημείο είναι στο κέντρο. Πάντως έφτιαξες πολύ καλό setup που δεν χαμπαριαζει από τον ελληνικό χειμώνα. Να προσέχεις το πάτωμα κάτω από την σόμπα. Πρέπει να βάλεις κάτι ανθεκτικό για να μη λιώσει από τη ζέστη.
|
|
|
Post by makedon110 on Jun 6, 2023 12:46:52 GMT 2
Σπύρο βάζω στο ημερολόγιο υπενθύμιση για να έρθω να σε βρω......για διπλό espresso lungo
|
|
|
Post by makedon110 on Jun 6, 2023 12:48:21 GMT 2
Και φυσικά ότι άλλο προκύψει......από αυτά που η φύση απλώχερα κάποιες φορές μας χαρίζει!
|
|
spirosa400
Full Member

|
Post by spirosa400 on Jun 6, 2023 17:45:45 GMT 2
σας περιμενω,ελπιζω να μπορεσετε να ερθετε,ειναι καταπληκτικος τοπος,εχω γυρισει ολην την ελλαδα,εχω μαγευτει απο αυτο το μερος,δεν ξερω η θεα?ο συνδυασμος τοπιων?η ατμοσφαιρα?δεν ξερω ειλικρινα να σας πω....οσο για την σομπα κωνσταντινε εχω πυριμαχο πανι..που μπαινει απο κατω απο την σομπα,περσυ δοκιμαστηκε η σομπα με την TERRA που εχει προθαλαμο,οποτε δεν χρειαστηκε το πυριμαχο,περριτο να σας πω οτι κοιμομασταν με το φανελακι,κυριολεκτω,το πρωτο βραδυ δε,ασχετος γαρ ειχα κλεισει με φτερες την σκηνη γυρω γυρω,μπας και κρυωσουμε....τρομαρα μας,αφου δεν παθαμε θερμοπληξια παλι καλα,σηκωθηκα 2 η ωρα και ανοιξα την εισοδο να παρουμε αερα,με την νυχτα να δειχνει -2,και το νταστερ το πρωι να εχει ενα δαχτυλο παγο επανω,απλα φετος δεν θα την φουλαρω με ξυλα,εμαθα...που θα την εχουμε και μεσα στην σκηνη,ελπιζω μην γινει χαμαμ,αυτα παιδες,και φετος ο καφες θα βραζει επανω σε μαντεμι,με ξυλα οξιας και ελατου ,αυτο ειναι προσκληση-προκληση για μακεδονα...αρωματααα βουνισια,αλλα πολυ θα γουσταρα μεγαλη νταστοπαρεα,μακεδων,αλκαιο,μιχαλη,θαναση,νικο,K.Κordotzohn πετραν,φυσικα εσενα κωνσταντινε..και τον γκουρου μας τον ΤΕΟ,και ας με συγχωρησουν οσους ξεχναω,αυτοι που ανεφερα ειναι η παρεα του ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,που ειχαμε περασει φανταστικα,αααα μην ξεχασω την φατσα,που ειναι και ευαισθητουλης και φυσικα ολους τους νταστεροβιους,,ολοι οι καλοι χωρανε....επισης εχει φανταστικες εκτος δρομου διαδρομες.....σας ψηνω ε?αντε ετοιμαστετε...!!!
|
|
apotzavi
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster II
Κινητήρας: Ad Blue
Έκδοση: prestige
Χρώμα: Atacama
Κατοχή από: 02/2020
|
Post by apotzavi on Jun 6, 2023 18:42:59 GMT 2
Μπεκάτσες θα έχει?
|
|
spirosa400
Full Member

|
Post by spirosa400 on Jun 6, 2023 19:50:00 GMT 2
σιγουρα εχει..εγω κυνηγαω τις αλλες ,τις παραξενες τις γαλαζιες,αλλα εχω δει αρκετες μακρομυτες...αλλα πιστευω οτι ξερεις....
|
|