|
Post by kingedward on Nov 14, 2022 13:29:16 GMT 2
Καλησπέρα και από εμένα!
Μετά από αρκετούς μήνες ψάξιμο στην αγορά των μεταχειρισμένων αποφάσισα να κάνω ένα βήμα παρά πέρα και να επιλέξω κάποιο καινούργιο από τα παρακάτω μοντέλα :
1) Dacia sandero stepway (LPG )
2) seat arona (απλό βενζινοκίνητο)
Τα χιλιόμετρα ανά έτος είναι ελάχιστα, αλλά το LPG σίγουρα για το μέλλον θα είναι σωτήριο. Σαν κάτοχοι Dacia Duster και αντικειμενικά μιλώντας ποιο θα επιλέγατε;
|
|
|
Post by PanPal on Nov 14, 2022 15:14:18 GMT 2
Καλησπέρα και από εμένα! Μετά από αρκετούς μήνες ψάξιμο στην αγορά των μεταχειρισμένων αποφάσισα να κάνω ένα βήμα παρά πέρα και να επιλέξω κάποιο καινούργιο από τα παρακάτω μοντέλα : 1) Dacia sandero stepway (LPG ) 2) seat arona (απλό βενζινοκίνητο) Τα χιλιόμετρα ανά έτος είναι ελάχιστα, αλλά το LPG σίγουρα για το μέλλον θα είναι σωτήριο. Σαν κάτοχοι Dacia Duster και αντικειμενικά μιλώντας ποιο θα επιλέγατε; Στη σύγκριση μεταξύ των δύο επιλογών σας, προτιμώ το Dacia Santero Stepway και μάλιστα διπλού καυσίμου. Θα έβλεπα όμως σοβαρά την επιλογή Seat Ibiza ή οτιδήποτε άλλο του ομίλου, μόνο σε έκδοση πάλι διπλού καυσίμου, βενζίνη και CNG TGI, και με τα δεδομένα σας θα επέλεγα ως βασικό καύσιμο το φυσικό αέριο, εαν φυσικά έχετε εύκολη πρόσβαση στο δίκτυο με CNG. Εκφράζω προσωπική άποψη σύμφωνα με τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου και θεωρώ πως η αντικειμενική κρίση που αναζητάτε είναι δύσκολα αλιεύσιμη.
|
|
|
Post by vagg75 on Nov 14, 2022 15:58:42 GMT 2
Τώρα που ανέβηκε το φυσικό αέριο δεν αξίζει. Όπως και ότι είναι VAG η Seat!! Νομίζω πως η επιλογή του sandero LPG είναι μονόδρομος. Όσοι έχουν το Duster LPG είναι ευτυχισμένοι, πόσο μάλλον οι κάτοχοι του stepway!!! Την προηγούμενη βδομάδα έκλεισε το captur LPG φίλος,το χαμόγελο του έφτανε μέχρι την Ζάκυνθο!
|
|
|
Post by kingedward on Nov 14, 2022 19:04:46 GMT 2
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!
Δίκτυο σε CNG έχω αρκετά κοντά, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα υπάρξει μέλλον και ενταχθούν κι άλλα πρατήρια ανεφοδιασμού στο παιχνίδι!
Το Dacia sandero stepway είμαι σίγουρος ότι είναι εντάξει αλλά παλαιότερα ήταν VFM λόγω ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στην τιμή σε σχέση με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Τώρα αυτό που κοιτάζω και έκανα test drive κοστίζει 19700 χωρίς μεταλλικό χρώμα σε έκδοση expression μαζί με προαιρετικό εξοπλισμό (ηλεκτρικό χειρόφρενο, keyless entry, υποβραχιόνιο με αποθηκευτικό χώρο - safety pack). Σε αυτά τα χρήματα αξίζει όντως ή να δώσω παραπάνω και να κοιτάξω ας πούμε το Renault Captur με LPG;
Για group VAG θα συμφωνήσω ότι έχουν ακουστεί πολλά (παλιά είχα vw polo 94'/2014 χωρίς προβλήματα, αλλά πλέον έχει πέσει σαν όμιλος).
Ευχαριστώ!
|
|
|
Post by vagg75 on Nov 14, 2022 19:10:29 GMT 2
Το captur πάει κοντά στα 25000€ σε lpg και με διχρωμία άσπρο -μαυρο ουρανό 26200€.
|
|
|
Post by kingedward on Nov 14, 2022 21:27:25 GMT 2
Το captur πάει κοντά στα 25000€ σε lpg και με διχρωμία άσπρο -μαυρο ουρανό 26200€. 22.660 € το είδα εγώ στο site, ίσως δεν έχουν update.
|
|
|
Post by vagg75 on Nov 15, 2022 16:35:58 GMT 2
Κάνε ένα τηλέφωνο σε αντιπροσωπεία που σε διευκολύνει να τους πεις την έκδοση του captur που σου αρέσει για να σου πουν την τιμή ολοκληρωμένη να γνωρίζεις.
|
|
|
Post by kingedward on Nov 22, 2022 12:28:52 GMT 2
Κάνε ένα τηλέφωνο σε αντιπροσωπεία που σε διευκολύνει να τους πεις την έκδοση του captur που σου αρέσει για να σου πουν την τιμή ολοκληρωμένη να γνωρίζεις. Κατέληξα σε dacia sandero stepway expression LPG τελικά, σας ευχαριστώ αμφότερους!
|
|
|
Post by Azimuth (konstantinos) on Nov 22, 2022 12:40:17 GMT 2
Κάνε ένα τηλέφωνο σε αντιπροσωπεία που σε διευκολύνει να τους πεις την έκδοση του captur που σου αρέσει για να σου πουν την τιμή ολοκληρωμένη να γνωρίζεις. Κατέληξα σε dacia sandero stepway expression LPG τελικά, σας ευχαριστώ αμφότερους! 12000 χλμ έχει η σύζυγος. Θα το ευχαριστηθείς, είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο.
|
|
|
Post by vagg75 on Nov 22, 2022 13:32:12 GMT 2
Καλό τάξιδο να είναι με ασφάλεια και πολλά Χλμ. Έκανες φοβερή επιλογή.
|
|
|
Post by kingedward on Dec 14, 2022 11:01:42 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Τον Απρίλιο με το καλό που θα το έχω στα χέρια μου θα κάνω και το 1ο update.
|
|