grescue
New Member
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2022
Κινητήρας: 1.5dci 4x4
Έκδοση: sportive
Χρώμα: red
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 25/10/2022
|
Post by grescue on Nov 19, 2022 17:16:06 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα! Εδώ και 20 ημέρες κάτοχος ενός Duster sportive 4x4 diesel αποφάσισα να του βάλω κάμερα οπισθοπορείας ( έχω βάλει πολλές φορές μόνος μου σα αυτοκίνητα group vag που υπάρχουν στην οικογένεια ). Έψαξα λίγο το θέμα λοιπόν, βρήκα κάμερα που να μου κάνει, πέρασα καλοδιώσεις κλπ τα έχω όλα έτοιμα και περίμενα με ανυπομονησία να μου έρθει ο αντάπτορας που βρήκα απο aliexpres με μόλις 4,50€!!! Το τεμάχιο έφθασε και πάνω πο υπάω να το συνδέσω διαπιστώνω ότι δέν ταιριάζει η φύσσα......
Εν ολίγοις κάνει για μοντέλα μέχρι το πρίν απο το δικό μου..... Έχει κανείς ιδέα πού μπορώ να βρώ για το δικό μου μοντέλο? Ή μήπως ξέρει κανείς πού μπορώ να το πάω να μου το φτιάξουν? Σε ένα μαγαζί που κάνει ηχοσυστήματα που ρώτησα ο "μάγκας" μου ζήτησε 150€ για να φτιάξει τη φύσσα και να ενεργοποιήσει την κάμερα. Σάν πολλά μου φάνηκαν...... Any ideas?  Anyone???
|
|
grvitara
New Member
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Κινητήρας: 1.5 diesel
Όνομα: Αργύρης
|
Post by grvitara on Nov 22, 2022 15:26:00 GMT 2
Θεωρώ ότι τα λεφτά που σου ζήτησαν είναι πάρα πολλά. Μήπως πρέπει να περιμένεις λίγο να βγει ο αντάπτορας για την καινούργια οθόνη που έχει εφοδιαστεί το τελευταίο μοντέλο ή ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο αμα σου δώσουν κωδικό ανταλλακτικού.
Επίσης συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο προφίλ είνα πολύ βοηθητικό.
|
|
dimitrisg
Newbie
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Κινητήρας: 1,5 dci
Έκδοση: Prestige
Κατοχή από: 10/22
|
Post by dimitrisg on Dec 4, 2022 15:54:29 GMT 2
Καλησπέρα στην παρέα! Εδώ και 20 ημέρες κάτοχος ενός Duster sportive 4x4 diesel αποφάσισα να του βάλω κάμερα οπισθοπορείας ( έχω βάλει πολλές φορές μόνος μου σα αυτοκίνητα group vag που υπάρχουν στην οικογένεια ). Έψαξα λίγο το θέμα λοιπόν, βρήκα κάμερα που να μου κάνει, πέρασα καλοδιώσεις κλπ τα έχω όλα έτοιμα και περίμενα με ανυπομονησία να μου έρθει ο αντάπτορας που βρήκα απο aliexpres με μόλις 4,50€!!! Το τεμάχιο έφθασε και πάνω πο υπάω να το συνδέσω διαπιστώνω ότι δέν ταιριάζει η φύσσα......
Εν ολίγοις κάνει για μοντέλα μέχρι το πρίν απο το δικό μου..... Έχει κανείς ιδέα πού μπορώ να βρώ για το δικό μου μοντέλο? Ή μήπως ξέρει κανείς πού μπορώ να το πάω να μου το φτιάξουν? Σε ένα μαγαζί που κάνει ηχοσυστήματα που ρώτησα ο "μάγκας" μου ζήτησε 150€ για να φτιάξει τη φύσσα και να ενεργοποιήσει την κάμερα. Σάν πολλά μου φάνηκαν...... Any ideas?  Anyone??? Καλησπέρα, δεν γνωρίζω να σε βοηθήσω. Και εμένα 150 μου ζήτησαν για όλη την εγκατάσταση. Και εγώ το ψάχνω να το κάνω μόνος μου. Η καλωδίωση είναι από την πινακίδα μέχρι το πίσω φανάρι ή πρέπει να φτάσει μέχρι μπροστά στο media nav. Duster 1 ή 2;
|
|
dasterakias
New Member
Μάρκα: Dacia
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Κινητήρας: 1.2...125hp
Έκδοση: Pristige
Χρώμα: Kaki
Κίνηση: 4x2
Κατοχή από: Οκτωβρίος 2022
Όνομα: Γιαννης
|
Post by dasterakias on Dec 13, 2022 14:06:23 GMT 2
Με 30€ στην Θεσσαλονίκη δυτικά κάνεις την δουλειά σου...εάν θες μπορώ να δώσω στοιχεία μαγαζιού
|
|