SPYROS
New Member
Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2018
Κινητήρας: 1.5
Έκδοση: PRESTIGE
Χρώμα: ΜΑΥΡΟ
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 2022
|
Post by SPYROS on Oct 28, 2022 23:49:00 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα,
Νέος κάτοχος πλέον και εγώ και μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο Duster II, επηρεασμένος και από έναν φίλο μηχανικό ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι δεν βγάζουν βλάβες σοβαρές και πως εάν βγάλουν είναι αντιμετωπίσημες. Όλα ξεκίνησαν μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και ενώ μας πήγες και μας έφερε αξιοπρεπώς, την επόμενη ακριβώς ημέρα, άρχισαν τα λαμπάκια ενώ τα Χριστούγεννα δεν είχαν ακόμα έρθει. Να επισημάνω ότι το αυτοκίνητο είναι εισαγωγής και τα χλμ περίπου στα 33.000. Βιβλίο service ακόμα να παραλάβω ενώ μετά από κατα τύχη έλεγχο στην car vertical, τα χλμ ''φάνηκαν'' να είναι αληθινά.
Η ένδειξη ήταν αστοχία υλικού μηχανής και αναβόσβηνε στην αρχή όταν το ζόριζα ενώ από ένα σημείο κ μετά η ένδειξη ήταν σχεδόν μόνιμη. Το αυτοκίνητο, έκοβε η απόδοσή του σαν να έμπαινε σε safe mode ενώ από ένα σημείο και μετά άναβε και η κίτρινη ένδειξη της βλάβης μηχανής. Το πήγα στην αντιπροσωπεία και με ενημέρωσαν πως το αυτοκίνητο είχε καρβουνίλα καθώς δε ήταν δουλεμένο σε ανοιχτό δρόμο και πως η egr ήταν βουλωμένη. Πέραν αυτού μπορεί να έφταιγε και το καύσιμο και μπορεί και το dpf επίσης να ήταν βουλωμένο. Μου πρότειναν να κάνω ορισμένα χλμ με υψηλές στροφές στον κινητήρα καθώς καθάρισαν την egr και να αλλλάξω πετρέλαιο. Στα 5 λεπτά αφού έφυγα από την αντιπροσωπεία, πάλι τα ίδια λαμπάκια. Πάλι τηλ στο service και η απάντηση η ιδια, χλμ και ξεμπούκωμα!!
Αφού πέρασαν 2 ημέρες και το πρόβλημα όλο και γινόταν χειρότερο, πήγα στον γνωστό μηχανικό όπου βάζοντάς το στον εγκέφαλο, μου ανακοίνωσε ότι είναι κολλημένη η egr και θέλει αλλαγή. Διαπίστωσε επίσης ότι χέρι για τον καθαρισμό της δεν μπήκε ποτέ. Τι να έκανα και εγώ προχρήσαμε στην αντικαταστασή της με κόστος 250,00 ευρώ. Αφου την αλλάξαμε, στην πρώτη βόλτα το αυτοκίνητο πέταγε. Μετά από κάνα 2 χλμ πάλι τα ίδια με αποκορύφωμα + μία νέα ενδειξη, αυτή του ελέγχου συστήματος αντιρρύπανσης. Πίσω πάλι στον γνωστό, ξανά στον εγκέφαλο και το μηχάνημα βγάζει πρόβλημα στην υποπίεση της τουρμπίνας και με τα πολλά ήθελε αντικάτασταση ένας αισθητήρας. Λέω οκ να τον παραγγείλουμε και για να μην μακρυγορώ άφαντος ο γνωστός μηχανικός, δεν είχε χρόνο, δεν έβρισκε το ανταλλακτικό, δεν είχε γνήσιο και δεν ήθελε να βάλει ιμιτασιον με τα πολλά κατέληξα πάλι στην αντιπροσωπία. Εδω ξεκινάει το καλό.
Αφού το ψάχνουνε μία εβδομάδα, καταλήγουν ότι φταίει η δεύτερη βαλβίδα egr και πως χρειάζεται 3 εβδομάδες για να έρθει το ανταλλακτικό από Γαλλία. Τι να έκανα περίμενα λοιπόν 3 εβδομάδες. Στο τέλος της 3ης εβδομάδας λοιπόν παίρνω τηλ. και ήταν όλοι απασχολημένοι, το τμήμα των ανταλλακτικών, το service, είχε πέσει πολύ δουλεια... και άφησα μήνυμα να με καλέσουν. Φυσικά δεν έγινε ποτέ αυτό και ετά λοιπόν από 5 ημέρες και συνεχόμενα τηλεφωνήματα, με παίρνει ένα κύριος από το service και μου λέει έτοιμο το αυτοκίνητο ελάτε να το παραλάβετε. Τον ρώτησα όλα εντάξει με την egr γιατί την είχα αλλάξει.......και μου απαντάει ποια egr, επαναπρογραμματισμό κάναμε δεν ξέρω για ποια egr μιλάτε. Χρειάστηκαν 4 εβδομάδες λοιπόν για να κάνουν επαναποργραμματισμό.
Το καλύτερο έρχεται τώρα. Στέλνω τη γυναίκα μου να το παραλάβει καθώς δούλευα και έπρεπε να το παραλάβουμε πάσει θυσία μετα από σχεδόν 2 μήνες χωρίς αυτοκίνητο και τη στιγμή που ο υπεύθυνος συνεργείου λεει πάλι τις γνωστές π@π@ριες περί οδήγησης σε υψηλές στροφές κτλ. έρχεται ο βοηθός και τον ενημερώνει ότι το αυτοκοκίνητο δεν παίρνει μπροστά, και ακαγκαστικά διώχνουν τη γυναίκα μου και θα μας ενημερώσουν. Μετά από 3 ημέρες, μας ενημερώνουν ότι κάηκε ο εγκέφαλος, από μόνος του, και πώς πρέπει να παραγγείλουν από Γαλλία καινούργιο. Μεταχειρισμένος δεν μπάινει γιατι είναι κλειδωμένοι δεν κάνουν.
Μετά από μία εβδομάδα λοιπόν τους παίρνω τηλ για να δω τι γίνεται και με ενημερώνουν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος στην Γαλλία και πώς όταν παράξει το εργοστάσιο, έχουμε προτεραιότητα στην παραλαβή του εγκεφάλου και πως το έχουν δηλώσει ως άμεση προτεραιότητα. Πείτε τώρα εγώ είμαι γκαντέμης ή οι ''επίσημες'' αντιπροσωπείες είναι για το γαιδαρο καβάλα?
Το Φεβρουάριο το αγόρασα το αμάξι και ζήτημα να έχω κάνει 500 χλμ τα οποία ήταν σε εθνική οδό και με καλό πετρέλαιο. Έχοντας περάσει από τα χέρια μου 12 αυτοκινήτα, και μερίκα από αυτά με βελτίωση, δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο. Και απορώ, αυτό το μοτέρ της renault, το χρησιμοποιούν 3-4 μοντέλα στην αγορά, τόσο δύσκολο είναι να βρεθεί ένας εγκέφαλος? Τα παλικάρια στην αντιπροσωπεία, κατέχουν από βλάβες ή τωρα μαθαίνουν?
Εάν τραβήξει μακρυά ακόμα η ιστορία σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Το πας για μια βλάβη και ξαφνικά καίγεται ο εγκέφαλος. Δεν ξέρω εάν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία αλλά έχω απογοητευτεί πλήρως.
|
|
|
Post by Kostas X on Oct 29, 2022 5:52:40 GMT 2
Συμπλήρωσε το προφίλ σου μπές στην παρουσίαση νέων μελών κ τέλος στην αντιστοιχεί ενότητα Γράψε η ρώτα τι θές. Ολα με μία σειρά Σπύρο.
|
|
|
Post by lele on Oct 29, 2022 8:20:21 GMT 2
Καλημέρα
Απο την μια καταλαβαίνω την όποια αγανάκτηση, αλλα νομίζω είναι τελείως λάθος να παίρνει η μπάλα όλες τις αντιπροσωπείες.
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Oct 29, 2022 22:07:45 GMT 2
Το άσχημο με τα εισαγωγής, είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι πραγματικά έχει γίνει στο αυτοκίνητο. Δεν είναι κανόνας, αλλά έχουν ακουστεί πολλά...
|
|
SPYROS
New Member
|
Post by SPYROS on Oct 30, 2022 10:05:23 GMT 2
Γενικά το μεταχειρισμένο, είναι λίγο ρίσκο αλλά μέχρι τώρα δεν είχα κάποια σοβαρή βλάβη σε ότι αυτοκοκίνητο και εάν αγόρασα, είτε με ιστορικό είτε χωρίς. Το κακό είναι πως εάν τύχει η στραβή, δεν υπάρχει σωστή αντιμετώπιση από πλευράς υπηρεσιών και είναι λυπηρό. Και μιλάμε για ένα μοτέρ που το φοράει η mercedes, η nissan, και κλασικά η renault.
Δεν πρέπει να μπαίνουν όλες οι αντιπροσωπείες στο ίδιο καλάθι, αλλά η αντιμετίπιση κάποιων θεμάτων δεν είναι επαγγελματική. Μία χρονιά έτυχε να μείνω μ΄ένα peugeot στην επαρχία, κ ο επίσημος αντιπρόσωπος δεν είχε τη δυνατότηα να κάνει επαναπρογραμματισμό. Έπρεπε να γίνει στην Αθήνα.
|
|
|
Post by Θωμάς on Nov 5, 2022 15:34:41 GMT 2
Σπύρο πραγματικά μακάρι να ξεμπερδέψετε σύντομα και να μην βγάλει τίποτα άλλο. Τι να πω, ίσως είναι και λαχείο. Οι περισσότεροι δεν έχουμε αντιμετωπίσει προβλήματα.
|
|
eol
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Κινητήρας: 1.5dci
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Beige Dune
Κίνηση: 4x4
Κατοχή από: March 2018
|
Post by eol on Nov 24, 2022 10:19:47 GMT 2
Σπύρο είλκρινά σου έυχομαι να λυθούν όλα τα προβλήματα και κατανοώ πλήρως το ξενέρωμα σου,
προσώπικα δεν θα τα "τσουβάλιαζα¨ όλα δεδομένου ότι η αγορά μεταχειρισμένου είναι λίγο λάχείο:
εμεις την πάθαμε με ένα opel vectra που στο δίμηνο μετά την αγορά λόγο κολημένων ρουλεμάν έκοψε ιμάντα χρονισμού με ότι αυτό συνεπάγετε (πήγε γύρω στο 1000αρικο η ζημιά απο ότι θυμάμαι) αντίστοιχα ξέρω κόσμο με καινούργια BMW 2 μήνες στο συνεργείο της αντιπροσωπείας να περιμένουν οδηγίες από την γερμανία για να του διορθώσουν το πρόβλημα
από τα γραφόμενα σου και τα στοιχεία του προφίλ σου το αμάξι έχει κάνει σε 4 χρόνια 33.000χλμ = 8250χλμ/ χρόνο λίγα δεν είναι για diesel?
|
|
SPYROS
New Member
|
Post by SPYROS on Nov 27, 2022 22:45:48 GMT 2
Τι να πω φίλε eol. Λίγα χλμ ή πολλά, υποτίθεται ότι αύτος που μου το πούλησε, εγγυάται τα χλμ.Όντως η κατάσταση του αυτοκινήτου, και εσωτερικά κ εξωτερικά δεν μαρτυρούν ότι έχει κάνει πολλά χλμ. Το κακό είναι ότι έχουμ 3 μήνες ακινησία, παίρνω μία φορά την εβδομάδα τηλέφωνο και δεν υπάρχει καμία απάντηση σχετικά με τη διαθεσιμότητα του εγκεφάλου. Με ένα ηλεκλοτρόλογο που μίλησα, με ενημέρωσε ότι για να κάψεις τον συγκεκριμένο εγκέφαλο, πρέπει να είσαι εντελώς εμπειροτέχνης. Σίγουρα δεν κάηκε από επαναπρογραμματισμό. Το θέμα είναι ότι παρόλο που το συγκεκριμένο μοτέρ το φοράνε και άλλα μοντέλα τι γίνεται όλοι την ίδια πάντηση δίνουν? Έχει κάποιος εμπειρία από αντικατάσταση εγκεφάλου με άλλον μεταχειρεισμένο? Δεν μπορεί να διαγραφούν τα δεδομένα του μεταχειρισμένου και να περαστούν τα δεδεομένα του ''καμμένου'' νοώντας χλμ κτλ. ?
Ένας από τους λόγους που πήρα το συγκεκριμένο αμάξι είναι ότι είναι πολυφορεμένο και ότι θα υπάρχουν ανταλλακτικά. Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι μία επιστροφή πετρελαίου τους πήρε 6 μήνες για την παραλάβουν. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Εάν γνωρίζετε κάποιο συνεργείο να έχει γνώστες και όχι ερασιτέχνες ενημερώστε με γιατί δεν βλέπω να γίνεται κάτι μέχρι το τέλος του έτους!!
Φίλε eol opel είχα κ εγώ πριν κ εκανα τεραστιο λάθος που το έδωσα. Δεν τα τσουβαλιάζω όλα, δεκτό πήρα ένα μεταχειρισμένο και μάλιστα εισαγωγής, όχι ότι τα εγχώρια είναι καλύτερα, αλλά απ΄οτι βλέπω δεν υπάρχουν ανταλλακτικά και από πλευράς επίσημου εισαγωγέα ούτε κουβέντα. Εάν πάρεις στη ΚΑΡΕΝΤΑ,χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, και ζητήσεις ecu, θα σου πει θα παραλάβεις 25/08 και όντως 25/08 θα την έχεις. Εδω πέρα δεν ξέρει κανείς τι γίνεται, δεν ξέρουν εάν υπάρχει καν παραγωγή. Και το κορυφαίο ποιο είναι? Ζήτησα το part number μπας και βρω τίποτα στο ιντερνετ και ο αποθηκάριος λύσαξε ότι η παραγγελεία έγινε και δεν ακυρώνεται αλλά μέχρι εκεί, δεν ξέρουν τίποτα. Και ξαναλέω, μετά από 2 μήνες δεν υπάρχει καμία επίσημη απάνηση εάν υπάρχει παραχθέν εγκέφαλος!!! Απογοήτευση πλήρης!
|
|
eol
Junior Member

Μάρκα: Dacia
Κινητήρας: 1.5dci
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Beige Dune
Κατοχή από: March 2018
|
Post by eol on Nov 28, 2022 7:34:13 GMT 2
Τι να πω φίλε eol. Λίγα χλμ ή πολλά, υποτίθεται ότι αύτος που μου το πούλησε, εγγυάται τα χλμ.Όντως η κατάσταση του αυτοκινήτου, και εσωτερικά κ εξωτερικά δεν μαρτυρούν ότι έχει κάνει πολλά χλμ. Το κακό είναι ότι έχουμ 3 μήνες ακινησία, παίρνω μία φορά την εβδομάδα τηλέφωνο και δεν υπάρχει καμία απάντηση σχετικά με τη διαθεσιμότητα του εγκεφάλου. Με ένα ηλεκλοτρόλογο που μίλησα, με ενημέρωσε ότι για να κάψεις τον συγκεκριμένο εγκέφαλο, πρέπει να είσαι εντελώς εμπειροτέχνης. Σίγουρα δεν κάηκε από επαναπρογραμματισμό. Το θέμα είναι ότι παρόλο που το συγκεκριμένο μοτέρ το φοράνε και άλλα μοντέλα τι γίνεται όλοι την ίδια πάντηση δίνουν? Έχει κάποιος εμπειρία από αντικατάσταση εγκεφάλου με άλλον μεταχειρεισμένο? Δεν μπορεί να διαγραφούν τα δεδομένα του μεταχειρισμένου και να περαστούν τα δεδεομένα του ''καμμένου'' νοώντας χλμ κτλ. ? Ένας από τους λόγους που πήρα το συγκεκριμένο αμάξι είναι ότι είναι πολυφορεμένο και ότι θα υπάρχουν ανταλλακτικά. Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι μία επιστροφή πετρελαίου τους πήρε 6 μήνες για την παραλάβουν. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Εάν γνωρίζετε κάποιο συνεργείο να έχει γνώστες και όχι ερασιτέχνες ενημερώστε με γιατί δεν βλέπω να γίνεται κάτι μέχρι το τέλος του έτους!! Δεν έχω ιδέα με τους εγκεφάλους, απλά από προσωπικές εμπειρίες το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τα αυτοκίνητα έχουν παραγίνει πολύπλοκα (δυσκολα τους βάζεις χέρι) το μακρινό '95 είχαμε κατεβάσει όλη την μηχανή ενός seat στην αυλή του κλειστού σχολείου στο χωριό το καλοκαίρι και επιτόπου ρεκτιφιε (πάνε αυτές οι εποχές). Ο Teo νομίζω ότι θα μπορέσει να σε βοηθήσει αν και προσωπικά με τον άνθρωπο δεν έχω βρεθεί ποτέ: όσες φορές του έγραψα σε Pm ήταν εξυπηρετικότατος. Ανταλλακτικά: Είμαι Τουρκία που υποτίθεται ότι κυκλοφορούν άπειρα duster, μέχρι στιγμής έχω χρειαστεί δεξιό καθρέφτη με σένσορα θερμοκρασίας (20 μέρες να έρθει, 10 λεπτά η εγκατάσταση) και πρόσφατα αλλαγή ολόκληρη η κονσόλα με τους διακόπτες (δεν δουλεύει ο τέρμα αριστερά του κλιματιστικού) ήρθε σε 4 μέρες ακομα δεν έχω προλάβει να το πάω για την εγκατάσταση. Δεν ξέρω αν και πόσο έχει επηρεάσει και όλη ιστορία με το "δεν έχουμε τσιπάκια" λόγο κορονωϊου: αντικατάσταση πιστωτικής κάρτας έκανε 12 μέρες (δεν έχουμε τσιπάκια) και αλλαγή διαβατηρίου 1+ μήνα (δεν έχουμε τσιπάκια) απο τις 2-3 ημέρες, όκ αλλά τσιπάκια αυτά αλλά γενικά με τα ηλεκτρονικά γίνεται ένας ψιλοχαμός και υπήρχαν αρκετά άρθρα στο ιντερνετ για μεγάλες εταιρέιες (BMW αν θυμάμαι καλά) με αυτοκίνητα που βγαίνουν από το εργοστάσιο και περιμένουν παρκαρισμένα να γίνει εγκατάσταση εγκεφάλου.... Αντίστοιχα είχαν αρχίσει να κόβουν πολλά από τα ηλεκτρονικά "καλούδια" σε διάφορα μοντέλα. Τώρα ότι μπορεί οι εταιρείες από επιλογή να προτιμησουν να "σπρώξουν" τους διαθέσιμους εγκεφαλους σε καινούργια (πώλησεις, κέρδος) και όχι για αντικάτασταση κάποιου προβληματικού ναι είναι κάταπτυστο και αδικαιολόγητο αλλά τις τσέπες του κοιτάνε.... Αντιπροσωπείες: Ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένος από την δική μου γενικά η αντιμετώπιση πριν και μετά την αγορά είναι η μέρα με την νύχτα, το τελευταίο σάββατο που το πήγα για service πχ συζητούσαμε 45 λεπτά ότι δεν έχει χρόνο να ελέγξει το κλιματιστικό (αριστερό διακόπτη που λέγαμε παραπάνω) ενώ του έλεγα τσεκάρε το παραγγέλνεις τα ανταλλακτικά και το ξαναφέρνω για επισκευή δεν θέλω να το φτιάξεις τώρα. Στο τέλος η συζήτηση έληξε με εμένα να του δείχνω το ρολόι και να του λέω τόση ώρα χάνεις χρόνο ενω θα μπορούσες να τό είχες κοιτάξει Αυτός που το πούλησε εκτός από τα χλμ δεν εγγυάται τπτ άλλο? Πχ. αν το πήρες από κάποιον, το έχεις πάει μόνο στον ίδιο για service δεν μπορείς να τον πιέσεις λίγο τουλάχιστον για αυτοκίνητο αντικατάστασης? (Οκ, δεν είναι λύση αλλά τουλάχιστον να μπορέσεις να κάνεις την δουλειά σου) www.newsauto.gr/news/pies-litourgies-chanoun-ta-aftokinita-apo-tin-ellipsi-tsip/www.naftemporiki.gr/finance/563378/tsip-pagkosmia-elleipsi-kai-anatimiseis/www.drive.gr/news/kosmos/volkswagen-i-elleipsi-chip-tha-synehistei-kai-2023www.capital.gr/diethni/3658829/stellantis-kai-renault-stamatisan-stadiaka-tin-paragogi-stin-ispania
|
|
SPYROS
New Member
|
Post by SPYROS on Nov 30, 2022 23:06:49 GMT 2
Καλησπέρα φίλε Eol. Αδυνατώ να πιστέψω ότι ένα τέτοιο προιόν, δεν υπάρχει σε κανένα ράφι πουθενά στην Ευρώπη. Δηλαδή η mercedes (a class), που φοράει το ίδιο μοτερ, δεν μπορεί ν να ενημερώσει για παράδοση ανταλλακτικού? Δεν θα διαφωνίσω ότι εχουν γίνει ποιο πολύπλοκα τα πράγματα, απλά και οι αντιπροσωπίες όπως και τα υπόλοιπα συνεργεία ασχολούνται με ότι έχει κέρδος κα βγαίνει γρήγορα, όπως φίλτρα λάδια αναλώσιμα. Για τις δύσκολες βλάβες δύσκολα βρίσκεις μάστορα να ξέρει. Άσε που το κοπανανε στο διαγνωσιτκό κ ότι βγάλει σου λένε αντικατάσταση. Όταν μου έβγαζε το μήνυμα αστοχία υλικού, προφανώς εβγαζε κάποιο κωδικό σχετικά με την egr και η πρόταση ήταν αλλάγη κατευθείαν. Αυτο το πρότεινε ένα μικρό συνεργείο. Η αντιπροσωπεία από την άλλη, στην ίδια βλαβη μου είπε μπουκωμένη egr και αφού τελικά δεν ήταν ούτε αυτό, τότε λένε χαλασμένη η 2η egr. Βλέπεις τελικά ότι ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του. Αποτελεσμα έκανα επαnaπρογραμματισμό και την ημέρα που μου το παρέδωσαν, κάηκε ο εγκέφαλος. Και το κρατησαν 4 εβδομάδες για επανπρογραμματισμό. Κρίνοντας από το αποτελεσμα τα παιδιά τώρα μαθαίνουν.....
Και έχεις και τους πωληταράδες που σου λένε, αφού πληρώνουμε τόσα λεφτά για τις αναβαθμίσεις των διαγνωστικών, είναι δυνατόν να γίνονται λάθη? Τώρα τι να τους πεις.....τεσπα θα ψαχτώ για μεταχειρισμένο εγκέφαλο. Έχει αρκετούς επαγγελματίες που κάνουν ξεκλειδώματα και εγκατάστασεις, απλά βλέπω ότι καποιοι πουλάνε ολοκληρο σετ με κλειδιά κλειδαριές, Immobiliser κτλ. Ελπίζω να μη μπούμε σε τέτοιες λεπτομέρειες.
Αυτός που μου πούλησε το duster, επειδή είναι γνωστός, μου έδωσε, προς τιμήν του και μετά απο πολύ πρηξιμο, ένα μικρο αυτοκινητο αντικατάστασης γιατί το επόμενο βήμα ήταν να του πω παρτο πίσω. Από την άλλη, αυτός το πήγε στην επίσημη αντιπροσωπεία και οι κύριοι κανουν τους κινέζους. Κανονικά αυτοι έπρεπε να φροντίσουν για αυτοκίνητο αντικάταστασης.
Τεσπα θα ψαχτώ να δω τι γίνεται και θα σας ενημερώσω. Η peugeot παντως που ξέρω που έχει τετοια θεματάκια, η μεταχειρισμένη ecu πάει σύννεφο. Τα άλλα τα τσακάλια δεν ασχολόυνται με τέτοια γιατί είναι κλειδωμένες. Βαθια νυχτωμένοι......
|
|
SPYROS
New Member
|
Post by SPYROS on Mar 11, 2023 0:24:58 GMT 2
Update......Τελικά ο μεταχειρισμένος εγκέφαλος δεν τα κατάφερε!!! Έιχε παραπάνω λειτουργείες το προηγούμενο Ιχ που ήταν ένα Renault Capture και έβγαζε σφάλματα!!! Η παραγγελεία καινούργιου εγκεφάλου ηταν μονόδρομος και αναγκαστικά βάλαμε νέα παραγγελεία!! Για καλή μου τύχη ο νέος εγκέφαλος έφτασε σε 12 ημέρες, κουφό? Και ακούστε και ένα καλό. Έχω μάθει από έγκυρη πηγή στον Θεοχαράκη ότι ο εγκέφαλος Τρίτη μεσημέρι θα είναι στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο. Τρίτη πρωί παίρνω κ εγω τηλ να μάθω εάν έχουν κανένα νέο και τι μου λεεί ο μάγκας στ' ανταλλατκικά? Ακόμα βλέπω το ανταλλακτικό back order. Μιλάμε για τον ορισμό του μ@λ@ka. Παρέλαβαν τον έβαλαν επάνω και τελικά μαντέψτε.....ο εγκέφαλος δουλεύει τέλεια αλλά ξαναβγάζει τις ίδιες βλάβες. Έχουν περάσει 2 εβδομάδες και ακομά ψάχνουν να βρουν τι έχει. Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω πλέον απελπιστεί.Εχετε να προτείνετε κανέναν καλό ηλεκτρολόγο γιατί πέρασαν 6 μήνες και δε βλέπω να γίνεται τίποτα πλέον!!!
|
|
spirosa400
Full Member

Μάρκα: duster
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: diesel
Έκδοση: ambiance
Χρώμα: white
Κατοχή από: 2020
Όνομα: spiros
|
Post by spirosa400 on Mar 11, 2023 16:30:58 GMT 2
συνονοματε τραβηξες λαχειο μαλλον,τι να πω?ευχομαι καλα ξεμπερδεματα και επιτελους να ευχαριστηθεις το νταστερ σου που τοσες χαρες εχει δωσει σε ολους μας εδω και εκτος φορουμ..
|
|
SPYROS
New Member
|
Post by SPYROS on Mar 12, 2023 20:36:55 GMT 2
Σ' ευχαριστώ Σπύρο. Και είπα να δώσω κάτι παραπάνω για να πάρω σχετικά καλύτερο και την πάτησα. Θα τη βρω όμως την άκρη που θα πάει!! Αυτό που με στεναχωρεί όμως είναι που υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν τον ευατό τους επιχειρηματίες και έχουν στήσει ολόκληρες αυτοκρατορίες κλέβοντας και εξαπατώντας. Είναι λυπηρό.
|
|
|
Post by vnikolaidis73 on Mar 17, 2023 9:57:25 GMT 2
Φίλε Σπύρο σου εύχομαι και εγώ με την σειρά να ξεμπερδέψεις το συντομότερο δυνατόν
|
|
SPYROS
New Member
|
Post by SPYROS on Mar 17, 2023 21:40:19 GMT 2
Παιδια τελικά λύθηκε το μυστήριο. Μπορεί να πέρασαν 6 μήνες αλλά τη βρήκαμε την άκρη. Κάτω από τον επιλογέα των ταχυτήτων η πλεξούδα σε ένα σημείο είχε φαγωθεί και ακούμπαγε στο σασί. Το βρήκαν κατά τύχη.Τώρα πως έγινε αυτη η φθορά άγνωστο. Το αυτοκίνητο ήταν παρατημένο σ΄ενα οικοπεδο και παραδόθηκε με όλη τη λασπούρα επάνω. Τελος καλά όλα καλά και μακρυά από εμάς!!!
|
|