paul2k
New Member
Μάρκα: VW
Κινητήρας: 1.4
Έκδοση: TSI
Χρώμα: Mαύρο
Κίνηση: 4x2
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 2006
|
Post by paul2k on Mar 18, 2018 23:00:03 GMT 2
Τώρα που το βλέπω πάλι,έχω τη γνώμη οτι η αρχαιοπρεπής γραμματοσειρά δέν είναι και τόσο αισθητικά ωραία.
Σέβομαι τις προσπάθειες που ήδη έχουν γίνει αλλά δεν συμφωνώ. Εγώ επιμένω για την πυξίδα της dacia. Είναι μακράν πιο ολοκληρωμένη αισθητικά και πιο συμπαγής. Περιγράφει άριστα και λιτά τον "περιπετειώδη" χαρακτήρα του αυτοκινήτου και είναι πλέον σήμα κατατεθέν των Duster. Όλοι οι Dusterάδες την αναγνωρίζουν. Οτιδήποτε άλλο δεν παραπέμπει άμεσα στο Dacia Duster. κάτι σαν αυτό; imageshack.com/a/img923/3624/2TTQYr.pngγια θέματα copyrights που ανέφερε ένας φίλος μας ποιο πάνω δεν ξέρω τι παίζει
|
|
|
Post by dusterman on Mar 18, 2018 23:13:09 GMT 2
για θέματα copyrights που ανέφερε ένας φίλος μας ποιο πάνω δεν ξέρω τι παίζει
Εγώ θα δοκίμαζα και το εξής: Θα αντέστρεφα την εικόνα 180 μοίρες οριζόντια και θα έγραφα κυκλικά γύρω από την πυξίδα "Hellenic Duster Forum". Και από κάτω μόνο ένα μεγαλύτερο λογότυπο "DUSTER" Λυπάμαι που δεν έχω ευχέρεια σε παρόμοια προγράμματα...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 18, 2018 23:13:52 GMT 2
τη στιγμή που θα υπάρξει ψηφοφορία επί συγκεκριμένων προτάσεων αναμείνατε ή προτείνετε συγκεκριμένες προτάσεις προς ψηφοφορία... και η ψηφοφορία θα δείξει
τα υπόλοιπα είναι νάχαμε να λέγαμε και δεν υποχρεώνει και κανέναν (με το μπαρδόν, που λέει και μια ψυχή...)
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Mar 19, 2018 6:34:38 GMT 2
Η πρόταση του paul2k μου αρέσει περισσότερο.Προτείνω να συμπεριληφθεί στην ψηφοφορία.
|
|
|
Post by Kostas X on Mar 19, 2018 18:30:28 GMT 2
Η πρόταση του paul2k μου αρέσει περισσότερο.Προτείνω να συμπεριληφθεί στην ψηφοφορία. Συμφωνω με τον φιλο Κωστα!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 19, 2018 20:31:02 GMT 2
Η πρόταση του paul2k μου αρέσει περισσότερο.Προτείνω να συμπεριληφθεί στην ψηφοφορία. Συμφωνω με τον φιλο Κωστα! To αυτοκόλλητο θα είναι κατι δικο μας και οχι αντιγραφο που θα φερει μπλεξιματα...στη συναντηση πηραμε καποιες αποφασεις νομιζω κι ας μην απαξιωνουμε τις συναντησεις μας Ελπιζω οσοι δεν συμμετειχαν να σεβαστουν κοπο χρονο κλπ ορισμενων ενδιαφερομενων που τρέχουν σε γραφίστες... αναμείνατε...
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Mar 19, 2018 20:53:40 GMT 2
Συμφωνω με τον φιλο Κωστα! To αυτοκόλλητο θα είναι κατι δικο μας και οχι αντιγραφο που θα φερει μπλεξιματα...στη συναντηση πηραμε καποιες αποφασεις νομιζω κι ας μην απαξιωνουμε τις συναντησεις μας Ελπιζω οσοι δεν συμμετειχαν να σεβαστουν κοπο χρονο κλπ ορισμενων ενδιαφερομενων που τρέχουν σε γραφίστες... αναμείνατε... Πέτρο δεν ξέρω αν η πρόταση του paul2k είναι δική του ιδέα ή είναι αντιγραφή απο κάπου αλλού.Λέω απλά οτι μου άρεσε περισσότερο απο αυτά που μας έδειξε ο Οδυσσέας.Διαφορετική γνώμη δεν σημαίνει απαξιώνω τις συναντήσεις και αν θυμάμαι καλά ειπώθηικε οτι μπορούν να πέσουν κι άλλες ιδέες στο τραπέζι και όλες θα τεθουν σε ψηφοφορία.Θυμάμαι κάτι λάθος;Θέλω να πιστεύω οτι δεν συμφωνείς με την άποψη του Χένρυ Φόρντ που έλεγε οτι ο πελάτης μπορεί να διαλέξει ό,τι χρώμα θέλει για το αυτοκίνητο που θα παραγγείλει,αρκεί να είναι μαύρο...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 19, 2018 21:53:31 GMT 2
Ειπαμε οχι αντιγραφα.... Thats all
|
|
|
Post by alkaios on Mar 19, 2018 21:59:52 GMT 2
Στο σχέδιο που δημοσίευσε ο odyDuser μπορούμε να βάλουμε κι ένα αυτοκίνητο Duster στην αριστερή πλαγιά του βουνού και να αλλάξουμε τη γραμματοσειρά του Hellenic με κανονικά γράμματα και όχι αρχαιοελληνικά; Για να έχουμε και μία άποψη και σε αυτό το σχέδιο.
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Mar 19, 2018 22:28:05 GMT 2
Ειπαμε οχι αντιγραφα.... Thats all Αν είναι αντίγραφα,φυσικά απορρίπτωνται αυτομάτως.Κι ερωτώ,είναι;Κι αν ναί,τίνος;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 19, 2018 22:32:55 GMT 2
Η δημοσιευση μου περι απαξιωσης συναντησεων δεν στοχοποιει κανεναν προσωπικα αλλα αναμεσα σε εκατο μελη ιπωσδηποτε θα υπαρχουν ιδεες και γνωμες δαφορετικες οπου ο καθενας μας μπορει να εκφρασει ανετα απο τον καναπε του και για καθε γνωμη και αποψη ενας και μονο αυτος τρεχει να υλοποιησει...
Πολυ φοβαμαι οτι στο τελος δεν θα καταληξουμε πουθενα με τελικο αποτελεσμα την απογοητευση ολων
Ας ειμαστε ολοι διαλακτικοτεροι με σεβασμο σε οποιον μοχθει για το συγκεκριμενο Δεν ξερω αν γινομαι αντιληπτος...αλλα αυτο θα πρεπει να λειξει συντομα και εννοω να υλοποιηθει... Οι αποφασεις που παρθηκαν ηταν κατι δικο μας αποκλειστικα καθως και οτι η εμφανιση του οχηματος ειναι πλεονασμος σε αυτοκολλητο πανω στο οχημα...
Οσο για την αποψη του φορντ, ειμαι αντιθετος, το οχημα για μενα ειναι ασπρο(γνωστο βεβαια) αλλα σεβομαι τα μαυρα!...(για να το ελαφρυνω λιγο)
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 19, 2018 22:35:33 GMT 2
Αν θυμαμαι καλα duster andveture
|
|
|
Post by Κώστας Παπακωνσταντίνου on Mar 19, 2018 22:59:46 GMT 2
Σέβομαι απολύτως τον κόπο του καθενός στον χώρο αυτό.Αν έχει αποφασιστεί πάντως οτι το μοναδικό σχέδιο προς ψηφοφορία θα είναι αυτό που είδαμε στη συνάντηση και κανένα άλλο,εντάξει και ας σταματίσουν να πέφτουν άλλες ιδέες.Άσχημο πάντως δεν είναι, το είπα απο την αρχή.
|
|
|
Post by alkaios on Mar 19, 2018 23:30:05 GMT 2
Η δημοσιευση μου περι απαξιωσης συναντησεων δεν στοχοποιει κανεναν προσωπικα αλλα αναμεσα σε εκατο μελη ιπωσδηποτε θα υπαρχουν ιδεες και γνωμες δαφορετικες οπου ο καθενας μας μπορει να εκφρασει ανετα απο τον καναπε του και για καθε γνωμη και αποψη ενας και μονο αυτος τρεχει να υλοποιησει... Πολυ φοβαμαι οτι στο τελος δεν θα καταληξουμε πουθενα με τελικο αποτελεσμα την απογοητευση ολων Ας ειμαστε ολοι διαλακτικοτεροι με σεβασμο σε οποιον μοχθει για το συγκεκριμενο Δεν ξερω αν γινομαι αντιληπτος...αλλα αυτο θα πρεπει να λειξει συντομα και εννοω να υλοποιηθει... Οι αποφασεις που παρθηκαν ηταν κατι δικο μας αποκλειστικα καθως και οτι η εμφανιση του οχηματος ειναι πλεονασμος σε αυτοκολλητο πανω στο οχημα... Οσο για την αποψη του φορντ, ειμαι αντιθετος, το οχημα για μενα ειναι ασπρο(γνωστο βεβαια) αλλα σεβομαι τα μαυρα!...(για να το ελαφρυνω λιγο) Πες μας τι συζητήθηκε - αποφασίστηκε στη συνάντηση για να ξέρουμε και να μην επαναλαμβανόμαστε.
|
|
|
Post by alkaios on Mar 19, 2018 23:33:28 GMT 2
|
|