|
Post by dusterwarrior on Feb 6, 2023 21:54:32 GMT 2
Καλησπεριζω όλη την ομάδα!!!
Οπως οι περισσότεροι ξέρετε είμαι μηχανικός πληροφορικής αλλά με τεράστια αγάπη τόσο για τα dusterακια μας όσο και για την μηχανολογία γενικότερα! το τελευταίο διάστημα αποφάσισα να κάνω μια στροφή στην επαγγελματική μου καριέρα και να ασχοληθώ επαγγελματικά με ότι έως τώρα ασχολούμουν ερασιτεχνικά (αλλά με πολύ μεράκι)...
για τον λόγο αυτό θα ήθελα να σας ανακοινώσω πως όσοι κάτοχοι duster (κυρίως απ τους νομους Αιτωλοακαρνανιας και Αχαΐας) θέλετε εργασίες service, ελέγχο ηλεκτρολογικο/μηχανολογικο κλπ και να σας εξυπηρετήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπορείτε να επισκεφθείτε την CarDeal Παπασπυροπουλος στην Πάτρα, Πανεπιστημίου 435 Τ.Κ:26443.
απ την άλλη εβδομάδα 13/2 ξεκινάω την νέα μου δουλειά. Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά!
|
|
|
Post by vagg75 on Feb 6, 2023 22:20:48 GMT 2
Καλή αρχή. Καλές δουλειές να έχεις και υγεία πάνω απ'όλα.
|
|
|
Post by vnikolaidis73 on Feb 7, 2023 7:44:31 GMT 2
Καλή αρχή Καλή σταδιοδρομία με υγεία και επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής
|
|
|
Post by teo on Feb 7, 2023 9:02:18 GMT 2
Είμαστε απολύτως σίγουροι, φίλε Ραφαήλ, ότι θα ανταπεξέλθεις στην νέα εργασία που αποφάσισες να κάνεις, θα ανταπεξέλθεις βοηθώντας ένα κατάστημα να πάει μπροστά αλλά και τους φίλους που θα βαρούν ένα αξιόπιστο σημείο για τις εργασίες που θα χρειαστεί να κάνουν στο αυτοκίνητό τους, όποιες και να είναι αυτές!! Είμαι απόλυτα σίγουρος καθώς με το συγκεκριμένο κατάστημα, CarDeal Παπασπυρόπουλος, συνεργάζομαι πάρα πολλά χρόνια σε επίπεδο ανταλλακτικών και τεχνογνωσίας και μπορώ να πω ότι είναι ένα αξιόπιστο κατάστημα σε όλα τα επίπεδα (πωλήσεις, service, ανταλλακτικά). Είναι ένα κατάστημα που συστήνω χωρίς κανένα ενδοιασμό σε όποιον φίλο, γνωστό, πελάτη θέλει να το επισκεφθεί, είτε αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα είτε όχι. Και τώρα ακόμη περισσότερο μιας και θα εργάζεται εκεί ο DusterWarrior!!!
|
|
|
Post by KostasArgitis on Feb 7, 2023 11:28:08 GMT 2
Θα κεράσεις καφέ να περάσω; Σιδεροκέφαλος και καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα.
|
|
|
Post by Nik on Feb 7, 2023 11:40:40 GMT 2
Με το καλο Ραφαηλ!
|
|
|
Post by dusterwarrior on Feb 7, 2023 12:24:55 GMT 2
Θα κεράσεις καφέ να περάσω; Σιδεροκέφαλος και καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα. όποτε θες αδερφέ!!!
|
|
|
Post by dusterwarrior on Feb 7, 2023 12:25:16 GMT 2
σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!
|
|
|
Post by dusterwarrior on Feb 7, 2023 12:25:54 GMT 2
Καλή αρχή Καλή σταδιοδρομία με υγεία και επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής ευχαριστώ πολύ φίλε μου εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο και σε εσένα!!!
|
|
|
Post by dusterwarrior on Feb 7, 2023 12:26:18 GMT 2
Καλή αρχή. Καλές δουλειές να έχεις και υγεία πάνω απ'όλα. να σαι καλά φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ!!!
|
|
PanosΤ
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster II
Χρονολογία παραγωγής: 2022
Κινητήρας: Blue dCi 115
Έκδοση: Prestige
Χρώμα: Γκρι Comet
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 1/2023
Όνομα: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
|
Post by PanosΤ on Feb 7, 2023 13:44:51 GMT 2
Καλό δημιουργικό ξεκίνημα Ραφαήλ! Όταν το χόμπυ γίνεται επάγγελμα, είναι το καλύτερο, καθότι το κάνεις με ευχαρίστηση.
|
|
|
Post by nikosduster 2 on Feb 7, 2023 19:23:25 GMT 2
Καλή αρχή Ραφαήλ να σου πάνε όλα καλά στην καινούργια δουλειά!!!
|
|
jimduster
Junior Member

Μάρκα: DACIA
Μοντέλο: Duster I
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Κινητήρας: 1.5 dCi 110 Εuro 6
Έκδοση: Sportive
Χρώμα: Άσπρο
Κίνηση: 4x4
Μετάδοση: Χειροκίνητο
Κατοχή από: 7/4/2017
Όνομα: ΔΗΜΗΤΡΗΣ
|
Post by jimduster on Feb 7, 2023 20:06:16 GMT 2
Μπράβο Ραφαήλ, σου εύχομαι καλή επιτυχία η οποία θεωρείται δεδομένη εφόσον το χόμπι σου το έκανες επάγγελμα.
|
|
|
Post by makedon110 on Feb 7, 2023 22:40:43 GMT 2
Ραφαήλ με το καλό να ξεκινήσεις και ότι πιάνεις καινούργιο να γίνεται! Τυχεροί όσοι έρθουν σε σενα όχι μόνον για τις γνώσεις και το μεράκι που έχεις αλλά γιατί πανω απο όλα είσαι σπουδαίος άνθρωπος. Και αυτό είναι πολύ βασικό.
|
|
|
Post by hlias3 on Feb 8, 2023 0:37:36 GMT 2
Καλή επιτυχία Ραφαήλ στο νέο ξεκίνημα !!!
|
|